Prezervatif cinsel hazzı artırmıyor diyorlar ama ben katılmıyorum. Okey'in haz arttırıcı prezervatifleri daha fazla keyif veriyor. Sizin cinsel hazzı arttırmak için uyguladığınız bir şey var mı?
Cinsel hazzı artırmak için uyguladığınız bir yöntem var mı?
Yani evet okeyin, durexin başka markalarda sayılabilir o tarz kondomu var ve etkili baya. Önemli olan fanteziler, pozisyonlar vs. hatta biraz marjinale kayılabilir de.
Haz arttırıcı prezervatif bencede keyif veriyor onun yanı sıra zaten iki tarafta istiyorsa uzuuun şehvetli bir ön sevişme sayesinde biribirini kudurtturdugun taktirde daha ne olsun diyorsun Zaten :) he bir de iki tarafta karşısındakinin nelerden azdıgını zevk aldığını bilmeli ona göre oynamalı:)
Bence prezervatifin azaltma sebebi tutkuyu yakalamışken durup onu takmaktan kaynaklanıyor. Hazzı arttırmak da kendini tanımaktan geçiyor, partnerinle zevk noktalarını keşfetmelisin
Prezervatifin zevk verdiği falan yok. Tamamen sürtünme hissininn oluşturduğu kayganliktan dolayı böyle oluyor. Prezervatif gereksiz. Cinsel hazzi arttirmanin en iyi yolu sadece huzur dolu kafa 😂
Elbette.. klasik bir sevisme kesinlikle siradan. Bunu sevmem. Bazi teknik hissiyatlari gelistirmek ve gun yuzune cikartmak kisinin elinde. Karsindakinin bir ensturuman oldugunu dusunerek once tuslarina basmayi ogrenmli sonra kendi sevdigin muzikleri aklina getirmeli ve karsindaki ensturumandan kendi muzjgini calabilmelisin ipleri eline alarak.. ustu kapali bu kadar yazdimm
Hayatımda toplasam prezervetif 3 kere kullanmışımdır. Ben yıllardır geri çekme yöntemini uyguluyorum. Bunu da herkez yapamaz zaten. Zevkin tam doruğa çıktığı noktada iradene sahip çıkıp geri çekmek. Et ete değecek. Ne o ya muz'u kabuğuyla yemek gibi birşey 🤣😂😁😉
Herkesle yatıp kalkmıyorum özellikle bu işi yapan kadınlarla yapmam. ayda yılda bir yapan kadınlarla yapıyorum. Bulaşıcı hastalık konusundada Atın ölümü arpa'dan olsun dermişim 🤣
Hani ilişki sırasında erkek cinsel organını bayanın cinsel organına yerleştiriyor ya; işte bu sadece normal zevk verir. Hazzı arttırmak için erkek aletini malum yere sokmamalı. Onun yerine hunharca saplamalı.
Reklamlar bitti ise ; Arkadaşlarım da bana kesinlikle katılacaktır. Prezervatif ile seks , çorapla duş almak gibi hissettirir. Duyu reseptörlerini bir plastiğe hapsetmek insan oğlunun kendine yapabileceği en kötü şeydir.
ben gerek bulmuyorum prezervatife tecrübeliyim ve o sıcaklığı hissetmek daha keyifli ve vajinanın içine girdiğinde bir yandan vajinanın okşanması ve öpüşmek baya zevk veriyor hem kendime genelde karşı tarafada iyi oluyor yani
@mutsuzkız91 bu nasıl tarif edeceyim bilmiyorum ama penisin daha uzun süre sert kalmasını sağlamak için yapılan birşey. bir nevi penisi gergin hale getiriyorsun diyeyim
1. Bol bol oral. 2. Mutfakta aşçı yatakta fahişe olmalı bir kadın. 3. Bol bol dantell. 4. Bol bol cilve : ) 5. Biraz dans sıcak bir parfüm kokusu. Böyle gider bu yaaa. Soyun giriş yaniii 😂
Ağzımın tadını bilmemek değil bu yıllar öncesine dayanan bir üründü şimdi öyle değil baya bir yenilendi şimdikiler o zaman bu kadar çeşit bile yoktu 20 yıl öncesinden bahsediyorum evlendikten sonra eşime spiral takdırdım istediğimiz gibi takılıyorduk çocuk olana kadar.
@ugur-37 sizin yaptığınız en sağlıklı korunma yöntemlerinden biri ama kadına spiral takilamiyirsa tek yöntem prezervatif kalıyor. Haplar bana göre ters
Eşim doğum yapana kadar spiral kullandı 2 çocuktan sonra bir daha takılmadı kendim korunuyorum geri çekme ile yıllsardır böylşe devam ediyorum çünkü kendimi frenlemeyi ne zaman duracağımı yavaşlayacağımı biliyorum
Bir erkek önce kendini değil sevdiği insana değer verip önce onunla ilgilenmeli çünkü kadınlar biz erkekler gibi hemen aktif olamıyor zamana ihtiyaçları var önce kadın doyurulmalı kadın yarım kalmamalıki hem kendisi doyuma ulaşsın hemde bu durumda aldatma gibi olayda söz konusu olmaz.
eğer poposunu okşanması hoşuna gidiyor ve hafifçe parmağını deliğin üzerinde gezdirdiğinde daha bir gaza geliyorsa gizli gaydir. izlediği filmlere arama motorundan bak gay videosu ya da straptonlu seks videoları var mı
En İyi Cevaplar