Tatlının seks hayatında çok büyük önemi olduğunu herkes bas bas bağırıyo peki hangisi daha çok etkili ne bilim mesir macunu baklava çikolata felan vs sizce hangisi daha çok etkili yendiğinde hemen dimdik yapıyo sizi ve o tatlı boşalmadakı sayıyı etkiliyomuhangi tatlılar çok enerji verir?
Öyle şıp diye etki eden bir tatlı yok. Düzenli olarak bir hafta sabah ve akşam yatmadan bal veya pekmez yerseniz performansta büyük artış olur. Özellikle keçiboynuzu pekmezi tüketirim ben. Ondan daha iyisini görmedim. Çikolata da çok iyidir. Ama bitter olacak. Zaten bitter olmayan çikolata bile değil, yağdır.
Halka tatlısı var bol şekerli, tamamen şeker ve karbonhidrat. Bir anda enerji geriyor ama çok yenmesi iyi değil tabii. Bunun dışında yaz dönemi koy dondurmayı künefenin üstüne bütün gün enerji verir. Ben tatlı pek sevmem ancak bütün şerbetli tatlılar yüksek enerji verir hem kadına hem erkeğe. Bir de son dönemlerde lokmalar var, içine çikolata koyuyorlar. Onlar tam bomba.
Yani Önemli olan seviscez mı uçuşa geçmez mı evet soruya gelelim :D pardon neyse :D Ee tarifi yaz kesin kanatlaniriz zaten :D. 2 kaşık bal 1 avuç ceviz yarım muz sonracima yanına dondurmalı baklava havuç dilimde sonrada POMPAİ 2 TARAFTA MUTLU PANPA :D
Harnup pekmezi şahane birşey. Bir ara kışın her sabah bir kaşık harnup pekmezi içiyordum suya karıştırıp. Ben bağışıklık sistemim güçlensin diye içerken bir baktım benimki inmez oldu. Zaten doyumsuzum sıkıntı yarattığı için içmeyi bıraktım.
SEVİMLİ_PONÇİK keçi boynuzu tozunu pekmez ile bak ne oluyor: Sadece erkek için değil senin içinde geçerli bu :D ne suyun duru ne kabarıklıgın iner. Ynısı erkek içinde. Aşıır enersi verir ama sperm yoğunlugu daha önceden kaç posta attına bağlı.
İncir ve çikolata bilimsel olarakta kanıtlanmış olan iki en iyi afrodizyak etkisi olan besindir sonucu test edilmiştir ve kesindir.. sımsıkı taş gibi dimdik hale getiri :)
Benim bildiğim kadarıya bu tip şeyler sadece heyecanı/adrenalini arttırıyor. Heyecan da zaten iyi bişi genelde. Ama sertleşme ve diklik meselesi biraz psikolojik.
Doğrusu gerçek antep fıstıklı kaliteli bsklavayı çok yediğimde her sabah boşalmış uyanıyorum. Yedikten donra uyurken ve uyandığımda da hala dimdik ve sert oluyor. Mmhh harika oluyor sabahları özellikle canım. 😉☺
Sevimli yaa günlerdir yorumlarda gösterdiğim ilgiden afrodizyak etkisinin en top noktasının senin dudakların olduğunu anlamış olduğunu ümit ediyorum. 😉