SINIRI NE OLMALI? Görücü usulü olarak tanıştık birbirimizi çok seviyoruz. Bir buçuk aylık nişanlıyız. 7 ay sonra düğünümüz var. Nişanlım öpüşmek istiyo izin verince eli kolu rahat durmuyo. Sizce izin vermeli miyim yoksa çok mu erken. Dini nikahımız da var?
Cevabın nedir?
+1 yılDini nikâhınız ailelerin de haberi ile olmuş ise hak doğabiliyor fakat şöyle bir durum var resmi nikahında olması sizin acınızdan daha garanti olacaktır çünkü ayrılık gibi bir durum söz konusu olduğunda sıkıntı olabilir
O yüzden musade etmeyin
Bu arada hakkınızda hayırlı olsun inşallah değilse uzak dursun10 Yorumla
+1 yılBir birinizi çok sevmeniz ve evliliği düşünüyor olmanız çok güzel. Aşk var ise öpüşüp koklaşmanızda ne sakınca olabilir ki? Ve zaten öpüşmeyi göze alanın sevişmeyi de seks yapmayıda göze aldığı bir gerçektir. Yani öpüşmek gerçekten çok ciddi bir kararlılıktır. Sıradan değildir...
04 Yorumla
Soran+1 yılDi mi işte. İlerlemek istemiyorum.
- +1 yıl
Bu konuda net olmalısınız o zaman...
Soran+1 yılOlamıyorum o yapınca duramıyorum ben de
- +1 yıl
O zaman bırakın aksın su yolunda. Dediğim gibi aşk var ise korkulacak hiç bir şey yok...
Gizli Üye(30-35)+1 yılSakın yapma benim dugunume bir ay kala nisanlim sehit oldu ve ben iliskiye girmistim sonra cok pisman oldum hayat ne getirir bilinmez ilk gecene sakla herseyi
30 Yorumla
Ona vermeyeceksen kime vereceksin anam shskbxnakbxk
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
53Cevap
Evleneceginizden eminsen dogum kontrol hapi kullan istedigini yap ama millet dügün güünüde ayrilabiliyor..
Siniri yok, cinsel ilsiki yasiyorsan bana göre öpüssende ayni, vajiandan girsende ayni, sonucta bir erkekle cinsel iliski yasiyorun.00 Yorumla
+1 yıldini nikah varsa ne yapsa yeridir adamın helalisin. ama tabi ki de öpüşmeyle ufak tefek elleşmeler olacaktır normal ama ilerisi için düğünü bekle derim. Erkek bu ne olur ne olmaz resmi nikah bu devirde daha önemli:D
18 Yorumla
Soran+1 yılElleşmeyle bırakmıyo soymak istiyo
- +1 yıl
bırak soysun gömçürsün sana ne var yani nikahlısı değilmisin kızım
- +1 yıl
he orada dur demek gerek soymak ister soyunca sürtmek ister sürteyim derken da bakmışsın olmuş bitmiş:D
Soran+1 yılİleri n korkuyorum
Soran+1 yılİleri gitmesinden korkuyorum
- +1 yıl
gider işte sonu olmayan bir şey ya hiç verme öpme elletme azar azar fazlasını almya çalışır sonuçta sende bir yerden sonra yok demez duruma gelirsin
Soran+1 yılOndan korkuyorum
- +1 yıl
Korkunun faydası olmaz ki bu işlere bence
Nişan var, dini nikâh var. Yani resmî olarak evlilik yolunda, Allah katında ise helalisiniz birbirinizin. Nişanda varsa güven problemi Zaten çoktan aşılmıştır.
00 YorumlaSizin tercihiniz, sizin kararınız. Olaya aile nasıl bakar diye düşünülmeli... Kültür farklılığı oluyor. Her ne kadar dini nikah olsa da hoş karşılamayanlar var.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılNikah varsa problem yok ilişki olmadığı sürece istiyorsan problem yok
30 Yorumla Bence acele etmeyin işin en can alıcı en zevkli en güzel en heyecanlı anını gerdek gecesine saklayın ecük daha sabredin 7 ay göz açıp kapayana kadar geliiiiiir geçer
00 YorumlaNişanlanmadan önce de yapıyordum, nişanlanınca da. Sınır yok. İnsan en zevk aldığı eyleme niye sınır koysun?
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBirlikte olmadan bişeyler yaşayın madem nikah da var ama nikahlıyız yatalım derse kabul etme
Ya ayrılırsanız ya ona bişey olursa bekaretin dursun en azından hatta soyunmaya başlarsanız gerisi gelir bence o olaya hiç girme tersle onu06 Yorumla
Soran+1 yılDurmuyo eli kolu
Cevap sahibi+1 yılHadi eli koluna bişey demeyelim ama soyunamyın gerisi geliyor çünkü dediğim gibi ya ayrılırsanız nolcak ilerde bir daha evlenmek istersen bakire olmayacaksın bunları da düşün
seven adam yaza kadar bekler tutsun şeyini :)
Soran+1 yılSevişmeyim mi?
Cevap sahibi+1 yılÇok istiyorsan seviş ama birlleşmeyin kesinlikle 7 aya yaşayacağınızın evleneceğinizin garantisi var mı
Soran+1 yılYok.
Cevap sahibi+1 yılGaranti yoksa ona göre bişeyler yaşa
ufak şeylere izin verilebilir ama ilerisine izin verme. Erkekttir sonuçta güven olmaz
08 Yorumla
Soran+1 yılUfak şeyler nasıl?
Soran+1 yılSoyunmak ve soymak istiyo
Soran+1 yılYok sevişmek için soyuyo. Gögüslerime falan yogunlaşıyo.
Soran+1 yılEn iyisi hiç başlamamak
bu size bağlı azizim.. kendinizi ne şekilde rahat hissedecekseniz ona göre hareket edin.
02 Yorumla
Soran+1 yılErken değil mi ya?
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılYüzeysel olabilir. Belki sevişme filan. Ama cinsel birleşme olmamalı. O nu o özel güne saklayın.. :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNişanlılar sevişmez, evli değilseniz, nikahsız ilişki zina' dır.
Ama dini nikahınız varsa siz evlisiniz demektir ve istediğinizi yapabilirsiniz.20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bence fazla ileri gitmeden yakınlaşmanız normal ama yine de dikkatli ol..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 414 cevap paylaştı.
+1 yılDediğin gibi sınırlı bir şekilde yaklaşmasına izin verirsin, gerisi de zaten düğünden sonra.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. İlk eşimle tanıştıktan 2 hafta sonra ilişki yaşamaya başlamıştık
00 Yorumlanasıl mutlu oluyorsanz öyle yaşayın ama evlenene kadar tam birleşme olmasın çünkü ilk gece heyecanı kalmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılkızım nikahında varmış hem resmiyette evli değilsin daha heyecanlı oluyor, evlenince sönecek malesef ateşiniz.
00 Yorumla
+1 yılNikah varsa biz ne dersek diyelim olay bitmiştir
Bam bam bam06 Yorumla
Soran+1 yılAma henüz nişanlıyız
- +1 yıl
Benim anlamadığım 1.5 ayda birbirinizi nasıl sevdiniz mk görücü usulü bide
Sizin sevginiz aşk ateşi değil cinsel ateş
Aldanıyorsunuz
Soran+1 yılNişanlanmadan önce de bir ay aileler kontrolünde görüştük. İsteme nişan arasında 2 hafta sözlü kaldık. Ve 7/24 telefonda konuşuyoruz haftanın 4-5günü birlikteyiz.
- +1 yıl
Benim ne demek istediğimi yarın öbür gün çok iyi anlayacaksınız
Hele bir ilişkiye girin de
Soran+1 yılEvlenmeden ilişki olmayacak.
- +1 yıl
Evlenince de olsun fark etmez ki
Dini nikahınız varsa evlisiniz zaten. Ama resmî nikahı neden 7ay sonraya koydunuz ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldini nikahınız varsa ne düşünüyorsunuz ki artık birbirinize helalsiniz
10 YorumlaKocan artik nisanlin degil tam iliskiye girsenizde bisey olmaz
00 Yorumla
+1 yılAslında helalin olana kadar yaşanmaması gerekiyor imam nikahın kıyılmalı önce ondan sonra istediğini yap anal seks dışında
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılnasıl rahat hissediyorsan o şekilde davranabilirsin o halde
00 YorumlaDini nikahiniz varsa iliskiye girmemeniz icin bir engel yok. Siz artik nisanli degil evli sayilirsiniz.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEl kayması olur da başka yerler kayarsa sorun olur.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbikez öptür ne var bunda sen istemedikten sonra ileri gitmezki
00 YorumlaYavaş yavaş ızin ver ama tam heyecanlı yerinde geri çekil o sayede seni daha çok arzular
00 Yorumla
+1 yılDudustan öpme , boyundan bir öpme , vs memelere hafif masaj
06 Yorumla
Soran+1 yılGöğüslerimi emiyo bacaklarımı okşuyo durmuyo eli kolu
- +1 yıl
Oo siz asamalari hızlı gecmissiniz birşey olmaz vücutları tanımak gerek
Soran+1 yılOnu diyorum işte. Vücutları tanımak için de erken.
- +1 yıl
Olsun birbirinizi tatmin edin yoksa ilk gece 3 dk işiniz biter 😂😂
Soran+1 yılAma daha 7 ay var
- +1 yıl
Olsun bak sana bir şey soyleyim biraz squat yap enistenin hoşuna gider
valal size kalmış bu ister yapın iser sadece oral ile idare edin
00 YorumlaYanlış yapmışsınız nikah yaparak. Daha çok erken. Ayrıca nikah olduğu için birleşme olmasa bile ufak tefek şeyler yaşayabilirsiniz. Bir de dini nikahin nasıl olduğu önemli. Gizli kıymadınız dimi nikâhı?
010 Yorumla
Soran+1 yılBenim ailem onun ailesi bir kaç akraba
Soran+1 yılSaçmalama ya
Soran+1 yılAma durmuyo eli kolu
Soran+1 yılBilmiyorum çok ileri gidiyo
+1 yılSeks haricinde öpüşme koklasma olabilir hatta sen onu o seni oral yolla bosaltabilirsnz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılufaktan başladı mı gerisi geliyo ne yaparsan yap ilerliyo saten
00 Yorumla
+1 yılIstediğiniz gibi takılın.
10 Yorumla
+1 yılsize bağlı.. ver bir öpücük gitsin :)
11 Yorumla- +1 yıl
aynen çok kasmaya gerek yok
Bence verme gebersin abazanlıktan 😄
10 YorumlaOrayı okşadıysa gerisi önemsiz
04 Yorumla
Soran+1 yılİzin versem yapıcaktı ama vermedim
Soran+1 yılYoo
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu adam yarın seni aldatır dikkat et
10 Yorumla3 cm den fazla girmesin ne diyim
10 Yorumlabence hiç durma bırak izin verrr rahat et
06 Yorumla
Soran+1 yılYok veremem.
Soran+1 yılBilmiyorum.
Soran+1 yılBurdan söyle ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmeden yapmamalisin
00 YorumlaBeraber ol neyi bekliyorsun ki
011 Yorumla
Soran+1 yılYok artık
Soran+1 yılEvet ama nişanlıyız
Soran+1 yıl7 ay var
Soran+1 yılTeşekkür
Soran+1 yılErken
Soran+1 yılBilmiyorum
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. sevişmek lazım nişanlılıkta ama seks değil
00 YorumlaIzin verme ama fazlada kısitla ma
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Senin ne istediğin önemli
00 Yorumla
+1 yılNekadar tehlikeli eli kolu peki normal öpmesi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapma bence devamini da ister sonra
10 YorumlaBuna sen karar ver tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeviyesini çok bozmuşa benziyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılel koldan ne olucak dini nikahınızda varmış zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiz haftada bir yapıyoruz dayanamadık :)
04 Yorumla
Soran+1 yılNişanlı mısınız?
Cevap sahibi+1 yılEvet bu yaza düğün var inşallah
Soran+1 yılNe kadarlık nişanlısınız?
Cevap sahibi+1 yıl1 sene
- Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılseks hariç sevişin işte sanki nolucak
00 Yorumla
+1 yılhiççççç yaşanmamalııı
00 Yorumla
+1 yılyaş kaç senin?
04 Yorumla
Soran+1 yıl19.
- +1 yıl
bazen nişanlılık döneminde yaşanan bazı olaylar evlilikte sönüyor. bu heycanı kaybetmemen için yaşamamnı isterim. daha çok var kim öyle kim kala. Yinede senin tercihin.
Elleme okşama oluyorsa saksoyu çek bitir işi. öyle kıvrandırma. ya basit olcaksın ya da zor. arası yok bu işin.
Soran+1 yılZor o zaman
- +1 yıl
o halde dokunmayacaksın bile.
paşa gönlün bilir :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstiyosan tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevişme oluyor mu
024 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılNe zaman başladınız
Soran+1 yıl2-3 hafta oluyo. Ama her seferinde biraz daha ileri gitmek istiyo.
Cevap sahibi+1 yılO da bakir sanırsam. İleri derken ilişkiye doğru mu? Kaç yaşlarındasınız sizler
Soran+1 yılAynen ilişkiye doğru ama düğünden önce olmaz yapmam. Evet o da bakir. Ben 19 bir kaç sonra 20. O da 23. Nişanlıyız. İmam nikahımızda var. Altıncı ayda düğünümüz var
Cevap sahibi+1 yılİlişkiye girmeyin bekleyin. Evlilik için erken yaşlar değil mi ama eğitiminiz yok mu sizlerin
Soran+1 yılİkimizde liseden sonra okumadık. Ben ev kızıyım. O askerliğini yapmış. özel bir sektör üzerine iş yeri açmış. İkimizde iri yarı tombul yapılıyız yaşımızdan büyük duruyoruz. Görücü usulu olarak tanıştık. 2 ay gelip gittiler ailelerimizle birlikte ortak karar verdik. Sonra istemeye geldiler sonra nişan yaptık. Herşey iyi gidiyo çok şükür çok seviyorum ailesi de çok iyi insanlar. Tek pürüz yaşadıgım şey ilişki için erken olmasıydı
Cevap sahibi+1 yılanladım. sevişmeler olabilir de ilişki yaşamayın bu saatten sonra düğüne bişey kalmamış. birbirinizin ilki misiniz
Soran+1 yılOnun 3 yıllık bir sevgilisi olmuş ama 2 yıl önce bitmiş. Benimde 3 aylık bir nişanlılığım oldu ama onunla böyle değildik mesafeliydik. Bu ikinci nişanlılığım.
Cevap sahibi+1 yılikinizde ilk cinselliğiniİ mi yaşıyorsunuz yani
Soran+1 yılEvet. El ele tutuşma tokalaşmadan öteye gitmemiştik
Cevap sahibi+1 yılBu da iyi aslında ten uyumunuzu gördünüz. Nasıl beklediğin gibi mi yatakdaki uyumunuz
Soran+1 yılEvet tam istediğim gibi. Sen anlat biraz da😊
Cevap sahibi+1 yılBen ne anlatacağım seni yorumluyoruz burada 😂😂
Soran+1 yılEvli misin bekar mısın sevgilin var mı cinsel hayatın var mı
Cevap sahibi+1 yılbekar evet var tabi ki
Soran+1 yılBakire misin peki? Yaşlar kaç?
Cevap sahibi+1 yıl25 değilim tabi 😂
Soran+1 yılHm..
Cevap sahibi+1 yılNasıl gidiyor yakınlaşmalarınız :)
Soran+1 yılSabah kahvaltıya gittik ordan sonra seviştik
Cevap sahibi+1 yılİyimişş. Nasıl tecrübeli mi partnerin
Soran+1 yılEvet iyi gidiyo şimdilik daha yeni yeni.
Cevap sahibi+1 yılÖnceki birlikte olduğuyla mı yaşamış
elledmi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. size bağlı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı.
+1 yılSeviş
00 Yorumla
+1 yılver.
00 Yorumla- Devamını Gör (2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem