Kişiye göre değişir bebeğim. Ama genellikle çok sert yaparım. Bak söyleyim ağlarsın seni aldığımda. Seks yaptığım karı kızla onlar nasıl istiyorsa öyle yaptım yani bazıları yavaş sonra sert ya da sadece sert istiyordu bende yaptım. Güzel ve muhteşem geceler yaşandı. Bende zaten seks de sınır yok, yapmadığım pis ve seksi işler kalmadı. 21 cm sana yeter mi bilmem ama seni yaşatırım. Boş yere böyle bir laf yok Hoplatırım seni kahpem zıplatırım seni kahpem eğer beni ağlatırsan ağlatırım seni kahpem ;). Artı ile Eksi severim seksi
83 lüyüm sekste güçlüyüm
Anında değişirim çok güzel sevişirim02 Yorumla
Soran+1 yılTaliplerimi bekliyorum u da ekleseydin
Değişiyor.
Net bir tarzım veya fantezim yok. O anki ortama, ruh halimize göre değişiyor.
Kimi zaman fazlasıyla sert, kim zaman sakin, kimi zaman ise değişken oluyor. Hissettiğimiz gibiyiz.
11 Yorumla
Soran+1 yılanladım
bende sert severim özellikle acıyl zevk arasında ki o çizgide gezmeyi
33 Yorumla- +1 yıl
=) tecrübeler kokuyor gibi :)
- +1 yıl
aa nasıl yani
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende sert seviyorum diğerinin mastürbasyondan bir farkı yok
74 Yorumla- +1 yıl
Diyosun?
Cevap sahibi+1 yıl@sahin28028 Benim için öyle
- +1 yıl
Kimi sert kimi normal sewer zewk meselesi tabiki
- +1 yıl
sert ve işi ni bilmwli
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
85Cevap
Biz seni tanimiyoruz ama bu soruyu soran salağın kendin oldugunu biliyorsun ya muhtesem birsey ya 😂😂
30 YorumlaDuvara iz çıkartırım. Tavana fırlatırım tavana yapıştırırım. Kopan saçlarıda koleksiyon yaparım.
14 Yorumla
Soran+1 yılDovuyo musun seviyo musun sakin ol 😂😂
Soran+1 yıl😂😂😂😂😂
+1 yılAhaha 😂😂 3 saatte 68 yorum. Maşallah. Beyler soruya uçmuşsunuz resmen.
20 Yorumla
+1 yılKanka kimse kendini kötelemez. Herkes aslan kesilir yorumlarda
11 Yorumla- +1 yıl
ben kediyim :D
+1 yılSert sevenler yazık. İleride görürüm sizi seks sertlik depil duygu ile yapılır önemli olan uyum temoo bebişler:))
20 YorumlaDomaltip girerken arka deliği pataklamak
Domaltip kalçayı kızarana kadar tokatlamak
Bacaklar omuzda sert girişler
Bu girişler de ammciktann çıkan ses çok tatlı oluyo00 Yorumla
+1 yılÜç şey olmazsa olmaz, ince halatlar, ağız topu ve kamçı...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsemmmmmsert ve hıpppppphızlı olmayı seviyorummm, öyle bir vuruyorum ki kız sanki altımdan fırlayıp gidecekmiş gibi ileri geri sallanıyor, hele o memeleri offf neyse...
00 Yorumla
+1 yılolabildiğince sert olmayı severim.. eşim dayanamaz.
00 Yorumlahardcore seviyosun az sadist bir koca bulcan o zaman
00 YorumlaKelepce kirbac yataga baglama kucakta duvara vurmaca daha istermisin 🙄
06 Yorumla
Soran+1 yılsana da vur dedik öldürdün ya :D
- +1 yıl
Çok zalim sin bro valla bak sana gelen kız yandı 😂😂😂
- +1 yıl
Çok zalimsin acıma duygusu kalmamış sende 😂😂
başta çok sert olmak yerine yavaş başlayıp sonradan sertleşmek daha hoş..
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen :)
- Cinsel Yaşam konusunda 868 cevap paylaştı.
+1 yılGenelde ritim değiştirerek partnerimi denerim en çok hangi ritimden haz oluyorsa ordan çalmaya devam :)
00 Yorumla
+1 yılSon derece sert oartnerim soft isterse canini yakmam lakin hard ciyim
02 Yorumla
Soran+1 yılGuzell :)
- +1 yıl
Teşekkürler 😉 sert seven hatun candir
+1 yılatmalara bak sert severlermiş ondan mı türk kizlari ilişki sırasından canını vermiş gibi duruyor
03 Yorumla
Soran+1 yılBen farkli yim 😂
- +1 yıl
Görmek isterim farkını 😁😁😁
- +1 yıl
kesin farklisindir
+1 yılOlması gerektiği kadar. Fazlası her iki tarafa da zarar. Ama burdakilere sorsan hepsi taramalı tüfek gibi :)
01 Yorumla
Soran+1 yılAhha aynen😂
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkadınına gore sevıyorsa fazlasıyla erkek gıbı guclu sevısırım
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkendinide dahil et coşmaya
Soran+1 yıl😂almiyim thanks
Cevap sahibi+1 yılseni hınzır sevgılınle ser sert sevıs sonra ııh de:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılkadını dostun gibi sevip düşmanın gibi mikeceksin sözünü severim de uygularım da
217 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılHaksız mıyım
Soran+1 yılHaklisin
Cevap sahibi+1 yılPartnerin kim kocan mı sevgilin mi
Soran+1 yılBir kere erkek arkadasimla
Cevap sahibi+1 yılSertlik olarak neler yaptı
Cevap sahibi+1 yılnasıl gidiyor sert
Soran+1 yılNeyy
Cevap sahibi+1 yılSert seks nasıl gidiyor. Evli misin bekar mı
Cevap sahibi+1 yıldevam mı erkek arkadaşnla
Soran+1 yılOo sen yasaiyormusn :)
Cevap sahibi+1 yılYaşıyorum sen ne yapıyorsun nerelerdesin
Soran+1 yılBuralardayim nolsun ya :)
Cevap sahibi+1 yılerkek arkadaşınla beraber misin hala* yaş kaç senin
Soran+1 yıl26 degilm
Cevap sahibi+1 yılBen 33. Çalışan mısın ne zaman ayrıldın
Cevap sahibi+1 yıl1 kişiyle mi yaşadın cinselliği
+1 yılSofr seviyorum saatlerce deli gibi öpüşüp sevişme saatlerce oral yapmak tutkulu arzulu falan ❤️😁
00 YorumlaÇok sertim de daja dayanabilen olmadı 2. de kaçıyorlar
10 YorumlaFransız mürebbiyesi tarafından yetiştirilmiş nezih İstanbul beyefendisiyim. sertlik bana göre değil
00 YorumlaKarsi tarafin istegine bakar sert isterse sert olurum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 541 cevap paylaştı.
+1 yılSürekli sert olmam. Ara ara sertleşmek seksi harika yapar. Sende Denememi istermisin
00 Yorumla
+1 yılçok sert
kadınım istediği kadar sert
aşırısı kötü tadında olmalı00 YorumlaTokatlamayı küfür etmeyi sert sert olmayı çok severimmm
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yaşanmamışlığın dayanılmaz merakı az film izle bence bakirecim...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Sert seven hatun candir sen ne kadar sert seviyorsun o onemli
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 316 cevap paylaştı. Karşımdaki senin gibi sert seviyorsa oyuncaklarımi kullanıyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılkarsımdakını tatmın edebılecek kadar desem. tamamen bu durum partnerıme bağlı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl2 gün heryeri ağrır partnerimin. hele birde anal yaptıysa 10 gün poposunun üstüne oturamaz. gizli noktalarında morluklarda yaparım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılilişkinin tadı sertken cıkar
72 Yorumla- +1 yıl
Baya sert olucak ama yeni birileriylr
- +1 yıl
Hasar almayasin
Gizli Üye(36-45)+1 yılÜzerinde seks aletleri ve oyuncaklarının kullanılmasını ister misin?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenimde en sevdiğim bineceksin üzerine vuracaksın kırbacı :D
00 Yorumla
+1 yılduvardan duvara vura vura.. ağlata ağlata
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen de sert severim. Sonuçta zevki öyle çıkıyor.
00 Yorumla en güzeli partnere göre hareket etmek azizim.
00 Yorumlaeşimin istediği kadar sert
00 Yorumla
+1 yılHic dert değilim normal yumuşak yumuşak
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsellikle alakali soru nerde?
033 Yorumla
Soran+1 yılBu neyle alakali?
Cevap sahibi+1 yılTrollükle olabilirmi?
Soran+1 yılTroll lukle ne alakasi var ben burada hikaye yazmadim ki yalan yanlis. Soru sordum o kadar
Cevap sahibi+1 yılsorunun mantigi ve amaci ne?
Soran+1 yılfikir almak
Soran+1 yılanket gibi bir şey. sen hayatında her şeyi mantık çerçevresinde yapıyorsun sanırım. burada böyle konusup ınsanların sinirini bozma
Cevap sahibi+1 yılHa anladim, ozaman cevap vereyim, senin gibi kasar olunca, acimadan götttü yirtilincaya kadar, kan gelinceye kadar sert yapiyorum, hadi git simdi bunun üzerine mast yap, evde kalmis kezban teyze..
Soran+1 yılben böyle bir cevap beklemıyorum kımseden senın sevıyesızlıgın belli oluyor canım. 2 yaş büyük oldugun kısıye teyze demek de senin ne kadar canım oldugunu belli ediyor
Cevap sahibi+1 yılSordugu soruya bak, birde seviyeden bahsediyor, cok haminefendi oldugun icin, buralarda sert erkek arama sorulari sorarak islandigin belli. yok mu reelde atesini söndüren, cokmu kötü ve cirkinsin?
Soran+1 yılben gayet seviyeli cinsel yaşam sorusu sordum , senin az önceki attıgın oyrum gıbı salakça bir şey yazmadım. Ayrıca bir soru sordum diye beni seks bağımlısı yapman da çok salakça herkesi kendinle karıştırma. Kendin reelde pısırık olup ta burada sinirini benden çıkarıyorsun sanırım. gayet normal bir soru sordum verdiğin tepkiye bak
Cevap sahibi+1 yılSu aradigin fantazin olan cinsel sertligi ve sertlikten beklentilerini bir aciklasana? sertlikten ne anliyorsun?
Soran+1 yılsana daha fazla cevap vermek ıstemıyorum
Cevap sahibi+1 yılVerme zaten, verdikce batiyorsun.. Normal hayatta yüzünüze bakilmaz, burda pembe sorusu görünce sizin gibi evde kalmis cirkinleri kim kardashian zaneden azginlarin cevaplari ile teselli buluyorsunuz..
Soran+1 yılbu site senin beynini köreltmiş
nöbette mi bekliyorsun 5 saat sonra yazdım 1 dakikada cevap verdin
çok takılma burda olur mu :)
Soran+1 yılayrıca burda kim beni teselli ediyor ne kadar salakça konusuyorsun ya lutfen biraz seçerek konus kelimelerini
Cevap sahibi+1 yılTeyze bir koca bul, bu yasta buralarda sürünme, islanip islanip her gece ümidini buralarda arama.. Istersen özele gel, ben seni bosaltayim, sertce üstelik , rahatca bu gece uyu..
Soran+1 yılisine git , isminde hayır yok daha ya ismin cinsellik içeriyor gelmiş bana seviyeden bahsediyorsun. sen seviyeden bahsedecek son insansın
Cevap sahibi+1 yılTeyze buldunda bir yapan, serti kaldi.. Isim degil o Nick deniyor, ne anlama geldigini iyi biliyorsun, baya yapmissin anlasilan, seviyeli kadin..
Soran+1 yılteyze senin anandır. tamam mı? düzgn konus benımle
Cevap sahibi+1 yılTamam teyze, sorunla baya erkekleri costurup, egonu tatmin ettinmi? Seni reelde görseler degil sert, kacacak delik ararlar, ama seni simdi onlar kim kardashian zanediyor, sende kendini bir bok zanetmeye devam et.
Soran+1 yılhahaha gizli yapms bır de noldu
Soran+1 yılsen iğrenç birisin gerçekten , insanları sinir etmede bir numarasn ve hoşuna gidiyor bu
Cevap sahibi+1 yılHayir gizli degilim, sen gizlisin, gercek yüzünü görürler tanirlar, tamamen erkeksiz kalirim diyemi korkuyorsun.. Okadar azmissinki anlasilan, bulsan bir erkek, dövdüre dövdüre yillarin hirsini alacaksin..
Soran+1 yılaz önce gizli oldun ama :) ya benım öyle bir amacım yok bir soru sordum sormaz olaydım ya ben sanalda iliskiye giren birisi de degilim zaten hafta sonları bu siteye bakabılıyorum calıstıgım ıcın
onda da sen karsıma cıktın sanssızlıgıma
Cevap sahibi+1 yılGercek hayatta görsen igrenc dedigin beni zevkten icine sokarsin...
Cevap sahibi+1 yılsertce
Soran+1 yılben kimseyi dıs gorunusuyle yarglamyorum ben senın karakterne hakaret ettım. ve kımsenın dıs gorusunu grmedeen de yorum yapılmaz sen sanki ben tanyomuscasına yorum yapıyorsun
Cevap sahibi+1 yılGörünen köy kilavuz istemez teyze, ben senin ruhunu okuyorum, cok iyi taniyorum, hatta seni senden daha iyi taniyorum, seni rahatsiz eden karakterim degil, gerceklerini desifre etmem.. Hadi git simdi islanmis biryerlerini kurut, yat uyu..
Soran+1 yılsen kimsin de beni benden daha iyi tanıyacaksın ya? beni rahatsız eden nokta şu kendini insanlara yalan yanlış konusarak birr de ustune salakca uslup kullanarak haklı cıkarmaya calısman. az önceki yazdıgın yorumlardan nasıl bii oldugunu ben de cıkardım. sen Şu an beni kendin gibi goruyorsun sanırım ama körsün sanırım az oncekı yazdıgın ıgrenc yorumu ac da oku
Soran+1 yılbu da benım sana son yorumum senin gibi burada aslana dönen pısırıklarla konusarak vakitimi ayırmayacagım sen devam et
Soran+1 yılsitede nöbet tutmaya devam et canım :)
Cevap sahibi+1 yılHa ha sana tam burda aradigin gib cok sert koymusum anlasilan, cikaramiyorsun.. Gizli pisirik, korkma cok daha sert istiyorsan özelden mesaj at, ücretsizdir
Soran+1 yılAlmiyim tesekkur
Bazen kendimi kaybedip çok sert olabiliyorum.
03 Yorumla
Soran+1 yıl:) :)
Soran+1 yılCok hosuma gitti 😂😂
Eniştenin beline kuvvet 😂
03 Yorumla
Soran+1 yılBekarim
Soran+1 yılBir kere birlikte olmustum
dayanılabildiği kadar.
00 YorumlaSertlikten kastin nedir?
00 Yorumla
+1 yılÇok sert hem de. Tahmininden fazla pişman olursun.
10 YorumlaPartnerimin istediği kadar.
01 Yorumla
+1 yılbeli katur kutur kütürdecek kadar :D
012 Yorumla- +1 yıl
beğendin mi :
Soran+1 yılOhaa o da cok ya 😂
- +1 yıl
çok ama güzel oluyor :) :)
- +1 yıl
senin sertlikten kastın ne?
Soran+1 yılSert
- +1 yıl
aç biraz sert kavramını. ne yapmayı veya yapılmasını seviyorsun?
Soran+1 yılSoylemem ya o kadar da degil. bende kalsin
- +1 yıl
utanır mısın :D
evli misin?
Soran+1 yılBeka
- +1 yıl
utanıyorsun o halde :D :D
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
iyi bakalım utangaç kız :D :D
+1 yılpartnerim ne kadar sert isterse o kadar sert
00 Yorumlaaşırı
yatak bile kırdım00 Yorumla
+1 yılSadece yaz , yap bir çilginlik pişman olmazsn.
00 Yorumlao kadar sertim ki hilti diye inşaatlara gidiyorum
00 YorumlaBen sert olamıyorum :D
00 Yorumla
+1 yılKişiye göre değişir 😅
00 Yorumlaoo kadına acı vermeyecek kadar
00 YorumlaOnu son beraber olduğum kıza sorman lazım 😀
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıldakikata kaç penetrasyon. double yapar mısın?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsu an cok sert sevisesim var :)
00 YorumlaBen de sertimdir genelde
05 Yorumla
Soran+1 yılhmm
Soran+1 yılaynen
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bilmiyorum denemedim
03 Yorumla
Soran+1 yılYasin kucuk daha 😂
Soran+1 yıl😂😂
hepiniz jony sins sinz ya ben şahin k yım dimi :D
00 YorumlaHard :) catır catır :)
00 Yorumla- Devamını Gör (29)
Detaylı bilgi