Erkek arkadaşım her gün seks yapmak istiyor vede istediğini alıyor. Doymak bilmiyor. Sizce bu durum normal mi. Survivor'dan gelmiş gibi aç.
Cevabın nedir?
+1 yılBu erkeklerin hormonal düzeyi ile ilgili bir durum. Her erkek aynı değildir. Kimisine haftada bir iki kez boşalmak yeterli gelirken kimisine günde 4-5 kez boşalmak ancak yetiyor. Ben de bu durumdayım. Ne kadar cinsellik yaşarsam yaşayayım doymuyorum. Bu nedenle erkek arkadaşının durumunu çok normal karşılıyorum.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılO zaman istediğini tam olarak alamıyor bence. Kızılay da kan bağışı yapan insan pozisyonunda takiliyorsaniz tatmin olamiyordur en azından zihinsel olarak.
00 Yorumla
+1 yılCinsel kıtlıktan yeni çikmıştır biraz yesin doyucak.. boşver yaa doymasada olur😉
84 Yorumla- +1 yıl
@Ens_ens 😂😂😂😂
- +1 yıl
Evet atıştırmalik
Gizli Üye(30-35)+1 yılKeşke benim kocamda öyle olsa... Haftada 3-4 kez anca vuruyor
47 Yorumla- +1 yıl
Hadi ya kötüymüş söylemiyormusun yetmiyo diye
Cevap sahibi+1 yılher firsatta bastan cikarmak icin ugrasiyorum anlamali aslinda.. Iliskiye girdigimiz geceleri fazlasiyla mutlu ediyor beni en az 4 kez birlikte oluyoruz. iliski cok iyi gecince daha cok istiyorum
- +1 yıl
Daha mi cok vurmali sana
- +1 yıl
Ben olsam hic birakmazdim
Cevap sahibi+1 yılSirf her gece birlikte olalim diye işten eve gelince en sevdigu yemekleri hazirliyorum, masaj yapiyorum, her yönüyle onu özledigimi istedigimi belli ediyorum.
- +1 yıl
Keske esimde böyle olsa
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
71Cevap
+1 yıl=) alımlı birisin elbet adamın canını çektyrsndur bnce bunu kendinde ara şanslı adam o
00 Yorumla
+1 yılDevamli istesek suc bazen istesek isteksiz sizin istediginiz zaman yapsak monoton. Ya siz kadinlar hakkaten kendiniz dahi ne istediginizi bilmiyorsunuz...
10 Yorumla
+1 yılbence onun istemesi kadar sizinde karşılık vermeniz işi daha güzel yapıyor bence o yüzdende doyumsuz olur zaten düşünsenize çuval gibi yatan birisiyle ne kadar zevk alırsınız illaki karşılık vermek işe renk katıyor
00 YorumlaHer gün yapan erkeklerin ileri yaşlarda gücü çabuk zayıflayabilir. Şehveti kabartmadan yaşamakta fayda var. Ama isteği coştuğu zaman da karşılamalı ki aklı orda kalmasın
10 Yorumlabı zaman sonra sevgiliden zıyade cıkar ılıskısıne dönüşebilir bu durum.
20 Yorumla
+1 yılErkek arkadaşın olmadığını düşünüyorum. Olsaydı bu kadar çok cinsellik sorusunu burada sormazdın... Bence biraz açlıkta sende var. ;)
00 Yorumla
+1 yılNormal tabi. Sen biraz basenleri erit fit bir vücuda sahip ol sonra gör birde onu :D sabah akşam ister.
00 Yorumlaaaaa kımmıs oo ac dicem de , doyuramıyor mu acaba sevgilisi , eşi , partneriii önemli olan ooo , doyuracaksınn kardeşimmm
00 YorumlaGuzel soru ve bende oyleyim sevgılım de yanlış degerlendırme yapıyor sankı seks için sevıyorum onu sanıyor.. Yanı doymuyorum dıye kendıme işkence edıp onun istemedınımi beklıyım yoksa baska sekıl mı tatmın olayım.. Soruya soru muge
00 YorumlaVeren olduktan sonra hergün de ister her saatte bunun doyumu olmaz olsaydı bu kadar güzel olmazdı zaten sağlık açısından sıkıntın yoksa ver gitsin :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 586 cevap paylaştı.
+1 yılHer gün isteyen erkekler beni ilgilendirmiyor. Ben her gün isteyen kadınlarla ilgileniyorum.
20 Yorumla
+1 yılAdam zoraki bir hatun bulmuş kaçırır mı fırsatı. ama evlensin bak o adam anca döner kıçını uyur
00 Yorumla
+1 yılGene formundasın müge.
Kızların bu duruma şikayet edeceğini sanmıyorum. erkekler yemeyi seviyorsa onlarda yedirmeyi seviyor00 YorumlaErkek arkadasinda benim gibi hic icinden cikarmak istemiyorum hatta japonla yapistiralim diyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende öyleyim normal veya değil bir nevi bağımlılık
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı. Acligi performans paklar :D
31 Yorumla- +1 yıl
kendine güveniyorsun yani :P
Erkekleri bilmem de galiba senin libido çok yüksek her gün isteyen senmiş gibi me geliyor önce bunu öğrenmek lazım ne dersin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen öyle birini istiyorum
963 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@tetik87 evet çok istiyorum 😂
Cevap sahibi+1 yıl@tetik87 bekarım. Bulurum inşallah
Cevap sahibi+1 yıl@öleolsun nerde yaşıyorsun? 😂 ve her gün yapabilecek misin? 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@tetik87 ne gibi?
Cevap sahibi+1 yıl@öleolsun nerde yaşıyorsun peki?
- +1 yıl
Büyüyünce bulursun
Cevap sahibi+1 yılAdana da Antalya da uzak bana. Keşke Antalya’da olsam
Cevap sahibi+1 yıl@tetik87 Bursa da uzak 😒
Cevap sahibi+1 yıl@cnk0101 ben boludayım
- +1 yıl
Bende böyle birini istiyorum hemde yer zaman sorunum yok ama bulmak zor işte 😉 @Gizliüye
- +1 yıl
Vay vayy. Birisi beni mi sormuş burada?
Cevap sahibi+1 yılRezil olduk
Bu ne oldu böyle- +1 yıl
Bu gizli de cesaret yok beyler dagilalim 😃
- +1 yıl
merhaba hergün ilişkiye girmek istemek erkeğin güçlü yapısının olduğunu gösterıyor aynı şekilde bende doyumsuzum hergun ve saatlerce surmeli tanımak istıyorum yakınız bırbırımıze
- +1 yıl
Öze lime yazarmısın beklıyorum cıddı
Cevap sahibi+1 yıl@Alp-01 aynen. şu an gizli olsam bile bir gerildim sorma... pişman oldum yazdığıma 😒
- +1 yıl
Her genç kızın başına gelir böyle şeyler.
- +1 yıl
Takip isteği gönderirmisin çok yakınız
Cevap sahibi+1 yılHepimizi dağılıyoruz 👋 olmadı bu iş 😂
- +1 yıl
Takip atarmısın karşılıklı guven saygı içerisinde
- +1 yıl
uzaklarda arama ayağına geldim
- +1 yıl
Ben düzcedeyim gizlicim :)
- +1 yıl
Hiç birilikteliğim olmadı doyumsuzlugumu tahmin edebilirsin :)
- +1 yıl
Muhabbete bak ya 3 açlık çeken insanın danışıklı dövüşü :D
- +1 yıl
@Görüs sahibi nerelerdesin ya😀
- +1 yıl
Gizli gel de sabah yarim saate boludayim be😀
- +1 yıl
Bolulu nerdesin gel artık :)
- +1 yıl
Hala buralardamısın acaba bolulu?
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynı ben hatta bu yüzden kavgamız daha doğrusu bu kadar istekli olan bana bir hafta on günde bir yaşatan eşim sebep bu kavgalara
013 Yorumla- +1 yıl
Azmis
Kadın hiç mi korkmuyor bu adam başkasına gider diye
Sebebi ne karın aseksuel mi
Cevap sahibi+1 yılYa yaramı deşme, en çok da sinyal verici konuşup gece yapmıyor ya sinirden çıldırıyorum. Yine de aldatmam sanırım bunu bilip buna güveniyor
- +1 yıl
Aldatma zaten de e bu konuda isteklerini dile getirmiyor musun? Ya da cinsellige o kadar ilgili biri değil, çok üstüne düşüyorsan bıkmış olabilir vs vs
Cevap sahibi+1 yıl@serenadyap dile getiriyorum tabiki senin hormonlar fazla çalışıyor diyor, bıkacak kadar yoğun geçen bir süre olmadı. O ne zaman isterse o zaman oldu
- +1 yıl
Sen kaç günde bir istiyorsun ki
Cevap sahibi+1 yıl@serenadyap 2 ama 3 e de razıyım bizim en iyi zaman 5 gün, hatta haftada bir
- +1 yıl
Idealmis senin isteğin
Cevap sahibi+1 yıl@serenadyap bence de hergün istese yapabilecek biriyim düşün 3 güne bile razıyım
- +1 yıl
niye istemiyomus
Cevap sahibi+1 yıl@serenadyap mantıklı bir sebebi yok çocukları çok yoruyor diyor biri 4,5 yaş biri 4,5 aylık ama tek çocukken de aynıydı
- +1 yıl
Şu an normal emzirirken hormonlardan dolayı kadınlarda istek azalıyor diye duydum o normal de ya neyse çok destim umarım çözülür bu durum
Cevap sahibi+1 yıl@serenadyap umarım ben geçen günlere acıyorum yarınım gsrantisi hiç bir zaman yok
teşekkürler iyi geceler
Demek ki sorun sende.. bende öyleyim ama pert oluyorum artik
00 Yorumla
+1 yılistedigini alıyor derken başkalarıylamı alıyor yoksa senmi yardımcı ouluyosun :d
00 YorumlaEvlen çoluk cocuğa karış artık yaşın kaç olmuş hala sevgili peşindesin yaşıtların torun sahibi olacak 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsabır et yakında fantaziye geçmeye başlayınca doyuma geliyordur demek
00 YorumlaUmarım öyle birşey düşer elime
66 Yorumla- +1 yıl
arayan bulur
- +1 yıl
Selam naber görüşemiyoruz
Seninde ondan kalır yanın yok ne güzel işte sen haz almıyormusun
00 Yorumla
+1 yılYakinda senden sıkılır
21 YorumlaBolu İstanbul arası 2 saat :))
00 YorumlaOlabilir doğamızda var bu
00 Yorumlahergün nasıl yapabiliyonuz ki
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbu durum uzun sürmez evladım, senden bıkınca başkalarını arzularması çok normal
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende çok isterim dayanılmaz oluyir sence değil mi?
00 YorumlaGayet normal tadını çıkarın 😉
11 YorumlaOlsada 7 24 bende yaparım. 😂😂😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılHaklısın. Peki sen hangi sıklıkta istersin?
00 Yorumla
+1 yılDoktor haydar dümene sor
10 Yorumlanormal
veriyosan sorun yok10 Yorumla
+1 yılişin zor..
00 Yorumla
+1 yılvalla ben gibi.)))) bana göre normal
00 Yorumla
+1 yılNormal tabiki verimli caglarinda
00 Yorumla
+1 yılBulmuş sağılacak ineği ne yapacaktı :D
00 Yorumla
+1 yılDoyur adamı yoksa. Dışardan yer :))
01 Yorumla- +1 yıl
Özelime mesaj yazabilirsiniz. Sohbet etmek isteyen dertleşmek isteyen buyursun.
sen yetrmiyorsun sanıım az geliyorusun
00 Yorumlaerkek arkadasının her sabah yanında ne işin var
00 Yorumla
+1 yılHer gün sıkıcı olurdu herhalde
00 Yorumla
+1 yılgayet iyi işte
30 Yorumla
+1 yılBenzetme iyi ama ne güzel değilmi işte
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. normal ama bence sürekli yapması iyi birşey değil
00 Yorumla
+1 yılbence bir gün bitecek ve senden ayrılacak
00 Yorumla
+1 yılHergün seks isteyen erkek var mı
00 Yorumlabence mantıklı. Bunun zaten olması gerekiyor
00 Yorumla
+1 yılNormal bende aynısıyım günde 3 4 yok demem 😍
00 Yorumla
+1 yılVeren olursa alan da olur
00 Yorumla
+1 yılBende açım ama daha siftahi yapamadim😕
00 YorumlaGayet normal bişey hamfendi
00 Yorumla
+1 yılnormal normal bende öyleyim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılisteği fazla ise normaldir.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. seks güzel iyisen yapmak gerek
00 Yorumlabazı erkeklerde evet bir süre sonra dinginleşir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılEğer müsaitsen ver bişey olmaz seviyor işte
00 Yorumla Abaza :)
00 Yorumla- Devamını Gör (21)
Devamını Gör(66)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Her gün seks i̇steyen erkekler hakkındaki düşünceleriniz neler?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler