Arkadaşlar Türk kadınının genel olarak sex'den/sevişmekten anladığı nedir? Genel olarak toplumda iki üç nokta olduğunu düşünüyorum, bir kısım bu duruma çok kapalı fikren diğer kısım ise çok açık?
Cevabın nedir?
Birkaç farklı model var aslında Türk kadınında
Mesela bunlardan biri cinsellikten sexden tamamen ayri olan toplumsal basko aile baskisi vs ile kendini soyutlamis hem hicbir fikri ve bilgisi olmayan hemde kendimi eşime saklıyorum diye kendi cinselligini bile kesfedemeyen model
Bir başka modelse yine evlenmeden cinsellik yasamaya karsi olan ama en azindan kendi kendine cinselligini yaşayıp fantaziler kurarak kendini tatmin eden evlenince biraz daha az sorun yaşayacak olan model
Bir başka modelde yine aile ve toplum baskısı yüzünden cinsellik yaşayan ama (hesapta) bakire kalan bekaretini evliliğe saklayan model
Ve birde cinselligini cinsellik yaşamayı normal bir ihtiyaç olarak gören ve yaşayanlar var bunlarda bence 3 ayriliyor şu şekilde
1- sevgilisi sözlüsü nişanlısı gibi duygusal bağ ve aşk iliskisi olunca yalnizca onunla yaşayanlar
2- değer verdiğini kişiyle yaşayanlar
3- kendi istediği seçtiği beğendiği kişiyle istediği zaman istediği yerde yaşayanlar00 Yorumla
Türk kadınları bence çok farklı bu konuda.
Aile baskısı yüzünden karasız kalan.
Aile baskısı yüzünden hiç ilgilenmeyen ve bilmeyen.
İnançları gereği, belli bir çerçevede konuya yakın olan.
İnançları gereği hiç yaklaşmayan.
Duydukları ile yaşayan.
Sevdiği için kandırılıp ortada kalan.
Bakire kalmak gibi bir düşünce içinde olup, kısmen cinselliği konuşan ve yaşayan.
Bakire olan ama yemediği halt kalmayan.
Bakire olmayan ve hata olduğunu düşünüp tekrarlamayan
Bakire olmayan, hayattan zevk alan, arzularını hareketlendiren kişi ile birlikte olan ve toplumda yadırganan ama normal insandan farkı olmayan
Daha çeşitlendiririm de yoruldum.40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkimse bu dediklerini açık açık arkadaşıyla konuşmuyo bile.. kendi başına düşünüyo çoğu bence seksi. şahsen ben tek partnerli vs sevmeyen biriyim. farklı kişilerle istiyorum. bu da toplumun şu anki bakışona ters biliyorum. senin nasıl )
24 Yorumla- +1 yıl
Bunubdiyebilecek bir kadin yok Şu an senin cesaretinde. Hepsi istesede tutturmuş cok kotu bisey diye ama bilsen hepsinin aklindan gecen bu. Agzina saglik
- +1 yıl
Ozele gelirmisin
- +1 yıl
Kim gelsin
Gizli Üye(25-29)+1 yılGenelleme yapamayız. Herkesin düşünce ve fikirleri farklı ne de olsa.
13 Yorumla
Soran+1 yılgenelleme bu konuda yapilmayacak da neyde yapilacak?
Cevap sahibi+1 yılHer insan farklıdır.
Soran+1 yılAynidir demiyorum elbette, genelleme herkesi ayniya indirgeme de degildir ayrica...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
53Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılToplum ve aile baskısıyla 12 yaşlarından itibaren kız çocuklarına cinselliğin çok kötü bir şey olduğu ve erkeklerden uzak durulması gerektiği telkin edilir. Bu durummartarak devam eder ve kızların bilinçaltına cinselliğe karşı önyargılar oluşur. Buda evlilikte çok ciddi cinsel problemlere neden olur. Vajinusmus , ağrılı birleşme , orgazm olamama ve penisi hissedememe gibi malesef. İşin kötü tarafı suçu da erkekte görürler ve kendilerini tedavi etmek için bir şey yapmazlar. 😊😊
Umarım sende böyle bir sorun yoktur. Yani her ilişkinde çok rahat orgazm hazzını tadabiliyorsundur😊😊00 YorumlaÇoğunluk aile baskısı ve dini tabular yüzünden hayattan ve cinsellikten zevk almaz , sadece alıyomuş gibi yapar.
Çok küçük bir kısmı hayattan ve cinselikten zevk almak için fantazilerinin peşinde koşar..
İlk grup herşeyi erkekten bekler , ikinci grup ise birlikte her türlü fantaziye varım der ve erkeğinide kendisinde hep mutlu eder , zevkin doruklarına ulaşır..00 Yorumla
+1 yılArkadaşım merhaba,
Turkiye'de maalesef seks erkeğe özgü bir ihtiyaç veya hak olarak görülüyor kadınlar arasında...
Bu durumun yavaş yavaş da olsa değişiyor olması güzel... Artık kadınlar da seksin sadece erkeklerin sahip olduğu bir ihtiyaç bir hak olduğu algısını kırmaya ve seks talep etmeye başladılar...00 Yorumla
+1 yılSen acik olan kisimdasin sanırım.. ama korkudan da gizlenmişsin.. sebebi boyle bir soruda mesaj yagmuruna mi tutulmak?
Iste olay bu aslinda.. Kadın bu konuda normalden biraz farkli dusunuosa ya erkeklerin asiri ilgi ve sapikligina ugruyo ya da kasar, bacım gibi damgalar yiyo05 Yorumla
Soran+1 yılyok ben acigim korkmam falan da yok, ama genel olarak turkiyeyi ikiye ayrilmis olarak goruyorum, bana benim kadar bu duruma acik bakmayan biri rahatlikla bacım diyebilir. bacım kelimesinin anlami da toplumda cok yanlis sekillderde anlasilmis ve kullaniliyor.
- +1 yıl
Bacim kelimesinin sozluk anlamı nedir ve turk toplumundaki kullanim anlami nedir?
Hala soruyu gizli sorma sebebini soylemedin
Soran+1 yılHa evet mesaj yagmuruna tutulmak istemiyorum
- +1 yıl
Ya iste turkiyede kadinlar bu baskilardan korkuyor
- +1 yıl
Bacim kelimesinin anlamina cevap vermedin simdi de 😀
Gizli Üye(36-45)+1 yılTürk kadini ve seks aynen şudur.
Oral? Iyy igrenclik. Midem bulanır.
Anal? Cok aciyomus kakani tutamiyomussun.
Yüze boşalma? Ayyy ölsem daha iyi iggrennnç
İlk gece fantezileri? Ay ne fantezisi be benim ödüm kopuyo ya bisey olursa. Ya cok acirsa off aglicam simdi (ilk ve en özel gecenin icine zıçan türk kızı örnegi)00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen daha 2 kasımda bekaretmi verdim ve bencw pişman olcagım bişide yapmadım cunku kimse kimseyi kandırmasın nice bakirler var tatmadıgı yemediği bok yok yani diceğim şu asıl herseyin tadı nı yasayark öğrenirsin hiçte pişman değilim zevkine bakıp hayatına devam etceksin
09 Yorumla- +1 yıl
oy sen hele bir hafta birsey alamazsın içine
Cevap sahibi+1 yılBugın tekrar ilşkiye gircem bakalım
- +1 yıl
evlimsin sevgilinlemi
- +1 yıl
gireçeğin kişi
Cevap sahibi+1 yılSevgilin
- +1 yıl
O zaman fantazi çok olur bugün
Cevap sahibi+1 yılNedenki
- +1 yıl
Sevgili ile seks bir baska
- +1 yıl
Az ozlden yazma şansın var mı
+1 yılTürk kadınkarı seksten aile baskısı yüzünden kaçıyor bence. Hepsinde vajinismus var. Tabi istisnalarda var.
42 Yorumla- +1 yıl
sende var mı
- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılbu egıtımle alakalı aslında egıtımde yetmez tecrubede onemlı o yuzden tolumda bu tıp seyler teorık olarak empoze edılmıyor yasayarak ogrenıldıgı ıcın ve bu tur seylerden cekındıklerı ıcın haliyle eksıklık oluyor korku oluyor ama aşılamayacak bır konu degıl partnerler anlayıslı olurlarsa bence buyuk bır sorun olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvliliği düşünmez. Cinsel ilişkiyi sevdiği insanla yaşar. Erkeği onu terk edince tüm erkekler aynı sözünü kullanır. En büyük sözcükleri ise “bakirelik beyindedir, bakireliğim için beni seviyorsa hiç sevmesin”dir. Kendi kendine adet üretir. Çoğu böyle. Olmayanda var.
00 Yorumla
+1 yıl"Yapalım da çıksın aradan", " ya orama dokunma huylaniyorum", " orama bakma hic guzel görünmüyor", "oral filan uğrasamam normal yapalim gitsin", "tadı igrencmis ben yapamam öyle şeyler" vs...
00 YorumlaBenim görüdügm tespitim su anda avrupadan bu konuda cok ilerdeler, alman kadinin yapmadigi seyleri türk kadini rahatlikla yapiyor.
Disa göre gösterdikleri gibi degiller, yatakta cok azginlar00 Yorumla
+1 yılgenelleme gıbı algılamayın kızlar yanı aranızda cok olgun ve kalıtelı olanalarda var. ama buyuk bır kesımın bakıs açısı şu.
Istemez yan cebıme koy.
Evlenmeden olmaz.
Aslında ıstıyorum ama ust komsu ne der
oluyor :)00 Yorumla
+1 yılçoğunuz (en deneyimli, istekli, modern vs. geçineniniz bile) kezban'a muhakkak bir noktada bağlıyorsunuz.
00 Yorumla
+1 yılAynen boleler 😒
00 Yorumla
+1 yılAçığı da kapalısıda kararsızı da aynı. Gittikçe daha da beter oluyorlar. Aşka inanmayanlara ne deseniz boş. O neden ile önce aşk diyorum...
00 Yorumla
+1 yılfantezi umurlarinda degildir. ben hard seviyorum kelepce kirbac vs ama tabi kimse buna olumlu gozle bakmiyor maalesef :)
02 Yorumla
Soran+1 yılkelepce neyse de kirbaca tamam diyeni zor bulursun turkiyede soyliyim
- +1 yıl
yoo buluyorum ki :)
+1 yılHerkes yaşıyor. Kimse kimseyi kandırmasın. Kızlar en yakın arkadaşına bile anlatmıyor ayrı mesele.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSimdi herkes beni eksiler sundan eminimki Turk kadinlarinin %75 sevismeyide sexside bilmiyor
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. ahada bu işte
https://pbs.twimg.com/media/BP3OjqvCQAABsy6.jpg00 YorumlaYatıyım yapsın uyuyum... Sabah da klak kahvaltı dün akşsam sen boşaldın
00 Yorumla
+1 yılKadın olmadığım için bilmiyorum çık sokağa kadınlara sor
00 Yorumla
+1 yılTürk kızlarının sağı solu belli olmuyor ne dediği belli olmuyor o yüzden değişiyor fikri bigün yapabilecek gibiysa diğer gün vazgeçiyor değişik ya
00 YorumlaTürk kadını seksten sevişmekten anlamıyor türk kaDINI KEŞKE BİR UKRAYNALI kadınla sevişse o zaman bir erkekleri anlarlar
00 YorumlaTurk kadini sekste herseyin erkegin yaptigini dusunup yatakta camis gibi yatip hani la 25 cm nerde diye aniran gergedandir.
00 YorumlaHerkes istediği şekilde sınırsız özgür yaşıyor yaşamak istediğini.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sırtüstü yatmak ve verilen komutlara uymaktır. Sevişmek isteği yoktur, erkeği isterse ik cümleyi uygular.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynen öyle haklısın..
Biz sevgilimle her fırsatta yapıyoruz, bir kısım ise buna karsi. Herkesin düşüncesi, tarzı bambaşka, iki üç..00 YorumlaKesinlikle ortasi olani gormedim ya cok kati oluyorlar bu konuya ya cok esnek
00 Yorumlatürk kadını sexden korkuyor bizim erkeklerde onlari makina zanetip cocuk üzerişne cocuk yapıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 929 cevap paylaştı.
+1 yılasıl sorulması gereken konu türk kadınları gercekten orgazm olabılıyormu emınımkı yuzde % 80 evli kadınlar bu duyguyu yaşamaymıyordur
00 Yorumla
+1 yılYani kıyametin kopması kacınılmazsa seksin yaygınlasmasıda o kadar paralel olarak kacınılmaz oluyor :)
00 Yorumla
+1 yılDini araplar gibi yaşayan bir toplulukta adı bile geçmesin isterler
00 Yorumla
+1 yılTürk kadını seks açısından vahşi bir kaplan gibi bence
00 Yorumla
+1 yılGenellikle bir bk anladıkları yok düz tahta duvar modunda
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Genelde sırt üstü yatıp olacakları bekleyen bir kesim ve bu çoğunlukta malesef
00 Yorumla
+1 yılAç bacakları yat sırt üstü 😂
Gelsin pembe eksiker😅00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 586 cevap paylaştı.
+1 yılÇok büyük bir bölümü, (en azından seviştiklerimin) seks i yatağa uzanıp görevini yapmak olarak biliyor..
00 Yorumla beni kullandı drumru hiç bir zaman kendi zevkim için yaptım demez
00 Yorumla
+1 yıl180 derece ;)
_____11 Yorumla- +1 yıl
A hahahahah işte bu komikti ya teşekkür ederim 😉😊
Nerden biliyosun insanlarin eşleriyle özelini
22 Yorumla
Soran+1 yılGenelleme diye bir kavram vardir, tanistiriyim. Gozlerimlerine dayanarak bir tahminde bulunursun. Bu da mi yasak yoksa?
+1 yılSenin sekse bakış açın neyse o.
01 Yorumla- +1 yıl
en güzel yorum
+1 yılEvlilik başka bir şey anlamaz geneli
04 Yorumla
Soran+1 yılcok dogru bir tespit
- +1 yıl
Aynen evliliģi seks zanneerler ve sonra hayal kırıklığı yüzünden geneli mutsuz olur
Soran+1 yılBen acikcasi evlenmeden seks olmaz diyen kadinlardan bahsettigini dusunmustum
- +1 yıl
Evet aynen ben de onlardan bahsediyorum zaten herşeyi evliliğe saklarlar sonuçsa genelde hayal kırıklığıdır
Sırt üstü uzanıp bacaklarını açmak
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle haklisin
+1 yılsen türk değilmisin daha iyi bilirsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. bir yapalım diyor ama sınırları var ve çekiniyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Ölü balık taklidi yapmak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılKızlar daha fena artık bu konuda
00 Yorumla
+1 yılDaracık daracık sokaklar kum çuvalı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇok nazlı oluyorlar sence?
00 Yorumla
+1 yılKarşılıklı zevk almak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılzinaya karşı olmaları gerekir
00 YorumlaSen nasılsın Peki
01 Yorumla
Soran+1 yılsorumu yanlis anlamissin sanirsam...
Gizli Üye(30-35)+1 yılBilmiyorlar anlamiyolar
00 YorumlaBebek dogurmak 🤣
00 YorumlaÇok içine kapanıklar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. sever
00 Yorumla
+1 yılparti seks yasak
00 YorumlaIyyy pis kaka 😂
00 Yorumla
+1 yılÇat çat sevişiyolar
00 YorumlaSoguklar
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında