Benim aklımda fikrimde zikrimde hep cinsellik var ilk evligimde hiç orgazim yasam ama rağmen neden bu böyle?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılSizin gibi bayanlar hayatımda tanıdığım en farklı insanlardır.
Senin gibi 2 kişiyle beraber oldum. Bİri 28 yaşında tessettürlü biri ise 33 yaşında zengin bir iş adamının hanımı. İkisindende direkten döndüm bu yaşta hayatımı zindan ediyorlardı, cinsel konuda bu kadar doyumsuz ve genç, dinamik erkeklere bu kadar bağlı ve sadık kalacakları hayatım boyunca inanmazdım..2 sindede zor bela kendim ayrıldım :D şimdi ise biraz hayıflanmıyorum değil :)05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyani bir yorum yapabilirdin buna :)
Soran+1 yılYapacak yorum bulamadım acikcasi
Cevap sahibi+1 yıl3cü en farklı kişin olabilirdim diyebilirdin.
Soran+1 yılKaybol gözümün önünden benim çoluk çocukla isim olmazz
Cevap sahibi+1 yılşimdi bunu mizah amaçlı dedim de pek kaliteli anlayışın yokmuş... Öyle kaybollu falan çoluklu çocuklu demeyin sizden çocuk çıkattırırım valla.
En İyi Cevaplar
+1 yılYokluktaysan, cinsellik iceren sitelerde geziyorsan, devamli cinsel istegini uyariyorsun, eger orgazmda olamiyorsan, sürekli orgazm olmak icin arayislar icerisindesin, bilincalti eksik olani kapatmaya calisiyorsun..
yok mu Şu an senle seks yapan?13 Yorumla
Soran+1 yılYok ben evlenmeden helalim olmadan olmaz diyenlerdenim
- +1 yıl
Ozaman evlenip doyacaksin, ya da mast yapacaksin, cinsellik uyaran her türlü sitelerden, poornolardan uzak duracaksin.. Cinsellik görselle uyanir, azaltmak istiyorsan, uzak duracaksin, kendini baska seylerle mesgul edeceksin
Soran+1 yılÇok haklısın teşekkürler
Balla çok çıkgın olyolar var benm tandgm bir tane helikopter gbi her an😂😂
510 Yorumla- +1 yıl
Helikopter mi? 😄😄
- +1 yıl
Duzgunde yazamamış😂
- +1 yıl
Yazım hatasini farketmedim bile. Ben helikopteri okudum koptum.
- +1 yıl
@Tarafsızbiri ozaman senin sorun daha buyuk helikopter en sonda😂
- +1 yıl
Komik
- +1 yıl
Yazim hatalari sorun degil.. Muthis guzel yorum olmuş..
- +1 yıl
@Tarafsızbiri bekliyom bekliyom ne zaman bu bilgiye nasıl ulaştığını sorcan die
- +1 yıl
Iltifat icin teşekkürler
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
77Cevap
+1 yılBir kadinin en iyi dönemi 30-40 yaşları arasıdır. O yaslarda kadin hem haala geç ve güzeldir. Hem vücudu tam olgun ve isteriktir.. Hemde artık hem kendini hemde hayatı tanıyodur.. Orta yas kadin hem de dul ise zaten cinselligi yasamiş nasil oldugunu biliyodur o yuzden cok isteklidir..
10 Yorumla
+1 yıldul musun, dulun vajinası baltan tatlı olur işini bilir, bitirmek istemez uçarda uçuruda
22 Yorumla
Soran+1 yılSoruya yanıt ver o kadar. Asilmak ne
- +1 yıl
mast yapmıyorsa , şeftali sulanır da sulanır, beni bekler
Demekki 30 yasina kadar seni tam doyuran olmamis, doyuran olsaydi, simid erkek seks isteyince basin agiri, popon agrir, belin agriri, adetin olurdu.. Haftada en fazla bir sefer yapsin diye dua ederdin..
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok düşkün olur ve türkiyede kadınlar orgazm olamıyor. Türk erkekleri işini bilmiyor tabi eğitimli olmak lazım. Mesela dokunmayı ve saniyesini bilirsen nereye kaç saniye dokunucağını kadını 2 saatte orgazmla cennete sokarsın. Ama bizim erkekler direk sokuş mokuşa girdi için kadın mal gibi kalıyor. Sen dul olduğun için ve yaşın gereği normaldir.
10 YorumlaCinsel açlıktan olabilir ayrıca bazı kadınların libidosu çok yüksek.. düzenli cinsel hayatın olmadığından isteklerin birikiyor ihtiyacın giderilemediği için sürekli aklında..
113 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ondan olabilir
Soran+1 yıl9 sen oldu
Soran+1 yılZor ama ben güçlü bir bayanın baş etmeye calisiyorum
Soran+1 yılMastla
Soran+1 yılSende saçma yorum yaptin
Soran+1 yılCevap vermeye cem artik
+1 yılEsinin uyumsuzlugundan olabilir yeterli on sevisme ve uyarmayi beceremiyor olabilir.
18 Yorumla
Soran+1 yılEvli degilim ben
- +1 yıl
Ben de degilim bosandim ama ilk evliligim dedin ya o nedenle oyle yazdim
Soran+1 yılAnladım önemli değil siz demi ayrıldınız zor her yönden zor gerçekten
- +1 yıl
Dunyanin en zor sureclerinden biridir belkide bosanmak. Siz nasilsiniz neler hissediyorsunuz? cinsellikten ziyade sorunuz disinda en son kim size nasil hissediyorsun diye sordu?
Soran+1 yılHiç kimse :(
- +1 yıl
Bunu duyduguma uzuldum
- +1 yıl
Ne kadar garip degil mi hic tanimadan aşik oldugun kisiyi bosanma surecinde taniyorsun. Hele ki bu kadin icin cok daha zor
- +1 yıl
Istersen bana mesaj at oradan sohbet edelim ama sadece bu teklif sohbet icin baska maksadim yok. Tabi istersen arkadasim
+1 yılBence merak etme genç kızlardan daha çok istekli olur yaşanmışlıklar var ise yani gençler hayai yaşar olgunlar yaşanmışlıkları ile
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler yorumunu için hocam
- +1 yıl
Rica edetim
+1 yılNormal yani. Anormal karşılanacak bir durum yok. Şu anda hayatında kimse yoksa daha ulaşılmaz geliyor olabilir ve seni daha cok etkileyebilir. Psikolojik veya hormonal olarak baska bircok sebebi olabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl18 lik kızla da yattım ama 35 üstü kadınlarda yaşadığım doyumsuz ve sınırsız seksi gençlerde yaşamadım. Bu nedenle tercihim hep olgunlardır. Ne istediğini bilir asla hayır demezler. ay may yapmazlar.
14 Yorumla
Soran+1 yılAnladım teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılya pardon ben soruya cevap vermemişim ki! Düşkünlüğünüzün sebebi geçmişte hiç yaşayamadığınız duyguları yaşamaya başlamış olmanızdır. Eğer başta yaşamış olsaydınız yine severdiniz ama bu kadar aklınız cinsellikte olmazdı. Belki de yaşa bakılmaksızın seks düşkünü kadınlardan da olabilirsiniz. Hiç belli bir süre bazı ilaçlar kullandınız mı?
Soran+1 yılHayır ilaç kullanmadim
Cevap sahibi+1 yılAnladım, sorma sebebim böyle ilaçlar kullanmış birkaç kadın tanımıştım. İlaçların etkisiyle libidoları yükselmiş ve sürekli cinsellik düşünür olmuşlardı. Belki siz de o nedenle böyle olmuş olabilirsiniz diye sordum. Sonuç olarak sizin normalden geç yaşamış olmanız ve gerçek hayatta da olgun kadınların gençlere göre bekaret vs korkusu olmadığından yaşadığı orgazmları sürekli yaşamak istediklerinden dolayı istekli olmanız doğal bir durum. Bunu kafanıza takmayın sorun yok. Böyle olması daha iyidir hiç istemiyor olsanız bu bir sorun olurdu.
Fazla olabilir hiç orgazm olmadınız mı? O kısımı anlayamadım.
10 YorumlaKadın hormonlarının en fazla tavan yaptığı yaş aralığı 12 17 yaş arası ve 29 38 yaş aralığıymış kadının en güzel çağıdır 30 yaş ve üzeri 40 dan sonra durulursun beni bul 😂😂😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsana bir şey sormak istiyorum? sor dersen gizliden cıkıcam
14 Yorumla
Soran+1 yılSor?
Cevap sahibi+1 yılmesaj yaz
Soran+1 yılMesaj yazmam ben kimseye
Cevap sahibi+1 yılsen bilirsin.
+1 yılEvliyken kendini sorumlu hissettiğinden zevk almasa da kocasına sadık kalmıştır. Boşanınca kimseye karşı sorumluluğum hissi ile yaşayamadığı şeyleri merak ediyor
10 Yorumla
+1 yılO zevki istiyorsun normal ve gerçek seksten zevk alma yaşı tam olgunluk orta yaşta oluyor
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılMaximumda olur ki bu çok. normal.
Yapilan arastirmalar internet üzerinden verilen vibrator satislari genelde bu kesim uzerine10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendi sorunu kendin cevaplamışsın. İlk evliliğinde hiç orgazm yaşayamamandan kaynaklı bir durum. Sadece bir soru. Kendinden küçük genç erkeklere ilgi duyuyor musun?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır katiyennn
Cevap sahibi+1 yılTerslemene gerek yoktu sanki hakaret ettik. Tamam.
+1 yıldoymamısınzdır ıcınızde kadınlıgını yasamamısınzdr buyuzden ısteklısınızdır
11 Yorumla- +1 yıl
kac sendır dulsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende öyleyim mesela bu libido ile alakalı bende spor yapıyorum testosteron yüksek
10 YorumlaSana gizli partner lazım can gizlilik içinde seni mutlu edecek olan.
02 Yorumla
Soran+1 yılGizli ne alaka gizliden kastın?
valla benim tanıdıklarım çok onem verirdi kadın doymak bilmezdi
10 YorumlaCinsellik konusunda 11,6b cevap paylaştı. Bunun yaş ile alakası yok istekli bir hatun doymak ister bu da normal
10 Yorumlayemegi begeniyorsun ama tam tadına varamadıgın icin sürekli karnın aç kalıyor.. seks de öyle bisey.. seksi seviyorsun fakat hiç doymadıgın iicn sürekli istiyorsun
00 YorumlaDul kadın her zaman isteklidir fakat onu çözmek illettir.
10 Yorumla
+1 yılAlev gibi yanar. alismistir tadina y.
60 Yorumla
+1 yılEvliyken tadina doyamamissin birde dulum diyorsun senin alev atmandan daha dogal bir durum yook
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıldoğru düzgün bir seks hayatın olmamasından dolayı istekli olman normal bu konuda tecrübeli bir partner lazım sana bence
10 YorumlaSon dul bükücüler iş başında mı şu an :D
Her erkeğin düşündüğü gibi her kadın da cinselliği düşünebilir ve cinsel istek ve ihtiyaçları olabilir.10 YorumlaEn verimli çağımız, gayet normal
32 Yorumla- +1 yıl
öylemi
+1 yılaşırı istekli misin aşırı azgınsın ve Eşinin seni sekse doyuramaması yüzünden benim gibi hep 24 saat aklımda fikrimde seks olması normaldir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYorganın altından çocuklarına çaktırmadan mastürbasyon yapacak kadar
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 743 cevap paylaştı.
+1 yılnormal, bu bir ihtiyaç.
10 Yorumla Yakın olmasak bile sana gelmek ve sana deli gibi iki deliginide oral yapmak isterim
Beni biraz tani bunu istiyorum sonra gelirim yasim 39 hangi sehirdesin05 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalama ben bu yaşıma kadar zina yapmadım yapmamda şimdi çık soruma yorum yapma
Soran+1 yılKedi ulaşamadığı cigere mumbar der seninkide o hesap 😁
Tadını almış olmak bence en büyük etmek
10 YorumlaTecrubeli olduğu için fazla
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılNormal istekli, olman:Gençsin daha.
11 Yorumla- +1 yıl
sorun varsa sorabiirsin öneriler de bulanabilirim.
zevkin doruğuna çıkamamışsındır hiç
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 749 cevap paylaştı.
+1 yılistekli oldukları için kocaları yok ondan
11 Yorumla- +1 yıl
bende dul kadınla evlencem
Hormonların en verimli çalıştığı dönemdesin
10 Yorumla
+1 yılbir hayli düşkün olabilir.
10 Yorumlaben bayılırım taparım orta yaşlara bayılırım..
00 Yorumla
+1 yılbu yaş kadınların en güzel cagidir
10 Yorumla
+1 yılOlgun kadın çok güzel hanımefendi bence
10 Yorumla30 yaşlı dönem kadında zirve yapar derler
10 YorumlaCinsellik konusunda 4,6b cevap paylaştı. seksi severse çok düşkün olur
10 Yorumla
+1 yıloldukça normal zaten en verimli aşlar
10 YorumlaBu yaslarda normaldir
10 YorumlaHemde çok düşkün oluyolar.. tecrübeyle sabit
10 Yorumlakızlardan daha çok düşkün olur ve becerikli
10 Yorumla
+1 yılNormal en verimli donemin
10 Yorumla
+1 yılsexe olan özlem ve hormonlar en üst noktada olması
10 YorumlaNormal bu keske seni tanisaydm
10 Yorumla
+1 yılBoyle bırıyle hiç bişi yasamadım beb ya
11 Yorumla- +1 yıl
Ne yapıcaksınn
+1 yılAynı sorun bende de var 😀
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn fena kadın grubunuz. Vardı senin gibi partnerim. Kan gelene kadar inmedi tepeden. İliklerimi kurutur. Sende öyle istekli misin?
07 Yorumla
Soran+1 yılBari biraz ufak at hadi bayanı anlarında sen nasıl o kadar uzun sore dayanabildinki :)
Cevap sahibi+1 yılBen dayanamıyordum ki zaten. Uyurdum o üzerimde zıplama devam ederdi. Bir kere o zamana kadar uyanık kalabildim 3 tane redbull içirdi😀
Soran+1 yılErkekler dayanamaz o kadar ve yeniden ereksiyon olana kadar baya zaman geçer bari biraz ufak at :)
Cevap sahibi+1 yılO 36 sonda iken ben 24 ümide idim. Ve o ereksiyon işi emin ol dediğin gibi olmuyor. 31 yaşımdayım şu an hala daha boşandıktan sonra çok çabuk erekte olabiliyorum. Senin kocalarda iş yokmuş 😀
Soran+1 yılHadini bil kocalar ne sen beni kendi le karıştırdım galiba
Cevap sahibi+1 yılKocan o zaman neyse ne işte
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoğal değilmi bu zaten
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYaş kaç
Cinsellik konusunda 2,6b cevap paylaştı. Dul bayanlar daha cok ister bence
00 Yorumlayanıyorsan normal böyle şeyler Harun abi
00 YorumlaGel birde birliktd deneyelim istersen.
00 YorumlaDemek ki daha tatmin eden biri çıkmamış
00 Yorumla
+1 yılOlgunsan bilmen lazım:)
00 Yorumla- Devamını Gör (21)
Devamını Gör(66)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?