Partner açısından hazırlıklar çok iyi. Tüm iticiliklerden kurtuluyorlar. Keşke tüm erkeklerde böyle olsa. Kendim için konuşuyorum çoğu zaman hazırlığa üşeniyorum.
Birde sevişmenin ani olması gerekiyor. Ani derken söylemek istediğim bir anda olmaması ama eğer gerçekleşmeye başladıysa öyle devam etmesi. Hazırlık falan insanın isteğide azalıyor.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Kadınlar çok mu abartıyorlar acaba bu işleri diye düşündüm..
81 Yorumla
+1 yılBu sadece bayan için geçerli değil bence erkek de kadın da sürekli bakımlı olmalı. İlla birşey yaşanacak diye değil. Ben daima temizlediği için ekstra bir çabaya sebep olmuyor. Ama evlendim bu hazırlıkların dışında eşim eve geldiğinde ara ara makyaj yapar ya da özenli giyinirim. Gece yatağa da sesi iç çamaşırı giyinirim
95 Yorumla- +1 yıl
söyledikleride hepimiz hem fikiriz ancak diğer yorumlara ya da açıklamama bakmadın sanırım burada bu paylaşım biraz latife olsun diye paylaşılmıştır ve değinilmek istenen asıl konu kadınların hemcis kankalarına ilişkiye gireceğini veyahut çaktırmalarını konu alıyor bu konuda yorumunu alırsak seviniriz :)
- +1 yıl
Paylaşımınızı okudum, yorumlara da baktım. Elbette biraz mizah kattığınızı, daha açık olunmasına çaba gösterdiğinizi hatta toplumun bazı tapularını yıkmak istercesine kabul edilmesi gereken ancak söylenmeyen şeylere dikkat çekdiğinizin farkındayım. Ben kendimce olan şeyi yazdım. Herkesin bakış açısı farklıdır ben ne paylaşımınızın ne de yaptığınız diğer yorumların aksi birşey yazdım. Okumayan toplum vurgusunu bu yorumun altına yazmanız da enteresan diğer yorumlara yaptığınız sabırlı açıklamaların ardından komik. O halde benden de bir toplum mesajı gelsin: ne kadar ön yargılı bir milletmişiz.
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim, emeğinize sağlık
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet, farkında olmadan da olsa bunları yapıyoruz.
453 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
140Cevap
Bu ne saçmalık! Bunları yapsam sevişme isteğimi yitiririm ve libidom düşer. İşte bu nedenle kadınlarımızın çoğu ciselliği sevmiyor , ateşini adeta temizlikle yitiriyor :)
Ben gelişigüzel, anlık sevişmeledden yanayım :)
Bir insan her daim titiz, temiz ve bakımlı olursa , bu tür telaşlara kapılma gereksinimi duymaz.267 Yorumla- +1 yıl
Bence de.
- +1 yıl
- +1 yıl
@Janess Tam temiz olmasa da olur gelişi güzel iyidir. 😀 Sadece yeni başlayan ilişki varsa başlarda yapılabilir belki.
Herseyi düzenli yapsa yani sadece seks icin hazirlanmasa hep bakimina dikkat etse ozmn okadar seyi birdem yapmak zorunda kalmaz ve partnerinide beklemekten bunaltmaz ve en önemlisi istedigi zaman istedigi yerde sevisebilir
202 Yorumla
+1 yılKadın dediğin her zaman temiz olmalı
İlişkiye girecek diye hazırlık yapılması çok saçma.
Üstüne başına çeki düzen verip saç vs yapmak başka oranı buranı temizlemek başka bana göre.
Hayat kadınımı ki bu ilişki için hazırlıklara koyulsun?
Seks doğal oluşan bir eylemdir
Planlı seks saçma151 Yorumla😄 o bir numara genelde yabancı dizilerde oluyor sanki. Bizde nadirdir öyle olaylar ne diycek ben bu sevişcem hadi bana şans dileyin mi? 😂 güzel video ama👌 temizliğe önem verilmiş öyledirde zaten 😉
70 YorumlaYalnızca çamaşırlarımı değiştirip beğendiği seksi parfümü sürerim.
204 Yorumla- +1 yıl
iç gıcıklayıcı
- +1 yıl
Bu bile yeter bebegim
Şahsen ben bu temizlik işlerini her gun dikkat ediyorum ne zaman sevişecegin belli olmaz ki her zaman kendini hazır hissetmlisin bu konuda. Arkadaşa anlatmayı da katılmıyorum en yakın arkadasım dahi olsa özelimi anlatmam
90 Yorumla
+1 yılDogru bir sizin gibi direk sok cikar odakli degiliz.
162 Yorumla
+1 yılVideoyu izlemedm ama. Sanirsam oyle hazrlk felan yapmam. Her daim temz gezmeye özen gosteriyorum
85 Yorumla- +1 yıl
Gorusumdede belirttigm gbi sanirsam cumlesni kullansim... bu aralar o durumda deglm.
- +1 yıl
görüşünü okudum tabiki burda gırgırına sorduğum bir soru vardı aslında videonun en son bölümünde kadınları ilişkiye girmeden bir süre önce hemcislerine isteyerek ya da istemeyerek çaktırma olarak da adlandırılabilir bu akşam cinsellik yaşayacaklarını bildirmelerinden bahsediyor bu konu hakkında yorumlarsan daha çok seviniriz
- +1 yıl
Yapmadigim yasamadigim birseyi bilemem dimi? Ha yapacak olsamda kmseye bellide etmem anlatmamda sonucta esimle benim aramda kalir.
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer zaman temizliğime dikkat ettiğim için bir hazırlık yapmama gerek yok, sadece her ihtimale karşı yinede lavaboya gider çeki düzen veririm kendime
82 Yorumla- +1 yıl
Hmmm iyiymiş
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Haber verme olayına koptum... :)))) aralarında neler yaşadıklarını tartıştıklarını fikir alışverişinde bulunduklarını biliyordum ama bugün sevişecez diyip tüm kızlara ilan ettikleri çok ihtimal verebileceğim bir hareket değil doğrusu :))))
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇoğu doğru. Mesela ben o gün sevişme ihtimalim varsa çoğunu yaparım özellikle.
111 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet yapıyoruz hepsi tam tutuyor özellikle traş koku duş durumu
138 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEn sonu arkadaşlarla ilgili olan dı yanı zaman zaman tutabilir. Ama koku traş duş iç Çamaşırı ani değil de belli olan birşeyse çarşaflar
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
- +1 yıl
Bunları her iki tarafta yapmalı sadece cinsel bölgeler devreye girmiyor sonuçta
- +1 yıl
Saçmalama başkan
+1 yılHepsini izlemedim ancak bunlar "Sevismek" için değil günluk hayatta da dikkat edilmesi gereken hususular..
Katılmıyorum yani.120 YorumlaVay be cogunu yapiyorum :D vay be simdi komigime gitti
61 YorumlaArkadaşlara haber vermeye koptum whatsapp gruptan mesaj hatta durummu bildirelim 😂😂😂
911 Yorumla
+1 yılBenim internetim azda izleyemiyorum neler var kisaca yazarsan merak ettim
616 Yorumla- +1 yıl
Anladim
- +1 yıl
Hic sevismedim valla bilemiycem bu yizden merak ettim
- +1 yıl
Inanmiyormusun😮
- +1 yıl
Peki mecazi anlamda dedin sandim tesekkurler😊
- +1 yıl
Kadınların sevişmeden önce, bilerek veya bilmeyerek bazen tamamen doğal bazen garip hazırlıkları vardır, 10 numara koku kontrolü, konu hijyen oldumu tüm temizliğin kadınlardan gelmesi beklenir kadınlarda bu konuya otomatik olarak önem gösterir, diş fırçalama duş, belki şanslı gün bu gündür diyerek. Duş imkanı yoksa deodorant kullanır. Sonra ağda konusu, zor durumdaysa bulunulan yerde permatik kullanmak. İç çamaşırı değiştirilir kirli olması önemli değil değişiklik Seksi olmayı istemek amaçlı. İzlemek istediği diziyi kaçırmamak için TV de varsa eğer kaydetme özelliğini kullanma. Sevişme öncesi telefonu şarja takma işlemi. İmkanı varsa çarşaf değiştirir. Ayna karşısında, kontrol kıl tüy, vücut nemlilik oranı, kremleme faaliyeti. Ortalığın toplu görünmesi, prezervatif bulundurmak uygun bir yere almak. Fırsat bulursa duş almak ister daha hijyenik olması ve rahatlama hissi verdiği için. Randevulaşma, son olarak da, yeni başlayan bir ilişki ise ya da uzun süredir sevişme olmamışsa arkadaşlara
- +1 yıl
Anladim evlenince deniycem
- +1 yıl
Sen zaten nickinden de anlaşılacağı gibi süslüsün bunları yapıyor olmalısın 😁
+1 yılAbi ne saniyosunuz. Tüm vücut ağdası en büyük olay. Bir iki saati buluyo. Kaş bıyık varsa alacan duşunu alcan ve düşünüp giyinecen düşünüp makyaj yapacan zor iş
160 YorumlaKoku ve temizlik kesinlikle her iki cinstede olmali her daim temiz olunmali ama insanlik hali kadinlar da terler sogan yer yorgundur agdasini yapamaz vs. Oncesinde temizlik koku dengesi onemli iki cins icinde onceden yapilmali diger hususlari izleyemedim
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkek arkadaşım bana hazırla kendini demişti buluşacağımız güne anlamamıştım da ben bunları hep yapıyorum zaten bişey olmasına gerek yok.
61 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadınlar bikini bölgelerini ķıllarini alsalar güzel bide yikasalar erkekler Yalamaya doyamaz kadın da zevkinden duramaz
181 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılArkadaslara haber etmek, carsaf degistirmek , film dizi kaydetmek felan haric bence ya😂
81 Yorumla
+1 yılIzleyemiyorum , izleyebilseydim fikir beyan ederdim ama kendime göre yazarsam evet hazırlık yapıyorum.
81 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğrudur tabii ve zaten sağlıklı bir ilişki için erkeğin de kadının da yapması gereken şeyler bunlar..
45 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİzledim bence doğru tamamıyla
Cevap sahibi+1 yılRica ederim 😊
- +1 yıl
Haklısın tatlım
Evet hepsi doğru bunları ger gün yapıyoruz ama sevişmek için değil sevişimiyorum ama yapıyorum yani ritüel
51 Yorumla- +1 yıl
Klasik kadın temizlik takıntısı
+1 yılÖncesi ne alaka kadın dediğin sürekli temiz olmalı mk
100 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl18 yaşındaki kızlar aynen kesinlikle doğru filan yazmış. Lan kalmadımı namuslu insanlar bu kadar düştü mü bu yaş
80 Yorumla
+1 yılsaçma ama mantıklı :) kimse bu kadar deli gibi hazırlık yapmaz
65 Yorumla- +1 yıl
@descart45 peki
- +1 yıl
@descart45 nasıl yani anlamadım ne bıyığı?
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnce tüy temizliği sonra diş duş saç makyaj giyim kuşam koku camasir seç işimiz zor
100 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılA m kılları alınır
Seksi iç çamaşırları
Bacaklar temizleri
Güzel koku sürülür176 Yorumla- +1 yıl
Ya kıllı seviyorsa pıttığı
- +1 yıl
Sen bir gelsene
Gizli Üye(36-45)+1 yılIki tarafinda yapması gereken seyler. Kim pis biriylr iliskiye girmek isterki
90 Yorumla
+1 yılAbartı olmuş hiç arkadaşlarıma söylemedim ve düşünmem de söylemeyi
60 Yorumla
+1 yılEvet doğru şeyler :) bunların arasından yapmadığım şey sadece arkadaşlarıma anlatmıyorum :)
51 Yorumla- +1 yıl
Yapiyon demek
Ben kimseye soyleyemem utanirim
102 Yorumla- +1 yıl
aa biz kimse miyiz? Koskoca bir KS ailesiyiz çekinme rahat ol 😊
Kadın dediğin her an tertemiz olur sadece o an için temizlik ve bakım yapan kadından hayır gelmez uzak durun
210 Yorumla
+1 yılBunlar zaten noramlde yapılması gereken şeyler sevişmek için değil
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Dogrudur bence.. her zaman herkes yapmali zaten. Kadin erkek fark etmez
110 YorumlaKoku temizlik vs sevişmeden de yapılması gerek. Karşıdakinin midesini bulandırmayın yeter be
40 YorumlaAynen emeginize saglikkk
91 YorumlaAhaha eksiği bile var ya 10 dan fazla
91 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 358 cevap paylaştı. 1. Olan saçma kesinlikle biz Türküz kimse kimseye odasın da olanı anlatmaz yabancılar için geçer li 1. Olan
34 Yorumla- +1 yıl
Sen öyle san gayet de güzel anlatıyoruz
- +1 yıl
Düzgün konuş terbiysizlik yapma!!! Daha çocuksun sen senin anlayabileceğin şeyler değil bunlar
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoğru olan da var olmayanda. Zaten bunu her kadın erkek yapar inkar etmeyin.
71 Yorumla- +1 yıl
Olmayan ne mesela
+1 yılÇoğunu yapıyoruz dogru
102 YorumlaSonuncusu pek doğru degıl nıye haber verılsın yahu , date mı bu
30 YorumlaArkadaşlara haber vermek?
Ayferciğim bugün arama , sevişeceğim.30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok saçma hiç birine katılmıyorum bir kadın her an temiz ve bakımlı olmalı en fazla karşılıklı bir duş alınır, bir numara ne basit ozelimi asla bir başkasına anlatmam imada da bulunmam.
61 Yorumla
+1 yılVideoymuş, izlemek zor geldi. Biri yazsa ya ne yapıyormuşuz
44 Yorumla- +1 yıl
Okumak için sordum zaten? Kafanız mı güzel ahahaha. Video izlemekten hoşlanmıyorum biri yazarsa okurum hani. Tembel dedi bana ya tipe bak sen:D
- +1 yıl
Mal mi ariyosun iste
- +1 yıl
@nisanurozer
dizikaydetme ile uğraşma. ama diğerleri bana uyuyor. özellikle 1 seçenek buluşmaya gitmeden, gireken, ilk ilşkiden sonra, çıkınca adım adım anında paylaşırım
22 Yorumla
+1 yılAynen kesinlikle doğru 😊
77 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılasla arkadaslarıma anlatmam niye anlatayım
103 Yorumla- +1 yıl
Yok herkes için geçerli bir durum değil bu zaten ama kadınların bu konular hakkında konuşmasınında yaygın olduğunu bilmeyen yok en kötü genç kızlık zamanlarınızı ya da yeni evli olduğunuz zamanları hatırlayın hiç yapmadım diyen kadın binde bir dir ama erkekler de bunu yapan binde bir dir
Cevap sahibi+1 yılbir kere evlı degılım olsamda anlatmam. Üniversıte zamanlarımda yurtta anlatanlara da denk gelıyordum fakat ben hıcbır zaman anlatmadım soranada sanane demısımdır. Kımseye de hadı anlat demezdim
- +1 yıl
neden ki
Bunların çoğunu kadınlar zaten yapıyor üstad boş bir video olmuş
10 Yorumla
+1 yılEn iyi sevisme plansiz ve hazirliksiz olnadır benim için
10 Yorumla
+1 yılYa bu soru ne zaman kalkcak? Her gun ayni resmi gormekten sikildim cidden :(
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBazı şeylerin erkeklerinde yaptığı söyleyebilirim. Bunlar normal olanlar
10 Yorumla dgoru tabi... erkeginde kadının da yapması muhtemel hatta olması gereken seyler zaten..
10 Yorumla
+1 yılGünlük hayatta dikkat etmiyorsa sevişmek. icin kesinlikle dikkat etmezler
10 Yorumla
+1 yılBu haber verme olayı yanlış reklam ediyo özelini hiç iyi değil
10 YorumlaGenellememek lazım her insan bir dünyadır ve apayrıdır
10 Yorumla
+1 yılBende hep merak etmişimdir
İstem dışıdır diye düşünüyorum10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılYani yeni başlayan ilişkilerde normal sonrasında kıl bile almamaya başlar ama doğallıktan yanayım daha çok. Abartılı ter kokusu yoksa duş bile almasın.
00 Yorumla temiz olmayıncada kötü diyorsunuz
162 Yorumla- +1 yıl
Yaniyoruuuummm
- Devamını Gör (188)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım