oldukça cesurca bir kıyafet gerçekten, kendine bayağa güveniyorsun demektir.. ben utancımdan başımı kaldırıp bakakamıştım bile eşime... senin pek korkun felan yok yok sanırım ilk ilişkiden ;) ama kıyafet gerçekten çok güzel ve kışkırtıcı, erkeğini kamçılar
0
24 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yok canm o korku çok ama ilk gece gecelik gitmeyip ne giyecegm ama 😀 elbiseyle mi çıkayım karşısna😀
evet haklısın ;) korku var mı gerçekten ilk gece için? aslında biraz fazla abartıldığı için çevreden duydukların seni tedirgin ediyor, yoksa abartıldığı kadar korkulacak bişey değil, benim de çok korkum vardı ama 10 da biri kadar bile korktuğum şeyler olmadı, gayet güzel ve zevkli geçti. sen de fazla kafana takıp gerilme, rahat olursan rahat geçer..
kasılcak bişey yok, kendini kasarsan zorlaştırırsın girmez içine, ilişkiden hemen önce sıcak bir duş alırsan vücudun gevşer iyice daha rahat olur, gerisi eşinin anlayışla sana yaklaşmasına dokunmasına kalıyor, acele etmezse içine girmek için, ön sevişmeyi uzunca süre devam ettirirse zaten vücudun iyice gevşiyor mayışıyorsun istesen de kendini çok fazla kasamıyorsun, içine gireceği zaman yeterli derecede ıslanma varsa sen de fazla zorlanmadan ve acıtmadan girer endişe etme, zaten ıslanma dediğin kaygan şeffaf bir sıvı oluyor aynısı erkekte de olur yani penistende akar içine girerken kayar girer kolayca, çok devasa bir kalınlıkta değilse ;) sormak istediğin varsa sorabilirsin canım, utanma da var mı sen de?
bir de sana tavsiyem sevişmeye felan başlamadan evvel mutlaka çişini yap :D içine girmeye çalışırken baskı yapıyor penis ve elinde olmadan çişini kaçırabilirsin yapmamış olursan ;)
Dört yılı geçti birlikteligmz ama cinsel muhabbettdn ileri gitmedik o yüzden utanma çok olacak yani. Penisini gormedm ama doğru söylüyorsa büyük sanırm. İlk gece dediğin gibi duş alirz zaten nisanlimda düğün gecesi sadece sevisirz alışırsın dedi. Anlayisi yönünden sıkıntım yok ama yinede şimdiden gerginim
büyük dediği ne kadar büyük olabilir ki, bence kalın ve uzun olması çok iyidir, ilk girerken az zorlanırsın almakta ama bir girdimi bir daha çıksın istemezsin, hele sevişmeden sonra içine girmeden önce penisinin başıyla vajina dudaklarını aralayıp dudakların arasına sürerken sıcaklığını sertliğini hissettiğin o an heyecandan kalbin duracak gibi atıyor, içine girerken yakıcı sıcaklığını hissediyorsun, bir kere girdimi gerisi daha kolay oluyor, ilk girerken bacaklarını aç iyice ve kendini sıkmamaya çalış gerisi kolay olur canım, kızlığı bozarken ben sanki hissettim onu böyle lastik gibi içimde bişeyin gerildiğini hissetmiştim ;) siz 4 yıldır birbirinize alışmışsınzdır aslında çok fazla zorlanmazsınız, sarıldın mı eşine gerisi boşver gitsin.. ;)
Hiç canıniz acıdimi peki. İslanma yönünden sıkıntım olmz herhalde çünkü nişanlımla Cinsellik konusrkn falan oluyrdu. Heyecandan hissetmezsm belki zorlanirm. Siz ne kadarlık evlisinz?
evet biraz acıtıyor ilk girdiği anda, böyle içini yarıp giriyor sanki bıçak kesiği gibi bir his oluyor acı hissi ama git gel yapmaya başladığı anda acı hissi zevke geçiyor, benim fazla korkum endişem yoktu acısa da yaparım dayanırım diye düşünmüşümdür hep çok istekliydim zaten her zaman o yüzden fazla acı hissetmeden zevk almıştım, bir tek işte ilk girerken acıtıyor o da olur o kadar o acıyı hissettiğinde aslında kadınlık hislerin sana hoş bir duygu veriyor o an, bir de sanki o ilk girdiği zaman sanki bacaklarıma kadar girmiş gibi hissetmiştim :D bir titreme hali gelmişti elimde olmadan.. 1 sene felan oldu evleneli. sizin düğün ne zaman
Bende istekliyimdr:) ilk ilişkide zevk alacağımı düşünmemiştim ama bunu iyi dediniz zevk alınıyr demk. Evet o kadınlık hissini nişanlımla konuşurken de aliyrm. Onun ağırlığını hissetmek güzel olacak. Dugunumuz pazar günü.
mutluluklar dilerim. bence ilkinde de zevk alınır fazlasıyla, orgazm olursun sonuçta mast yapınca zevk alıyorsan orgazm oluyorsan penisle daha fazla zevk alırsın penis te klitorisini uyarıyor içini uyarıyor dibine kadar griyorsa vajna dibini uyarıyor çifte zevk, hele o penisin baş kısmının içini yakışı varya mükemmel bir zevk, özellikle ilk defa tam köküne kadar girdiğinde içinde onu hissetmek sımsıcak yakışı çooook mütiş bir zevk hissi ve erkek o an elleriyle vücudunu göğüslerini de okşuyorsa kat kat fazla hissediyosun zevk, tüm bedeninde hisesdiyorsun, özellikle karnında dizlerinde göğüslerinde, sanki böyle içinden ılık ılık rüzgar esintisi tüm vücudunu dolaşıyor tepeden tırnağa... eşinin sana sarılması onun teninin sıcaklığını hissetmesi, sana güzel sözler söylemesi ayrı ayrı zevkler.. ve en sonunda sarılıp sevdiğinin koynunda uyumak dünyanın en güzl mutluluğu..
Büyük olması korkutuyrdu ama şu an anlatisiniza göre umarım öyledir diyrm :) Şimdiden karnıma ağrılar giriyor valla. Birde korunma yöntemi ne önerirsiniz ilk gece için prezervatif kullanmak istemiyor bende ilaç kullanmak istemiyrm. Prezervatife karar verdik ama geri çekilme olsa kendini tutabilirmiki hemn çocuk olsn isyemyrm. Prezervatif kuruluk yaparmi acaba
erkeğin de ilk ilişkisi olacağı için kendini tutamaz büyük ihtimalle erken boşalır ve boşalmasını kontrol edemez içinde, yani geri çekilme riskli olur, prezervatif en mantıklısı, kızlığının bozulacağı esnada kanama olacağını da düşünürsek prezervatif kullanmanız daha iyi olacaktır bence.. penisin kalın olması ilk ilişki hariç sana oldukça fazla zevk verir, bir anda sokarsa kolay girer zorlanmazsın canım. güzel olacak inşallah de güzel olsun güzel düşün ;)
şimdi düşününce komik geliyor ama ilişki esnasında tuhaf tuhaf şeyler geliyor aklına erkeğin altında kalınca :D o güne kadar duyduğum küfürler gelmişti hatırıma o an işte malum a*ına koyayım lı s*kmeli küfürler, o an düşünüyorsun ben ne yapıyorum burda bu adam kim üstümde ne yapıyor beni s*kiyor felan demek böyle bişeymiş s*kilmek vs hep böyle şeyler gelmişti aklıma, şimdi o halime gülüyrum :D :D
Hala aşkım Prezervatif kullanmasam olmazmi diye şansını deniyor yaa 😀 Aklınıza gelenlere çok güldüm yaa benm aklıma ne gelecek acaba. Evlenmiş olmamıza inanamıyor olurum kesin. Bak su gelebilir şimdi bu olayı sürekli yaşayacakmym falan bu konuda artik birinin sorumluluğunu aliyrsn
Yukarda yazdığımı direk yazayım :) Dediğiniz gibi önce ben duş aldm sonra eşim. Gerginligim yüzümden anlaşılıyordu zaten önce film izledik birşeyler yedik faln. E sonra yakinlamaya başladık uzun bir ön sevişmenin ardından oral da yaptı. Canm birz fazla yandı ama uzun sürmedi acısı🙂
Ben de beğendim rengi de güzel böyle siyah ve kırmızı tonlar daha çekici ve hoş duruyor , yatak odasındaki ateşi ve tutkuyu arttıran renkler bunlar. Güzel seçim.
0
30 Yorumla
Soran
+1 yıl
İlk gece için beyaz düşünmüştüm ama bu modelin beyzni bulamadım.
Yok etmedim ama böyle şeyler ilgimi çekiyor, okumasını ve araştırmasıni seviyorum o yüzden buradayım:) sonuçta kısmet olursa bizim da başımıza gelecek:)
Him o heyecanı yaşadım daha önce ama ben zaten evleneceğim insanı bir bütün olarak kabul edeceğim için o her zaman hayatımda en üst duyguda kalacaktır. Ben yine de o heyecanı sonuna kadar hissedecegime inanıyorum:)
Yanlis. anlamzsanz birşey sorabilir miyim. Kendimizden emin ve olgun konustgnz için fikrinizi merak ettim evleneginz kadının cinsel anlamda geçmişi olması sizin için önemli farketmezmi
Him zor bir soru bu aynı şey benim içinde geçerli tabi ama ben istemezdim aa olmuş olsa da eğer onda yeterli sevgiyi ve güveni hissedersem sorun etmem. Bunu hisssetmem de hiç kolay değil aylar yıllar alabilir.
Ben bu cevaptan kabul edemezdim anliyorm. Kadin erkek eşitliğini sonuna kadar savnrm bu konudada ama bir erkek için daha zor bence. Bunu düşünmeniz yanlış değil
Evet katılıyorum, birde ben akrep erkeği olarak eşine çok bağlı olan bir yapıya sahibim, bakire olmasını tercih ederim, ha bir arkadaşım dan bu yüzden ayrılmıştım (tabi bazı ufak nedenler vardı bundan kaynaklanan)
Peki kadın sen bakire değilsin benden olmamı mi bekliyorsun diye beni denese (ve o bakire olsa) ben ona hak vermeyecek miyim? Haklısın diyerek çekip giderim ama kolumdan tutarsa o kazanır:)
çook tahrik edici, eşin kendine hakim olamaz valla ve kayışı koparırsa yandın ;) ilk ilişkiden korkuyor musun paylaşmak istersen tabikide.. kıyafet gerçekten çok etkieyici, beyaz olması daha hoş olurdu ilk gecenin anlam ve önemine binaen ;) kırmızı çok kışkırtıcı
yapar belkide.. ben o elbiseyi alıp odada karşıma asıp ne hayaller kurmuştum bir ay :D evlenene kadar yani.. bembeyaz elbisenin içinde kıpkırmızı yanaklar çok yakışmıştı hatuna. elbise dediğim senin gösterdiğinden daha açık bişeydi. aslında senin tenin beyazsa kırmızı daha güzel yakışır sana.. ama en güzeli de kendi ellerinle o kıyafeti çıkartıyorsun kızın üzerinden, kalbin duracak gibi çarpıyor heyecandan o an ;)
evet modeli güzel gerçekten.. bunla eşinin karşısına çıkmak ta büyük cesaret ilk gece. gelinliğin altına bunu giyemezsin heralde, gelinliği çıkartıp bunu giymen gerekecek, ortalık alev alevv yanar artık ;) siz de inşallah çook mutlu olursunuz ömür boyunca.;)
utansanda giy zaten az sonra da tamamen çıplak kalacaksın onun yanında, önce duşa sen girersin eşin senden sonra duşa girer, eşin duştayken sen kıyafetini giyer yatağa saklanırsın :D eşin gelince hazineye ulaşır olaylar başlar.. öyle eve gelir gelmez duş almadan başlanmaz, bütün güünün yorgunluğu var, terlemiş oluyorsun, kızın makyajı vs. öncesinde duş almak gerginliğinize de iyi gelecektir, kendini daha rahat hisedersin, özellikle senin kendini rahat hissetmen çok önemli ikinizinde mutlu olması açısından ilk ilişkide...
masum masum bişey yapmadan uyumakta güzel ve zevkli, sokuluyorsun sevdiğinin koynuna iyice, kalp atışlarını nefes alıp verişini duyuyorsun kokusunu alıyorsun, elinle hafiften yanacıklarını okşuyorsun elini tutuyorsun bacaklarınız birbirine dolanıyor sıcaklığını hissediyorsun.. huzurlu huzurlu dalıyorsun uykuya.. ama bir de birlikte orgazm olduktan sonra bunları yaşamanın hazzı kat kat fazla... sen eşini sarılıp uyumaya şkna ettiğini zannetsen de o son dakika sürprizi yaparsa hiç şaşırma, onca sene sabretmiş, fıstık gibi kızı kapmış almış kucağına rahat durabilir mi sabredebilir mi sence? :D ya da sen sabredebilecek misin?
Eşinizi çok sevdiğiniz ne kadar belli bu Heyecaninz hiç bitmez inşallah 😊 Çok güzel anlatmissnz biz daha birlikte uyuma fırsati bulamadık o yuzdn çok heyecanlı geldi su an :)
seviyorum tabikide ;) evlenmeden önce bizde bişey yaşamadık yakınlaşma vs, ilk gecede oldu.. o ilk heyecanlar çook tatlı gerçektende.. şimdi yazdıklarımı okuyunca heyecan yaptıysanız başbaşa kaldığınızda heralde heyecandan kalbin kütür kütür atar ;) elimi ilk defa göğsüne koyduğumda kalbi kütür kütür deli gibi çarpıyordu kızcağızın o anki heyecan bammbaşka bir tat, sevdiğinin sıcaklığını hissetmek.. ona dokunmak... sarılmak... onun yanında huzur bulması, güvenle koynuna iyice sokulup uyuması.. bunların hepsi ayrı ayrı zevk... en güzeli de helalinle yaşıyor olman... bir de tabiki bir erkek olarak ilk defa bir kızın içine girmenin içinde olmanın yakıcı sıcaklığının verdiği hisleri zevkleri sevdiğinle helalinle korkusuzca yaşamanın huzurlu zevki bambaşka bir şey.. o an zaman ve mekan sanki yok oluyor, dünyada sadece ikiniz varmışsınız gibi hissediyorsun... ben böyle anlattıkça siz bu ilk gece sarılıp uyuma planını değiştirmek zorunda kalacaksınız bence :D
Zaten yakinlasmasakta aramzda o his hep vardı. Ne o dile getirdi ne ben ama birbirimizi istedgmzi anliyrz yani. Nisanlim ilk sevgilim ilk aşkım. Onun kadını olmak muhteşem bir zevk olacak. Siz daha iyi bilirsnz tabi bu duyguları daha çiçeği burnunda kari kocasnz :)
O hisleri duyguları şimdiden hissetmeniz güzel birbirinize karşı arzulu olmanız güzel evlenince oldukça zevkli ateşli geceleriniz olur, bir de böyle kıpkırmızı gecelik varsa ohooo adam tahrik olmasın da ne yapsın ;) aldığım o özel gecelikle kızı karşımda görünce ilk defa o halde heyecandan kalbim duracak sanmıştım elim ayağım titremişti ve tabiki de çok tahrik ediciydi onu öyle görmek söylemesi ayıp o an penisim sertlikten çatlıycakmış gibiydi kız farkedecek görecek diye saklamaya çalışmıştım önümü :D evet sevdiğinin olma onun kadını olma düşüncesi güzel bir duygudur, mesela ilişki esnasında bunu daha çok hissedip yaşıyorsun.. içinin enn dibinde olduğun o sımsıcaklığıyla yaktığı zaman ona ait olma hissi onun erkeği olma hissi gerçekten ayrı bir haz veriyor, hem kendi erkekliğimin zevkini tüm zerrelerimle yaşıyorum o na aynı zamanda da onun kadınlığını yaşıyorum kadınlığının verdiği hisler ayaprı bir zevk. hepsi birleşince müthiş bir zevkle kendinden geçiyorsun. onunla uyurken bile...
Anlatimiz muhteşem yalnız :) Burda yeni evlenecek olanlar ilk gece korukususyla alakali soru sorduğunda bendede olduğu için yorumları okuyrm mesela daha çok korkuyr insan. Sizin gibi anlatsalar hiç bir kadın korkmaz. Cunku siz anlatrkn icindeki duyguyuda yansıtıyrsnz.
böyle düşünmenize sevindim ;) bazen o ilk gece sorularına cevap yazıyorum bende.. genelde kızlar korkutulur küçüklükten beri, kendi vücüduna dokunmaması gerektiği vs büyüdükçe korkuları artar, benim yeğenim var sürekli tecavüze uğramaktan korkar sokağa çıkmıyor bu yzden nerdeyse hep korkutularak anlatıldığı için herşey ona çocuğun hayatı resmen kabusa döndü. burdan bir kızla mesajlaşmıştık ilk gece konusunda onda da hep benzer korkular vardı.. ilk gece kızlar için önemli ve özel olduğu kadar erkek içinde özel ve önemli. erkeğin de korkuları oluyor.. karşılıklı anlayışla herşey çözülür. erkek sevdiği kıza zaten şefkatle yaklaşır, incinmesine gönlü razı olmaz ki canının acımasına razı olsun.. ben ilk ilişki için 4-5 gün sabırla beklemiştim ve onun rahatlaması gevşemesi için masaj bile yapmıştım, bir kız haliyle korkar, bir erkek gbi rahat olamaz, bu işin utanması bir yana onun karşısında çıplak kalmak başlı başına zor bir şeydir.. arada sevgi olunca zorluk azalıyor...
önceki yorum şuydu: böyle düşünmenize sevindim bazen o ilk gece sorularına cevap yazıyorum bende.. genelde kızlar korkutulur küçüklükten beri, kendi vücüduna dokunmaması gerektiği vs büyüdükçe korkuları artar, benim yeğenim var sürekli tecavüze uğramaktan korkar sokağa çıkmıyor bu yzden nerdeyse hep korkutularak anlatıldığı için herşey ona çocuğun hayatı resmen kabusa döndü. burdan bir kızla mesajlaşmıştık ilk gece konusunda onda da hep benzer korkular vardı.. ilk gece kızlar için önemli ve özel olduğu kadar erkek içinde özel ve önemli. erkeğin de korkuları oluyor.. karşılıklı anlayışla herşey çözülür. erkek sevdiği kıza zaten şefkatle yaklaşır, incinmesine gönlü razı olmaz ki canının acımasına razı olsun.. ben ilk ilişki için 4-5 gün sabırla beklemiştim ve onun rahatlaması gevşemesi için masaj bile yapmıştım, bir kız haliyle korkar, bir erkek gbi rahat olamaz, bu işin utanması bir yana onun karşısında çıplak kalmak başlı başına zor bir şeydir.. arada sevgi olunca zorluk azalıyor...
sorduğunuza gelince, mahsuru yok tabikide sorabilirsin çekinmeden merak ettiklerini, samimi cevaplar vermeye çalışırım duyguları da katarak ;) ben evlenmeden önce oldukça fazla araştırma yapmıştım bilgi sahibi olmak için, neyin nasıl olduğu vs. ilk ilişkide kızın canının acımasına sebep olan en önemli şey kızın yalan yanlış duyduğu korkutucu şeyler yüzünden korkuyor olmasından ve kendini fazlaca sıkıp kasmasından kaynaklanıyor. penis boyutu ikinci planda bence kızın canının acıımasında. çünkü penis ne kadar olursa olsun vajina penisi içine alabilecek kapasitedir, ordan bebek çıkıyor, penis parmak gibi kalır onun yanında. şöyle de durumlar var penisin acı verebileceği, erkekte çok acemidir, ön sevişmeyi erkek kısa tutarsa kızın vajina kısmı yeterince ıslanmaz, erkek bunun farkına varamadığı için o anda kuru kuruya içine girmeye çalışır ve bu yüzden oldukça fazla acı verir kıza, bunun dışında eğer ıslanma fazlasıyla olmuşsa kızda ve kızcağız kendini çok fazla sıkmıyorsa girmesi acıtmaz..
Nisanlimda ilk gece korktuğumu bildiği için rahatlatmaya calisyr. Aynen sizin soylediklernz gibi konuşuyor yani on sevismeyi uzun tutarz oral yaparm faln diyor. İlk gece sadece sevisirz sende alışırsın falan dedi. Ben gormedm Ama büyük olduğunu söylemişti o durum korkutyr birz
yani acıyıp acımaması biraz da erkeğin tavırlarıyla ve yapışıyla, sana dokunup yaklaşmasıyla akalalı bir durum bence, sana sevecen yaklaşıp kendinden önce seni düşünürse, ona göre hareket ederse, acele etmezse, önce seni rhatlatmak için çaba harcarsa, sen hazır hissetmeden içine girmekte acele etmezse zevkli bir ilk ilişki yaşayabilir kız.. bir tek sadece ilk kez girdiği anda kızlığının bozulması esnasında biraz acı hissersin ama o da az önce dediğim şeyler yerli yerince olursa acı hissi zevke dönüşür... o zevki hissetmeye başladın mı zaten herşey daha da güzelleşmeye başlar hem senin için hem eşin için.. ;)
ya öyle onun büyük demesine çok inanma bence, erkekler o konuda abartmayı sever, daha bu sabah kızın biri soru paylaşmıştı gördüm, nişanlısı 18 cm demiş 13 cm çıkmış evlenince felan :D yani bu gibi durumlar olabilir, ama büyük çıksa bile eşinin ki bundan endişe etmen gereksiz bence, büyük sayılabilecek boyut bence 18 cm den uzun olanıdır, o kadar büyüğü de türkiye de çok az vardır, 18 cm veya daha kısası ise bir kız olarak senin için yani vücuduna büyük gelmez aksine yeteri kadar zevk alabilmen için daha iyidir. bir de büyük deyince iki farklı şekil var biri boy uzunluğu diğeri de kalınlığıdır, vajina yapısı baklava dilimi şeklinde olur, klitoris haricinde vajina giriş kısmı ve vücudunun içindeki diğer uç kısmı senin zevk alman için çok hasssatır, içine girerken sen en çok penisin baş kısmını hissedersin ve içine girip vajinanın en dip kısmını da uyarabiliyorsa o zaman gerçek anlamda zevkten uçarsın, o yüzden uzun olması senin için daha iyidir, ayrıca kalın olması da seni daha etkili.
seni daha etkili uyaracağından senin için artı bir avantajdır. herşeyi ilk ilişki olarak düşünme. sonradan sürekli ilişki yaşadıkça içinde genişleme olacaktır, o zaman penisin boyutları daha bir önem kazanır... ilk ilişkide de bence korkacak hiç bir şey yok, güvendiğin sevdiğin helalin olan erkekle berabersin, ona sarıl kucağına sokul huzur bulacaksın, onun senin mutlu olman için uğraştığını gördünmü hele korkuların kaybolur.. bir de öyle çok heyecanlı oluyorsun ki ilk gece korkman akılna bile gelmez emin ol ;) bir de içine gireceği zaman penisin başı girdimi gerisi bir anda kolayca girer tereyağından kıl çeker gibi bir anda girer içine.. o anda sevdiğin erkeğin kadını olma duygusunun verdiği haz sana geri herşeyi unutturur...
Büyüklüğü konusunda yalan söylediğini dusunmyrm zaten kendine güvenen bir insandr. Birde ben sormadm ona kendisi söyledi yani hiç bu topa girmezdi herhalde :) Hem kadın vücudunun her yerinden orgazm oluyor yani küçük olsa bile farklı yollarla acik kapanabilir. Önemli olan aşık olduğum adam olması :) İlk gece korkusu da gerçekten yasamadn geçmeyecek gibi.
evet aynen aşık olduğun adam olması senin için mutluluk verici. penis boyu küçük büyük bunun çok bir önemi yok nasıl olursa olsun, kullanmasını iyi bildikten sonra daha doğrusu karşındakini tanımaya gayret edip onun nelerden hoşlandığını nasıl zevk aldığını keşfettikçe karşındakine daha fazla zevk yaşatmaya başlarsın, aynen kadın vücudununher yeri uyarılmaya zevke karşı çok duyarlıdır, bu anlamda aslında erkek olarak şanslıyız kadınımıza her halukarda zevk yaşatma imkanımız var, bir yerden eksik olsa bile diğer yönden tamamlanır yeterki sevgi olsun anlayış olsun empati olsun. anladığım kadarıyla senin nişanlın çok istekli ve heyecanlı ilk gecede herşeyi yaşamayı senin kadınlığını her zerresinde hissetmeyi ve erkekliğini sana yaşatmayı isteyecektir. bir de oral konusunda sana yapmaya istekli yapsında senin için çok zevkli olacaktır ve gevşemen rahatlaman için ön sevişmede oral yapması iyi olur ama senden de ona yapmanı isterse senin için zor olabilir, daha ilk penis göreceksin bir de..
bir de onu ağzına alıp oral yapmakta zorlanabilirsin, bence bir kızın daha ilk geceden oral yapmaya mecbur bırakılmaması lazım hatta erkek penisini kıza göstermese daha iyi olur kız açısından, düşün zaten korkun var utanıyorsun bir bakıyorsun karşında erkek soyunmuş önünde kazık dikilmiş ve biliyorsun ki onu senin içine sokacak, daha fazla gerilirsin ister istemez.. ben şahsen ilk gecede eşime hiç göstermedim, ona oral da yapmadım ama elimle masaj yapar gibi sürekli okşadım gevşemesi için, kendini çok sıktığı için kaskatıydı orası gerçekten bir de bakire olunca giriş kısmı çok dar oluyor haliyle girmesi zorlaşıyor.. hiç bişey yapmasan bile o an sarılıyorsun sevdiğine teninin o sıcaklığını hissetmek var ya dünyanın tüm zevklerinin toplanmış hali diyorsun o an, sımsıkı sarılıp kalıyorsun uzun süre, onu ne kadar çok sevdiğini fısıldıyorsun, ondan da aynı şeyi duymak seni o an en çok mutlu eden şey oluyor. sarıldığında kalp atışlarını hissediyorsun küt küt, nefesini duymak mutlu ediyor
Yani bakir olduğu için istekli ve heyecanlı. Ama hemn olacak diye zorlamaz beni. Oral yapmam demiştim hiç itiraz etmedi istersn yaparsn ama ben sana kesinlikle yapcam diyr. Konusurken hep benm zevkimi ön planda tutuyor inşallah değişmez. Birde kaç yılın özlemi var ikimizde hiç dokunmadik birbirimize
seven insan değişmez ne kadar zaman geçerse geçsin.. yılların özlemi arzusu birikimi var normal bişey ve artık ilk gece başbaşa kalınca oda da erteleyecek bişey yok diye düşünüyorsun, işte sevdiğim kişi helalim olarak karşımda diyorsun... ee bide düşünsene kırmızı dekolteli davetkar bir kıyafetle sevdiğin kız karşına çıkmışşş nasıl dayanırsın ki buna, kendini erkek yerine koyarak bir düşün ;) ;) temiz olduktan sonra ve eşinin mutlu olduğunu gördükten sonra sen de ona yaparsın oral ilkten zor gelebilir ama.. ben oral konusunda hep şöyle düşünürdüm sevdiğim kız beni ne kadarr çok sevdiğini söyleyen kızın ağzına ben şeyimi sokamam diye düşünüyordum ama bir kez o hissi tattıktan sonra artık hep istiyorsun, oral gerçekten bambaşka bir his, yapan zevk almıyor belki ama karşındakinin zevkten nasıl kıvrandığını görmek keyif veriyor sanada.. genelde ön sevişme esnasında illaki oral da yapılıyor, onun zevki ve yeri ayrı.. bir de nişanlınla bunları paylaşabilmeniz güzel, ilk gece daha kolay geçer.
Eşiniz kendi istediği icinmi yapiyr ilk sizmi istednz. Ben yapamam gibi geliyr onu o duygudan mahrum bırakmak istemem ama fikri değişmese iyi olur bu konuda
ben ön sevişmeyi çok uzun tutarım, ilk gece 1 saatten fazla sürmüştü, yani ilk zamanlar hep 1 saate yakın oldu, ön sevişme esnasında sonlara doğru oral yaptım, şey okumuştum kadın ard arda orgazm olabilir vücudu buna uygundur diye, erkek gibi bir kez orgazm olduktan sonra bir süre beklemesi gerekmez tekrar orgazm olmk için, o yüzden oralı ön sevişmenin sonunda yapıyorum, ben hatuna demedim hiç sen de bana yap diye o kendisi yapmıştı ilk, belki bilirsin ya da duymuşsundur erkeklerde her sabah ereksiyon olma durumu vardır sürekli olur, ilk öyle bir sabah yapmıştı bana, hafta sonu uyanınca yapmayı seviyor bende ona yaparım ;) yaşayacaklarınız sizin isteklerinize arzularınıza günlük ruh halinize göre değişken oluyor, her gün her ilişki aynı olmuyor, yaşadığın her şeyin zevkide birbirinden farklı oluyor, dün yaşadığın sevişmeden ya da ilişkiden aldığın zevkle ertesi günkü zevk farklı oluyor.. o zevk alma durumu zevk hep değişken. ilk zamanlarınızda nefes almaya vaktiniz olmaz yaramazlıktan ;)
Sabah o şekilde uyandırması sizi çok mutlu etmiştir herhalde. Eğer yapmaya karar verirsm bende bu şekilde yapayım ilk:) Ama o an midem bulanırsa diye korkuyrm öyle görsün istemem çünkü. Orali sonunda yapmanız daha iyi mantıken de ben o şekilde öpemem herhalde ortasında da ağzını sil diyemem
evet o şekilde uyanmak çooook hoştu bir de ilk defa yapttığı için o hissi ilk yaşamak rüya gibiydi gerçekten, sabahları penis çok daha fazla sert oluyor ve en az 1 saat öyle kalıyor hiçbişey yapmasam bile sert kalıyor, oral yaptıktan sonra boşalmama rağmen peşinden hemen hatunla ilişki yaşamıştık ve peş peşe orgazm olmak çok güzel bir duyguydu. oral yapmanında çeşitleri var, basit şekilde yaparsan ilk miden bulanmaz, penisin sadece baş kısmını ağzına alıp ve emiyorsun şeker emer gibi bu kadar yapsan bile ilkin eşini çıldırtırsın zevkten boşalacağı zaman ağzından çıkartırsın ağzına boşalmadımı miden bulanmaz :S ben bir kere bişey demedim hatunda bırakmadı ağzına boşalmıştım ama kötü bir tepki vermemişti hiç, sanırım alışınca mide bulantısı olmuyor.. ben ilk hatuna yaparken öyle mide bulandıracak bişey hissetmemiştim tat veya koku olarak, aksine çok hoştu.. onun zevk aldığını o andaki hallerini görmek izlemek ayrı bir haz veriyor bana, özellikle ilişki esnasında hatun orgazm olurken
o hallerini yüzünü seyretmek ayrı bir zevkli. yaşadıkça tanıyorsun eşini, nelerden zevk alacağını keşfediyorsun.. hoşlanmayacağı şeyleri de öğreniyorsun.. benim enn çok hoşuma giden şey ön sevişmeden sonra bir süre içinde git gel yaptıktan sonra içine tamamen girip yani köküne kadar, sonra da iyice bastırıyorum kendimi ve öylece hiç hareket etmeden kalıyorum uzunca bir süre iyice kenetlenip kucak kucağa kalıyruz yani ve öylece uykuya dalmak çooook acayip zevkli, içinin o yakıcı sıcaklığını hissediyorsun sürekli ve git gide artan bir zevk hissi oluyor bütün vücuduna yayılıyor... bunu da tavsiye ederim gerçekten ;) böyle hayallerin varmıdır seninde evlenince şunu mutlaka yapacam dediğin bana da fikir vermesi açısından ;)
hmm güzelmiş gerçekten, içindeyken vücudunu ayırmadan git gel yapamaz erkek ama sen onun kucağına oturursun ve hiç kalkmadan ileri geri sağa sola yaparsan olur ve bu pozisyon gerçekten çok müthiş, özellikle duşun altında kucak kucağa accayip oluyor.. tamamen kenetleniyorsun sarılıyorsun yüz yüze veya hatun arkasını dönerek oturuyor arkasından sarılıyorsun hatuna ellerinle göğüslerini avucuna alıp okşuyorsun, boynuna doluyorsun boynunu, öpüyorsun, gözlerini kapatıp saçlarının kokusunu alıyorsun ve en büyük zevki peniste hissediyorsun o an hatunun içinde yakıcı sıcaklığı ve içinin enn dibinde olmanın bambaşka zevkiyle kendinden geçiyorsun adeta, vajinanın girişindeki hisle dibine kadar girdiğinde hissettiğin haz birbirinden başka oluyor, dibinde sanki vakum gibi bir his oluyor emiyor penisin başını ve içinde bekledikçe zevk hissi de boşalma hisside artıyor. yüz yüze iken hatunun aldığı zevki yüzünden hissediyorsun mutlu oluyorsun.. benim hatun genelde altta olduğu pozisyonları seviyor...
Gerçekten o şekilde yapamazmi. Banyo benm değil ama nişanlımn hayali :) Baskın karakter olduğumdan sanırım üstte olmayı istyrm. Ama arastrdm üstte uzun süre olduğunda biraz can yanabilir mis birde dediği gibi büyükse yani zor olur
evet ama şöyle kucağa oturmanın da çeşitli yöntemleri var mesela erkek tamamen uzanırsa ve hatun öyle oturursa yaylı yatakta sallanarak içinde git gel yapabilir diğer türlü kucağına oturduğunda ağırlığını verdiğin için altta erkeğin hareket etmesi mümkün olmaz. bir de yan pozisyon var biraz yana yatarsan o zaman hareket eder erkek git gel yapar.. kucağa oturduğunda acı olurmu bilmem yani benim hatunda olmadı olduysada söylemedi, yüz yüze dönüp kucağıma oturuyor ve öylece sarılıp kalıyoruz bazen penis tamamen içinde oluyor. penis boyu çok uzunsa yani 18 cm den uzunsa haliyle üzerine oturup ağırlığını verdinmi tamamen içine giriyor köküne kadar dolayısı ile vajinadan rahim boşluğuna geçebilir belki o yüzden acı veriyor olabilir kadına ama bizde olmadı öyle bir durum.. çok çeşitli pozisyonlar var artık bunları deneye deneye en çok zevk aldığınızı bulmak size kalmış birşey, bazen üstte olmayı çok seversin bazen o anki ruh haline göre altta olmaktan daha çok zevk alırsın, değişken bir durum
Yok onu demedm üstte erkek varken vücudu ayırmadan git gel yapabilirmi demk istedm. Yan pozisyon benm favorim yüzünü rahat gördüğün romantik bir pozisyon :) Zaten Evlenince çok sasirack çünkü bu istekli ve ateşli yönümü hiç belli etmedim. Ama eşimle sonuna kadar zevkin doruklarıni yaşamak isterm. Birz yoracagm onu :)
vücudu ayırmadan derken hatunu altına kucağına iyice alırsın sarılırsın ama ağırlığını dirseklerine verirsin ve vücudunu hiç ayırmadan sadece kalçanı belini ileri geri yaparak git gel yapabilirsin hatunun bacakları omuzunda olur genelde bu pozisyonda. birçok pozisyon var hatun altta erkek üstte, başka bir pozisyon da var hatunun üstüne eğilirsin ama vücudunuz değmez sadece belin git gel yaparken vurur... veya hatun yüz üstü uzanır üzerine iyice uzanıp sarılırsın vajinasına git gel yaparsın, erkeğin ağırlığı yine dirseklerinde olur ama hatuna iyice sarılır elleri göğüslerde olur ;) ben göğüsleri çok severim. yan pozisyonlarda çok güzeldir, hatun yan yatar bir bacağını kırar erkek de hafif yandır ve sarılır hatuna öylece birleşme olur.. yan pozisyonda erkek ellerini de aktif kullanabilir hatununun her yanını okşayabilir kalçalarını bacaklarını okşaması hatunun hoşuna gider, göğüslere de yakın olur öper erkek ;) eşin şanslı karşısında arzulu cilveli bir kızla karşılaşacak mutlu olacak ;)
. ok hoşuna gidecek başka bir şey daha söyleyeyim, hangi pozisyonda olursa olsun erkeğinin üstte olduğu her pozisyonda git gel yaparken eşinin t*şaklarının sana çarpması şaaap şlaap vurması çok hoşuna gidecek, hhıphızlı ve sert git gel yaparken daha hızlı vurur t*şaklar, erkek için de çok zevk verir onların vurması ;) veya kucağına oturduğunda eşin boşalırken t*şaklarını tutup hafiften sıkman eşinin çok hoşuna gidecektir ;)
Son söylediğiniz şeyi ilk defa duydum evlenince yapcam eşime :) Cilveli bir kadinimdir zaten ilk gece korkusu geçsin neler yastcam eşime. Bu arada Seksi ilk defa sizin gibi güzel anlatanla karşılaştım :)
teşekkür ederim, o sizin güzelliğiniz ;) bu kadar güzel anlatan biri ne kadar güzel yaşatır kadınına değil mi? kadın tam anlamıyla kadınlığını yaşar ve aynı zamanda erkeğinin erkekliğini tüm zerrelerine kadar hisseder, zevkini alır ;) t*şaklar erkek için çok önemlidir, onlarda ayrı bir zevk hissedilir ilişkide de boşalma esnasında da, hatta oral yaparken hatunun t*şakları da emmesi müthiş bir zevk verir erkeğe, bunu da yapmanı tavsiye ederim eşine. zaten anlattığın kadarıyla sen de çok istekli arzulu bir kızsın ve bu halin eşinin çok hoşuna gidecek, seninle birlikte olmaktan apayrı bir keyif alacak inşallah ;) ilk gece konusunda tavsiyelerde bulunabilirim istersen az çok bildiğim ve eşimde tespit ettiğim durumlardan yola çıkarak senin için daha kolay olması ve korkunu yenebilmen adına yardımcı olmak isterim kardeşim. bu arada düğün bu hafta sonumu_?
ooooğğooh heyecan doruktadır ikinizde de , en çok da nişanlında, onun penisi 24 saat havaya dikilidir bence heyecandan :D aşağıda bir kız güzel tavsiyeler vermiş sana zaten ilk ilişkiye dair, çiş konusunu iyi söylemiş bir kaç defa git yap bence, kendini tutamazsın o an içine girerken yüklendimi eşin koyveriverirsin mazallah :D içine gireceği an bacaklarını açabildiğin kadar yanlara açarsan rahat olur senin için, eşine sarıl sımsıkı, herşey güzel olur.. çok fazla anlatıpta şimdi kafanı şişirmeyeyim zaten yeteri kadar korkun var utangaçlığın var. yanacıkların pembe pembe olur eşin senin kıyafetlerini çıkartırken, tenin beyazsa yanaklarının kırmızısı eşinin çok hoşuna gidecektir ;) aslında yavaş yavaş yapmak yerine ilk seferinde eşin senin en rahat anını kollayıp bir anda içine sokarsa çok fazla acı hissetmeden ve zorlanmadan bekaretini vermiş olursun, senin durumuna göre isterseniz git gel yapmaya devam eder veya kanama varsa fazlaysa bırakabilirsin. benim hatunda çok az bir kanama olmuştu
Aynen zar yapısına göre kanama az ya da çok oluyr mus. Esnekse eğer doğumda yırtılıyor zaten. Peki penis kan olduğunda o şekilde mi devam ediliyor temizleniyrmu. Eşimin yapacaklarıni da ogreneyimde heyecandan unutursa :) Zaten onunda ilk olacağı için çok heyecanlı cool takılıyr ama anliyorm :)
ya şimdi oda loş oluyor, o anda durup penisi silmek felan aklıma gelmedi şahsen, fazla da belli olmuyordu, ben önce bir kaç kez sadece baş kısmını soktum penisin, başını sokup az bekletip çektim, böyle bir kaç kez yaptım, yani penisin başı 3-4 cm kadar oluyor, o kadar içine girip kızın alışması için iyi oluyor, kızın kendini sıktığını hissediyorsun kasları kaskatı kesiliyor, tekrar başını sokup beklettim biraz sonra çıkartırken kız kendini sıkmayı bıraktı ben de bir anda ileri hamle yaparak tamamen girdim içine köküne kadar ve hiç çıkartmadan öylece beklettim bir süre içinde, 2-3 dakika sürmüştür heralde, ama harika bir duyguydu o an kızın içinde olmak, kendini sıkmasını içinin kasılmasını çok net hissediyorsun, ve tabiki yakıcı bir sıcaklık hissediyorsun. tabi içi vıcık vıcık ıslakta oluyor.. neyse sonra hatun inlemeye kıvranmaya başlayınca çıkarttım içinden bir süre hiç girmedim ama sevişmeye güzel sözler söylemeye devam ettim, bacaklarını göğüslerini okşamak öpmekte çook harikaydı..
o an hem erkek olmanın zevkini yaşıyorsun hissediyorsun tüm hücrelerinle, ve kucağındaki kızın kadınlığını tüm hücrelerinde hissediyorsun içine girdiğin anda, o kokusu teninin tadı başka bir farklı geliyor sana, yüzündeki ifadesi çok farklı geliyor gözüne, genç bir kızken onun genç bir kadına dönüşmesini hissediyorsun.. çok farklı duygular, tam da anlatamadım şu an.. bu gecede cuma hafta sonu geldi artık bu akşam eşimin kadınlığını bir kez daha tüm hücrelerimde hissederim diye düşünüyorum ;)
Daha iki aylık evli olarak yatak odanz yoğundur tabi :) Kadın gibi hissetmek gerçekten çok farklı nişanlım hayatımdaki ilk erkek ilk kez cinsellik konustgmzda ıslanma duygusunu hissetmistm o an zaten ona ait olacağımı anladm. Esiniz gerçekten şanslı hem bedenen hem ruhen doyuyordur.
evet ;) sadece yatak odası değil, her bir yer aktif, salon, salondaki ikili koltuk vs :D :D hatunun gözlerinin içine baktığımda o ışığı gördüm mü elektrik çarpmış gibi oluyorum adeta, bir anda penisim dikiliyor, hatunun yanaklarına dudaklarının kenarlarına yapışıyorum :D bunlar sana da çok yakın, en geç yarın gece sen de kadınlığının tüm zevklerini tatmaya başlayacaksın inşallah.. ;)
Oooo 😀😀 evet iki gece evimizde olacgz salı günü balayı başlar nasipse 😀 Ben ilk gecemizi kendi evimizde yaşamak istedgm için iki gün sonra. Esinizn istediğini anlamnz harika 😀
ilişki gerçekleşirse birlikte duşa girin mutlaka, duyun altında otur kucağına eşinin sarılın ve öylece bir kez daha birlikte olun, yüz yüze dönüp oturuyorsun kucağına penisi alıyorsun içine köküne kadar, elinle t*şaklarını da okşa eşinin, kulağına fısılda onu çok sevdiğini, yavaş yavaş ta otur kalk kucağında ;) taktiklere gellll kardeşş ;) balayında da tekrarlarsınız, erkeğin buna bayılacaktır emin ol, kucağında oturup kalkarken göğüslerini yüzüne sürttür eşinin yapış iyice memelerini emsin oohhh ;) çılgın geceler sizinle olsun, mutluluğunuz daim olsun kardeşim, arada siteye girip neler olduğunu az biraz paylaşırsın inşallah özellikle ilk ilişkinin nasıl geçtiğine dair ;)
İlk gece ikimizde bu heyecanla sabredemeyiz gibi geliyr zaten şu prezervatifle korunmak konusunda hala mızmızlaniyr ama başka çare yok. Tavsiyelerinze uyacagm tabi tesekkur edrm gelişmeleri de paylaşırım vakit bulursam. Sizede ateşli geceler diliyrm 😀😀
niye istemiyor prezervatif anlamadım_? biz de kullanmamıştık ama eşim bana sen nasıl istersen diye tercihi bana bıraktığı için.. tamam takmadan daha zevkli oluyor ama sonuçta sen bir kızsın ve bunu takmasını istiyorsan yapmak zorunda eşin, senin kendini hazır hissettiğinde olabilecek bişey hamilelik, daha ilk geceden de hamile kalmak tuhaf kaçar bence, kendinden o kadar emin olmasın eşin yani ben kendimi tutarım içine boşalmam dese de o an kendini bir kaptırdımı unutur bile içinden çıkartmayı, zaten boşalma dediğin acayip bişey, araştırmalara göre saatte 40 km hızla fışkırıyormuş sperm penisten :D yani o çıkartana kadar ilk fışkırma içinde kalır dediydi dersin :D :D bir de ilk ilişkisi olacak erkeğin de 2 dakikada boşalır kesin o ilk sefer..
Kullanmam demiyr ama kullanmasakmi deyip duruyor. Zaten ilaç kullnym desem bir ay öncesinde baslamam lazmmis. Ertesi gün hapi mi kullnsam karar veremedm. Ustelik yumurtlama dönemine denk geliyor. Cocuk istediginden değil zaten en az bir yıl istemiyrz
Sence Prezervatif işini ona birkirmym beraber aldık bende zaten ama utanmazdi alırken eminim 😀 Aynen aldm bu geceliği bir tane de beyaz tabi bunlar sadece ilk gece seçenekleri için. Farklı renk modeller de var
;) hmm.. bu geceliğin altına bişey giyme bence ve hemen yaklaştırma kendine erkeğini kudursun biraz, biraz böyle savur sağa sola altın gözüksün, üstten göğüs uçların gözüksün, cilveli ol, eşin nasıl bir kadına sahip olduğunu bir kez daha anlasın tadına varsın ;) bir de mesela sevişirken bacaklarını hemen açma, cilve yap uzat sevişmeyi, bacaklarını hemen açarsan hemen içine girmek ister, ne zaman girmesini istersen bacaklarını sen aç bence, içine girdiğinde ayaklarını kalçasına dola ve kendine çekk geri çekemesin kendini senden ;) canım çektiii haa resmen sana anlatırken sertleşti benim hatunu darbeli matkap altında kalmış gibi hissedeceği bir akşam daha bekliyor :D töbeee est..
Zaten cilveliyimdr demistm 😀 Esinizde sizi çok arzuluyordur eminim. Son dakika degistrmezsm bunu giyeceğim ya da ikisinide yatagn üstüne koyup banyoya gircem giyinmek için birini ver derm hangisini verirse 😀
gizliden çıkayım mesajla devam edebiliriz istersen.. gecelik harika bence, dediğim gibi altına hiçbişey giymee, bu gece bende bir süprz hazırlayayım benim hatuna daha ateşli cilveli geçsin ilk gece giibi ;)
Dediğiniz gibi önce ben duş aldm sonra eşim. Gerginligim yüzümden anlaşılıyordu zaten önce film izledik birşeyler yedik faln. E sonra yakinlamaya başladık uzun bir ön sevişmenin ardından oral da yaptı. Canm birz fazla yandı ama uzun sürmedi acısı:)
Guzel bir model ama ilk gece fazla abartma sade ol derim zaten vaktiniz olacak bir cekingenlikte olur zaten basta illa ki ama hemen lap diye ustune atlarsa bilemem 😂😂😅
En İyi Cevaplar