Kendinize ait özel ve mahrem olan cinsel enerjinizi kiminle paylaştığınıza dikkat ediyor musunuz? Mahrem enerjiniz, cinsel ilişki esnasında nelere yol açar? Auranız, birleştiğiniz kişinin aurasıyla enerji yüklü iki kablonun birbirine bağlanması gibi bağlanır ve enerji akışı gerçekleşir. …Bu sistemden haberiniz yoksa ya da bu birleşim enerjisinin bu kadar önemli olduğunu kabul etmek istemeseniz bile, birleştiğiniz kişinin, kendi fiziksel ve ruhsal titizliğinin derecesinden habersizsiniz yani cinsel ilişki yaşadığınız kişinin içsel enerjisinin mahremiyetini bilmiyorsunuz, ilişkiye girmeyi skor kaydetmek ve avlanmak gibi ilkel kişiliğine ait tatminsel sembollerle dışarı vuran kişinin, sizde bırakacağı tek şey kocaman bir ruhsal yıkıntı çöplüğü olacaktır. İlişkiye girme sıklığınız, partnerinizin aurası ile daha derin ve güçlü bağlantı kurmanız demektir. Şimdi cinsel hayatı çok eşlilik üzerine kurulu kişinin kendine ait aurasındaki karışıklığı, kirliliği ve DAĞILMIŞLIĞI düşünün!!! Beraber olduğu herkesin ruhsal özelliklerini de aurasında taşıyor ve kendi yüksek benliği dışındaki her şeye ve aslında herkese dönüşüyor! Karması farkında olmadan arap saçına dönmüş. Kişilerle beraberliğinden sonra aldığı tüm negatif enerjiler (duygu, düşünce, his, inanç) kendi ayağına dolanıp durduğu için sık sık maddi manevi her alanda düşüyor, farkında olmadan aurasını kirletmiş ve gücünü bu negatif enerjiler aurasına yapışık onun yaşam enerjisini sömürür kemirir halde, zihin ve bedeniyle bir bütün olamadan DAĞILMIŞ olarak yuvarlanıp gidiyor.. Benzemek istemediğiniz kişiyle ilişkiye girmeyin!
Kendinize ait özel ve mahrem olan cinsel enerjinizi kiminle paylaştığınıza dikkat ediyor musunuz?
bekaretimi bozacağım kadın adayları var. auralarımız kimiyle uyar kimiyle uymaz bunu hissediyorum. akrebim hislerim kuvvetlidir. olgun kadınları severim. biri var mesela ağzı kokuyor. auralarımız da eşleşmiyor. hissediyorum ve bekaretimi onunla da bozmayacağım.
Duygulu bir sevişme olması gerekiyor. salt seks yap boşal olmamalı. ruhlar doymalı anlatabildim mi :)
1
18 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ağız temizlik önemli ona dil temizleyici hediye etmelisin bir tane de diş macunu ve fırça set olarak.
güzel ama kaba bir kadın. arzuladım erkek olarak ama duygusal bir sevişme olmayacak. o yüzden ona bir şey hediye etmeye lüzum görmedim. ne hediye edersen et ruhlar tatmin bulmayacaksa boş.
yeah. ben medeniyetten , öfke kontrolünden bahsediyorum. kadın ortalığın ağzına ederim , kimseyi takmam bağırırım diyor. sexin de bir izzeti olmalı. hem 40lı yaşlardaki bir kadının biraz daha sakin ve tecrübeli olması gerekiyor :)
insanların aurasından hariç bir de kokuları çok önemliymiş. aile bireylerinin kokuları aynı ya da yakın olduğu için birbirlerine cinsel gözle bakamazlarmış. biz de bizden farklı kokan insanlara çekiliyoruz farkında olmadan.
çözüm yok canım o kadından uzak duracağım dün kahve ısmarlayacaktım sözde aramadım bile. diğer olgunları koklayacağım ok diyene giderim hahdsf
Bir alt basamağı olan durum ise, birden fazla kızla tanışmış olmaktır. Yani her birinde sevebileceğin farklı özellikler olduğunu öğreniyorsun ama hiçbiri toplu halde tek birinde olmuyor. Bu da kişide dediğin gibi arapsaçına dönüşüyor. Fazla tecrübe ne kadar iyiyse, bir o kadar da ağır yükler oluşturabiliyor. Saygılarımla.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çok haklısın ama bütün aradıkların tek insanda olur bir gün.
Frout temel olark idezlimin olay analiz biçimini ve fideizmi temsil etmekle birlikte insan yapısında SOSYOLOJİK VE SOSYOEKONOMİ yi hep yazdımış ruhu ise kadın erkek cinsine bağlamış bir felsefeci. Oldugu kapmı kabul etmesemde cin ve cinsel paylaşımda kişilerim ruh ve beden bütümlüğünü bu çerçevede doğru hissederek ve anlayarak cinselliği paylaşması gerektiği ve biolojik ve ruhsal mutlulugu enerjiyi yakalamalrı yaşamaları gerektiği kesindir dimi?
ohoho bu başlıkta ilk defa adam akıllı soru gördüm. Cinsel enerji demeyelim ona, enerji birdir, uzantıları yönleri vs vs vardır ve cinsellikte bunlardan biridir. Burada senin bahsettiğinde seks amaç olduktan sonra oluşan yıkım. Tamamen katılıyorum sana. Seks bir araçtır, ama yüzeyselce bir amaç olarak görülünce ve bu şekilde yaklaşınca tüm herşeyi yıkmakta.
Bana açıkçası çok inandırıcı gelmiyor. Çakra, görünmeyen bir enerji falan nereden bileyim hayali ürünler bana sorarsan.
Tuhaf bir soru ve illa birilerinin ilgisini çekebilir ama bana absürt geldi. Ama tabiki de önümüze gelenle yatmıyoruz. Enerji menerji bilmem ama sağlık açısından dikkat etmek gerek gereksiz yere gereksiz bir hastalık kapmamak gerek
En İyi Cevaplar