Cinsel Yaşam Cinsel organa verilen isimler neler? SiyahPelerinliAdam Takip Et Guru Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Bizim ülkemizde bir cinsel organınızın olması yetmez. Ona bir de isim takılıyor :) Bayanlarda çiçek, kuku, pıttığ, kutu vs,Erkeklerde ise mal, malafat, kobra, kara yılan vs.Sizinde taktığınız isimler var mı varsa neler :) Cinsel organa verilen isimler neler? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
DonukPrenses Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 36% +1 yıl Ben direk neyse o mi söylüyorum. Oğluma da doğrusunu öğretiyorum 0 3 Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl 😊😊 en güzeli Yorumla DonukPrenses +1 yıl Bazı insanlara tuhaf geliyor neden çocuğa vajina diyorsun diye ama olsun vajina başka isim takmaya gerek yok☺ Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl Kesinlikle katılıyorum 😊 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Çük, büllük, juniour.Yılan =yılanın yuvası 😁😂😂 2 3 Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl Ahahah :D süperdi bunlar sen çok yaşa emi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂😂 Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl :D :D Yorumla
BALDİLLİ35 Takip Et Xper 7 Yaş: 49 , eic 84% +1 yıl Şeftali, bal kovanı, cennet kapısı falan da deriz :) 3 1 Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl Yok artık :) Yorumla
scorpion_29 Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Genelde makina 😂 1 7 Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl Şarjör dolu demi 😂😂 Yorumla scorpion_29 +1 yıl sıkıntı tınne kanka ;) Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl Ere tınne 😊 Yorumla scorpion_29 +1 yıl :D :D :P Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl 😂😂 Yorumla scorpion_29 +1 yıl EİG lerin hepsine birden eyvallah kardeşim benim 😉 adam'sın 😉 Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl Eyvallah kardeşim 😊 sende adamsın Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl darbeli haydar - gergedan Ayfer - fikrimin ince gülü - son mohikan - süperman vs gidiyor :) 4 3 Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl Bunlar dizi karakterleri la :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl biz böyle takılıyoruz kardeşim daha güzel oluyor söylemesi :) darbeli haydarın geldi son mihikan savaşa hazır :) Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl Loy loy loy :) Yorumla
confidant38 Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl ergenlikte bulvar gazetesinde yazardı, şeftali balkutusu muz vs 2 1 Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl Hatırlamaz mıyım 😂 Yorumla
ATILKURT1923 Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Cabbar 😂😂 Hadi kalk gidioz olum 2 1 Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl Sanki nickin daha uygun gibi :) Yorumla
fuhrerSS Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Benim oğlan , çavuş , kara mamba 2 3 Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl kara mambayı ilk defa duyuyorum :D Yorumla fuhrerSS +1 yıl Bana özel o :D Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl iyi bakalım :) Yorumla
geceyaarrr Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Erkeklerinkinin lakapları daha hoş :) 2 1 Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl Hangilerini biliyorsun paylaşsaydın keşke :) Yorumla
Whell Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 39% +1 yıl çavuş fasulye bamya küçük oğlan amcan v. s 1 1 Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl Maşallah :D Yorumla
brtbal Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl İtfaiye başlıklı oğlan 1 3 Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl O nasıl isim ya 😂😂 yeni mi türemiş Yorumla brtbal +1 yıl Evet yeni 😂 Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl Belli 😂😂 Yorumla
ahahahaha1234 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 +1 yıl Çükk yarrrrraaaakkkk küçük iskender 😋😂 4 3 Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl Kuz senin yorumu silmişler 😊 Yorumla ahahahaha1234 +1 yıl B okkk yesinler b okkk şikâyet edip duruyorlar 😂😋 Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl Ahaha 😂😂 süpersin Yorumla
baldudaklıkz Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl kuku pamuk demir bamya kobra çük 😂😂😂 1 7 Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl Literatür baya geniş :) Yorumla baldudaklıkz +1 yıl tabi 😂😂 bide kızım oğlum derler ahah Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl Onu da yeni duyuyorum :D Yorumla baldudaklıkz +1 yıl garip nasil duymassin 😂 Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl İlk defa oğlum kızım diyeni duyuyorum :D Yorumla baldudaklıkz +1 yıl ben mi uydurdum acaba 😂 Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl Olabilir sanki :D Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bamya ve fıstık da var 😅 2 5 Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl Evet bunları da duymuştum :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tır garaj da var bak 😊 Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl Evet tırı garaja sokanlardan biliyorum :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilirsin sen Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl Bilmem mi :) Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl hahah :D sevgilim amış der 2 8 Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl Ahahaha daha neler ya :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl gayet normal bizimki ya bir tuhaflık göremedim ben ama :D Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl camış gibi :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl öyle anlayan tek sensin galiba güldürdün :D Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl Ama öyle bir demiş ki :D sanki camışa sesleniyor :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yok ya ben hiç öyle hissetmedim :) mış mış ammış :D Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl Ahahah süpermiş :D Yorumla Hakanozturk1010 +1 yıl Mış pış pış ammmış :D Yorumla
örselenmiş-boğa Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl patron benimkinin adı 2 2 Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl Heh bu tam oldu :) Yorumla örselenmiş-boğa +1 yıl 😂😂 Yorumla
okan4343 Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. şeftali, ufaklık ta eklenebilir 1 3 Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl Küsmesin sonra 😂 Yorumla okan4343 +1 yıl yok küçük ama sevimli deyince hoşuna gidenler var Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl Ufaklık deriz küser sonra 40 yılın başı işimiz düşer rezil eder bizi 😊 Yorumla
oromero Takip Et Xper 7 Yaş: 41 +1 yıl Osman :) 1 3 Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl Yok öyle isimler hoş değil Yorumla oromero +1 yıl Öyle diyorlar ama haklısın hoş olmamış. Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl evet diyenlere çok denk geldim öyle büyük bir insanın ismini bu tarz şeylere alet etmeleri de hoş değil. Yorumla
Maniaac Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Yaramaz cocuk 1 1 Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl Yani ;) fena değil bu isimde Yorumla
Küçükmercimek Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl El arabası filan 😂 1 7 Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl Yok artık :D o nasıl benzetme ya Yorumla Küçükmercimek +1 yıl Bizde böyle aga biz köy çocuguyuz 😂 Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl Köy çocukları kürek sapı ya da kazma sapı diyeydi bari :D Yorumla Küçükmercimek +1 yıl Böyle iyi 😂 Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl Tamam balyoz de sen ona :D Yorumla Küçükmercimek +1 yıl Bak o olur 😂 Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl Ahahaha :D alemsiniz yav Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Esas oğlan. 3 1 Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl Ahaha bu süperdi :) Yorumla
filofobik Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Klasikİnstagram 1 5 Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl Nasıl yani Yorumla filofobik +1 yıl Tunç kafiye var bildin mi Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl Bildim bildim 😊 Yorumla filofobik +1 yıl @colkaplani34 her daim aranıyosn Yorumla colkaplani34 +1 yıl At organi derler bizim oralarda 😂 sen hesap et iste niye dediklerini 😂😂😂 Yorumla
AydınlıOrhan09 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 +1 yıl Malafat derim😂 1 1 Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl Klasik 😊 Yorumla
ASUSEMA Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Torpedo 1 3 Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl O nasıl isim ya :) Yorumla ASUSEMA +1 yıl Tam adı bangolero torpedo. Patlayıcı boru tipi. Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl Değişik :) ama uygun bir isimmiş Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl ÇavuşAnavatan 2 1 Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl Bak bunlarda güzelmiş :) Yorumla
En İyi Cevaplar