Yaşlandıkça bu istek bite diye biliyorum ama yaşlılar da artıyor gibi.
Cevabın nedir?
+1 yılYa şu daha yeni teenage dönemini bitiren toyların cinsellik konusunda ahkam kesmelerine gıcık oluyorum. Şunu bir kabul edin artık cinsellik en güzel ve anlamlı olarak 25-50 yaş arasında yaşanır. Sizin yaşadığınız cinsellik falan değil, daha pipinizin vajinanızın ne işe yaradığını yeni öğreniyorsunuz. Kalkıp da internetten gördüklerinizle ahkam kesmeyin. 30 yaş üstü erkekler nasıl istekli olurmuş. 30 yaş üstü bir erkeğin eline bir düş görürsün nasıl istekli olunuyor. Asıl sen 30 yaş üstü bir erkeği doyurabilirmisin onun kaygısını duy.
028 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim 34 yaşında bende 19 yaşındayım ben de o da aşırı istekli etrafta olan insanlara göre fazla bir yaş sayılır ama bana göre değil sürekli şunu duyuyorum yaşlandıkça 30 dan sonra cinsel istek artar ama benim sevgilim gençlere taş çıkartır. Sevgilimi doyuruyorum merak etmeyin
- +1 yıl
Eee bunu yaşıyorsan neyini soruyorsun o zaman :)
Soran+1 yılEtrafta olan insanlar öyle şeyler söylüyor sürekli 30 dan sonra biter o işte şöyle böyle istekli olması garibime gitti bunları duyunca
- +1 yıl
Çok saçma ve yanlış bir düşünce bu. Erkeklerin 30 lu yaşlarda istekleri daha fazla olur, ne istediklerini bilirler ve cinselliği çok daha güzel yaşarlar. Kadınları tanıdıkları ve tecrübeli oldukları için kadınlar da olgun erkeklerden daha fazla zevk alırlar. Her insan tabi ki aynı değildir, hepimizin hormonal yapıları birbirinden farklıdır. Ama hayatı masturbasyon yapmakla geçen, daha kadın vücuduna dokunmamış gençlerin kendilerine p. orno yıldızı görüntüsü vermeye çalışmaları gülünç oluyor. Siz mutluysanız sorun yok, herşey gönlünüzce olsun :)
Soran+1 yılÇok mutluyum onunla o da benimle ikimizin de istekli olması cinsel ilişkimizi olumlu yönde etkiliyor. Teşekkür ederim. Sizinde öyle olsun. Evli misiniz sizde?
Soran+1 yılCahilce konuştuğumu söylemişsiniz bir yorumda cahil olduğumu düşünmüyorum
- +1 yıl
Senden bahsetmedim cahil derken. Etrafında bunu söyleyenler varmış ya onlardan bahsediyorum.
- +1 yıl
Bu sitede de bu tür konuşmalar sıkça görüyorum. Özellikle erkekler saçma sapan yorumlarda bulunuyorlar.
Soran+1 yılEvet öyle saçmalıyorlar sanırım. Siz evli misiniz?
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılEşiniz kaç yaşında
- +1 yıl
32 yaşında
Soran+1 yılFazla yokmuş aranızda
Soran+1 yılBizde normaliz değil mi? Arkadaşlarım tepkili bana yaşlı adamı ne yapacaksın yakında kurur o diyorlar
- +1 yıl
Cinsel yönden uyum sağladıysanız sıkıntı olmaz, eğer hayata bakışınız, zevkleriniz kafa yapınız birbirine uyuyorsa ve birlikte olmaktan mutluysanız hiçbirşey olmaz. Senin cinsel yönden istekli olduğun dönemde o da aktif olacaktır merak etme
Soran+1 yılBen şimdi bile aşırı istekliyim birbirimizi tamamlıyoruz yaşını da göstermiyor kendisi sanırsın 24 yaşında
- +1 yıl
O zaman hiçbir sorun olmaz, cinsel yönden mutluysanız, birbirinizin beklentilerini karşılayabiliyorsanız ilişkiniz sorunsuz devam eder. Benim de kendimden çok küçük sevgilim oldu, hiçbir sorun yaşamadık.
Soran+1 yılKorkum şu sizin yaşınız da olanlar genelde genç kızlar ister o da o düşünce de mi acaba
- +1 yıl
Özellikle genç kız olsun gibi bir düşüncem yok şahsen benim. 25 yaş üzeri olmasını tercih ederim. Benim yaşıma bu yakışır. Ama tabi ki genç kızlar çok daha güzel ve çekici geliyor erkeklere genel olarak. Cinsel yönden senden heyecanlanması çok doğal.
Soran+1 yılSonuçta 40 yaşındasınız daha genç birini istersiniz doğru muyum? 18-19-20?
- +1 yıl
Bir erkek olarak isterim tabi ki ama uygun değil, yanlış olur. Bu yaştaki kızların kendi yaşlarına uygun erkeklerle cinsellik yaşaması daha doğru olur.
Soran+1 yılYani ben ve sevgilim anormalız?
- +1 yıl
Normali mi sence :) Anne babana bir sor istersen, ben kızımın bu yaşta erkekle arkadaş olmasını bile istemem. Ama gönül bu bazen bile bile yanlış yapıyoruz.
Soran+1 yılSiz nasıl birisiniz? Size bir sır vereyim mi? Ben kendimden büyüklerden hoşlanıyorum bu sevgilim dr o yüzden var
- +1 yıl
Tatlım bunun farkındayım :) Sadece sen değil, birçok genç kız senin gibi olgun erkeklerden hoşlanıyor. Bu sitede bile o kadar çok ki, mesaj kutumu bir görsen şaşırıp kalırsın. Dedim ya ben de yaşadım böyle ilişki yanlış olduğunu bile bile, ama onun sonrasında pişmanlık duymasını istemediğim için cinsellikte çok ileriye gitmedim.
Soran+1 yılAnladım. Sevgilimi bırakamam ki artık bakire değilim
Soran+1 yılO aldı bakireliğimi
- +1 yıl
ona güveniyorsan sorun yok. inşallah pişman olmazsın
En İyi Cevaplar
istek bitmez ama kadıların özellikle evlilik ve uzun süre ilişki yaşayan Türk kadınlarımızda malesef ruhsal melankolik bir rhastalık var bu zevk almalarına engel olabiliyor kullandığı ilaçlar kadının spikolojik sorununun olması 20 yaşında birini de 30 veya 40 yaşında erkeği de etkiler ve kendini vererek sevişemez bu tarz kadınlarla.30 yaşındaki bir kadın daha tecrübelidir 20 yaşındaki bir kadına göre daha çok tatmin eder aynı şekilde de erkeklerde tecrübe varsa 20 lik bir erkek 30 lukla bu konuda yarışamaz kadında da aynı şekilde.
00 Yorumla
+1 yıl30 yaşında erkekte olgunluk yeni yeni başlıyor. Erkekler 27-28 yaşına kadar daha toydur. Ayrıca erkekte istek azalmaz 55-60tan sonra ereksiyon problemi yaşarlar, kan dolaşımı yavaşladığı için. İster ama yapamaz. Öyle şaşırmana gerek yok.
21 Yorumla- +1 yıl
Bravo iste bilincli bir Türk kadini :)
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
59Cevap
+1 yılİstek artacağını sanmıyorum bir insan nasıl koşup daha çabuk yoruluyosa cinsellik de aynıdır öyle 40 yaşındayım hala 18 de nasılsam aynıyım diyenler baktığın zaman fos çıkar sadece dilleri gelişir kimse 16 17 yaşında gencin yaptığını yapamaz tabiki 40 yaşında adam koşarak onu geçerse birşey diyemem
00 Yorumla30 lular tecrübelidir ve asla azalmaz, denemeden bilemezsin, denemeni tavsiye ederim eğer yaşamak istersen tabiki
08 Yorumla
Soran+1 yıl34 yaşında sevgilim var ama gençlere taş çıkartır 19 yaşındayım ve güzel birlikteliğimiz var aşırı istekli olması çok değişik geldi insanlar genelde şöyle söyler = yaşlandıkça cinsel istek azalır..
Soran+1 yılBöyle olması normal yani? Biri de bana dedi ki burada 19 yaşındasın çabuk çökersin dedi
Soran+1 yılHerhalde
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim
Dedem uzun zaman seks yönünden faaldi. 30lu yaşlar da oldukça genç sayılabilecek yaşlar erkekler adına.
00 Yorumla
+1 yılErkeğine fiziğine beslenmesine vs vs bir sürü neden var. 33 yaşındayım 20 yaşında bir kız 25 misiniz diye tahmin etti. Kağıt üstünde 33 görünüş 25 hangisini baz alalım
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim sevgilim 34 yaşında bende 19 yaşındayım o da çok genç gösteriyor sanırsın 24 yaşında gibi gençlere taş çıkartır o derece istekli biri bende öyleyim bu durum cinsel birlikteliğimiz olumlu etkiliyor sadece çevrem de duyuyorum arkadaşlarım ne yapacaksın yaşlı adamı diyorlar yakında kurur diye söyleniyorlar bana
- +1 yıl
Şimdi değil ama ilerde yaş farkı ruhsal açıdan sıkıntı olabilir
O ne demek öyle 7 24 olsa 1 gün yeter demem.
Zamanın gençliği bitik belliki. 😂 😂012 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim 34 yaşında bende 19 yaşındayım çevremde olanlara göre fazla bir yaş sayılır bu ama gençlere taş çıkartır o derece istekli yani güzel bir birlikteliğimiz var aşırı istekli olması çok değişik geldi insanlar genelde şöyle söyler 30 yaşından sonra cinsel istek azalır diyorlar sürekli bunu duyuyorum ama o tam tersi daha istekli ikimizin de istekli olması cinsel ilişkimizi olumlu yönde etkiliyor
- +1 yıl
Ben kendimi bildim bileli hep böyleydim lakin cinsel istek olayı yaş ilerledikçe daha çoğalmaya başladı.
Sevişme hariç 1 saat sürüyor partnerim olduğunda kimi zaman sabaha kadar olduğu zamanlar oldu.
Erkekle kadın arasında yaş farkı olması gerektiğini daha eskilerimiz söylüyor çoğunun arasında bayağı yaş farkı var.
Gördüğüm kadarıyla gayet mutlu mesutlar.
Soran+1 yılSizce bizim yaşımız çok fazla mı? Arkadaşlarım tepkili ban yaşlı adamı ne yapacaksın yakında kurur o diyorlar
Soran+1 yılKimseyi takmayacağım artık böyle söylemeniz mutlu etti beni teşekkürler
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Siz evli misiniz?
Soran+1 yılHmm.. Ne güzel
Soran+1 yılAntalya
- Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı.
+1 yılAzalma yok tecrübe ile daha da efektif oluyoruz hatta, o daha 50-55 yaşından sonra falan oluyordur.
00 Yorumla
+1 yılsen de 30undkaı bırını yaslı olarakmı görüyorsun.. oho her aksam sabah havada :D
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır görmüyorum sevgilim 34 yaşında bende 19 yaşındayım çevremde olanlara göre fazla bir yaş sayılır bu ama gençlere taş çıkartır o derece istekli yani güzel bir birlikteliğimiz var aşırı istekli olması çok değişik geldi insanlar genelde şöyle söyler 30 yaşından sonra cinsel istek azalır diyorlar sürekli bunu duyuyorum ama o tam tersine.. Arkadaşlarım da tepkili bana yaşlı adamı ne yapacaksın yakında kurur o diyorlar
- +1 yıl
merak etme kurumayız :D
Soran+1 yılTamam sevindim 😀
- +1 yıl
kuru dıyenlerı bana yolla kurutup yollarım :D
50 ye kadar isteklilik gitmez hormon olarak bir sıkıntı yoksa. 50 sonra da testosteron takviyesi ile 65e kadar yolu var.
00 Yorumla40 lı yaslara gelınce ilişkiye girmek için sende can atacaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet kesinlikle artıyor hormonsal bir dürüm galiba eskiden haftada bir kere yapardım şimdi 3 yetmiyor üzerine mastürbasyon yapıyorum :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl30 yaşın neresi yaşlı yahu tam yaşı asıl adam yeteri kadar araziye sürmüş şimdi motoru kökleyecek
12 Yorumla- +1 yıl
Nerden bu tecrübe
Cevap sahibi+1 yılSana ne?
30+ erkekler isteğim zirvesindedir ne azalması. beton deleriz =D
00 Yorumla
+1 yıl30 yasindaki adam yaslimi 55 den sonra falan bitiyonistesede yapamiyo 😂😂
02 Yorumla
Soran+1 yılEtrafta ki insanlara göre yaşlı benim sevgilim 34 yaşında bende 19 yaşındayım çevremde olanlara göre fazla bir yaş sayılır bu ama gençlere taş çıkartır o derece istekli yani
- +1 yıl
Suaj oyoe ama sen 30 yasina geldiginde onda tik olmicak boyle dusun
+1 yılÇok fark yok...18 de neyse 70te de o... sadece performans değişir
011 Yorumla
Soran+1 yıl34 yaşında sevgilim var ama gençlere taş çıkartır 19 yaşındayım ve güzel birlikteliğimiz var aşırı istekli olması çok değişik
- +1 yıl
19 yaşındasın ve geleceğini düşünmüyorsun kötü bir durum
Soran+1 yılNe demek istiyorsunuz
- +1 yıl
Evlenmeden ilişkiye karşıyım, çünkü karşınıza seveceğiniz biri çıktığında bakire olmadığınızı öğrenip sizi terkedince ya intihar ediyorsunuz ya da kafayı yiyorsunuz üzülüyorum... kim nasıl istiyorsa öyle yaşar umrumda da değil ama elimde değil üzülüyorum
Soran+1 yılBizim ailelerimiz biliyor bizi ciddi düşünüyoruz yılbaşında nişan yapmayı düşünüyoruz ailecek
- +1 yıl
Bak buna sevindim ama keşke güçlü olup biraz daha bekleseydin, ayrılmama garantiniz yok...
Soran+1 yılOrası öyle ama aileler araya girince biraz daha dikkatli oluyor insan ilişkisinde sonuçta 34 yaşında biri için çok gencim ister istemez onunda istekleri oluyor ve başkasına muhtaç olsun istemiyorum
- +1 yıl
Başkasına muhtaç olmazdı... alırdı eline bir şekilde rahatlardı... inşALLAH sonunuz güzel olur yoksa sen sıkıntı çekersin ona birşey olmaz.
Soran+1 yılİnşallah öyle olur. Siz evli misiniz?
- +1 yıl
Kişiye göre değişir :)
Soran+1 yılNasıl yani 🙂
Gizli Üye(36-45)+1 yılGel birebir yasa istersen. Odadan sürünerek cikarsin ahada buraya yaziyorum. ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim tam tersi yaşım 36 ve doktor libodom yüksek dedi 80 yaşına kadar giderim ben ve şu an günde beş altı giderim.
00 Yorumla
+1 yılerkeklerin işinin 30 dan sonra bittiği gibi batıl inanca sahip bayanlara sesleniyorum. bir erkek 70 yaşına kadar yapar kalkar haberini ola
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim sevgilim 34 yaşında bende 19 yaşındayım çevremde olanlara göre fazla bir yaş sayılır bu ama gençlere taş çıkartır o derece istekli yani güzel bir birlikteliğimiz var. Etrafta olan insanlar şöyle söylüyor = yaşlandıkça cinsel istek azalır.
- +1 yıl
34 yaş bir erkek için zirve sayılır. daha yolun yarısı desek iyi olur.
+1 yılo sizde oluyor erkeklerde değil erkeklerde makine çalıştığı sürece istek azalması olmaz :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılAyni sey gibi olmus ya senin soru 23 yas kizlarda nasil beyin olurki gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkek için 65 70 yaşına kadar sıkıntı olmaz
tabi bir tür hastalıgı yok ise00 Yorumla
+1 yıl55-60 a kadar aktifdir :-) 30-45. Arası olgun ne istediğini bile 18-30 da ne bulsa halleder 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl30 yaş ve üzeri mesela 35 yaşındaki bir erkek yaşlı bir erkek mi?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 350 cevap paylaştı. Erkekler 90 yaşında zıpkın gibidirler.
01 Yorumla
Soran+1 yılYok be dedem öyle değil
yaşlanmak 60 yaşında başlıyor :))
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış biliyorsun 😀😂
00 Yorumla
+1 yılDuvar deliyoruz 60 yaşına kadar
00 Yorumla
+1 yılaseksueliz biz
Korkmana gerek yok00 Yorumlakim demiş istek bitiyor diye..
00 YorumlaBurdan anlatmiyim reklam. olmasin
00 Yorumla
+1 yılSenin gibi bebeler bilmez
08 Yorumla
Soran+1 yılSenin yaşında sevgilim var ondan soruyorum insanlar ayrıca bebe değilim 19 yaşında genç bir kızım
- +1 yıl
Sevgilin çokmu istekli
Soran+1 yılGençlere taş çıkartır. Sıradan bir cinsel ilişkimiz yok. Süper biri o. Ama fazla istekli olması garip
- +1 yıl
Fazla istekli olması seni yıpratır ve sen gençsin belirli bir yaşa geldiğinde çökersin
Soran+1 yılNasıl yani çökerim hangi yönden?
- +1 yıl
Özele gelşrsen daha detaylı anlatabilirim
Soran+1 yılHayır teşekkür ederim
- +1 yıl
Sen bilirsin ama söyleyeceklerim menfaatin için di
+1 yıldalgamı geçiyorsun sen ya :D
00 Yorumla
+1 yılYok öyle birşey aksine
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerde istek libido uzun zaman devam eder
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. 30 yaş yaşlı mi? Sen yasamamissin o zaman
00 Yorumla
+1 yıl30 ve yaş üstü erkekler saldırınnnn😋😂
01 Yorumla- +1 yıl
Saldirmak degil de bu cahilce konusmalar sinir ediyor insani :)
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. oluruz istek hep tavan
00 Yorumla
+1 yılArtar ve tecrübe olur
00 Yorumlalobida zirve diyim sen anla artık
00 Yorumla😡😡😡
09 Yorumla
Soran+1 yılKızmayın lütfen benim de sizin yaşınız da sevgilim var bende 19 yaşındayım çevremde olanlara göre fazla bir yaş sayılır bu ama gençlere taş çıkartır o derece istekli yani güzel bir birlikteliğimiz var aşırı istekli olması çok değişik geldi insanlar genelde şöyle söyler 30 yaşından sonra cinsel istek azalır diyorlar sürekli bunu duyuyorum ama o tam tersine gençlere taş çıkartır bana o yaşta adamı ne yapacaksın diyorlar
Soran+1 yılTeşekkür ederim kızmadın. Yani etrafta olanlar boş konuşup duruyor. Peki yaş aralığımız sorun olur mu
Soran+1 yılO da öyle gösteriyor sanırsın 24-25
Haydaaaa
10 Yorumlaburada cok var ögretsinler sanaa
10 Yorumla
+1 yılİstek bitmez yas 70 de olsa kus gene oter unutma
00 YorumlaArtmaz da 30 yas istekli olmasi normal
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhiç yapmadıgım için istek aşırı tavan
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖlmeden mezara koyun mq
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl40 yaşına 50 yaşına kadar tık Demez
00 YorumlaNe alaka
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı. Naaptın ya
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yıl30 da azalmaz.
00 Yorumla git kumda oyna cocuk
02 Yorumla
Soran+1 yılAfedersiniz ama 34 yaşında sevgilim var bende 19 yaşındayım çocuk değilim ya da bakire değilim 34 yaşında olan sevgilim ilk birlikte olduğum erkek o gençlere taş çıkartır o derece istekli yani güzel bir birlikteliğimiz var aşırı istekli olması çok değişik geldi insanlar genelde şöyle söyler 30 yaşından sonra cinsel istek azalır diyorlar sürekli bunu duyuyorum ne yapacaksın yaşlı adamı diyorlar
+1 yıl:) Kesin bakiresin.
01 Yorumla
Soran+1 yılDeğilim. 34 yaşında sevgilim var bende 19 yaşındayım güzel bir birlikteliğimiz var. Etrafta olan insanlar yaşından dolayı sürekli olarak 30 dan sonra cinsel istek azalır diyorlar sürekli bunu duyuyorum ama o tam tersine daha istekli ve böyle olması tam tersi olunca soruyu sormak istedim. Gençlere taş çıkartır kendisi.
hor görme bizi :(
00 YorumlaGörmek istermisin
04 Yorumla
Soran+1 yıl34 yaşında sevgilim var bende 19 yaşındayım yeteri kadar görüyüm gençlere taş çıkartır kendisi. Ayrıca sıradan monoton geçen bir cinsel birlikteliğimiz yok o da bende aşırı istekliyiz sadece etrafımda olanlar 30 dan sonra cinsel istek azalır diyorlar sürekli bende bu kadar istekli olmasını anlayamadım
Soran+1 yılAnladım yani bu insanlar boş konuşuyor
+1 yıl30 yaşlı değil ki
04 Yorumla
Soran+1 yıl34 yaşında sevgilim var bende 19 yaşındayım çevremde olanlara göre fazla bir yaş sayılır bu ama gençlere taş çıkartır o derece istekli yani
- +1 yıl
Sana göre yaşı fazla ama yine de enerjik dönemi
Soran+1 yılYani normal mi böyle olması?
- +1 yıl
Tabiki
istek bitmez.
00 Yorumla
+1 yılAksine artıyor
00 Yorumla
+1 yılGel gör
04 Yorumla
Soran+1 yılSenin yaşında sevgilim var bende 19 yaşındayım görüyorum sürekli zaten aşırı istekli kendisi etrafta olan insanlar şöyle söylüyor 30 yaştan sonra cinsel istek azalır diyorlar
- +1 yıl
Onun erkekle alakası var suyunu dahi yalıyorum sen düşün gerisini
Soran+1 yılO da öyle fena biri aşırı istekli gençlere taş çıkartır
- +1 yıl
Seksi yaşıyoruz
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBiraz okuyun.
01 Yorumla
Soran+1 yılOkumam gereken bir şey yok sevgilim 34 yaşında bende 19 yaşındayım gerektiği kadar görüyüm gençlere taş çıkartır kendisi. Ayrıca sıradan monoton geçen bir cinsel birlikteliğimiz yok. İkimiz de aşırı derecede istekliyiz. Sadece aklıma şu takıldı etraftaki insanlar 30 dan sonra cinsel istek azalır diyorlar sürekli bunu duyuyorum
Ölürse sana kalır
00 YorumlaDene ve gör... :)
00 Yorumla- Devamını Gör (1)
Devamını Gör(46)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri