Erkek arkadaşımla 4 aylık bir ilişkimiz var öpüşmeden ileriye gitmedik beni yanlış anlamasını ve yanlış tanımasını istemiyorum ama onu sevdiğim için aramızda öpüşürken yakınlık olmasını istiyorum bana dokunmak istiyor o da hissediyorum izin vermeli miyim yoksa henüz erken mi (göğsüme ve kalçama dokunmasından bahsediyorum sadece)
Cevabın nedir?
+1 yılSeninle öpüşürken doğal olarak tahrik oluyordur ve göğüslerine bacaklarına dokunmak ister. Bu normal birşey ama sen ne kadar müsade edersen o bir sonraki sefere daha fazlasını ister, elini külodunun içine sokup vajinanı okşamak ister. Sen de o an aldığın zevkle karşı koyamazsın. Bu nedenle pişman olacaksan huzursuzluk duyacaksan baştan müsade etme. Çünkü daha sonra onu engellersen bu hoşuna gitmez ve sana tavır yapar,
13 Yorumla
Soran+1 yılO kadar ileri gitmeyi hiç bir zaman düşünmüyorum ama yaşımız gereği ve birbirimizi sevdiğimizden dolayı öpüşmekten biraz daha fazlasını istiyorum aramızda daha fazla samimiyet olsun istiyorum
- +1 yıl
Eğer bunu sen de arzuluyorsan öpüşürken göğüslerini, kalçalarını, bacaklarını okşamasının bir zararı yok. Bu tür yakınlaşma sizi birbirinize duygusal olarak daha da bağlar. Birbirinize ait olduğunuz hissi pekişir. Eğer sonrasında pişmanlık duymayacaksan bunun sınırını belirleyecek olan sensin. Ama seni okşadıkça sen de cinselliği arzularsın ve ister istemez kendini ona bırakırsın.
- +1 yıl
Eig icin tesekkurler :)
sadeceyle başlıyor bu iş. önce memesine tuttum sonra poposuna sonra her yerini didik didik hebele hübele. licking. sadece kelimesi tehlikeli.
neyse soruna gelelim. öpüşürken saçımla oynamalı kadın. elleri boynumda sırtımda ve saçlarımın arasında dolaşmalı.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılöpüşürken benim elerim ister istemez boynuna saçlarına vs gidiyor onunkiler kalçaya göğüse bunun bir üstü soyunmak ve birlikte olmak eğer bunun yaşanmasını istemiyorsan tatlı flörtleşmelerin ötesine gitmeyeceksin. Sınırlarını sen koyacaksın.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılOpusurken ellerin dokunmasi daha çok zevk verir normal birşey
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
31Cevap
+1 yılizin ver tabii ki ayrıca o seni yanluş tanıyacaksa öpüştüğün için bile tanıyabilir onun senle değil onun karakteriyle alakası var
10 YorumlaZaten öpüşmeye başladıktan yaklaşık 4,26383 saniye sonra eller reflek olarak o bölgelere gider. Hazır ol vaziyetinde öpüşecek hali yok
10 Yorumla
+1 yılfrench kiss yaparken eller bikini üzerinde olabilir, kapalı kutudan kokma
00 YorumlaKendini elletme bence opusmek zaten ayri bir dunya iyi opusseniz kendinizden gecersinizde
00 Yorumla
+1 yılDaha küçüksün be canım 3 gün sonra bırakır sağda solda konuşur acele etme sonra pişman olursun.
03 Yorumla
Soran+1 yılAyrılsak bile sanmıyorum arkamdan o şekilde konuşacağını ama haklı olabilirsin tabi
Soran+1 yılZaten o karakterdeyse bir şey yaşamadığımız halde yaşadık diye de konuşabilir arkamdan
- +1 yıl
Benim önerim karar senin eminsen pişman olmayacaksan no problem.
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kesinlikle olmalı, ve kesinlikle katılıyorum, daha çok bağlıyor...
00 YorumlaBırak ne muradı varsa yaşasın sermayeden mi zarar edeceksin
00 Yorumla
+1 yılTabii ki elleri kullanmadan da zevki çıkmaz ki. Öpüşürken aynı anda kalcayı gögüsleri okşayacaksın sıkacaksın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılistiyorsan dokunsun tabiki öpüşürken kalçalarını gögüslerini sende zevk alırsın
00 Yorumla
+1 yılTabi parmaklarım saçlarının arasında dolaşmalı
01 Yorumla
Soran+1 yılOnun dışındakileri kast ettim o masum ve çok hoş bir şey
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe güzel yaa... arkadan verdim bakireyim hesabı seninki
10 Yorumla
+1 yılEksileceğini düşünüyorsan dokundurtma :D
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır öyle düşünmüyorum erken olup olmadığını merak ediyorum😅
- +1 yıl
Erken ya da geç elbet dokunacak :D
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Buna engel olmak zordur
10 Yorumla
+1 yılİzin verirsen zaten gerisi gelir en iyısı verme
10 YorumlaUla yanlışı mı kalmış mk.
00 Yorumla
+1 yılBırakma azıcık dokunsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende onu okşamalısın hatta...
00 Yorumla
+1 yılbir peynir türü daha
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yıl4 ayda izin versin sonra ciplak seviselim desin
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle katılıyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılHangisine
- +1 yıl
Dokunmasına izin vermelisin
+1 yılEee öpüşürken tabiki oksayip
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı. Ona izin ver
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. olmalı göğüslere vajınaya dokunmalıyım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDokunun ya iyi oluyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılDokunsun bir şey olmaz
00 Yorumla
+1 yılÖpüşüyorsanız bırak dokunsun okşasın (:
00 YorumlaEvet
00 Yorumla
+1 yılel teması önemli
00 Yorumla
+1 yılOlmalı.
00 Yorumla
+1 yılArkası gelir zaten.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen istemesem de mi?