Önceden eşimle ilişki sonrası banyoya birlikte girer dayanamaz tekrar bişeyler yaşardık. Hala öyle olsun istiyorum ama eşim hiç teklif etmiyor bir ara bahsettim bu durumu pek önemseyip konuşmadı sizce neden böyle? Bir keresinde o duştayken bende girdim sarıldı öptü sonra çıktı beni öylece bırakıp Sebebi neydi ki 😔
Karı koca birlikte banyo yapmak için ne yapılmalı, eşlerin birbiriyle banyo yapması nasıl olur?
Beğen
Paylaş
Takip Et
6 kişi beğendi
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Özellikle uzun yılları devirmiş evlilikler için cinsel hayatın gittikçe monoton bir hale gelmesi artık kaçınılmaz bir son olarak kabul edilir. Ancak bunu bu kadar da çabuk kabullenmeye hiç gerek yok. Evlilikte cinsellik tabii ki hareketlendirilebilir. Ben de sana bu yazımda cinsel hayata renk katmak için neler yapılmalı bunlardan bahsedeceğim.
Cinsellik hakkında konuşmayı öğrenin
cinsel hayata renk katmak
Evlilikte cinselliğin çıkmaza girmesinin en büyük sebebi evlilikte cinsellik hakkında konuşulmamasıdır. Kimin neyi sevip neyi sevmediğini öğrenmek için konuşmak, iletişim kurmak şart. Cinsel hayata renk katmak için ilk adım olarak eşinize en gizli isteklerinizden bahsedebilirsiniz.
Günlük hayata erotizm katın
Eşinle banyo yapmak
Erotizmin hayatınızdan kopup gitmesine izin vermeyin. Bunun da en önemli yolu erotizmi günlük hayata katmak. Bunun en kolay yollarından biri eşlerin birlikte yıkanması olabilir. Eşinle banyo yapmak daha önce gerçekleştirmediğiniz bir eylem olduğu için heyecanınızı arttıracaktır. Birlikte banyo yapmak için ne yapmalıyız diye soruyorsan o banyodayken güzel bir iç çamaşırı takımı giyip onun yanına gidebilirsin. Tabii zamanın uygun olduğundan da emin ol ki seni geri çevirmek için hiçbir bahanesi kalmasın.
İşin içine fantezi dahil edin
evlilikte cinsellik
Ülkemizde fantezi bir tabu olarak görülüyor. Özellikle evlilikte cinsellik kurtarılacaksa bunun yolu kesinlikle fantezi kurmaktan geçiyor. Burada da öncülük etmek adına sen eşine kendi fantezilerinden bahsedebilirsin. Bu beklenmedik adım onu fazlasıyla mutlu edecektir.
Farklı mekanlar deneyin
Şüphesiz cinsel hayata renk katmak için atılacak en büyük adımlardan biri farklı mekanlar denemektir. Ki burada eşlerin birlikte yıkanması mevzusundan bahsetmiştik. Ancak iş eşinle banyo yapmak ile de bitmiyor tabi. Cinselliği önce mutfağa, sonra koridora hatta bundan hoşlanırsanız bir otel odasına bile taşıyabilirsiniz. Bu cinsel hayatınıza oldukça renk verecektir.
Ona küçük sürprizler yapın
Mesela eşinin haberi olmadan aldığın bir iç çamaşırı takımı bile onu şaşırtmaya yetecektir. Ya da hiç beklemedi bir zamanda onu romantik bir sofra ve şık kıyafetler ile beklemen ilişkinize ren katmak konusunda önemli adımlardan olacaktır.
Evet sana evlilikte cinsellik nasıl renklendirilir, cinsel hayata renk katmak için neler yapılmalı konuları hakkında bilgi verdim. Umarım yardımcı olmuştur.
Bi kere duşakabin geniş olacak. 1x1 metrelik alanda olmaz o iş. Ayrıca ağırlığınızla esneyen plastik zeminli olanlara dikkat. Duvar diplerindeki silikon zamanla esneyip su sızdırıyor. Teknenin altından su gelirse ondan dolayı. İkincisi banyo soğuk olmayacak. Aynı anda duşun altında olamazsınız onu sağlayan başlık tipi çok az o yüzden biriniz suyun altındayken diğeri onu bekleyecek çünkü ve o esnada üşümemesi lazım. Karınızın göğüslerini köpürtmek, kalçasını, arasını yıkamak, onun sizin kasıklarınızı okşayarak penisinizi yıkaması falan çok erotik şeyler. Samimiyetinize de çok faydası var.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
ilişkinizin heyecanı bitmiş demekki. tekrar o heyecanı yakalamak için tek taraflı uğraşlarınız fayda etmeyebilir belki ama pes etmeden ona o heyecanı tekrar yaşatacak şeyler yapabilirsiniz. mesela seksi iç çamaşırları veya beklenmeyen bir anda verilen bir frikik v. s. gibi yaratıcılığınızı konuşturun.
Ciddiyim ben bildiğin erkeklere benzemem gerçekten cok azgınım 3 bucuk saat seviştim 2 saat seks yaptım toplam da 10 kere boşalttım kızı her kızdan duydugum tek sey sen cok azgınsın
Rutine bağlamak istemiyorum. Sırf ilişkiye girelim diye değil de gerçekten isteyelim istiyorum. Anlık gelişsin istiyorum. Ortam değişsin istiyorum. Çok mu şey istiyorum 😒
O. kadar guzelim dion yani 😂 ama yeni sayilirsiniz ve monotonlasmaya baslamis iliskiniz canlandir iyice durmadan derim yoksasenin için ilerde baya bir zor durum olur yaslar kac
Gostermiyo olmasi birsey degistirmez yas farki baya varmis gercekten senin Şu an istekli oldugun zaman esinin ise yavasladigi zaman fantazi felan yap bari istahlansin oyle giderse iki uc seneye haftada iki haftada bire dusersiniz
Rutine bağlı bir cinsel hayatımız evlilik hayatımız olmasın diye evlendiğimiz günden beri çaba gösteriyorum. Bahanesi yorgun olması gerçekten de çok çalışıyor. Benden sıkılmış olduğunu düşünmek bile istemiyorum😐
Hmm anladım. Yani her erkek bunu sevmek zorunda değil diyorsun sevmiyor olabilir aslında evet belki sevmiyordur Yani umarım pozisyonu sevmediğindendir 😒