orgazmı zevki nasıl yaşasın? onun da hakkı değil mi? görevi sadece kocasını memnun edip rahatlatmak mı? hayat hiç adil değil hem de hiç..
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılErken boşalma sorunu psikolojiktir çözüm de psikolojiktir. Bunun altında yatan sebeb de kendine güveni kalmamış. Bilinçaltında olumsuz düşünceler oluşmuş ve bilinçaltı sevişme sırasında ona ereksiyon problemi yaşayacağını söyleyip duruyor rahat olamadığı için de kontrolü kaybediyor. normal olarak ya sorun yaşıyor ondan kurtulmanın tek yolu bilinçaltına ereksiyon sorunu olmadığını ispat etmektir.
Bunun için gece ereksiyonu kullanacağız erkeğin en uzun erekte olduğu andır. 😊😊
Nasıl yapacaksın
Sabaha doğru ara ara uyanıp kontrol edeceksin. Erekte olup olmadığını erekte olduğu an işe koyulacaksın.
Baktım sertliği iyi hemen kendine kıvama getireceksin yani ön sevişme olayını kendin yapacaksın. Sana bunu istersen daua sonra anlatırım
Kendini ilişki için hazırladım ve eşin erekte durumunda onun yavaş yavaş okşayarak uyandıracaksın ama çok yavaş okşa Uyandıktan sonra ondan 30 Saniyelik bir oral seks yapıp biraz daha sertleşmesini sağlar ama uzun süreli yapma daha sonra onun üstüne otur ve cinsel birleşmeye başladı Üstünde ileri geri ileri iki geri yapınca Sen müthiş bir zevk alacaksın Senin zevk aldığını görünce oda çıldıracak çok kolay orgazmı olmaya başladığının ve inlemeleri duyduğunda çıldıracak Seni hemen altına alıp içine sert bir şekilde girmeye başlayacak sen orgazm oldukça inlemeleri duydukça daha da çıldıracak sana en az 10 dakikalık bir cinsel birleşme vadediyorum. 😊😊😊10 Yorumla
Bir çok kadın doyuma ulaşamayıp yarım kalıyor aslında ve bunu dile getirmiyor kimisi de kendi gizli bir dünyasi var erkeğinden gizli kendi kendine rahatlıyor aslında bu yanlış çifler dile getirir ise çözüm bulur. Kocanda erken olmasına gelince aslında iş erkeğin beyninde bitiyor bu süreyi uzatması mümkün ama beyinde yapamıyor ise beden de beraber yapabilirisiniz. Mesela kısa kısa ara vermeler senin ona dokunuşun değil onun sana dokunması ya da soğuğa yakın ılık su ile duş alabilir kan basıncı ve dolaşımı yavaşlatır gibi daha bir çok örnekledi vardır.
10 Yorumla
Kocasi erken bosaliyorsaaa is sana dusuyor kadinaaaa nasilmi kendin ogren kendini tani ve patnerine kendini hazirla demekki patnerin acemiiiii
1😁patnerinin kesfetmedigi detaylari ona ogret
2 kendinde bilmiyorsan ogren kendin nelerden tat aliyorsun nelerden hoslaniyorsun
3 patnerine ön sevismeyi uzatttt
4 konus onunlaaa onu ic dunyana girmesine izin ver
5patnerinle beraberken sade onunla sessiz bir ortamda ol
6sen kendini dinlenmis ve rutun islerden evin ve maddi seylerden kafani uzaklastir
7 loş bir isik olsun sizi isitan
8guzel bir o gune özel bir icini giciklayan bir ic camasiri olsun
Kendini özel hissettiren onu giy
9 guzel bir muzik ayarlar calsin
10.. ve kendin artik hazirsin bunlari yaptin kafanda odaklandin patnerin geldi sen ona kendini sunnnnn erkek kek degil heraldee bu kadar sey yapilmis hazir hatun oda seni mutlu etmek istiyecektir sen onu degil o hazir cabuk bosaliyor kendini hazirlattir sen kendini ne zaman hazirlanirsin o zaman iliskiye gir sen patnerin kac dakikada bitiyor erken bitiyor o zaman kendini ona gore hazirlaticaksin ve tm hazirim iki dakika sonrada ben biticem o zaman birlesiceksin
Anlasildimi😃😃😃😃😃😃😃😃04 Yorumla- +1 yıl
Uzman konuştu;):))
Gizli Üye(36-45)+1 yılYalnız değilsin malesef mast alışan erkekler hep aynı
537 Yorumla
Soran+1 yılçözüm yok gibi.. kader işte
Cevap sahibi+1 yılMalesef öyle ya
Cevap sahibi+1 yıl@Realgar bir çoğu mast. a alıştığı için oldu bittiye getiriyor seksi
Cevap sahibi+1 yıl@Realgar nerden biliyorsunuz alakası olmadığını hiç bir erkeğin koynuna girdiniz mi alakası yok diye tutturdunuz 😒
Cevap sahibi+1 yılToplasan yarım saat süren bir seks ön sevişme de dahil hala mast daha kısa sürer diyorsunuz en kısa mast kaç dakika yani hemen hemen aynı süreler
Cevap sahibi+1 yıl@Realgar bariz çoğu mastla alakalı
Cevap sahibi+1 yıl@Realgar içine girdikten sonra taş çatlasın 5 dakika hadi 2 dakika da ben vereyim 7 dakika sürsün
Cevap sahibi+1 yıl@Realgar kadın ıslanmıyor bile sen yok 7 dakika Türkiye ortalaması yok aynı anda orgazmı falan neyse yaa sensin he tamam
Cevap sahibi+1 yıl@dubol herkeste seksolog site de maşaAllah
- +1 yıl
Erken boşalma problemini aşmanın bir çok yolu var adam yetekyeterki bu problemi aşmak istedin. Ya da kadının erken boşalmasını sağlamak da bir çözüm olabilir. Hemen hard diye girmeye çalışırsa sevişmeler orallar ve yaparak kadını ilişkiye adam gibi hazırlamazsa olacağı bu olur malesef bu ülkede orgazmı yaşayamamış birçok kadın var...
Cevap sahibi+1 yılSağolun
- +1 yıl
Çözüm var elbette ama biraz zaman ve sabır da gerektiriyor. Erken boşalan erkek çözümü kendiside bulabilir. Mesela DUR-BAŞLAT yöntemi kullanarak kendi kendini terbiye ederek. Ne demek bu? Önce masturbasyon yaparak bu eğitime başlayacak. Yani eliyle gidip gelirken tam boşalacağını hissettiği an bırakacak bırakmazsa boşalır bu trafikte sarı ışıkta yavaşlamak yerine kırmızıda geçmek gibi olur. Yarı sert halde iken boşalma hissi kaybolunca tekrar başlayacak boşalma hissi gelene kadar bu şekilde kendini geliştirecek. Her seansta bunu yaparken süreye dikkat edin sürede bir artış oluyormu? DEVAMI AŞAĞIDA...
- +1 yıl
Başardınız diye varsayarak bu kez partnerle bunu denemenizi tavsiye ederim partnerinizdede aynı şekilde boşalacağınızı hissettiğinizde durup pozisyon değişebilir veya ara sevişmeye devam edebilirsiniz tavsiyem ilk postada boşalmayı geciktirip. de boşalmayı serbest bırakın burada yine süreye dikkat edin sürede artış oluyorsa sonuç alıyorsunuız demektir sabırlı olun ve tadını çıkarın umarım faydalı olabilmişimdir.
Cevap sahibi+1 yılSağolun @soran
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
82Cevap
Demokraside çareler tükenmez ölüm hariç her birşeyin çaresi bulunur yeterki çözüm aramaya odaklansın insan. Sizinki ise eşinizin tedavi için cinsel terapist ile görüşmeniz uygun olur. Gitmem derse ya kaderine katlanacak hem kendi hemde seni rahatlatacak yolu arar durur.
00 YorumlaAldat. Ama dikkatli ol.
Ama turk erkeklerinin %70i erken bosaliyor. Yani aldattigina da degmeyebilir.20 YorumlaErken boşalma problemini aşmanın bir çok yolu var adam yetekyeterki bu problemi aşmak istedin. Ya da kadının erken boşalmasını sağlamak da bir çözüm olabilir. Hemen hard diye girmeye çalışırsa sevişmeler orallar ve yaparak kadını ilişkiye adam gibi hazırlamazsa olacağı bu olur malesef bu ülkede orgazmı yaşayamamış birçok kadın var...
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı. Erken boşanmasın, önce konuşsun.
Farklı pozisyonlar deneyın, düzenli seks ve alkol süreyi uzatıcaktır.42 Yorumlaİşin zor. Biz evlenecek hatun bulamıyoruz millet elindeki hatunu beceremiyor
12 Yorumla
Soran+1 yılaynen kardeş
+1 yılBunun için öncelikle eşinin anlayışlı empati kurabilen bir insan olması lazım. Öküz bir karaktere sahipse işin zor baya ugrasman gerekir. Ama öyle değilse ozel den bana yazsın bir kaç taktik vereyim
00 Yorumla
+1 yılYani bu konuda haklısın tabiki. O yüzden bayanları düşünmüşler ve bir alet yapmışlar. Tabi reel gibi değildir ama gerçi izlediğim videolarda kadınların bu alet ile çok çok fazla zevk aldığını görebiliyorum. 😉😋
00 YorumlaErkeğin bencilliginden ibaret sadece 30 dk ön sevişme araliksiz 1 saat cinsellik olmalı kadın zaten 10 ila 20 arasında orgazmı yakalaya biliyor.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kocası bu durumda anlayış gösterip onu memnun etmeli.. yoksa boynuzlanmaya mahkum kalır..
02 YorumlaYa erken boşalma masturbasyon yapmayla alakalı diye biliyorum eşin bu yaşta masturbasyon mu yapıyor çare olarak da prezervatif bir nebze geciktirir ama onda da bayan his alamıyor heralde
01 Yorumlaöyle bir durum varsa bu işi öğrenmeleri gerekir yani geciktirme yöntemleri var çok basit hemde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılönce kadinin rahatlamasini saglamali, daha sonra iki dakikada bosalir bitirir :)
24 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle
Gidin kardeşim üroloji doktoruna basit bir tedavisi var burada paylaşıyorsunuz özelinizi.
04 Yorumla- +1 yıl
😃😃😃😃😃burda dusunceleri birbirine akil alinsinsin diye soruyor zaten doktora gitmez onun icin erkek😃😃😃😃genelde var bu olay ama erkek kadin hic farketmiyor artik kadinda elindekinin kiymetini bilmeli ve onun caresine bakmali kendini oda erkek gb egitmeli ogrenmeli kendini tanimali erkegine yatip sadece onu mutlu etmeyi degil kendinide nasil mutlu edicegini ogrenmeli baskasi onu bastan cikarmadan gozu baska yerlere kaymadan kendini tanimali diyorummmmmmmmmm
- +1 yıl
@Aynur65 Haklısın tabi. İnsanların neler yaşayıp neler istediğini nelerden hoşlandığını bilemeyiz. O yüzden bence çiftler kendi problemlerini daha rahat çözerler. Burada insanlar bir şey bilmeden yorum yapıyorlar ve çoğu insan da burada yazılana inanıyor. Bu yüzden eğer bir hastalık varsa doktor en iyi ve kesin çözümdür aslında demek istediğim mantık buydu. Herkes kıymet bilmeli tabi haklısın dediğim gibi birbirini daha iyi tanıyan insanlar problemlerini daha iyi çözerler kimse kimsenin neyden hoşlandığını ne istediğini bilemez.
Adam okuz degilse isini layikiyla yapar zaten..
Cuku yetmiyorsa baska yollar var 😀00 YorumlaOn sevismeyi uzun tuttur hemen patates cuvali gibi devirme kendini
10 Yorumlakuvvet ve kudret artırıcı şeyler yedirsin. 2 sefer şans yüzüne güler...
10 Yorumla
+1 yılzor bir durum ancak bu durumu başka yöntemlerle çözebilirsin..
uzmana giderek ya da daha farklı şeyler..00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılHanımefendi bubsorun artık en kolay cözulebilen saglık sorunu neden bu kadar dert ediyorsunuz tedavi yolunu seçin.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKocasını yontsun biraz yatakta yönlendirici taraf olmaya çalışsın
10 Yorumla evet ya evlenmeden ten uyumuna bakmazsan böyle oluyor.
00 YorumlaKocasına söylesin, konuşsun, onu bu işin uzmanına göndersin.
Orgazm herkesin hakkı..00 Yorumla
+1 yılGünlük çiğ sarımsak yedir birer diş. Çelik gibi olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabiki aldatsın demiyorum aldatmasın ama eşine bu durumu söylesin bir kadını rahatlatacak bir çok şey var
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKadınların o kadar hassas ve zevk aldığı yerleri var ki inanamazsın erkek hicbirsey bilmiyor ise hic degilse kadina oral yaparak mutku edebilir erken boşalma ıyi bişey bende benim sorunum mesela geç boşalmak
Gizli Üye(30-35)+1 yılGergedan yağı sürsün 😁 hem buyutuyo makineyi hemde gec gelmesini sagliyor 😁 Nijeryalilar öyle yapiyor 😁
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. erkek kadına o zaman oral yapacak ikinci ücüncü seksi yapacak boşaltacak onuda
00 Yorumlabu yüzden aldatmayı dusundun mü hiç ama dogru söyle aklından geçirdin mi 1 kerede olsa?
00 YorumlaGeciktirici al çaktırmadan icirt faydasını görürsün
00 YorumlaKadın için zor bir durum erkekte onun için elinden geleni yapmalı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılErkrginde gorevi kadinini mutlu etmek rahatlatmak
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKocasının önünde mast yapsın bakınca utanıp kendine çeki düzen verecektir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGeciktirici önerebilirim, haftada bir ya da on günde ilişki yaşatan kadını ne yapmalı
018 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Aynur65 gülmeyin çok kötü bir durum sonuncusu geçen pazardı dün gece biraz yaklaştı ilk defa tavır değiştirdim ben yapmadım ortalaması şaşmasın hanımefendinin diye
Soran+1 yılsen o kadını balkondan at 😊kocası iyi tatmin etmesine ragmen ilişkiden kaçan kadınların aģzina pabuçla vurmak lazım.
Cevap sahibi+1 yıl5. Kat ya ölmezse?
Soran+1 yılşaka tabi 😊korkut onu aldatacam de. bak nasıl istiyor 😊
Cevap sahibi+1 yılŞaşılacak bir durum ama iki gündür iyiyiz 😜😜
Soran+1 yıliki gūn bayagi iyi bir zamanmış😁😁
Cevap sahibi+1 yılBak nazarın değdi dünü boş geçtik, darısı başına umarım bugün sizin de bizim de olur :)
Soran+1 yıluğursuzum zaten ben. nazar ettim 😊
Cevap sahibi+1 yılGörmeden değmez ki 😜😜 bayan
Uğursuz demeyelim şanssız ya da talihsiz hatta kaderi böyle imiş gibi sözler daha uygun
Yoksa işi bilen şanssız biri mi desek
Soran+1 yılnasıl şanssız olduğumu tahmin bile edemezsin. arzular şelale karşı taraf ise su vermeyen bir ceşme. durumlar böyle ne yazık ki.. bu yüzden kocasına naz nuz eden kadınlardan nefret ediyorum. malzeme var işte yararlansa akılsız.
Cevap sahibi+1 yılİşte bizimkiler de tüm erkekleri böyle aşırı istekli kadınları daha az istekli sanıyor bunu onlara anlatmalıyız
Soran+1 yılanlat o zaman
Cevap sahibi+1 yılSen nerden biliyorsun diğer bayanların durumunu der
Cevap sahibi+1 yılAşırı da kıskanç
Soran+1 yılayyy yesinler😊
Soran+1 yılkankama sordum dersin bişi olmaz😊
Cevap sahibi+1 yılbir karikatür gösterdi bunu arkadaşıma attım çok tepki verdi dedi ben de bu ne ki dedim doğru siz gerçeklerine bakarsınız aklınız orda dedi, erkeklerin yüzde ksçı sana göre hergün düşünür ister dedim 80 i dedi, kadınların dedim 50 dedi, sen umrunda olmayan taraftasın dedim ben seni ilişki için sevmiyorum diyor sen beni bunun için mi seviyorsun dedi ben de bunun için olsa şimdiye dışarda işimi halederdim dedim
Uzun bir süre ben naz yapacam
- Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılKocası sprey alsın penisine sıksın karısını doyursun
00 Yorumla
+1 yılSonrasinda mast yaparım
25 Yorumla- +1 yıl
@mwlih0992 niye ciddi olmiyim sana yalan borcummu var
- +1 yıl
@mwlih0992 çunku bakmıyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılKocası pes etmesin tedavi olsun. Diliyle uğraşsın ya da dildoyu falan kullansın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgilim 45 dakka bosalmiyo canim cikiyo
56 Yorumla
Soran+1 yılsana sevgilinle nasıl sevistigini soran olmadı. ego kasma burada.
Gizli Üye(36-45)+1 yılhaklısın ondan sonra aldatma konusu çıkıyor bencil eşler yüzünden
05 Yorumla
+1 yıljapon yapıştırıcı kullansın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı. haklısın geçmiş olsun
00 Yorumlakadın kontrolü alsın o zaman sekste
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEe kendinizi kocanıza saklarsanız böyle olur
33 Yorumla- +1 yıl
Dürüst kadin
Cevap sahibi+1 yıl@Pusluyurek :))
Kocasıyla birlikte doktora gitsin.
00 Yorumla
+1 yılSenin kocan öyleyse niye genelliyorsun erkekleri?
00 YorumlaOda kocasının agzına ({})💦💦💦💦yapsın
00 YorumlaÜzücü bir durum uzmanlara gözükseniz?
00 Yorumlaadam dilini kullansın en azından
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkocasini birakip bana gelsin ben onu doyururum :D
00 Yorumla
+1 yılPsikiyatri tedavisini falan denediniz mi?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 324 cevap paylaştı. en nefret ettiigm seylerden birisidir
bencillik00 Yorumla
+1 yılHalletsin problemini dile getirip.
00 Yorumla
+1 yılKacamak yapsin sanal veya reel
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. kocasının devam etmesi lazım 2-3 diye
00 Yorumla
+1 yılOral yaptır ya da mast yap
00 Yorumla
+1 yıldoktora gidin yani çözüm arayın
00 Yorumlaadamın adaletsiz ise hayatın ne suçu var
00 Yorumla
+1 yılPsikiyatrik tedavi görebilir kocası
00 Yorumla
+1 yılKocasını çok tahrik etmesin
10 Yorumla
+1 yılkocasında bulamadığı için komşusuna baksın
10 Yorumla
+1 yılYaşamasın mk ölmez ya
00 Yorumla
+1 yılişin zor. geciktirici kullanmayı denedi mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOral seks yapsın kadına. Geç başlayın ilişkiyr
00 Yorumla- Devamını Gör (29)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası