Yaratıcılık falan çok umrunda değil gibi? Yaratıcılık olayının içinde olmadığını düşünüyor ve kendini hiç zorlamıyorsun. Ama içinde var, biliyoruz. Ufkunu genişletmeye ve yaratıcılığını zorlamaya çalış. Yani istersen yap, ya da partnerin isterse.
Bu kötü ya da iyi mastürbasyon yaptığın anlamına gelmiyor. Sadece yaratıcılığın ortalama, onu söylüyoruz. Belki de senin için daha önemli şeyler var. Ya da böyle bir konuda ortalama yaratıcılık pek sıkıntılı değil diye düşünüyorsun. Belki de ihtiyacın olan tek şey yaratıcı bir partner?
Yok yanlış anladnız. O benim test sonucumdu. Aramızda kalsın, benim de partnerim var. Gözümüze sokar gibi söylenilmez ki, sende de varsa bende de var :D
İtiraf ediyorum, Partnerim var çoğu zaman masturbasyon yapmaktan keyif alıyorum. Sıklığı konusunda da en ideal sıklığı yaşadığımı düşünüyorum, cinsel hayatıma etki etmiyor sonuçta. Regl döneminde masturbasyon ile idare etmeyi öğrenebilen erkek modeli :)
Yaptığı zamanlar olmuştur ama karın ağrısından kıvranırken ondan bunu talep etmem haksızlık olmaz mı? Zaten diğer zamanlarda bolca oral yapmayı seven bir partnerim var. Bayılıyorum emişlerine.
Belki çook farklı, yaratıcı ya da garip bir yaratıcılığın yok ama kafan farklı çalışıyor yani, belli. Mantıklı da bir insan olman, yaratıcılığını ve hayal gücünü biraz sınırlasa da seni daha ayağı yere basan daha net bir karakter yapıyor. Minimum eforla maksimum tatmin senin becerin.
Ergenlik döneminle mi yoksa doğuştan gelen bir yetenek mi bilmiyoruz ama çok çok yaratıcı bir birey olduğun ortada. Sen herkes gibi düşünmüyorsun. Zaten yapılmış olan sana zevk vermiyor diyemeyiz fakat denenmemiş, yeni şeylerden daha çok zevk alacağını biliyor ve hep kendini daha da ötesine zorluyorsun. Tebrikler valla.
Benimkisi herkesin yaptığı gibi klasik usuller. Damacanayı keçiyi falan da basından duyduk. Ben tasvip etmiyorum bu türleri. İzliyirum. Takipteyim. İlginć konu. teşekkür.😎
Hiç de fena değil çıktı! Belki çook farklı, yaratıcı ya da garip bir yaratıcılığın yok ama kafan farklı çalışıyor yani, belli. Mantıklı da bir insan olman, yaratıcılığını ve hayal gücünü biraz sınırlasa da seni daha ayağı yere basan daha net bir karakter yapıyor. Minimum eforla maksimum tatmin senin becerin.
En İyi Cevaplar