Biraz makarasina sordum. birazda merak ettim. Nasil. bir durum da kalkar bir kizdan etkilenincemi yolda acik gosterisli birini gorunce mi?
Toplum icinde kalkinca Nasil sakliyorsunuz?
Toplum icinde kalkinca Nasil sakliyorsunuz?
saklamaya fazla gerek yok kalkmasına vesile olan görsün eserini :D bir kızdan etkilenince kalkar hemen, kızın illa çıplak olması şart değil, bazen bir anlık göz göze gelme, bazen bir cümlelik konuşması, bazen bir hareketi, saçları, ten rengi.. bacakları, göğüsleri (açıkta olması şart değil) bazen tesettürlü kızlardan bile etkilenip kalktığı olur...
O senin abazaligin ozaman sn ucmussun herseye kalkiyor
Kellesinden tutup kaldırıyorum uslu olup oturuncaya kadar kemerin arkasına sıkıştırıp ceza veriyorum.
Demekki bu yuzden erkeklee hep kemer takiyor 😀🤣😂
:))) ben kaymasın diye takıyorum diğerlerini bilmem. Kızlarda var mı ya da sende bakiyim böyle gizli saklı ilginç birşey 😊
Erkeğin çişi geldiğinde, kan dolaşımı arttığımda, tansiyonu yükseldiğinde, tahrik olduğunda, kan dolaşımını arttırıcı herhangi bir şey vucuda girdiğinde (ilaç, acı biber, vs). Ereksiyon olabilir bunlar normal durumlar. Ve giyinikse her zaman belli olmaz.
Cevap
32Cevap
Şimdi nasıl diyeyim açık kızlarla alaka yok ben hic bir kızla cinsellik vs yaşamadım kendimi biliyorum
Ne kadar mast yapsanda Bakir olan erkegin penisi pek normal durmaz dışarda kalkıyor bende tenha yere geçiyorum napım aşortman giymeye korkuyorum ister istemez aşırı şekilde eroksiyon oluyorum
valla ablası bir standartı yok ki şerefsizin :D kafasına göre hareket ediyor, bazen en alakasız yerde kalkıp bizi rezil ediyor :D
El hareketiyle düzeltiyoruz hemen çaktırmadan hızlıca 😂😬
Uyyy igrenccc ben bazen yolda goruyorm oralarinu elliyorlar demekki kalkmis oluyor onu gizliyor
Yok ya o manyaklar kaşındıgi için yapıyo, kalkanın yaptığıni görmezsin... Bazısında ise alışkanlık olmuş 😐yanlış bişey
Ya sorma artik otobuslerde onumu arkami kollamaktan yoruldum :(
Dikkat et yine de 😐iyi geceler 😊
Bazen istemsizce olur.. saklama gereği de duymuyorum
Ne yeri var ne de zamani aklina esince kalkiyor aklina esince iniyor. Olmayan anlayamaz.
olur olmaz herşeye kalkar, insiyatif alan bir organ. bu saatler hep o mesela. s
Amann dikkat et uyut bence 😂😂
benim için geçerli değil tabiki ben nefsini kontrol edebilen biriyim :)) kolaysa siz uyutun demeyle olmuyor o işler :)
valla kaltıgında saklaması zor oluyor rapci gibi dolaşmak tercihim :D
Bol seyler 😂😂
Elini cebine koyup cadir kir mantikli
Çok mu merak ediyorsun
Bu kadar merak etme yazık olur.
Valla bazen oluyorda zor ya sikintili durum
Disarda ne durumda kalkiyor ki
Dekolte görünce kalkmaz. O anlık bişey çünkü. Bir filmde erotik sahne görünce, seks yapmayı hayal edince felaket kalkar
Nasil indirirsin bosalarakmi bosalmadan bisey yapmazsan da inermi
Evdeysem ve çok canım isterse boşalırım. Boşalmazsam da bir süre sonra kendiliğinden iner o düşünce geçince
Uzun sure yapmayinca. Biraz da beyinden bağımsız olduğu için vakti zamani yok
Siz nasil islaniyosaniz bizde de oyle. Tahrik olunca istemsiz kalkar
Biz tahrik olmadan olmaz ki. Sizin durduk yerde kalkar belli olmaz
Benve aksamlari daha uyhun
Niye gece ruyanda biseyler mi goruyon 😂😂
her türlü kalkıyor.
saklama ihtiyacı duymuyorum. yapacak bir şey yok
her durumda kalkıyor belli bir zamanı yok bunun ıcın slıp don gıymek bır nebze kurtarıyor
kendiliğinden oluyor bağzen vuruyorum kafasına bayılıyor geri iniyor.
Şu an kalkik. iste kalkti pantolondan belli oluyodu
penisin olunca anlarsın biz anlatsakta boş...
Merak ettigin konuya bak kiz hayirdir
İkisinde de kalkabilir, kamuflaj yapıyoz çaktırmadan sağ sol yukarı falan :))
Acil durum tatbikatlarinda.. O nasıl soru ya
Uluorta olmaz öyle şeyler
Bazen sebepsiz de ereksiyon yaşanabiliyor
Nasil sakliyorsun o durumda
Otobüs te oluyor yao kötü
Otobuste yoksa yanindaki kizlara mi surtuyorsunda kalkiuor
Yok ya otururken titreyince oluyor 😂
Hahahah garipp 🤣😂😂
Sende istek oluyor mu
Valla disarda isim varsa aklima gelmez uatarken aklima gelmez sevdgm biri olursa onla konusunca aklima gelir oyle. Hayatimda yuzde 50 cinsellik
Mastürbasyon peki yapıyor musun
metroda kötü oluyor en zor olduğum anlar
elimle bastırıyorum hep malesef :(
Niye meteoda kalkiyor ki sikis pikis olmaktan mi
çok seksi giyinler oluyor hiçbir yere bakamıyorsun tek onlara bakıyorsun birde sıkışık olunca
ne yapayım suç bende mi?
Amann bende bilmiyorm acik giyen mi suc gozune hakim olamayam sende mi suc bilmiyorm
ama tetikliyorlar birde arada sürtünmüyorlar mı anlayınca kalktığını daha fena oluyorum
Abartma ya oyle kizlarda mi var.. ben cantami hep arkama alirim erkekler surter die
var valla bir kere bir olay geldi başıma kız numara verdi yemin ederim
Biraz tecrübe edince anlarsın
tahrik olunca saklamam
Aşşağı doğru kalk koçum diye sinyal yolluyoz
Kemerin altına sıkıştırıyorum
Bacagima doluyorum
Penis bu. Hiç güvenilmez. Nerede nasıl bilinmez.
Hiç inmiyor ki
otobüste uyuyunca
Çok zor oluyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar