*Doktor Muayenesi ile "Bakirelik Testi" Yaptırılır. Türkiye'de bakirelik testi kafaya göre yaptırılamıyor. Mahkeme izni olmadıkça kimse bir kadına bakirelik testi yaptıramaz. Ancak bu yapılan test bile tam olarak doğru bir cevap veremez. Çünkü kadının doğuştan kızlık zarı yırtık olabilir. Veya tampon kullanımı, bisiktlet sürüşü, jimnastik yapmak bunların hepsi kızlık zarını bozabilir. Bu nedenle bir kızın cinsel ilişkiye girip girmediği kadın tarafından söylenmedikçe bilinemez.
*Kadınla Cinsel İlişkiye Girerek Anlaşılır. Kadının eğer ilk cinsel deneyimiyse kızlık zarı yırtılır. Ama kızlık zarı dediğimiz zar herkeste aynı değildir. Bazı kadınlarda çok gergindir ve hemen yırtılabilir. Bazı kadınlarda çok esnektir. Defalarca kez cinsel ilişkiye girmesine rağman yırtılmaz.
*Cinsel İlikiye Girmiş Kadının Vücudu Daha Çok Dolgun Olur. Bazı söylentilere göre bir kız bakireliğini yitirmişse vücudu artık daha dolgun gözükmektedir. Göğüsleri dolgun ve diri, kalçaları daha sıkı oluyor. Ama bu kanıtlanmış bir şey değil.
*Cinsel İlilşki Yaşamış Kız Cinsellik Konusunda Daha Bilgili Olur. Bir kız bekaretini kaybettikten sonra cinsellik hakkında daha çok şey biliyor olacak. Bu da konuşmasına yansıyacak. Bu her kadında aynı değildir. Bazı kadınlar ilk cinsel ilişkiden önce çok fazla bilgi biliyor olabilir. Bazı kadınlar da defalarca kez seks yapmış olmasına rağmen yeterli bilgiye sahip olamıyor.
*Bakire Olmayan Bir Kız Daha Cesaretli ve Aktiftir. Bakire bir kız utangaç ve daha soluktur. Cinsel iliişki yaşadıktan sonra daha aktif oluyorlar. Ama bu da her kadın için geçerli değildir. Seks hakkında çok şey bilmesine rağmen hiç cinsel ilişki yaşamamış kızlar da mevcut. Aynı şekilde seks yapmış olmasına rağmen hala çok utangaç kızlarda var.
Bu kadar bilgi var bu kadar yazıyorsun da sen de bir türk kızı olarak diğer türk kızları gibi bilmediğin şey var o da kızlık zarının bekaret olmadığı kızlık arı olsa ne olmasa ne ama söylediğiklerin doğru tabiki de
Okadarini anlamiyacak kadar cahil degilim herhalde. Girisin 1 ila 2 cm ilerisinde zar var elle açıp bakıldığında bile gözüküyor. Bakire olmayanın deliği içeri doğru gozukur. Onun harici Penis başına zar değer zaten yavaş ileri sokulması halinde o zar hissedilir.
@mad_girl34 o söz sana iade. Nasıl anlarsın diye soru sorulmuş ben nasıl anlaşılacağı konusunda fikrimi belirttim. Kızın açıp bak demesine gerek yok girerkende anlarım.
Dis gorunusunden anlasilmasi mumkun degil. Ben ona da hissettirmemek icin oral yaparken caktirmadan vajina dudaklarini aralayip bakiyorum. Ancak bu sekilde anlasilabiliyor
bakırelıgı sorun yapan erkekle elenme zaten bosver.. goruntu olarak baılarında vucudunda kalca bel bolgesınden bellı olur genısleme olu ama onun dısında bellı olmaz sadece muayene ıle olur
Seviyorsak sözüne inanarak. Yalan söylüyorsa grrdekte ortaya çıkıyor zaten. Ama başta söylese belki kızgınlık olur falan ama yinede is toparlanır. Düğünden sonra ortaya çıkarsa daha sakat
ÇOK basit önce bir küveti dolduruyorsun sonra kızı soyup içine sokuyorsun eğer baloncuk cıkarsa o kız bakire değildir çıkmazsa bakiredir kesin işe yarıyor
En İyi Cevaplar