Uzun süredir bir ilişkim var. Sevgilimle cinsellik konuşmadan önce regl döneminde böyle istekli olmyrdm. Yaklasik bir yıldr falan cinsel konuşmalrmz oluyr.23 yasindaym ama öncesinde böyle duyguları hiç hissetmiyrdm. Konustukca o duygu oluşmaya başladı. Cinsellige hiç ilgim yokken simdi cok arzulu bir kadın yaptı :) Özellikle regl döneminde tavan yapıyor bu duygular yaa evlenince iliskiye de girilmiyr boşuna gidiyr bu duygular.
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 495 cevap paylaştı.
+1 yılBekarım ama tahminimi söyleyim.
Evliyken zaten duzenli seks yapılacağı için o günlerde bir dinlenme ara verme pek bir şeyi etkilemez. Kadının istekli olması hormonal olduğu için bu durumada vücudu alışacaktır. Sizin Şu an bekarken hissettiginiz yüksek istek baskısıda evliyken o kadar olmayacaktır.03 Yorumla
Soran+1 yılAslında isteğimde azalma olsn istemem evliliği ayakta tutan en önemli. seylerdn birisi sonuçta
- +1 yıl
Bu tamamen sosyal medya ve görsel alan baskısından. Evliliği sadece sekse indirgenirse olacağı bu. İnsan sevmek ve sevilmek icin evlenir, yalniz kalmamak için evlenir, evlat kokusu için evlenir, aile olmak için evlenir, yaşlandığında bir sıcak çorba içecek biri olsun diye evlenir, eve geldiğinde elektrik faturası gelmiş, çay bitmiş, yarın markete gitmemiz gerek diyecek biri olsun diye evlenir. Pazar günü elektrikli süpürge sesi duymak icin evlenir. Ama siz kadinlar evlilikte cinsel ilişkiyi en başa koyar 25 yilin acısını 15 yılda çıkartmak isterseniz hem kendinizi hem bizi strese sokarsınız.
Soran+1 yılBen bunu bir erkek için söyledim ne kadar seversen sev evlilikte Cinsellik sorunluysa erkek eskisi gibi olmyr
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılherşey ilişki değil, daha başka tatlı duygular da var, hepsi yapbozun parçaları gibi seni mutlu eder, orgazm yapbozun birleştiği andır.. ayrıca ilişki olmasa da eşin sana mast yapar sen regl günündeyken. ya da sadece sevişme yaşarsınız göğüslerini felan okşar öper..
00 Yorumla
+1 yılBu tamamen hormonlar ile alakalı bir şey. Regl iken ve kadın hamile iken daha istekli olurmuş. O yüzden bu çok anormal bişi değil yani. Ayrıca regl iken ilişkiye girilirse çok ama çok hijyen olması lazım yoksa öncelikle kadın hastalık kapabilir.
16 Yorumla- +1 yıl
ADETLİYKEN İLİŞKİYE GİRMEK ZARAR LI MI?
Kişilerin dini inançlarını göre yasak veya serbest olması ayrı bir konudur ancak adet döneminde ilişkiye girmenin ne kadın ne de erkek açısından tıbbi olarak hiçbir zararı yoktur. İlişki prezervatifsiz veya prezerfvatif kullanarak olabilir ancak kanamadan dolayı prezervatifsiz ilişki zor olabilir, bu nedenle prezervatif kullanılması tercih edilir.
Adet (regl, mens) döneminde kadınlarda çoğunlukla cinsel istek artar ama bazı kadınlar bu dönemde kanaması olduğu için ilişkinin iyi olmayacağını düşünürler.
Adet zamanında ilişkiye girilirse gebelik olabilir mi?
Çok zor bir ihtimaldir ama teorik olarak hamile kalmak imkansız demek yanlış olur. Ayrıca her kanama adet kanaması değildir, kişi adet gördüğünü sanabilir fakat bu kanamanın başka bir nedeni olabilir ve bu sırada girilen ilişki neticesinde de gebelik olabilir.
Soran+1 yılYok ilişki kesinlikle olmz zaten. Ama o dönemdeki istek gerçekten çok farklı
- +1 yıl
Bunların dışında halk arasında söylenen adet (regl) zamanında ilişkiye girmek kısırlık yapar gibi sözler tamamen yanlıştır. Ayrıca yine halk arasında zaman zaman söylenen bir söz adet kanının pis kan olduğudur. Adet kanı "pis" değildir, adet kanı rahim içerisindeki dokunun dökülmesinden oluşur, bu doku pis değildir tamamen temiz ve normal bir dokudur sadece hormonal etkilerden dolayı her ay dökülür ve kanama olur.
Adetliyken ilişki nasıl olmalı?
Öncelikle adet (mens, regl) zamanı çok kanama varsa ilişkiye girilmemesi önerilir. Kanama az ise prezervatif (kondom) kullanılarak cinsel ilişkide bulunulabilir. Adet zamanında ilişki pozisyonu olarak özel bir öneri yoktur. Kadın adetliyken cinsel ilişkiden ağrı ve yanma gibi rahatsızlıklar duyuyorsa birlikte olmayı adet sonrasına ertelemek gerekir.
Kadın adet döneminde olsa da olmasa da ilişkiden sonra vajina içerisini yıkamalıdır, vajina içerisini su veya başka maddelerle yıkamak enfeksiyona neden olabilir.
- +1 yıl
Adet zamanı ilişki erkekte hastalığa neden olur mu?
Kadının adet kanamsının olması erkeğe bir zarar veya hastalık riski teşkil etmez. Korunmadan yani prezervatif (kondom) kullanmadan girilen her cinsl ilişkide cinsel yolla bulaşan hastalıkların kadın erkek arasında geçme riski vardır, kadında adet kanaması olması bu riski değiştirmez. Prezervatif kullanıldığında adet kanaması olsa da olmasa da hastalık geçme riski çok çok azalır. Kan erkek penisinde enfeksiyona veya başka bir hastalığa neden olmaz.
İlişkiye girmek adet kanını arttırır mı?
Adet (mens) zamanı ilişkiye girmek adet kanamasının miktarını ve süresini arttırmaz. İlişki sırasında kanama miktarı artmış gibi görülebilir ancak bu içeride biriken kanın ilişki hareketleri ile boşalmasından kaynaklanır ve aslında kadının adet kanaması kaç gün sürecekce yine o kadar sürer. Cinsel ilişki kanamanın aşırı olmasına veya azalmasına neden olmaz.
- +1 yıl
+1 yılRegl dönemi eğer istersen seks yapabilirsin, sadece biraz daha hassas ve mikroplara açık olur ama bir şey olmaz dikkat edilirse
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
27Cevap
O zamanda da gir ölecek değilsin. Sadece mikrop parazit hastalık için bire bir ortam oluşuyor ve estetik değil.
34 Yorumla
Soran+1 yılHayır kesinlikle o dönemde ilişki yasamam zaten. Dinen veya sağlık açısından geçsn bile soğukluk. olabilr
- +1 yıl
Iki kat prezervatif kullansin 😂
Soran+1 yılYok canm zaten en ufak bir ihtimal bile yok ben o dönem de yaşamam öyle
Seng reglde isteklisin. Bende devamlı bir istek var. Sabah sabah bendem önce uyanan biri var😅
06 Yorumla
Soran+1 yılEvlenin :)
Soran+1 yılBilemedim :)
Soran+1 yılAskerden gelince söz yapcz bir en fazla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO dönemlerde bekleyecekler ya ama regl dönemlerinde istek tavanda oluyor garip ama ya 😕😕
218 Yorumla
Soran+1 yılİlişki kesinlikle olmz zaten hem dini yönden hem sağlık açısından. Ama bu istek normal zamanlarda bu kadar olmuyor garip gerçekten:)
Cevap sahibi+1 yılEvet ya işte o çok garip ya, ama dönemde kesilince ilişki olmaz haklısın hep öyle olsa ya 🙈🙈
Soran+1 yılBöyle bir istekle ilişkiye girsen çok fena birşey olur ama 😀
Cevap sahibi+1 yılYaaa 😅🙈 evet ama bende çok ta Harika olur ya
Soran+1 yılEvlenince kocamn yeteneğine bağlı artık ilişkiye girmeden nasıl tatmin edecek :)
Cevap sahibi+1 yılİşte orası mesele artık bilmiyorum ancak erkek arkadaşınız seni bayağı istekli hale getirmiş ama resmen uyandırmış gibi 😅
Soran+1 yılHahah 😂 aynen öyle evlenince napcan sen deyip duruyordu aşırı soğukluk vardı.
Cevap sahibi+1 yılBayağı iyi ısıtmış ya ben evlilikte yatak odasında soğukluğu karşıyım ya eşin sonuçta doya doya yaşamak varken ya 😅
Soran+1 yılEvlilik yaklaştıkça korku sardı tabi onuda istekli bir kadın istyrmus :)
Cevap sahibi+1 yılYaaa 🙈🙈 ne zaman evlilik ki her erkek ister ya öyle bence
Cevap sahibi+1 yıl@romeooom al işte ya şu site de insan gibi sohbet edemiyoruz ya hemen salça oluyorsunuz ya sizene ya sizene yazmayın ya
Soran+1 yılKasım'da geliyr askerden söz yapcz nasipse bir. Bir yıl içinde de evlilik:)
Cevap sahibi+1 yıl@soran ya eğer ki senin içinde sorun yoksa bana mesaj atabilir misin? Oradan devam etmek isterim yan
Soran+1 yılEkledm
Cevap sahibi+1 yıl@romeooom ya 😂😂 neden engellediğimi söylesene? Sapık olduğun için olabilir mi? Bana attığın mesajlar dan yaptığın yorumlardan olabilir mi? senin gibi 237 tane sapık erkek engelledim
Hahah evlenince regl seninde girememn oralla kurtarır seni
12 Yorumla
Soran+1 yılBilemedim oral yaparmym
+1 yılDuygularını bastırmak için sanal seks öneririm rahatlatıcı olur ayrıca reel seks dönemindeki isteği eşin bastırır ve tahminim bastıracak tir
02 Yorumla
Soran+1 yılSevgilimle konuşuyrz zaten
- +1 yıl
Ok o zaman bastırılır şimdi duyguların
İlerisi içinde bu böyle olur
+1 yılKadın İçin Tehlikeli Bir Durum Erkek Hastalık Kapabilir...
06 Yorumla
Soran+1 yılAynn zaten kesinlikle olmaz o dönemde
- +1 yıl
Adet zamanı ilişki erkekte hastalığa neden olur mu?
Kadının adet kanamasının olması erkeğe bir zarar veya hastalık riski teşkil etmez. Korunmadan yani prezervatif (kondom) kullanmadan girilen her cinsel ilişkide cinsel yolla bulaşan hastalıkların kadın erkek arasında geçme riski vardır, kadında adet kanaması olması bu riski değiştirmez. Prezervatif kullanıldığında adet kanaması olsa da olmasa da hastalık geçme riski çok çok azalır. Kan erkek penisinde enfeksiyona veya başka bir hastalığa neden olmaz. - +1 yıl
@SibelErdem Biraz daha İyi Araştırmanı Tavsiye Ederim...
- +1 yıl
Tabi ki dikkat edilmez ise hastalık her türlü kaparsın. Ben bunu savunduğum için yazmadım. Sadece tıbbi olarak böyle bir şey var. Ama zaten size yolladığım yazıda da prezervatif kullanıldığında hastalık geçme riski çok çok azalır diyor. Muhtemelen yolladığım yazıları tam okumuyorsunuz.
- +1 yıl
@SibelErdem Yazılarını Tamamen Okudum Başka Biryerden Kopyalayıp Bana Gönderiyorsun... Adetli İken ilişki Yaşamak Tehlikelidir... Prezarvatif Olsun Olmasın.. Kadın Olsun Erkek Olsun.. Yapılmaması Gerekir.. Ama Günümüz de B O k Deliğine Sokan Veya Sokturan İnsanlar Olduğundan Hertürlü Pislik İçerisinde seks Yapabilirler.. Herkesin Kendi Tarzı
- +1 yıl
Arkadaşım ben bunun doğru olduğunu savunmadım zaten. Tıbbı açıdan olanı yazdım. Bir şeyleri kulaktan dolma yazmak yerine copy paste yapmayı tercih ederim. En azından ahkam kesmemiş olurum. İnsanlar biz dedik diye yapmayacak halleri yok. Yapmak isteyen zaten yapıyordur. Onun için gereksiz bir tartışma yapıyoruz şu an.
+1 yılReg dönemi kadının en güzel ama en zor olduğu dönem oluyor zaten.
06 Yorumla
Soran+1 yılAynen o istek boşa gidiyor. Bo dönemdeki duygu çok acayip farklı
- +1 yıl
O dönemin hemen öncesi de fena oluyor. Bir iki gün öncesinde yaparsan tam zirveyi yaşıyorsun.
Soran+1 yılEvet evlenince öyle olacak sanırm
- +1 yıl
Son gün müthiş oluyor. Karşındaki de tecrübeliyse.
Soran+1 yılSiz evlimisnz
- +1 yıl
Burada konuşmasak. 🤔
Gizli Üye(30-35)+1 yılSonuçta regl olmadığın dönemlerde yapacağın için regl olduğunda şimdi olduğu kadar istekli olmazsın
01 Yorumla- 10 ay
Bu kesınmı evlenmeyı dusunuyorum da
Sevgilin işini biliyorsa seni herşeyiyle doyur ması lazım ama
016 Yorumla
Soran+1 yılSadece telefon da konuşuyrz hiç yaşamadık
Soran+1 yılDört yili geçti
Soran+1 yılBir senedr cinsellik konusuyrz sadece. Tabiki değil o dönemde farklı. sekilde tatmin edeblr
Soran+1 yılÖpmek istedi tabi ama izin vermedm
Soran+1 yılSinirimi zorlarsa kaybedeceğini biliyor çünkü :)
Soran+1 yılBen gevsetemem sınırımi oda ona göre davranıyor
Soran+1 yılDört yılı geçti kaldı bir yıl zaten 😀
Soran+1 yılHeyecani daha büyük oluyr ama dört gözle bekliyrz evliliği 😀
Sende sadece ona oral yap oda senin üst bölgeyle ilgilensin :)
015 Yorumla
Soran+1 yılAynn o şekilde olur ama böyle bir istekle ilişkiye girebilsn acayip bir sey olur
Soran+1 yılBir şey yapmyrm sevgilimle konuşuyorz. Şimdi askerde bazn konuşamyrz ama
Soran+1 yılReelde yaşamam oda beni bu konuda zorlamiyr zaten
Soran+1 yılSesli konusmadk hiç utanyrm ben öyle mesajda konuşuyrz
Soran+1 yılKasım'da bitiyr kısa dönemdi
Soran+1 yılGörevde şimdi bir kaç gün oldu
Soran+1 yılAmin yaa çok özledim
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim sizde inşallah 😊
Oral yaparsın sevişirsiniz yalar seni bu şekilde tatmin olursunuz
00 Yorumla
+1 yılOn sevusme seksten daha zevkli reglken sevisin en guzeli
01 Yorumla
Soran+1 yılYani
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOna oral yaparsın oda özel bölgene dokunmadan sevişir senle iç çamaşırı üstünden sürtünerek elleyerek boşaltır seni
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 663 cevap paylaştı.
+1 yılSanki evliler 7/24 seks yapıyor
26 Yorumla- +1 yıl
Ölülerde saniyor ki diriler hergun helva yiyor😊
Soran+1 yılHaha ben zaten sadece regl dönemindn bahsedyrm yani 7/24 değil 😀
- +1 yıl
Soran hala anlamadıysan ne yazayım daha
- +1 yıl
Bro sen normal günleri pas geçme önce regli sonra düşünürsünüz.
Soran+1 yılSoruyu anlsaydn bende cevabını anlardm
- +1 yıl
He he deyip geçiyorum o zaman
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen ona oral yaparsın
41 Yorumla
Soran+1 yılYaprm belki
Regl döneminde ilişki haram. Ciddi mi soruyorsunuz
03 Yorumla
Soran+1 yılİlişki zaten yaşamam kesinlikle. Sadece o dönemdwki istek daha farklı onu soyledm
Soran+1 yılArtık evlenince nasil olur bilmyrm
+1 yılEvlenince o tempodan 7 24 cinsellik gelmez aklina
21 YorumlaBekleyeceksin mecburen
01 Yorumla
Soran+1 yılTabiki
+1 yılUyuyan devi uyandırmış 😂😂😂
012 Yorumla
Soran+1 yılEvet öncesinde çok sikayetciydi soğukluğumdan
- +1 yıl
Şimdi ise dişi kaplan oldun 😀
Soran+1 yılHahaha aynn istediğini başardı 😀
- +1 yıl
Kız parçalama adamı 😂😂
Soran+1 yılBı evlenelim hele 😀
- +1 yıl
Abooo 😂😂😂
Soran+1 yıl😁😁
- +1 yıl
Valla parçalayacaksın gibime geliyor 😃😃
Soran+1 yılBirz sasirtacagm sadece ya 😀
- +1 yıl
Birazmı 😂😂 yooğğğğ deme de valloh 😂😂😂😂
Soran+1 yıl😀😀😀.
- +1 yıl
😂😂😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de regl öncesi oluyor nedense
35 Yorumla
Soran+1 yılAynen bendede bir kaç gün kala basliyr
Cevap sahibi+1 yılVe hiç ilişki yaşamadım. Hani yumurtalıklar atılması da döllenmesi de o zaman da ya ilişkiyi girsek ya hamile kalıyormuşuz o zaman ya da regl işte ondan istek var
Soran+1 yılBende hiç yasamdm. Hormon değişimi oluyr ondan tavan yapıyor herhelda
Cevap sahibi+1 yılBen de yaşamadım
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılSimdi herseyi anlatsam yine sapık diyecekler
20 Yorumla Hiç evlenmediğim için bilmiyorum
10 Yorumlagiren giriyor ilişkiye
11 Yorumla
Soran+1 yılBen yapmam
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Ayda 1 hafta beklenir sonrası hep senin zaten
00 YorumlaHic bisi bosuna deildir
00 Yorumlaanal yaparsınız sizde
00 Yorumla
+1 yılyapmayın evladım günah
011 Yorumla
Soran+1 yılBizde günah diyrz zaten
- +1 yıl
anal oral da günah
Soran+1 yılAnal günah evet orali bilmyrm ama zaten yapmam herhalde
- +1 yıl
hiç bir yerini gösterme evliliğe kadar sabredin
Soran+1 yılÖpmek istedi ama izin vermedm normal sarildik sadece
Soran+1 yılBirde askere gitmeden önceki gece birlikte uyuduk
- +1 yıl
sadece uyku mu
Soran+1 yılEvet sadece sarılıp uyuduk :)
- +1 yıl
askerde işi zor
Soran+1 yılKasım'da bitiyr inşallah kısa dönemdi
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnal yapılabilir ya da oral
02 Yorumla
Soran+1 yılAnal değilde oral evet
Cevap sahibi+1 yılGüzel al agzına
kacmıyor ya bekleriz :D
00 Yorumlayapmayarak =)
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılşapka takılıp girilir. sıkıntı yok
10 Yorumla
+1 yılYine yapılır
22 Yorumla- +1 yıl
nasıl peki..
Gizli Üye(36-45)+1 yılherşeyin bir çaresi var merak etme :)
09 Yorumla
Soran+1 yılBulurz aynn :)
Cevap sahibi+1 yılkafa dengi partnerin olursa sorun olmaz :P
Soran+1 yılO konuda iyiyz bence :)
Cevap sahibi+1 yılpartnerin var yani ne güzel :)
Soran+1 yılSevgilim var ama sadece konuşuyrz
Cevap sahibi+1 yılyatakta anlaşmak kafa dengi dediğim bu
Soran+1 yılOnu bilemiyorum o zman 😊
Cevap sahibi+1 yılanlaşısınız umarım buda önemli ilişike
Soran+1 yılİnşallah
+1 yıl1-2 gün yapma sen de
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenmeden ver sen
10 Yorumla
+1 yıl1 hafta yuh artık
00 Yorumla
+1 yılArkadan devam