onlardan var ama o zaten direk sexe yönelik. yani nasıl anlatayım belli bir romantizm ile başlayıp yaramazlığa bağlanan bişeyler arıyorum. hem romantizm ve keyif olarak kadın için hemde erkek için tatmin edici olsun.
yapıyoruz zaten olayı eğlenceye çevirmeye çalışıyorum 6 yıllık evliyim hiç bir sorunumuz yok. yapı gereği sürekli güncel kalmaya çalışan biriyim eğerki bazı heyecanları korumanın bir yolu varsa bu kesinlikle sürekli yenilenmektir. bu yüzden sürekli arayış içerisindeyim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Vibrator kullanin
Ağız topu jop da olur
oyun diyorum dostum eğlenceli oyunlar zevki artıracak materyallerden bahsetmiyorum
Bana göre bunlar oyuncak 😂
Uno oynayin uno
uno? nasıl bişey
😁kart oyuni eglenceli
normal oyunmuş bu :D kişiyle oynanıyormu?
E sen dedin normal oyunda olur diye 😁
evet haklısın :D
😉kamasutra zarlari var 20 tl onu dene yaramazlik yapcaksaniz
onlardan var ama o zaten direk sexe yönelik. yani nasıl anlatayım belli bir romantizm ile başlayıp yaramazlığa bağlanan bişeyler arıyorum. hem romantizm ve keyif olarak kadın için hemde erkek için tatmin edici olsun.
O nlarin tamanini tv izlerken bile yapabilirsiniz kucuk dokunuslar tatli sozler vb
yapıyoruz zaten olayı eğlenceye çevirmeye çalışıyorum 6 yıllık evliyim hiç bir sorunumuz yok. yapı gereği sürekli güncel kalmaya çalışan biriyim eğerki bazı heyecanları korumanın bir yolu varsa bu kesinlikle sürekli yenilenmektir. bu yüzden sürekli arayış içerisindeyim.
😁iyi arastirmalar efenim
teşkkür ederim
Birdirbir oynayin