Cinsel ilişkide kadın ve erkeğe ne gibi görevler düşüyor? Kadın erkeğine nasıl davranırsa erkeği daha fazla baştan çıkarır?

sevişme ve oral seks aşamaları önemli. Oldu bittiye getirmeden, vücutta keşif yapılması, hareketler yavaştan başlayıp hızlanılmalı. Erojen bölgeleri el, dudak ve dil yardımıyla belirlenmeli.
Pozisyon zenginliği de çok önemli. Her iki taraf da belli aşamalarda ilişkiyi yönetmeli.
başlangıç soft olabilir, bu aşamada misyoner, kaşık pozisyonu gibi aksiyonlardan sonra, doggy pozisyonuyla hard sekse geçiş. cowgirl, ters cowgirl ve kaşık pozisyonları gibi hard seks atraksiyonlarıyla final.
Doggy pozisyonu çok önemli. o kalçanın böyle çok tahrik edici şekilde ortaya çıkması, kadının saçlarının beline uzanması, kavramanın tam olması, tam hızlanmışken aniden yavaşlamanın verdiği süper haz, birleşme halinin erkek tarafından net olarak görülebilmesi, kadın kişisinin dirseklerinin üzerindeyken erkeğin yüzünü görmek için başını çevirmesi vs. vs.. göz teması da olmalı tabi..
Bence şu kadınların giydiği kilotlu çorapmı jartiyermi ne onu giy siyah tercihim sevgilin veya kocanın kucağında zıplarken anladın işte içten inliyomuş gibi ses çıkar erkeğin göğüsünü elle zıplarkene öpüşürken ilk öpüşmeyi sen bitir.
Ne isterse kadın yapsa
Cevap
25Cevap
Vur ağzını yüzünü kır işiniz bittiğinizde ayağa kalkamayacak durumda olun kafasını duvara duvara vur %10000 işe yarar.
Açıkçası beni BDSM cezbediyor, sadece cinsel ilişki olarak değil, hayat olarak...
kendini kasma rahat olman yeterli... dudakların ve dilin iyi çalışmalı...
Zevk aldigi etkilendigi yerleri bilmek lazim herkesin cok farkli
kadın aktif olacak fantezi giyimler olabilir üstte olan pozisyonlarda kendini göstermeli seksi danslar etmeli veya karşına geçip mast yapmalı
Oral ile başla sonra sana hardcore yapmasını iste. Erkeğin hoşuna gider emin ol.
herkesin farkli fantazisi vardır
duşta oral süper coşturdu bence
Kisiye gore degisir mesela rol degisimini kabul eden kadin beni fazlasiyla bastan cikartir :)
Profilimde Bence ler var yazdığım oku özellik renkli cinsellik
Rahat olman senin de zevk alman erkeği zaten rahatlatacaktır.
Ben paylaşmayı severım boyle bıseyı kabul eden kız benı cezbeder
Ulan ben zaten delirmişim sen gel sabaha kadar sabahtan aksama kadar gel yeter ki gel nefes al yeter gel dayanamıyorum duvarları parçalıyorum
sınırsız kuralsız ve doyumsuz olmalı. birde yatakta çok terbiyesiz küfürlü olmalı
Tatlı tatlı hareketleriyle aşırıya kaçmadan nazıyla 😍
:) o konuda bende sıkıntı yok ta, kocam yorgun :(
@caaca2 kabul et
Pardon
@caaca2 pardon
Meltem kabul et
bu pozsyonda çıplk indir kaldır olabilir
oluruna bırakılan plansız seks
Rahat olan kendini kasmayan
vajına göğüs yalamak emmek sevmek öpmek
Ağza yüze boşalmaya izin verirse çıldırırım
Tıpkı bu resimdeki gibi