Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Tek yapacağınız şey var hemen bir ürologa gideceksiniz ve tedavi olacak en fazla 10 günlük tedavi süresi içinde kesin çözüm elde edilecek... Çünkü çoğunlukla fiziksel nedenlerden dolayı erken boşalma oluyor.
12 Yorumla
Soran+1 yılBu konuyu konuşacağım onunla teşekkürler
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılEğer önsevişme yeterli ve 10 dk falan içinde kalıyorsa eşinde sorun yok demektir. Buna rağmen orgamz olamıyorsan sorun malesef sende. Sorunun çevre ve toplum baskısından dolayı cinselliğe karşı önyargıların oluşmuş. BilinçAltın devamlı sana bunun yanlış bir şey olmadığını söylüyor. Buda ilişki sırasında kendini Kasmanı ve orgamz olamamanı sağlıyor. Bundan nasıl kurtulurum dersem kendi vucudunu tanıyarak ve kendi vucudundan zevk almasının öğrenerek olur. yani mast ile en az 20 dk yoğun orgamz olarak bunu sağlarsın. Bu şekilde bilinçaltına cinselliğin çol zevkli bir şey olduğunu ispat edeceksin, rahat olmayı ve orgamz olmayı öğreneceksin.
Bunun için çok etkili mast Teknikeri var. Onları kullanman lazım.154 Yorumla
Soran+1 yılAyrıntılı yorum. Teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılPeki nasıl yapacağını biliyormusun
Soran+1 yılHayır araştırmaya başlayacağım
Cevap sahibi+1 yılYapman gereken ne biliyormusun aslında😊😊
Şöyle düşün bisiklet Binmeyi ilk öğrenirken bilinçaltın devamlı sana şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin diye olumsuz telkinlerde bulunur. Kendini kasar ve düşersin sonra bilinçaltın sana , ben demedimmi der ne zaman bisiklet sürmeyi öğrendikten sonra yani bilinçaltına sürdüğünü ispat ettikten sonra bir daha daha düşeceksin diye telkinde bulunmaz
Sanırım anlatabildim 😊😊😊
En az 20 dk süren çok etkili mast teknikleri kullanarak hayatında ilk kez yoğun orgazm olman lazım.
Bunun içinde çok etkili mast teknikleri var. Onları kullanmanı tavsiye ederim 😆😆
Soran+1 yılEvet anladım farklı bir bakış açısı gerçekten eig hak ettin bence teşekkür ederim :))
Cevap sahibi+1 yılBu genel bir sorundur, unutma😊😊
Burdan 10 bayana falan yardımım oldu. Eğer dedilerimi dikkate alırsan sorunu kısa sürede çözersin 😊😊
Peki nasıl bir mast tekniği kullanacağını biliyormusun
Soran+1 yılİnşallah çok teşekkür ederim :)
Cevap sahibi+1 yılRica ederim😊😊
İstersen sana çok etkili bir mast tekniği tavsiye edebilirim 😊😊
Soran+1 yılOlabilir dinliyorum
Cevap sahibi+1 yılMastta yapılan hata nedir dersen
orgazm anına çok yaklaşıyorsun ve orgazm olmak üzereyken Olamayıp sadece ıslanmadan ile yetiniyorsun. istek de doğal olarak artıyor. Şöyle düşün önüne bir adet çok sevdiğin tatlıdan küçük parça koyuyorlar. sen onu yiyince canın daha fazla yemek ister. Yani kendini doyurmak lazım.
Orgazm olmak için kontrolun sende olmaması lazım. Eğer elle yaparsan yani kontrol sende olursa tam orgazm olmak üzere iken beynin elinin vajina dan çekilmesi emreder ve eş çekilir orgazm oldugunu zannedersin.
Peki ne yapman lazım. Kontrol sende olmamalı yani mast da titreşimli bir yatdımcı bir alet kullanman lazım. Neler olabilir
dış fırçası pilli
masaj aleti
epilatör
Şarjlı traş makinası
Pilli traş pıçağı
Hangisi var😊😊
Soran+1 yılHepsi var da epilatör ne ya koparır o vajinayı
Cevap sahibi+1 yılKapağını kapatıp sadece titreşimi kullanacaksın. Bu gece için ne kullanırsın. Ona göre anlatayım.😊😊 bu gece hayatında ilk kez yoğun orgazm hazzını tadarsan😊😊
Soran+1 yılPilli traş bıçağı olabilir
Cevap sahibi+1 yılTamam hemen yazıyorum
Cevap sahibi+1 yılMasta orgazm olman için kontrol sende olmamali. Bunun için pilli traş pıçağını kullanacağız. Kısacasí aleti yani 😊😊 pıçak kısmını çıkar. Kukuna birşey olmasın dimi 😊😊
Aletin uç veya en fazla titreyen kısmını klistorisine gelecek. orta kısmı ise vajinanın dudaklarının arasına gelecek sekıldı yerlestir. Vajina dudaklarını ayir ve ortasına yerlestir. 😊😆
Kısaca ucu klistorise orta kismi ise vajina dudaklarina gelecek. Titremeyi hissetmen lazım klistriste. Aleti sabitlemek için kilodunu üste kadar çekeceksin bacak arana yastık koy ve bacaklarını kapatıp orda sabit durmasını sağlıyorsun. yani aleti vajina ile yastık arasında sıkışacak. Kipirmadaman durması lazım. Titreşimi klistorisi titretmek için kullanacağız.
Anladın san devam edecegim😊😊😊
Soran+1 yılDevam et lütfen
Cevap sahibi+1 yılMasta sakın başlama 😆😆😆
Ama ıslanmak serbest 😆😆😆
Aleti yerleştirecek ve o şekilde çalıştıracaksin. Burada kural vajinaya dokunmak yok ama kesinlikle. Vajinayi epilatör halledecek.😆😆 Vajinaya en az 20 dakika dokunmadan durmaN lazım. bu kadar dayanman lazım. muthiş zevk alman için. 😆😆😆
Peki arkani oksamak tan zevk alirmisin.😆😆😆
Soran+1 yılEvet zevk alırım
Cevap sahibi+1 yılOoooooo çok iyi 😊😊😊 işte gene işini bilen bir bayan daha 😊😊 son kısmını yazıyorum😊😊 uzun bir yazı geliyor 😊😊
Soran+1 yılBekliyorum
Cevap sahibi+1 yılVajinanı alet hallediyor tek başına ve kesinlikle dokunmuyorsun Tamam mı?😆😆 Ama kesinlikle
Sol elin ile arkani yani anüs çevresine sert ve dairesel masaj yapıyorsun. 😆😆Önce biraz yağlı bir krem ile kremle kayganlık sağla ki zevk almaya başla. Yani okşuyorsun. 😆😆
Alet klistrosi titrettikce kendinden geçersin. Bir acayip olmaya başlasın. Sonra arkandan yavaş yavaş zevk almaya basliyacaksin ama yavaş yavaş bu çok önemli.😆😆 Bunu sakın es geçme. 😆😆Bu en az 20 dakika durmalı. Vajinaya dokunmak kesinlikle yok. 😆😆Arkadan güzelce zevk aldıktan sonra zaten vajinaya dokunma isteğine karşı koyamaz hale geleceksin. 😆😆Arkana parmağını sokma isteği gibi birşey gelecek😆😆 Sert dairesel ve için doğru sert okşama. Belin kasılacak ve kontrolu kaybedeceksin. Sonra arkani oksama ya devam ederek epilatörü çıkarıp elle kendini bosaltacaksin 😆😆
Bu. çok şiddetli bir boşalma olacak. Kural 15 dakika falan vajinaya dokunmamak yok
Dokunmadan dayanman lazım
Yapabilir misin. 😆😆😆
Cevap sahibi+1 yılEvet okudun mu
Soran+1 yılOkudum denemem lazım
Cevap sahibi+1 yılPeki bu gece denermisin😊😊 ama ennaz 15 dk kukuya dokunmaman lazım 😊😊 dayanabilirmiisn
Soran+1 yılHazır eşim yokken deneyeyim dayanmaya çalışacağım
Cevap sahibi+1 yılBu teknik ilk başta tek yapman biraz zor. Biraz zevk alınca hemen hemen kendini okşarsan Bu iş olmaz. Gene yarım kalırsın. Belki küçük bir yardıma ihtiyacın olabilir.
Cevap sahibi+1 yılSonucu bana dön 😊😊😊
Soran+1 yılTamam 😊
Cevap sahibi+1 yılHemen başlıyormusun😆😆😆
Belki küçük bir yardıma ihtlyacın olabilir😆😆
Cevap sahibi+1 yılSonucu bildirirsin 😊😊
Soran+1 yılNe gibi yardım
Cevap sahibi+1 yılÖnce denedin mi😊😊 tam orgamz oldun mu?
Yardım mevzu ise tam orgazm olamadığın için kontrol bende olabilir. Şöyleki ben yazarım sen yaparsın. Ben böyle yap dedim Sen yaparsın şöyle yap dedim Sen yaparsın şimdi kendini ok şey dediğim zaman kendin okşarsın. 😊😊 tabii istersen
Soran+1 yılKendim yapabilirim 😊
Cevap sahibi+1 yılDene bakalım. İlk Başta pek muaffak olan pek olmadı 😆😆
Ennaz 15 dk süren
Bacaklarda yoğun uyuşma
Vucutta şiddetli titreme
Vajinanın kalp atışı gibi kasılması
Ve geçici bilinç kaybı olması lazım😊😊- +1 yıl
Yazismalari okudum cok guzel karsilikli sanal seks yapmissiniz hatta eminim bayan okurken bile bosalmistir ama anlamadigim birsey var sorudan anladigim kadariyla bayanin bir sikintisi yok erken bosaldigi icin kocasi kendini mutsuz hissediyomus ama bayanda iyi kaptirmis sana kendini elde etmissin bravo kardesim. Esi hazir evde yokmus eve dondugunde karisini senin bosalttigini ogrenirse ne hisseder bilmiyorum 😂😂😂
Soran+1 yıl@koylu41 boşalmadım eşime ihanet etmem edecek olsam evlenmezdim onunla :)
Cevap sahibi+1 yılTünaydın 😊😊 nasılsınız iyimisiniz.
Deneyebildiniz mi? Ve tam olarak orgazm olabildiniz mi acaba
Cevap sahibi+1 yıl@Koylu41 arkadaşım sen bunları boşver yaa. Ben sadece ona bir soru sordum ve ondan cevabını bekliyorum. Senden ricam bu konu hakkında bana birşey söyleme lütven
Bak lütven dedim
Soran+1 yıl😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılEvet sonuç 😊😊😊 Burdan zaten rahat bir muhabbet asla olmuyor malesef😆😆😆
Soran+1 yılUlan güldürdünüz beni be 😂😂
Cevap sahibi+1 yılGülme De sonucu söyle 😜😜 dün o kadar anlattık. Sonucu merak ediyorum😊😆
Soran+1 yılAmım yok ki ya neyin sonucunu söyleyeyim 😂😂
Cevap sahibi+1 yılHa ha haa
Troll sen niye bu kadar uğraştırdın yaa.
Neyse artık
Soran+1 yılKim
Soran+1 yılAdana gardaş
Soran+1 yılS*keceksen beni gelirim
haşlanmış yumurta üzerine zeytin yağı gezdir kırmızı acı toz biberle yesin birşey kalmaz İnş. Bol bol karanfil tarçın çayı içsin. Bir süre sonra farkı görürsün.
010 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten işe yarıyor mu peki
Soran+1 yılFikir güzel gerçekten denemeye değer hemen hazırlamaya başlıyorum hatta teşekkür ederim 😊
Soran+1 yılİşten gelsin çayını hazırlayayım ben😊
Soran+1 yılAy tamam şimdiden başlasın işte içmeye 😂
Soran+1 yılTamamdır gelmesine yakın yapacağım çok teşekkür ederim tekrar 😊
- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılFarklı şeyler düşünsün ilişki esnasında
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
İlk seans mi 10 dakika sadece yoksa hepsi mi hayır bende ilkinde 10 12 dk de orgazm oluyorum ama 2. Si yarim saate yaklaşıyor ben bu sorunu ilk birleşmeden önce oralı biraz uzun tutarak oartnerimi orgazma yakin hale getirerek cozmustum bide öyle deneyin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgeciktirici falan o kadar gerek yok kendini kötü hissettirirsin daha fazla senlik sorun yoksa bu öneri senlik sorun var gibi olur sen büyük ihtimal o erken boşalınca sorun değil bilmem ne muhabbeti yaptıgın için o stres yapıyordur falan sende bitiyor konu yavaşlat ne zaman boşalcagını hissettiğinde yarıda kestir bahane bul birşey yap :D ara verdir acele yok de sevşmeye dön falan yani diğer türlü iyice sorun olur
10 Yorumla10 dk bayağı azmış genel olarak hem cinslerimin nekadar sürer bilemem.
30 sevişme aralıksız 1 saat sürüyor benim.
bir kadının orgazm olması için en az 15 ila 20 dk cinsellik sürmeli.
Sevişmeyi uzun tutsun seni orgazm etmeden ilişkiye başlamasın seni tatmin etmek zorunda.04 Yorumla
Soran+1 yılDeneyelim dediğin gibi teşekkürler
- +1 yıl
@Koylu41 yanlış yere yorum yaptın.
+ yaptığın yoruma cevapta vermek farz oldu. 😉
bir kadını orgazm etmek için 15 ila 20 dk aralıksız cinsellik gerekli diye zaten söyledim bu süreye gelmeden partnerini yarıda bırakan erkek bencildir.
Neden bencildir yeterli sürede cinsellik sağlayamadığını biliyor.
Kadınını ilk tatmin etmek için ön sevişme gerkirse oral yaparak ilk kadınını tatmin etmesi gerek daha sonra erkeğin boşalması gerekir.
Kadın geç orgazm oluyor diyerek kadını orgazm etme sorumluluğundan kaçmak cinsellik sadece erkeğin hakkıdır düşüncesinde olan kişilere aittir.
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Geciktirici spreyler var bildiğim kadarıyla.. onları deneyin..
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılÖn sevişme
Pozisyon değişikliği
Tam boşalma esnasında geri çekilme
Ritimi yavaşlatmak11 Yorumla
Soran+1 yılDenemek lazım teşekkürler
Gizli Üye(25-29)+1 yılPrezervatif kullanabilirsiniz eşinizin biraz zevk almasını geçiktire bilir ama sizinde zevk almanız için kullanabilir 20 30 dk prezervatif kullansın ondan sonra zaten çıkartık normal devam edebilir
11 Yorumla
Soran+1 yılDeneyeceğiz teşekkürler
Bukadar kafaya takarsanız iş ciddiye biner takmayın kafaya uzun bir gece geçirin zamanla düzelir adama doktorla konuşalım falan deme dahada psikolojisi batar
11 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah dediğin gibi olur teşekkür ederim
stres buna sebep olur sonra haftada 2 değilde 2 günde bir beraber olun onun penisine ön sevişmede pek dokunma ön sevişmeyi uzun tutun ve genelde sen üstte ol
10 Yorumla
+1 yılilk posta erken gelsin ön sevişmeyi uzun tutmaya çalış ilişkiye girmeden boşalt (ağzınla vs.), ikincide ilişkiye rahat rahat girersiniz.
12 Yorumla
Soran+1 yılDenemekte fayda var 😊
- +1 yıl
Deneyip görün :)
dr a gidin ya da bir psikologa bircok kiside olan bir sorun ve bunu kafaya taktikca ereksiyonunu da kaybedicek ve malesef sonrasinda sende kafaya takicaksin
05 Yorumla
Soran+1 yılAllah korusun daha bebeğimiz olacak doktor konusunu konuşacağım onunla teşekkürler
Soran+1 yılOnu her konuda motive ediyorum kesinlikle öyle düşünmemesi gerektiğini de söylüyorum fakat erkek işte
Soran+1 yılTeşekkürler 😊
Stag diye bir geciktirici sprey var butun eczanelerde var kesin cozum olur size
132 Yorumla
Soran+1 yılBakmam lazım teşekkürler
Soran+1 yılOooo o kadar etkili hani
Soran+1 yılBaya başarılı bişeye benziyor bunu mutlaka denemeliyiz teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim. Hem bu daha saglikli hap bilmem ne direk mideye gidiyo. Yan etkisi olurmu bilinmez. Ama bu sprey sik istedigin kadar. Ama faydasini gormek icin nereye sikacagini bilmen lazim. Ve gec bosalmak icin 3 defa sikicak ama ben bosalmicam dinlene dinlene yapicam diyosa en az 5 defa sikicak
Soran+1 yılBu tavsiye hoşuma gitti işe yarayacak gibi duruyor :)
Soran+1 yılNe kadar ki fiyatı
Soran+1 yılEvet biraz pahalı bir sprey için neyse denemeye değer gerçekten
Soran+1 yılHafta da 2 yapıyoruz yetmezse bir tane daha alırız 😂
Soran+1 yılBen 21 eşim 23 8 aydır evliyiz
Soran+1 yılYapmadık
Soran+1 yılBen zaten mutluyum ama her neyse evet istedi yapacağız
Soran+1 yılTeşekkürler görüşünüz için
- +1 yıl
Iste bende onu anlamiyom sen demissin benlik sorun yok ben mutluyum esim huzursuz oluyo bizim abazalarda akillari sira yardim ayagina seni kullanarak sanal seks yapmaya calisiyo senin sordugun soru ile onlarin dediginin bir alakasi var mı sence 😀😀😀 bu arada arkadan yapmak oyle kolay degil biraz hazirlik on calisma ister biliyosun dimi. Denediniz mi hic.
Soran+1 yılDenemedik ben korkuyorum ama onun için acısa da sesimi çıkarmayacağım
Soran+1 yılBen eşimi 2 hafta da 1 görüyorum kendim de denemedim hiç
Soran+1 yılJeneratör ustası eşim. Alıştırayım bakalım teşekkürler 😊
Soran+1 yılEşimin yanında değilim çünkü onun olduğu yerde kalacak yerimiz yok eşim patronuyla kalıyor benim orda kalmam uygun olmayacağı için yanında değilim 2 hafta da 1 izne geliyor en azından 3 ay daha böyle olacak
+1 yılYeni evliyseniz olabilir. İliskiye girme suresini artırın haftada ikiden fazla yapın
18 Yorumla
Soran+1 yıl8 aydır evliyiz
- +1 yıl
On sevismeyi uzun tutuyor musunuz? İliskiye girmeden rahatlatın birbirinizi ondan sonra baslayin
Soran+1 yılÖn sevişmeyi uzun tutmuyoruz maalesef
- +1 yıl
Niye? O mu acele ediyor? Cinsellige bir görev olarak bakmayın aşk sevgi Tutku yok mu?
Soran+1 yılBen acele ediyorum
- +1 yıl
Dayanamıyo musun yoksa olsun bitsin istesen dicem o zaman şikayetçi olmazdın. Bir şekilde ayarı vermen lazım arkadas
Soran+1 yılBakcaz çaresine
- +1 yıl
Zevk alabiliyor musun esinden?
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 ay boyunca masturbasyon ve seksten uzak dursun eski masturbasyon alışkanlığı yüzünden oluyor ondan sonra sadece seks yapsın bütün cinsel sorunlar masturbasyon yüzünden bilimsel olarak kanıtlandı
12 Yorumla
Soran+1 yıl3 yıldır mast yapmıyo ama
Cevap sahibi+1 yıl1 ay boşalmaması lazım
+1 yılzirveye çıktığı anda içinden çıkmasını sağla..
birkaç defa bu egzersizi yaparsa, öğrenecek kendisini tutmayı..10 YorumlaOnun bir çaresi yok. Yapılacak şey belli ilişkiye girmeden önce boşaltacaksan, hatta mümkünse 2 defa. Sonra ilişkiye girin 2-3 kat başarı elde edilir.
03 Yorumla
Soran+1 yılBu da mantıklı teşekkürler
Soran+1 yıl@koylu41 😂😂😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılSüreden çok kendine güveninin yerine gelmesi gerek sen çok şikayetçi değilsin
110 Yorumla
Soran+1 yılEvet değilim ama o kendinden şikayetçi
Cevap sahibi+1 yılUmarım kısa sürede kendine güveni gelir. Oral yaparken de erken mi geliyor
Soran+1 yılHayır o zaman geç
Cevap sahibi+1 yılYa sen kendini fazla kasıyorsun ya da çok dar ve sıcak oluyorsun. O boşalmadan önce sen boşalıyor musun
Soran+1 yılYok o boşalmadan boşalmıyorum ben ama dediğin gibi dar olabilir
Cevap sahibi+1 yılMisyoner ya da senin üstte olduğun pozisyonları dene. Bacak omuza ya da bacağının birinin havada olduğu pozisyonları deneme daha dar olursun
Soran+1 yılTamam çok teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. Önemli olan güven süre değil
Cevap sahibi+1 yılnasıl gidiyor
Cevap sahibi+1 yılçözüldü mü
+1 yılBu konudansize gercwktwn yardimci olabilirim bir ay gibi binsurede en az iki katina cikar
05 Yorumla
Soran+1 yılÇözüm nedir
- +1 yıl
Bursa cok detay verince engelliyo site. Takip edersen iyi. olur
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Ordsmisinnsolim
- +1 yıl
Ordamisin
+1 yılnetten araştırın kegel egzersizleri yapsın.
bisiklet binsin.
o bölgedeki kasları çalıştırsın sporla.
boşalmakta kasların gelişimi ile alakalı10 Yorumla
+1 yılgeciktirici prezervatifler var onlardan alın işe yarıyor. ok tercihimdir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. önce uzun bir ön sevişme şart sonra oral yaparsınız birbirinize ve yavaş yavaş git gel yapar öyle uzata bilir sonra boşalıncada 2-3 devam edersiniz
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler 😊
+1 yılSize ilaçsız fılan bı taktık verecevım mutlu olup gıdeceksınız
01 Yorumla- +1 yıl
İstedığı kadar uzun surecek
+1 yılçiğ sarımsak yesin iki diş balla karıştırıp da yiyebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPozisyon değiştirin muhtemelen sen ustteysen penise daha com surtunme oldugundan bosalma zamani kisalabiliyo
09 Yorumla
Soran+1 yılGenelde o üstte oluyor ama yine aynı
Cevap sahibi+1 yılSeninki dar olabilir. Sürtünmeyi arttiran bisey olsa gerek
Soran+1 yılBenden kaynaklanan bişey mi yani
Cevap sahibi+1 yılAyrinti konusmak lazm ama soramiyirum burdan engel atarlar bana
Cevap sahibi+1 yılTakip eder misin
Soran+1 yılHer neyse teşekkür ederim yine de 😊
Cevap sahibi+1 yılGaliba esininki biraz kalin olabilir.. bisiler olmali bu konunun takipcisi olucam :)) bu sorunu bn cozcem :)
Soran+1 yılTamam o zaman takip ederim 😊
Cevap sahibi+1 yılTakip et.:)
sürekli dur kalk dur kalk yapması lazım :(
10 Yorumla
+1 yılEczaneden sprey alsın.
10 YorumlaSevgilini degistir o düzelmez, daha kötü olur..
010 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim değil kocam. Ayrıca eş değiştirmek sizin için kolay olabilir sadece boşalma sorunu var diye de sevdiğim adamdan asla vazgeçmem.
Soran+1 yıl21 yaşındayım 8 ay önce evlendim yanımda olsa ne yapacağını sanıyorsun dövecek mi öldürecek mi? Yanımda değil çünkü çalışıyor. Herkes kendini ilgilendiren konulara baksın lütfen.
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Ozaman sorun nerde, neden problem yapiyorsunuz? Kocan gayet normal, normal cinsel iliskiyi burda atilan palavralarla tartmayin, 45 dakika bir kadinin vajinasina gir cik, cinsel organlariniz yara olur..
Önemli olan iki tarafinda zevk lmasi yarida kalmamasi, kaldiki cinsel iliskinin toplma ortalama süresi dünya geneli 5-10 dakika arasi, ön sevisme bosalma dahil..
Soran+1 yılBen derdimi anlatamıyorum sanırım neyse teşekkürler
Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. ucuna musluk tak... İstese de boşalamasın..
00 Yorumlastresten uzaklaştır adamı
12 Yorumla
Soran+1 yılÇalıştığı yer stres zaten işi mi bıraktırayım
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. ilk boşalma yapın ikinci seks için sevişin
10 Yorumla
+1 yılUrolog ya da psikiyatriye gorunsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıluzun alıştırmalar yapacak
10 Yorumla
+1 yılFarklı teknikler yapın.
00 Yorumlaaslına düzeltm senn elnde
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
+1 yılEşin kendini kontrol altına aldın
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl olacak
- +1 yıl
Boşalma süresine göre dinlenip Devam edecek her zaman aletini değil dilini de çok kullanacak
Soran+1 yılHm mantıklı teşekkürler
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim canım
Yaslar kac
14 Yorumla
Soran+1 yıl21 23
Soran+1 yılTeşekkürler 😊
+1 yılne kadar zamandır evlisin
07 Yorumla
Soran+1 yıl8 aydır
- +1 yıl
eşinin mast yapmadığından emin misin peki
Soran+1 yılEminim 2 yıllık sevgililik dönemimiz oldu nişanlanana kadar da mastürbasyon yapmadı daha sonra birlikte olmaya başladık zaten
- +1 yıl
o zaman on dakika çok erken sevişmeye başladığınız da onu fazla tahrik etme bu şekilde alışsın
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim 😊
- +1 yıl
rica ederim :)
- +1 yıl
:) :)
+1 yılTenine alismasi lazim
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Gizli Üye(30-35)+1 yılTatlı yesin
20 Yorumla
+1 yılguzel kiz 10 dakika yine iyidir yaaa
01 Yorumla- +1 yıl
burdamisin
+1 yıl10 dakika fena değil ama
00 YorumlaAlkol alabilir
16 Yorumla
Soran+1 yılAlkolle daha erken boşalmaz mı
- +1 yıl
Alkol geç boşalmayı sağlar.
Soran+1 yılDenemeye değer teşekkürler
- +1 yıl
@endlessday Daha geç boşalır ve aldığı hazzı 2 ye katlar uyuşturucu da olabilir aslında mesela eroin fakat alkol en mantıklısı.
Soran+1 yıl@mopyorhan uyuşturucu asla ama alkol deneyeceğiz 😊
- +1 yıl
Alkol konusunda haklısın. Ama uyuşturucuyu tasvip etmiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeciktirici spreyler oda olmazsa 3. kişi şart.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoktor şart yoksa çözümü yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoktora gidilmesi gerekiyor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılŞap yesin :)
02 Yorumla
Soran+1 yılO nedir
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılIlac alsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYeni mi evlisiniz
01 Yorumla
Soran+1 yılSayılır 8 ay
Gizli Üye(30-35)+1 yılO sure gayet iyi
02 Yorumla
Soran+1 yıl10 dakikanın nesi iyi anlamadım ama neyse
Cevap sahibi+1 yılIlacsiz iyi tabii ne si kotu on sevismeyide uzun tutun daha ne olcak 2 dakika suren veya surmeyen var
Gizli Üye(36-45)+1 yılüçüncü kişiyi alın
08 Yorumla
Soran+1 yılSen öyle yaparsın
Cevap sahibi+1 yılben eşime yeterim yetmeyenler yapar kocanda iş yok
Soran+1 yılKocam seninle yattı sanırım bu kadar emin konuşabildiğine göre 😊 hayırlı geceler.
Cevap sahibi+1 yılhe canım belli kocan seni yapamıyor düşmüşssün buralara :D :D
Soran+1 yıl😊😊
Cevap sahibi+1 yılbeni bul sana 19 cm net aletimi gösteriyim :)
Soran+1 yılTerbiyesizlik yapma edebinle git kardeşim.
Cevap sahibi+1 yılokeyy
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat