Burakkk9292 sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Birinde evde yalnızdım erkek arkadaşımı bekliyordum ondan önce eve gelen kargocu çocuğu sutyenle kapıyı açarak şoke ettim sonra kusura bakma başkasını bekliyordum da yanlış oldu dedim😂😊
Hep aynı sahne hep aynı muhabbet sıkıldım neden ekleyeyim ki her konuştuğumu ekle diyor daha bir tane ekle demeyen erkek çıkmadı çıksa onu ekleyeceğim zaten
Ya bana dedigin kelimeye bak :) ben sana mesaj at diyorum sen ise bilerek sutyenle kapi aciyosun hic tanimadigin birine o zaman sana ne tabir kullanmaliyiz:)? Ne diyebiliriz sana bu durumda 😄
kız düşürme şeması 1. basamak.. cinsel bir soru sor veya takip mesaj durumuna getir av ağa takılsın 2. basamak özele çağır sohbeti arttır konuyu uzat bir şekilde telofonunu al 3. basamak ilk randevuda zıpla hatuna
Eer maddelerinde yanlış bisi yok kaldiki mesaj at demek abazalik değil 😄 ilginc geldin at dedim ama ama senin yaptigini yapan bence bu ulkede parmakla sayilir derecedir düşün en üst seviyedesin 😅
Şimdiye kadar belki yüzden fazla erkekle arasıra böyle konuştuğum oluyor basit şeyler yaşama daha bir tanesi özele gel veya mesajlaŞalım demeden duramadı yani iş çıkıyor mu buradan böyle😊😜🤣
En İyi Cevaplar