Ev boş gel dedi doğru mu yaptım?

Erkek arkadaşımla 5 yıldır beraberiz üniversite zamanı cinsel birliktelik olmasada birbirimizi tatmin etmeye imkanımız oluyordu. Şimdi ise aynı şehirde yaşamamıza rağmen böyle bir imkan bulamıyoruz aileler tanışıyor bn onlara yemeğe vs sık gidip geliyorum ama iş güç olmayınca evlilik için biraz daha beklememiz gerek. (ikimizde 24 yaşındayız.) bu günlerde ikimizde de cinsel bir açlık var bir apart tutmasını istiyorum tehlikeli olduğunu bana bir zarar geleceğini herşeyi mahvedebileceğimizi söyleyip karşı çıkıyor. Ama biraz önce arayıp evde kimse olmadığını söyledi. Yalvardı onlara gitmem için. Bnde dayanamıyorum artık ama ı eve girip çıkıyorum komşulardan falan annesine söyleyen olur ya da eve gelecekleri tutar diye korkumdan gitmedim. İlk defa bana bu denli sinir oldu. Bnde çok istiyorum ama bütün geleceğimizi mahvetmek aptallık... Şimdi apart tutmayı tehlikeli bulup eve çağırmak ne kadar akıllıca? Bn mi yanlış düşünüyorum? bir akıl verin onun için yanıp tutuşurken gitmemekle iyi mi kötü mü etim?
Ev boş gel dedi doğru mu yaptım?