Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
+1 yılHala anlamıyorsunuz. Her şey kadının cidfi ve samimi olmasında yatıyor. Kadın ne sunarsa erkek te onu alır. Çoğu kadının para odaklı ilişkileri ve bedelsiz, emeksşz ve sınırsız pada harcamak istiyorlar. Tamam da bari karşılığını versinler. İlgili, sevgili, güler yüzlü ve kadın olsunlar. Yoksa ne derdimiz var ki sizlerle.
00 Yorumla
+1 yılSeks evliliğin ve ilişkinin temelidir. Bu erkek için de kadın içinde aynıdır. Lakin kadınlarımızın yetiştirilme tarzı ve sırtlarına yüklenen tabular nedeniyle kendilerini cinsel yaşamda ifade edemiyorlar. Aslında biraz okumak da lazım.
03 Yorumla- +1 yıl
Güncellenmen içinde şunu söyleyeyim. Genelleme olmuş biraz. Ben fındık kadar şey için yapamayacagım sey yoktur demem. onu abazalar der. İşte bunlarda sizin kafanıza sokulan tabular. Vajinanızı bir silah, bir amaç olarak kullanmanız kafanıza işleniyor. Vajinanız sizin zevk kaynağınız ve annelik yaşamanız için yaratılmış bir organ. Bu yüzden bizim ülke kadınlarının sıkıntısı büyük..
Soran+1 yılE arkadaşım yorumları okusana bir sorumun detay kısmında karşı çıktığım şey tam olarak da bu
- +1 yıl
Pardon ters anlamışım ben.
Erkekler Ne Diyor
+1 yılyok yaa, seks herşey demek değil tabii, kafan uyuşmadıktan sonra seks te olmaz. ya hiç bağlantın olmayacak spontan seks yapacaksın ki bu herkesle her an olabilir. evlilik ya da sevgiliyken kafanın uyuşması gerek, huzursuz mutsuz ilişkide seks zevk vermz. haa kızgınlıkla s. kerim diyorsa erkek o ayrı tabii. o da onun zevki blemem
10 YorumlaYani seks tek başına bir şey ifade etmez sevgi anlayış mutluluk huzur hoş görü bir cok bileşen var tüm hepsi önemli sadece seks iyi olduğu için günlük ilişkiler var sadece bu da çarpık bir sistem aslinda
00 YorumlaÖncelikle saygı ve sevgi olmadan, sekste olmaz.. yapacağınız birleşmede partnerler başkalarını düşünür... yani iyi bir seks ve evlilik için karşılıklı anlayış önemliii. ayrıca seks olmadan evlilik olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdi herşey saygıdır sadakattir vefadır sevgidir cinsellik kötü bile olsa illaki düzene girer açıkçası bana cinselligi kullanıp birgün yaptıramaz demem oki tam tersine dönebilir
10 Yorumla
+1 yılÇok güzel açıklama yapmışsın. Evet evliliğin %100 ü seks değildir ama çok önemlidir. Hayır dişiliği ile istediğini yaptıramaz sonuçta sizlerin kadınlık gururu onuru olduğu gibi bizlerin de var.
00 YorumlaEvliliğin temeli sevgi saygıdır bana göre kişisine göre değişir.
10 Yorumla
+1 yılBenim için seks abazalık bunlar en son plan seks istenilen kişiyle istenilen zamanda yapılır her önüne gelenle değil.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Güncelleme de ki sonuç trajikomikdir ve bunun bir bayan tarafından belirlenmesi ayrı bir acıdır
20 Yorumla
+1 yılBu çoğu zaman doğru ama zaman içinde eğer bunu sadece istekleri yerine gelsin sana bir şeyler yaptırayım anlamında kadınlığını kullanırsa erkek kadından soğumaya başlar
00 YorumlaO kadar önemli ki bazen aşıkmış rolü bile yapabiliyoruz
00 Yorumla
+1 yılErkeklerin çoğu öyle görüyor evet, genleri böyle.
Aptallık bana göre.00 Yorumla
+1 yılÇok önemli yemek içmek nefes almak gibi elzem ve zaruri
11 Yorumla- +1 yıl
Sırf bunun için evlenilmez ama o farklı bir konu. Evlilik ciddi bir müessese şakası olmaz.
+1 yılEvet önemli ama her kadınla kapılmaz ya da erkekle ki ten uyumu olmalı herşeyitle
00 Yorumla
+1 yılİmkanım olsa güne seksle başlamak istiyorum
10 Yorumlaseks yoksa sende yoksun gibi bişi...
00 Yorumla2. plan sex'dir benim için... 1. plan PARAAAAAA
00 Yorumla
+1 yılçok çok önemli seks benim için
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenmeden yapanların hepsi ayrılıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl100₺ lik bir birsey benim icin onemsizdir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen bunu bir de benim eşime anlat
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Bence çok ama çok önemli birşey
00 YorumlaEkmek su kadar onmlii... cok arzuluyumdur
00 Yorumla
+1 yılBence evet önemli ama değeri o kadar etmez
00 Yorumlaevlilik sadece seks değildir ya
00 Yorumlasesk iki tarafında hem ihtiyacı hem zafıdır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBosalinca ask basliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖnemli, stres atmak için mutlaka yapmalıyım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılpatlak tekerle yola çıkılmaz
054 Yorumla
Soran+1 yılSorduğum sorunun bununla ilgisi ne bu değini üstüme alınmam mı gerekiyor
Cevap sahibi+1 yılbilmiyorumki cok uzundu sorun okumadım :D
Soran+1 yılbir sicktir git töbe töbe ya
Cevap sahibi+1 yılfınfık kadar şeyin var diye niye artislik yapıyon :D
Soran+1 yılO fındık kadar şeye millet tapıyor oğlum saygısızlık etme çarpar valla bulursan öp de başına koy 😄
Cevap sahibi+1 yılöpüyorum ama her heyrinden :D
Soran+1 yılNereye gidiyoooo mk bu konuşma
Cevap sahibi+1 yılbilmiyorum ki daha hala soruyu okumadım :D
Cevap sahibi+1 yılşimdi okudum soruyu :D benim için önemli değil ya seks, ben cok cool birisiyim :D
Soran+1 yılYalan söyleyini sicksinler mi lan 🤬
Cevap sahibi+1 yılyani zikmeseler daha iyi :D
Soran+1 yılBaşka soruya da patlam tekerlek yazmışsın
Cevap sahibi+1 yılaynen :D muhabbet olsun
Cevap sahibi+1 yılsen beni mi takip ediyosun sapık
Soran+1 yılEdiyorum senin arkandan yaklaşıp arkandan geçireceğim karanlıkta kuytuda 😂
Cevap sahibi+1 yıloooo zaman ben ben hep kuytuda bekliycem o günü :D
Soran+1 yılKeşke tehlike anında klitorisimiz uzayıp penis olsaysı ha ya da yatakta falan 😄😄
Cevap sahibi+1 yılnapcan pipiyi, 10 tane pipin olcagına fındık kadar seyinolsun, hem ben sana ödünç veririm benimkini :D
Soran+1 yılAklıma bu video geldi ödünç veririm deyince 😄😄😄
https://youtu.be/5IQKK5e6GMs
Cevap sahibi+1 yılbu ne yaaaa :D
Cevap sahibi+1 yılhem ben kullanamadım çürüyüp gidiyo belki sen daha iyi kullanırsın
Cevap sahibi+1 yılyaaa cvp ver
Soran+1 yılHiç mi kullanmadın
Cevap sahibi+1 yılaynen hiç
Soran+1 yılBen de hiç kullanmadım evliliği bekliyorum kaç yaşındasın
Cevap sahibi+1 yıl26 ama yanlış mı yaptım bilmiyorum
Soran+1 yılYok yok doğru yoldasın emin ol çalışıyon mu iş güç meslek var mı
Cevap sahibi+1 yılakademisyenim, ama artık evliliktende sogudum, bilmiyorum napcam
Soran+1 yılBen de öğretmenim de çalışmıyorum daha yeni mezun oldum işim gücüm yok okul bitti dershane başladı bıktım okumaktan şöyle işim olsa çalışsam kocam olsa evimiz arabamız olsa hayatın düzenli olsa sevilme ve seksüel ihtiyaçlarımı gidersen aidiyet ihtiyacımı karşılasam akşamları iş çıkışında kocam gelse okuldan alsa eve gelip birlikte yiyecek bir şeyler hazılasak yesek tv baksak arada iki cilveleşip seks yapsak yazları ya da yarıyıl tatillerinde planlar yapsak sonra zaman biraz ilerleyince çocuk yapsak onları büyütsek falan
Soran+1 yılŞöyle güzel anlaşsak kafa dengi olsa arada yaramazlık yapsak çocuklaşsak bazen bazen ciddi olsak birbirimizi tamamlasak
Cevap sahibi+1 yılya benim şöyle tamam mı yıllarca platonik aşık oldugum bir kadın vardı beni istemedi başkası ile evlendi, bende kimseyi sevemiyorum, takıntılıyım yani, bundan sonra da sevebileceğimi pek düşünmüyorum zaten cinsel anlamda hiç arkadaslığım olmadı, ama şu yazdıklarını yani aile hayatını bende bazen istiyorum, yaşla alakalı heralde
Soran+1 yıl23 yaşındayım ben sen 26
Cevap sahibi+1 yılhangi alanda öğretmensin
Cevap sahibi+1 yılbende öğretim görevlisiyim ünide
Soran+1 yılLise öğretmeniyim edebiyat branşım
Soran+1 yılSenin alanın ne
Cevap sahibi+1 yılben doktoramı yönetim organizasyonda yapıyorum doktoram farklı ünide, öğretim görevlisi oldugum üni farklı orda sağlık kurumları işletmeciliğinde öğretim görevlisiyim
Soran+1 yılİyiymiş
Cevap sahibi+1 yılsenin yaşın daha genç ben 2 hafta sonra 27yi doldurcam ve gelecekle ilgili artık öyle pek evlilik hayalimde kalmadı
Cevap sahibi+1 yılgörücü gelmiyomu
Soran+1 yılKimseye platonik olarak bağlanmadım beğendiğim hoşlandığım oldu ama hem gelip geçiciydi
Soran+1 yılGörücü mü kaldı bu devirde
Cevap sahibi+1 yılbu benle alakalı zaten ben obsesifim, ilaçda kullanıyorum
Cevap sahibi+1 yılniye hala görücü muhabbeti çok, bunu aile olarak düşünme ortak arkadaslardan
Soran+1 yılHım düzelmen lazım
Soran+1 yılArkadaşlarımdan hiç öyle bir şey gelmedi
Cevap sahibi+1 yılaynen yani benim tekrar birini sevmem yıllar alır gibi geliyo :D
Cevap sahibi+1 yılsöyle bişey sorcam mesela arkadas olarak gördüğün biri sana gelip seni herşeyden cok sevdiğini söylese, aşık oldugunu itiraf etse şans verirmiydin
Soran+1 yılZor beğenirim ciddi biriyimdir bir de arkadaşım hep çirkinlerle eciş bücüşlerle çıkıyor bana bulacağı da o tarz bir şey olacak
Soran+1 yılVerirdin hatta ben o tarz bir şeyi daha çok isterim güvenli bulurum çünkü onunla benzerliğin yakınlığım uyuştuğum noktalar var ki ben onunla arkadaş olmuşumdur benim pek erkek arkadaşım olmadı bu zamana kadar bir tek üniversitede oldu onunla da arada görüşürüz böyle bir şeyle gelse bana düşünürüm ciddi ciddi
Cevap sahibi+1 yılkeşke bende de öyle olsaydı
Cevap sahibi+1 yılama ben o zaman bunu itiraf ettiğimde issizdim bunun etkisi olabilirmi sence kararında
Soran+1 yılOlabilir
Cevap sahibi+1 yılbu çok büyük bir fark o çünkü biliyorum evlenmek istiyodu artık bende issizdim beni ciddiye almadı muhtemelen
+1 yılokkadar önemli
00 Yorumlaçok önemli :D
00 Yorumla- Daha fazla (4)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat