Evleneceğiniz kişi önceki hayatında jigolo ya da eskort olsa yine de evlenir misiniz?

Türkiye böyle bir ise zaten gerek yok, senin gibi ABAZA dolu!!
Ufak atin, Milleti keriz yerine koyup trollük yapmayin..
AC ABAZA OLDUGUN SANA CEVAP VEREN PEMBEYE YÜRÜEMENDEN BELLI OLUYOR, SORUNUN AMACI BELLI.. Burda ne bulsan yapacaksin..
Ha unutmadan, AVRUPADA Jigololar var, ama sadece erkeke bulamayan ibenlerle yapiyorlar, kadinlarla degil.
ATARKEN Mantikli atin, jigololarin daha en is yaptigini bilmiyorsun..
jiguli ne kardeş ya. ciguli ölmedi mi. hala hayranları var. vay anasını iyi adamdı kjldfkjsdf
bir an yatakta ne kadar iyi olacağını düşündüm. wuuww
en başta hastalık meselesinden korkarım. onun dışında geçmiş çok önemli değil. kim hangi tercihleri neden yaptı bilemeyiz. yargılamak bize düşmez.
İyi olduğuma inanıyorum evet. Hastalık yok olsa ben şimdiye kadar çoktan ölmüştüm 😂😂
Yillardir kırışık çürük etlere dokunup 40cm çapında mıncıklara asılan biri pörsük ete alıştıktan sonra nasil ewlenir? Kanimca zengin zenginle, jigolo eskortla.. Dawul dengi dengine kardeş..
Niye hor gördün kİ şimdi kimin ne suçu var? Elinde olsak işkenceyle öldüreceksin nedir bu nefret
Gayet hor gördün ne yapalım bizde böyle yaşadık. Böylr şeyler öğrendik. Hiç bir erkeğin kadınların vücudunu tanımadığı kadar tanıyorum avantajım çok böyle bakmak lazım 😂
Ben temiz bir kız arıyorum diye birşey söylemedim, aklımın ucundan dahi geçmedi. Dönüp bakabilirsin 😊
Çevir kazı yanmasın 😂😂 benim alnım ak başım dik bu böyle biline 😁 her on kadından 8i tecrübesiz istiyor ondan sonra bu iş olmadı deyip başkalarıyla yatıyor, erkeklerde öz güven yok. Bekli bilmiyorsun ama bu Ülkede kadınların yüzde 53 dilimi ömrü boyunca hiç orgazm olmadan ölüyor bu acı verici. Erkek kadına bile sormadan yanın yattığında üstüne çıkıyor 2 dk sürmüyor boşalıp kenara çekiliyor. Kadının halini anlayan var mı?
O zaman şekerim madem alnin ak basin dik.. Gizli yapma kendini.. Demek ki ortada sen de bir sorun goruyorsun ki sakliosun kendini.. Bak ben bayan oldugum halde acik acik konusuyorum.. Ustelik bu ulkede yetiskin bakir erkek yok.. Ewet ne yazik ki yok.. We o %53 lük dilim dedigin ewli kadinciklar da bu adamlarla ewli.. Yani yaniliyorsun.. Biz ona bencil erkek dioruz.. Ha elizabet ya karısı.. Isi bitsin yeter diye bakiyorlar..
Tamam ben ne dedim aksini söyledim mi kadınlara gerekli değerin verilmesiğinden yakındım. Farklı birşey söylemedim kİ. Bahsettiğim şey de bu zaten bedenin kirli olması mı yoksa ruhun kirli olması mı diye kıyasla istedim kıyasladın. Bak bakalım benim yazdıklarımda kadının bu hakkını elinden alan kekolara saydırdığıma. Ben sana verdiğim istatistiği harmandan savurmadım bildiğim birşey. Bunun da savunucusu benim zaten niye suçlu benim gibi davranıyorsun 😐
Cevap
6Cevap
neden olmasın sende eskort kızla evlenirsin olur biter meslekleriniz aynı sonuçda
Ben yadırgamam evlenirim. Ten için insanları sevmiyorum.
Evlendim diyelim sıkılınca yine yapmaya başlar valla az kullanılmış hor kullanılmamş olsun bir zahmet kocam 😂
Gizli yapmasından iyidir
Gizlisi de bir açığıda ne farkı var allasen
Yani evet haklısın bir farkı yok ama yadırgamamak lazım
tercihe bağlı o insanlar o yoldan aslında para kazanıyor bu da bir çeşit meslek evlenirler mi tabi ki evlenirler ama benim tercihim asla değil
Sen zaten evli olmalısın
ne alaka bekarım ben
Allah doğru insanlarla karşılaştırsın 😇😘
teşekkür ederim senin için de hayırlısı olsun
Takip attım bildin olsun.
Kardes. ne mıde var sende beaa.. o yar... Da bır asaletı var ya. elit miş.. ihtıyar kadınlarla elit mi oluyo carsaf olmus onlara kole ol. neyse mıdesı olan evlenır evde kalmassın
Evlenirim
Evlenme hakkını kimse kimseye vermez sorunu yanlış sormussun
Elit jigolo neymis 😒
İnan açıklaması çok zor
cinselliğe meraktan soruyorum, şimdiye kadar ne para aldım ne verdim.. nasıl buldun kadınları
Inanmiyorum ben boyle şeylere
Evlenen evlenir. Hastalığın yoksa, np.
Sende migde var mı ıyyy öl bence sen😏
Var tabi olmaz mı hala yaşıyorum baksana.
Sen yaşasan ne olcak yasamassan ne olcak neyse 😏
Niye insan değil miyim benim yaşama hakkım yok mu
Degilsin😏
Niye ne alaka o zaman eskortluk yapan kadınların da hakkı yok
Ki ileride böyle bir çocuğun olmayacağı ne malum
Tm anladık troll soru beni uğraştirma 😏
Hayır. Mikrop diye düşünüyorum
Benimle evlenir misin?
Bu soruyu benim sormam gerekirdi
Yavsagin biri senmissin gibi mesaj attı bana iyimi
Senin sormama gerek yok tatlım
Ben sana mesaj atmadım bilgim yok. Ne dedi ki
Banada yardımcı olurmusun?
Hangi konuda?
Olurum ama hiç girme böyle toplara benden sana tavsiye.
Nerde yaşadığına bağlı. Bir ajansa başvuru yapacaksın ama önüne gelen biyer olursa paranı kaptırırsın. İşin de olmaz. Sen başvurunu yap ajansa onlar sana haber verir müşteri çıkınca. Sonradan zaten kitle bir çevren olur. Ha bu işi ajans dışı yapacağım diyorsan seni arayan kadını bulacaksın.
Ajans ismi veremem kusura bakma. Ama internette bulabilirsin
Evlenmem
hayır evlenmem..
Jigolo ne
Parayla seks yapan erkek demek
Nedennboyle bir meslek var ki
Var işte
Erkeğin oros...
Jigalo ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar