Yengeç erkeklerini sadik ve bağlı olarak biliriz. Bir kız aklındayken başka kızlarla birlikte olabilir mi? 2. Soru; arzuladığı kızla birlikte olunca ondan uzaklaşır mı?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılKafayi yemissiniz siz hayal dünyanizla, burcun terk etmeyle ne alakasi var, insanlar burclara göre terk eden, hirsiz, katil olsalardi, insanligi yönetmek ne kadar kolay olurdu degilmi, her insana diyelim belirli bir burcun tarihinde premeye müsade edilirdi,
Istedigini vermeden önce hak eden bir insami, ona kafanizi yorun, burclara, fallara degil12 Yorumla
Soran+1 yılHak edip etmediğini nasil test edicez
Cevap sahibi+1 yılEvlenerek nikahla..
Erkek zaten gider burcla alakasi yok eskiler ne demeis goster elletme simdiki kizlar gostermeden elletiyor ondan sonra terk etti eder tabi adamin alacagi bisey kalmadiki
03 Yorumla
Soran+1 yılSen evlenmeden cinsellik yaşadin mi hic
Soran+1 yılEvlendikten sonra nasıl yaşamadin. 😱 niye evlendin ki o zaman
Erkek arkadaşım yengeç. Seviyorsa kimse gitmez ama burçlar üzerinden yorumluyoruz madem yengeç burcunun Kadını da erkeği de çok duygusal kolay kolay terketmez ilişki için elinden geleni yaparlar.
22 Yorumla- +1 yıl
çok doğru ozetlemissin, teşekkürler 😉
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
16Cevap
+1 yılBelki gider belki gitmez.
Bunu tam olarak bilemeyiz.
Lakin sorunun cevabını kolaylaştıracak bir bence var burada.
Bir bakın.
www.kizlarsoruyor.com/.../a101832-astroloji-diye-bir-sey-yok-burclar-yalan00 Yorumlaevlilik dışında yaşanan her ilişki de terk edilme olabilir
seni bırakmayacak garantisi yok ne yazık ki
yengeç burç meselesine gelince bence bu burçla alakası yok
tamamen kişinin karakterile alakalı ama ilişki yaşanınca terk ediliyor bu zaman da bu da acı bir gerçek10 YorumlaBen bir yengeç erkeğiyim.
Yengeç erkeği, o birine zarar vereceğini düşünüyorsa gider.
Şahsen böyle bir şeyi karakterime yakıştırmıyorum. Birlikte olmadım ama isteği soğukluk getirdi. Ayrıldık.01 Yorumla
Soran+1 yılNe isteği soğukluk getirdi tam olarak?
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılbirinci sorun hayır, ikinci sorun hayır. Seks vazgeçilmezimdir ve yengeç erkeğim
10 Yorumla Ben yengecim. Birini cok arzuladıysam onu alırım. Birlikte olursam onu daha çok isterim ona daha da yaklaşırım
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeviyo ise bırakmaz ama bu şerefiyle alakalı yengeçler cinsellik de doyumsuzdur
011 Yorumla
Soran+1 yılHadi yaa. O zaman bırakır bee. Adam gelmiş 30 yaşina illaki yaşamıştır birileriyle. Beni mi beklicek. Benden sonra da rahat durmaz mk
Cevap sahibi+1 yılBende yengecim ama hiç cinsellik yaşamadım katı kurallarım var 1 kişi olsun istiyorum. Cevrede kız dolu ama zerre ilgimi cekmiyor. Garip bazen kendimi hissiz hisseder oluyom. Cinsellik de kendimi katı kural içinde kısıtlıyorm
Soran+1 yılNeden kendini kisitliyorsun ki. Hem üstelik erkeksin birde. Ben erkek olsam gelene çakardim valla. Duygusal bağ mı arıyorsun önceliğin nedir?
Cevap sahibi+1 yılYa ben seveyim gezeyim beraber bişeyler yapayım istiyorum cinsellik hersey drğil. Tamam erkeğim gercekten de ciddi boyutta insana arzu geliyor ama dizginliyorum. Gelen gecen ile yatsam bu dünyada temiz kız arama hakkım olmaz ve ben dokunduysam ı benimle olmalı canımı istesin veririm. Hayatta sevgi saygı yalansız yaşam bekliyorum karşımda olandan
Soran+1 yılPeki kızlar nasıl ilgini çekmez ya. Hiç mi tutku hissetmiyorsun birine karşı. Veya hissetmen için ne gerekli?
Cevap sahibi+1 yılDaha önce 1 kez sevdiğim oldu canımı yaktı bıraktı cinsellik vs yaşamadım. Benim için sevdiğim olmadan yaşamam bişi. Güzel bayan görsem de ondan hoşlanmaz isem cinsellik yaşayamam. Zaten cinsellik konusunda sınırım olmaz çünkü insan anatomisi psikolojisi biliyorum
Cevap sahibi+1 yılCinsellik sevgi ile olmalı yoksa 2 yüzlü rol gibi olur. Egoist olur. Erkek kendi tatmin edip kadını düşünmez karşılıklı sevgi olmalı ki tutkulu sevgi ile olan hersey hoş olur
Soran+1 yılSevmek'ten sevişmek diyorsun yani...
Cevap sahibi+1 yılSeversem sevişirim sınırım da olmaz. sadece sevmem lazım ki tutkuyu yakalabileyim
Soran+1 yılÇok etkileyici...
Erkeksin birde.. cinsellik yaşamak için sevmeyi beklemen...
Cevap sahibi+1 yılKısıtlıyom kendimi ama demek gibi kolay drğil inan bazen istek geliyor o zaman mast ile kontrol etmeye calışıyom kendimi ama mast da zerre insana faydası yok. Evlenene kadar böyle kendimi dizinler kontrol ederek sürdürecem umarım bir hata yapmam
+1 yılValla bizim candaş da yengeç ama çakınca yan yan kaçmaya başlıyor 😂😂😂
00 YorumlaBen yengeç erkeğiyim eğer seversem benimse gerek yok hiç bir şeye
00 Yorumlaewet aynen öyle yapar
kim uyduruyor yengeç aslan başak diye erkek bu aklı fikri seks00 Yorumlasiz insanları burclarına gore yargılamaya devam ettikce kaybedersınız
00 YorumlaGenelde olurlar Sonucta bu cinsel iliski
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılher burc gider yengecin ayrıcalıgı ne
06 Yorumla
Soran+1 yılOnlar seviyor bağlı kalıyor 😳 duygusallar çok
- +1 yıl
alakası yok kendini kandır anca erkeklerin cogu gider hiçmi örneklerini görmedin
Soran+1 yılHaklisin. Kendimi kandiriyorum işte...
- +1 yıl
Illa terkedince mi aklin basina gelcek
Soran+1 yılBu konuda ne yapicami pek bilmiyorum
- +1 yıl
ne desek boş tekmeyi yicen öyle
+1 yılBurçla ne ilgisi var bu sorunun
00 Yorumlagideiblir burç değil bu karakter yapısı
02 Yorumla
Soran+1 yılÖncesinde yaptiysa yine yapar mi diyorsun
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. buldummu affetmem
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. sevgiye bağlı
00 YorumlaKendisine sor