iki kişiyle seviştim mesela birisşnin ki büyük değil ama normaldi ve ereksiyon halindeyken bile çok sert gelmiyordu. diğer kişinin ise aşırı sert demir gibiydi diyebilirim bu fark neden oluşuyor beyler ikisi de aynı lşekilde ereksiyon olmasına rağmen. ve ikinci kişinin büyüktü aynı zamanda.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yıl1: Birinci kişi senden bir gün önce sevişti ya da mastürbasyon yapmışsa tam sertleşme olabiliyor. Aynı şekilde ikinci kişi de günlerce dokunmamışsa aşırı sertlik bundan da kaynaklanabilir.
2: Birinci kişi baştan senden zevk almamış, ya da beklediği gibi çıkmamış olabilirsin. bir kere soğuduysa bitse de gitsek misali ilişkiye girmiştir. Yine ikinci kişi daha fazla haz, zevk almış olabilir.
3: Birinci kişi sigara kullanıyor, ikinci kişi kullanmıyor olabilir. Sigaranın boşalma ve sertliğe müthiş etkisi var.
4: Bunlar tamamen varsayım, zaman zaman yaşadığımız şeyler, başka bişey de olabilir.03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEkleme: 1. kısımda olmayabilir yerine olabilir çıkmış özür dilerim.
Büyüklük veya küçüklüğün sertlikle, erken ya da geç boşalmayla hiç ilgisi yok. Önemli olan senin mutlu mesut bahtiyar olup olmamandır.
Soran+1 yıl1. kişi yani eski sevgilim aşırı istekli ve beni arzuluyordu o yönden sorunumuz yoktu hatta geç boşalıyordu bile. ikinci kişi yani şu an ki sevgilim erkende boşalmıyor geçte kararında :) ilkte oral seks yapmak ölüm gibiydi çünkü yaraım saat 1 saat boyunca boşalmadığı oluyordu :)
Cevap sahibi+1 yılO zaman 5. şıkkı koyuyoruz :D :D
5: Birinci kişi aşırı istek veya arzudan heyacanlanıyor olabilir :)
+1 yılAradaki Fark tamamen yaşam tarzıyla alakalı, eğer ki bir sağlık sorunu yoksa
13 Yorumla
Soran+1 yılya istek konusunda ilk kişi yani eski sevgilim daha fazla birlikte olmak istiyordu. şu an ki sevgilim yani ikinci günde 1-2 de olsa daha iyi ona göre :) teşekkürler
- +1 yıl
Sayı değil kalite önemlidir unutma ;)
Soran+1 yılAynen öyle teşekkürler
Gizli Üye(36-45)+1 yıl2sini de dene tarafını seç! 😂
21 Yorumla
Soran+1 yılikten çoktan ayrılmıştım ikinciyi seçiyor başarılarının devamını diliyorum :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
50Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı.
+1 yılBu soruyla birebir çok karşılaştığım için gülerek okudum herşeyi:)
Bu tamamen karşındakinin seni istemesi, kişisel olarak sekse bakışı ve hayranlığı, erkekliğini tanıması ve kullanması ile alakalı bir durum.
Bazıları farklı oluyor, 2 kişi de bu farkı görmüşsün bile;)13 Yorumla
Soran+1 yılya istek konusunda ilk kişi yani eski sevgilim daha fazla birlikte olmak istiyordu. şu an ki sevgilim yani ikinci günde 1-2 de olsa daha iyi ona göre :)
- +1 yıl
Fark işte, detayları bir önceki mesajda yazmıştım.
Hepimiz aynı değiliz, tornadan çıkmadık ki biz de :)
Soran+1 yılTeşekkürler :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılHerkesin cinsel gücü hormon yapısı tahrik olma vs durumu farklıdır o yüzden penis sertliği de farklıdır, sert deyince belli bir standart derece yok, benimki uzun sayılmaz ama sertleştiği zaman ileri geri sağa sola hiç eğilip bükülmez ve kafadı gövdesinden daha kalın olur ama boyu yinede kısa bence fakat nefiss köklemeler yapıyorum s*ktiğim kızlaraa
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 392 cevap paylaştı. Penis uzunlugu arttikca sertlik oranı düşer. Kan basincindan dolayi. Kisa mesafede dolasan kan ile uzun mesafede dolasan kanla alakali diyelim
12 Yorumla
Soran+1 yılAma ikincinin büyük ve çok sertti diğeri küçüktü nispeten
Birincisi sigara iciyordur. ya da cok 31 cekiyordur. ya da genetiktir. Ben sana sunu sorayim ikisi arasinda en zevk aldigin hangisiydi.
02 Yorumla
Soran+1 yılYok daha ilaç kullanacağını sanmıyorum üstüne üstlük sarhoştu bişe 😂
Tamamen genetik büyüklük ve sertlik işi. Birisi istediği kadar tahrik olsun sert olmaz birine dokunursun çelik boru gibi olur :D
03 Yorumla
Soran+1 yılÖyle galiba :) ya ikisi de sertleşiyordu şu an ki sevgilim Demir gibi gelince bir bocaladım :)
Sen bikac tane daha dene bence bunu kendin tecrube etmelisin.
Sende o ısıgı goruyorum.21 Yorumla
Soran+1 yılYok zannetmiyotum bu saatten sonra :) bu arada yanlış anlaşılmasın iki kişiyle sevişmiyorum eski sevgilim ilki :)
+1 yılKadın gogusleri konusunda bende senin gibi arafta kalıyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılİlgşnciz canlılar olarak :)
- +1 yıl
Anlamadim
Bana denk gelmemişsin dua et sen. 😂😂
Birininki az kan pompaliyor diğerininki çok kan pompaliyor. Ondan dolayı.10 Yorumla
+1 yılİki meme arasında nasıl fark varsa penis arasında da fark olması normal. hepsi tek boy olacak hali yok heralde
10 Yorumlayiyen sensin aradaki farkı da sen bileceksin üçüncüyü yeme vaktin gelmiş çık dışarı bağır yok mu beni iken diye
20 YorumlaYapısal bir durum.
Ayrıca kişinin libido seviyesi de etken16 Yorumla
Soran+1 yılAnladım çok sağ olun. ilk kişi beni yeterince arzulamıyor muydu acaba?
Soran+1 yılYok ereksiyon halindeydi ve defalarca boşalıyordu acaba gün içinde fazla birliktelikten olabilir mi
Soran+1 yılZevk alıyordu ama valla bilemedim
+1 yılkız napsın işte bol bulmuş bazıları da hiç göremiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgenetik ve yapisal olarak farlkli olabilir
ama seni mutlu edecek sey sert ve byk olmali bazen romantik baznde çok sert dvm etmeli10 YorumlaBide ben resmi yolsam yorumlarmisin 3 uncu kisi ben olsam sana gelsem
00 Yorumla
+1 yılHerkesin sertlik derecesi uzun süre boşalmaması farklıdır
02 Yorumla
Soran+1 yılaynen doğru :) çok teşekkürler :)
- +1 yıl
Rica ederim :))
Benimki de demir gibi, kimi tam sertlesemiyor sanıyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyleymiş
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu çok arzulu ve tatminkar edici olmaktandır ben de aynı şekilde büyük ve kalın her an hazır kıta ayakta
12 Yorumla
Soran+1 yılHaha
Cevap sahibi+1 yılne o yemedi demi tıpan
biri ilaç almış olabilir çok sertleşen yumuşak olanda çok masturbasyon yapmıştır
02 Yorumla
Soran+1 yılYok ilaç almıyor Yani ikinci :) öbürüyle 7-24 beraberdik bir süre onda kaldım o süre içinde yapmamıştı ama normalde yapıyor olabilir tabi :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılSizin memelriniz neden farklı biri tahta gibi minnacık öteki karpuz gibi dimdik.
01 Yorumla
Soran+1 yılRahatlar düşünsün 😂
+1 yılSeni gördüğünde daha çok azmış olmalı ki denir gibi olmuş diğeri çok yaptığından kalkmammis olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 746 cevap paylaştı.
+1 yılBir tane daha dene bakalım. Olmazsa değiştirirsin.
22 Yorumla
Soran+1 yılYok zannetmiyotum bu ssatten sonra :)
Soran+1 yılBirde yanlış anlaşılmasın aynı anda iki kişiyle değilim :) ilk olan eski sevgilim :)
+1 yılSen ikinciye yüklen.. kütür kütür.
16 Yorumla
Soran+1 yılHaha doğru :)
- +1 yıl
Anal yaparken dikkat et ama.. Yırtılırsın.
Soran+1 yılAnal olmuyor zaten :)
- +1 yıl
Neden. Girmiyor mu?
Soran+1 yılYok istemiyorum ben
- +1 yıl
Sende zevk yok.. Tadını bir alsan süperrrr.
+1 yılHormonlar kimisinde daha cok kimisinde daha az
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler :)
Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Herksin fizyolojisi farklıdır
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler 😊
+1 yılyaşin alkolun sigaranin hepsinin etkisi olabiliyor
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım teşekkürler 😊
Hangisi daha zevk verdi onu da soyle bare 😂
13 Yorumla
Soran+1 yılYa ilki güzel öpüşüyor ve kadın vücudunu şyi tanıyordu. ikincisi biraz hayvani diyebilirim çoğu yermi morartmıştır 😂
Soran+1 yılYoo yaşadım :) yani biri sofy diğeri hard demek istedim beyefendi. yani ikinci kişi romantizmden yzak bu konuda ve boyun ve göğüs bölgem morlukla dolu 😂
+1 yılsen gercek erk görmemişin demekki
10 YorumlaBiri daha sağlıklı veya istekli.
11 Yorumla
Soran+1 yılya istek konusunda ilk kişi yani eski sevgilim daha fazla birlikte olmak istiyordu. şu an ki sevgilim yani ikinci günde 1-2 de olsa daha iyi ona göre :)
benimki boyu orta ama sert hiç yumuşak değil :d
12 Yorumla
Soran+1 yılHaha şuş abim :)
- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılKeyif almaya baksaydin :)
10 Yorumla Kizlarikide farklı oluyor
10 Yorumlasen birde ücüncü kişinin kini gör
02 Yorumla
Soran+1 yılyok gerek olduğunu zannetmiyorum
Büyük olunca dibine kadar kökleyebiliyor mu
05 Yorumla
Soran+1 yılyorum yok :)
Soran+1 yılbirleşme yaşamadım daha sevişiyoruz oral seks oluyor yani :)
+1 yılİkinci kişi benmiydim acaba😅 tarif birebir uyuyor
12 Yorumla
Soran+1 yılİsim 😂
- +1 yıl
İsimi bırak özelden foto atayım bak ;)
Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Hepsi aynı olcak diye bişey yok😂
10 Yorumla
+1 yılBüyük ve sert seviyorum. Bana o lazım desene 😉
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. birden fazla değdimi hayır etmez artık
12 Yorumla
Soran+1 yılbirleşme yaşamadım hiç sevişme olarak kaldı
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Bir çok etken olabilir bunun için
00 Yorumladegisiyor iste erkege göre
10 YorumlaBirinci belki senden önce başkasıylâ yapmı
Şdır02 Yorumla
Soran+1 yılYok o eski sevgilimde biz birlikteydik sürekli onda kalıyordum yapmıyordu yanı :)
+1 yılİlki yeterince tahrik olmamis olabilir mi
02 Yorumla
Soran+1 yıl1. kişi yani eski sevgilim aşırı istekli ve beni arzuluyordu o yönden sorunumuz yoktu hatta geç boşalıyordu bile. ikinci kişi yani şu an ki sevgilim erkende boşalmıyor geçte kararında ilkte oral seks yapmak ölüm gibiydi çünkü yaraım saat 1 saat boyunca boşalmadığı oluyordu
- +1 yıl
İkincisi iyi ama seni biraz zorlayacak gibi
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. diğeri daha fazla zevk almış iyi sertleşmiş
00 Yorumla
+1 yılsaçmalık... işlevi önemli
10 YorumlaGrup mu 🙄
12 Yorumla
Soran+1 yılhahah ilki eski sevgilimdi :) zaten seks değil sevişme yaşadım
Et penisi kan penisi olayı anladınmı... :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTam sertleşme olamamış biri heyecandandır 😂
110 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYaşları kac ikisinin bide senin tabi
Soran+1 yıl22 yaş ben birinci 21 ikinci Yani şu * ki sevgilim 22
Cevap sahibi+1 yılBol şans size✋️
Soran+1 yılHe birde yanlış anlaşılma olmasın ilk olan eski sevgilim si şu an bir şey yaşamıyoruz. bazı kişiler iki kişiyle ilişki yaşadığımı zannetmiş aynı zamanda :)
Cevap sahibi+1 yılBen anladım sanırım sizi ☺️
Soran+1 yılSağ olun valla 😊
Cevap sahibi+1 yılYavv auan cok alkollüyüm tamda anlamamış olabilirimm😂
Cevap sahibi+1 yılKız biz senle ne konuştuk ya ☺️😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılBii. Özeldenn yaz bence baanaa😊
+1 yılSigaradan 😩😩
14 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ki?
- +1 yıl
Penis de sıkıntı yapıyor. Bilimsel olarak ve kendimden biliyorum
Soran+1 yılValla ilk sevgilim az sigara içerdi. şu an ki yani ikinci çok içiyor ama bilemedim 😂
- +1 yıl
Evet şimdi 😅😅 vücudun kan pompalama gücüyle endeksli diyelim 😂
harklari var tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖğün farki 😅
02 Yorumla
Soran+1 yılHaha valla şu an ikinci öğün diğeriyle çoktan ayrıldım 😂
Cevap sahibi+1 yılDoyasiya ye o zaman 😅
normal :D
00 YorumlaGüleceğim yoktu 🙄
10 Yorumla
+1 yılBir 3 dene