Her şeyi karşı taraftan beklersek ohooo hayatta hiç bir şeyden tat alamayız. Sadece uygulamak, karşıdan birşeyler beklemek, karşıdakinin tecrübeli olması yetmiyor. İstekte önemli, istemekte önemli, teslim olmak/teslimiyette önemli. Ne istediğin ve ne aradığında önemli. Bunları bilmiyorsan eğer, yanında ateş bile yansa senden buhar çıkmaz. Bir kadın etkilenmek, orgazm olmak istemiyorsa ona kimse bu duyguları tatturamaz.
bunun her yolu her insanda farklı. kimi görsellikten hoşlanır. sevgilisinin açık saçık giyinmesi. kimisi dokunulmaktan hoşlanır. bunun için önce insan kendi keşfetmeli sonra partnerinle oynaşırken biraz yönlendirmeli. ben birlikte olcağım kadına diyorum evde açık giyin firikik ver. bu sonra kadınımın bana dokunması hoşuma gider. oda beni yönlendiriyor.
Önce tanımalı ve nelerden hoşlandığını öğrenmeliyim.. sonra nelerin cinsel isteğini körükleyebileceğini keşfetmem için öpmeli vücudunun hangi bölgelerinin seni cinsel anlamda tetiklediğini görmeliyim.. gerisi kolay zaten 😇😇😇
Sakin olmali farkinda olmadan yapiomus gibi koluna bedenine dokunmali yanasmali hafif kisik gozlerle alcak bir sesle kelimelerin arasina az bir bosluk vererek konusarak istedigini alabilirsin.
Daha seni evire cevire s.. memisler belli sonra atesin dusmezdi
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
bu dizide erotik üzerine çekilmiş gibi kim kiminle yatıyor kiminle kalkıyor belli değil :D :D :D valla o yolu çizmiyorum o yol çizilmiş oluyor ben üzerinden geçiriyorum sadece :D :D :D
En İyi Cevaplar