Merhabalar erkek arkadaşımla ilk kez beraber olmak istedik çok az da içtik fakat sertleşme olmadı kalkmadı da biraz zorlamayla kalktı ve 1 da boşaldı ama yine sertlik olmadığını düşünüyorum ilk defa başına geldiğini söyledi normal mi sizce? açıkçası fazlasıyla soğudum?
Cevabın nedir?
+1 yılAksine alkol kanı inceltir ve daha fazla akışkanlık sağlar ve beyni fonksiyonları devre dışı bıraktığı için partnerin daha rahat davranır ve aktif olurdu. Tabiki aşırı serhoşluğu kastetmiyorum. Bence sertleşme sorunu deneyimsizliğe bağlı kotkular. Ve daha ilk cinsel birleşme de mükemmellik beklemek ne kadar doğru ve gerçekçi? Bir birinizi tanıyın ve sevişmeyi öğrenin en başta ve ten ıyumunu yakalayın. Srks vajina peniz ilişkisi değildir. Srks her şeydir. Cinsel birleşme sadece çocuk için yapılır ve amaç kadının yumurtasını döllemektir. Öğrenin artık gerçek seks yapmayı...
00 Yorumla
+1 yılÇabuk etkileniyorsa özellikle bira içtiyseniz olur, çunku kasları gevsetir bira ve erekte olması zorlaşır. Heycanda varsa işin içinde bu normal. Ama aklında da olsun kadında kırmızı şarap daha çok isteklenmeye neden olur bunu deniyebilirsiniz.
12 Yorumla
Soran+1 yılben şarap içtim o bira ters düşduk yani 😄
- +1 yıl
baya hemde :D kalkmıyacak kadar içtiyse bira baya içtini yani :D
alkollüyken daha sert olması gerekirdi bence, içtiği içkiyle alakası yok psikolojik olabilir.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
61Cevap
+1 yılBence bunun alkolle bir ilgisi yok. Çok aşırı alkol alındığında belki bu tür sertleşme sorunu yaşanabilir ama az bir alkol alındığında daha da gevşeteceği için çok daha rahat sertleşmesi gerekirdi. Bence ilk defa ilişkiye gireceği için aşırı heyecan yapmış ve başarılı olamama kaygısıyla sertleşme sorunu yaşamıştır. İlerleyen zamanlarda senin de yardımınla bu tür bir şey yaşanmaz diye düşünüyorum.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Olabilir paniklemiştir. ya da kendini verememiştir. Odaklanamadığında olabiliyor ender de olsa alkol eğer aşırı içtiyse anca ozaman etkisini hisseder. Sertleştirmez. Ama az alkol alındıysa rahatlamış olacağı için sorun yaşamaması gerekir..
00 Yorumla
+1 yılAlkolin etkiside olabilir ama daha çok psikolojiktir. Mesela yeri geliyor 1 posta atıp daha istemiyorum. bazen bir oluyo 1.2 saat içinde 4 posta atıyorum. psikolojik durumdur
00 Yorumla
+1 yılAz alkol daha etkili olur.. Çok Şarhoş olursa ereksiyon sorunu olabilir.. Seninki heyecan yapmiş.. ya da hic baslamadan bisalmiştir. Alkol hakkinda uzman görüşü YARIMIN YASIRI KAVUNUN TATLISI
00 YorumlaYeterince zevk almamış olabilir yoksa beton gibi olması lazım..
02 Yorumla
Soran+1 yıl1 dk boşaldı o kadar bile sürmedi
+1 yılAlkolluyken erekte olmak zordur ama erekte olmus erkek bir o kadarda uzun zamanda bosalir...
00 Yorumla
+1 yılalkolle alakası yok erken boşaltma sorunu olabilir sertleşme sorunu da olabilir
00 Yorumlaiçki kötülüklerin anasıdır diye boşuna söylemiyorlar işte :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı.
+1 yılBen daha iyi oluyorum alkol alınca, bunyeden bunyeye değişiyor o durum.
00 Yorumla
+1 yılolabilir, alkol kadın ve erkekte ters tepki gösterir. yani kadında isteği arttırırken erkekte düşürebilir.
00 YorumlaNormal değil. Alkol çok çok fazla alınca olumsuz etkiler
Az alkol sertleşme için olumlu bile oluyor. Üzülerek söylüyorum. Sevgilinin cinsel sorunları var00 Yorumla
+1 yılAynen alkol olunca kana karıştığı için uyuşturur ve kan basıncını düşürür. Erkeğin sertleşmesi kan basıncı ile olur. Vücut o bölgeye kan pompalar ve alet harekete geçer 😉😋 O yüzden sertlesmemistir.
00 Yorumla
+1 yıloooo ben olsam ben de soğurdum. şöyle daş gibi olmadıktan sonra kadın ne zevk alır yahu :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sarhoş tu herhalde çok kendinde degildi adam sasirdigina göre onceden sertlesiyomus
00 Yorumla
+1 yılStresten olmuştur. Bir daha ki sefere sıkıntı olmaz.
00 YorumlaHeyecandan olabilir stres yapmıştır devamlı olursa doktora gitmekte fayda var
00 YorumlaAlkolle alakası yok heycandan olmuştur. Gerdek gecesinde kalkmayan bir ton insan var :)
00 Yorumla
+1 yılBide ayık kafayla dene alkolün verdiği sitres vardır 👍🏻👍🏻
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılalkolle ilgisi yok az içki ile sertleşmeme sorunu olmaz hatta votka ile daha fena sertleşiyor
00 Yorumla Alkol. Alan birseyden ne bekliyin ki kalkmis yine yani
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılstres yapmıştır çok üstüne düşme birde ayık kafayla yapmayı deneyin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır olmaz büyük ihtimal alkol onun sinirlerini gevşetip seks psikolojisinden çıkartmış
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNormal degil.. Alkolluyken birlikte olan bir suru kisi var
00 YorumlaHeyecandan olmuştur. Normal birşey bu
31 Yorumla- +1 yıl
Bencede heycandan ama ickinin etkiside vardir diye dusundum @miaaaaaa
Gizli Üye(30-35)+1 yılYalan söylüyor çünkü cok 31 çekenin pipisi kalkmaz tıp bilimsel açıklama
00 Yorumla
+1 yılAlkolden değilde, stres ve heyecandandır.
00 YorumlaIckinin de etkisi olabilir sorun da olabilir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. bir daha penisine bakarak erkek al
00 YorumlaKalkma sorunu olabilir üzüldüm çocuğa 😅
00 Yorumla
+1 yılErkek arkadaşının yaşı kaç
02 Yorumla
Soran+1 yıl23 yaşında
- +1 yıl
Daha Önce İlişki Yaşamadıysa Heyecandan Olabilir
olur evet gayet normal.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılAlkol olumsuz etki yapabilir.
00 Yorumla
+1 yılNormal degil kus otmiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılnormal değil yaşı kaç ne içti
02 Yorumla
Soran+1 yıl2 bardak bira yani bişiy de içmedi ama sarhoş gibiydi
Cevap sahibi+1 yılnormal değil erkek arkadaşında sorun var 5 birada içse kalkar ve içkiliyken daha çok uzun sürer o iş
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılne kadar sertleştiğini sen nereden biliyosun
05 Yorumla
Soran+1 yıldaha once baskasiyla beraber oldum çünkü
Cevap sahibi+1 yılanlamıştım :) kaç kişiyle birlikte oldun bu zamana kadar
Soran+1 yılsorun olduğunu anlayabilecek kadar
Cevap sahibi+1 yıltecrübe bu olsa gerek :)
Cevap sahibi+1 yılşükür öyle bir sorunumuz yok demir gibi oluyor mübarek ne eğiliyoooor ne bükülüyor işte benimde bu konuda sıkıntım var
+1 yılArkol alınca olabilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. heyecandan dır birleşebildinizmi bari
04 Yorumla
Soran+1 yılevet te pek sayılmaz 1 dakika surmedi
Soran+1 yılevett 1 dakika sürmedi boşaldı ama yine sertlik yoktu
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelkide yeterince orgazm olamadı
02 Yorumla
Soran+1 yıl1 dakikada boşaldı o kadar bile sürmedi
Cevap sahibi+1 yılO zaman ya aşırı asılıyor ya da sen bayağı sexysin
evet rkekte çok olur çoğu farketmesede
00 YorumlaBende daha cok sertlesiyo 😃
00 Yorumla
+1 yılBilmiyorum ayoll
00 Yorumla
+1 yılalkol alınca pantolonu delmesi lazımdı
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBende alkol alınca daha uzun sürüyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence sertleşme sorunu vardır
00 Yorumla
+1 yılalkol engelleyebilir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence cani se* yapmak istemiyodu o an
00 YorumlaAşırı içtiyse olur
00 Yorumla
+1 yılolur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNormal değil içki içince taş gibi olurdu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYanı iktidarsızlık günümüzün sorunu uzucu
00 YorumlaHeyecanlandır :)
00 YorumlaSenden ötürü galiba
08 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani
Soran+1 yılbelkide
Soran+1 yıluzun ugras sonucunda birlikte olduk ama 1 dakika sürmedi sertleşme yine olmadı buda mı benden oturu😄
Soran+1 yıliyice soğuttun çocuktan teşekkürler 😄
Gizli Üye(30-35)+1 yılbakire miydin?
04 Yorumla
Soran+1 yılhayir
Cevap sahibi+1 yılİlk dedin ya ondan önce başkasıyla mı olmuştun
Soran+1 yılyani onunla ilk kez oldum
Cevap sahibi+1 yılanladım. kaç yaşlarındasınız?
cok içerse olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Alkolün etkisi büyük
00 YorumlaOlabilir
00 Yorumla
+1 yılheyecandan olabilir
00 YorumlaHeyacanlanmistir
00 YorumlaPskolojik bir sey
00 YorumlaNormal sanırım
00 Yorumla- Devamını Gör (5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı