Arabada yakınlaştık beni soydu göğüslerimi ve vajinamı okşadı ama kendisi giyinikti ysni birlikte olmadık ama yine de çok rahatsız oldum kaç gündür arıyo açmıyorum napıcam böyle bu yüzden bitsin istemiyorum
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBazı şeyleri sadece evlilikte yaşanacağına dair kendini şartlamışsın. 😊 normal her bayan gibi de isteğin bayaa fazla.😊😊 sana dokununca onun yapmamasını söyledin ama sana dokununca sende zevkten kontrolu kaybettin. Ona yapmamasını söylüyordun ama içinden keşke daha fazla yapsa diye geçirirsin. 😊😊 zaten vajinana dokunduğu an içinde birşey eridi ve ilk kez bu hazzı tatdın. 😆😊 ama sonrasıda bilinçaltın seni suçladı. Niye yaptın diye. Buda sana şimdi önyargı oluşturdu. Şimdi onun yüzüne Bakama duruma geldin değil mi😊😊
Ama bunlar gayet normal bir durum. Hatta aynı yakınlaşmaların senin kontrolunde kalmak şartıyla devam etmesini istiyorsun değil mi😊😆 ama utancından onla konuşamıyorsun bile 😊😆
Bundan kurtulmak istersin değilmi😅😅26 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKendini çok kötü hissediyorsun ve onu kaybetmek istemiyorsun değil mi
Cevap sahibi+1 yılEğer böyle giderse seni. Yerli edebilir bilgine
Soran+1 yılNe?
Cevap sahibi+1 yılSeni terk edebilir demek istedim 😊😊
Bunu istemezsın değil 😊😊
Soran+1 yılEtmez
Cevap sahibi+1 yılBunu tekrar isteyebilir. Bilinçatında önyargıların var. Bunlardan kurtulman lazım. Dediğim gibi
+1 yılDaha önce yaşamadıysan böyle bir şeyi utanman çok normal. Bu ilişkiyi bitirmeyi gerektirecek bir durum değil aklına bunu getirme. Eğer bundan çok rahatsız oluyorsan onunla konuş. Ama bence bunları yaşamak güzel. Sen de alışırsın. Eğer sevgiline güveniyorsan onun sana olan sevgisinden ve bağlılığından eminsen bu tür şeyler sizi duygusal olarak daha da bağlar birbirinize
036 Yorumla
Soran+1 yılAma çok utandım ilk defa birinin karşısında çıplak kaldım ve ilk defa biri dokundu
- +1 yıl
Utanmasan anormal olurdu. Bunu bir gün bir şekilde zaten yaşayacaktın. Seni asıl utandıran bence bulunduğunuz ortam. Arabada olması iyi olmamış bu nedenle. Eğer ev ortamında başbaşa olsaydınız tedirgin olmazdın, çok daha rahat olurdun. Arabada gizli saklı birşey yapıyor olmanın vermiş olduğu hiç bence seni asıl utandıran.
Soran+1 yılBilmiyorum ama bence aynı olurdu
- +1 yıl
Kendine stres yapma bunu. Eminim sende göğüslerini okşayıp vajinana dokundukça büyük zevk almışsındır ve bu nedenle kendini kaybedip karşı koyamamışsındır. Bu son olmayacak zaten, başbaşa kaldığınız zmanlarda bu tür yakınlaşmalarınız olacaktır bundan sonra da. Sen de zamanla utangaçlık duygusundan tamamen sıyrılırsın.
Soran+1 yılBidaha yapmaz bence
- +1 yıl
Yapacağından emin olabilirsin. Bir erkek bu zevki aldıktan sonra hep yaşamak ister. O isteyip de sen engellediğin anda aranızda gerginlikler başlar.
Soran+1 yılAma böyle olcanı bilsem asla dokunmazdım demiş
- +1 yıl
Onun öyle dediğine bakma, bir kere bunu yapmış devamının da geleceğini çok iyi biliyor. Seni rahatlatmak amacıyla bu tür şeyler söylüyor. İlk buluşmanızda yine yakınlaşmaya çalışacak emin ol. Sen buna müsade etmeyince de soğuk davranacak sana.
Soran+1 yılBidaha yapmaz
- +1 yıl
Bakalım :)
Soran+1 yılHem zevk aldım hem çok utandım çok ilginç
- +1 yıl
İkisi de normal ve olması gereken birşey. Bunu yaşadıkça utanman geçecek aldığın zevk daha da artacak. daha bu ne ki hele bir sana oral yapsın vajinanı yalayıp emsin sen o zaman gör zevki
Soran+1 yılBiraz okşıcam sadece dedi ileri gitmedi daha fazla ama yine de ıslandım o zmn çok utandım
- +1 yıl
Islanacaksın tabi ki bu çok doğal ya :) Onun elini vajinanda hissettiğinde suyunun akmaması, vajinanın dudaklarının kabarmaması mümkün mü.
Soran+1 yılIslanınca çok utandım ama sanki benden iğrencek gibi hissettim elini çekmeye çalıştım ama karşı koyamadım çok fazla
- +1 yıl
Hiç tedirgin olma canım. Elini attığında oranın ıslak olacağını biliyor zaten. Vajinan temiz ve bakımlı olduğu sürece tiksinmez asla. Dedim ya onu yalayıp suyunu emecek bile ilerde :)
Soran+1 yılYok ona izin vermem
- +1 yıl
Öyle deme ileride mutlaka yapmak isteyecektir. Hiç mi yaptırmak istemezsin bunu?
Soran+1 yılHayır ya iğrenirse çok iğrenç birsey
- +1 yıl
Sen temiz olduktan sonra asla iğrenmez. İğrenirse zaten bir daha kendisi yapmaz. Ama bence bundan ikinizde büyük zevk alırsınız, özellikle de sen. İstemezmisin onun dilini dudaklarını vajinanda hissetmek?
Soran+1 yılAslında bunda da yapacaktı izin vermedim
- +1 yıl
Tamam işte onun da hoşuna gidiyor demek ki. İleride olur kesin. Sen vajinanı sürekli temiz ve bakımlı tut bundan sonra :)))
Soran+1 yılHer zaman Nasıl tutuyum
- +1 yıl
Temiz olsun derken her zaman kaymak gibi kılsın olsun demiyorum. Mantar enfeksiyon gibi şeyler oluşmasın. Başbaşa olacağınız zaman yakınlaşmadan önce yıkarsın güzelce. Özel genital bölge temizleyicileri var onlardan kullan. Zaman zaman tabiki biraz kıllı olacaktır o da erkeği tahrik eder merak etme.
Soran+1 yılÖyle yaptıramam ben
- +1 yıl
Niye ki, bunlara alışacaksın zamanla :)
Soran+1 yılHayır Yaa çok iğrenç Off öyle kesin soğur ama biras çıkmayınca da alınmıyo
- +1 yıl
Soğumaz ya :) Sürekli traş etmeye ya da ağda yapmaya kalkarsan çok tahriş olur. Azıcık kıllı olmasında hiçbir sakınca yok, bu onu kesinlikle tiksindirmez.
Soran+1 yılBunda da çıkmak üzereydi nokta nokta olmuştu ondan da utandım biraz
- +1 yıl
Boşuna çekinmişsin, o şekilde olması sevgilini çok daha fazla tahrik eder vajinanı okşadıkça. İnan onu yalarken bile diline geldikçe hoşuna gider.
Soran+1 yılÇok pürüzsüz değil dedim hiç problem değil dedi öptü beni
- +1 yıl
Demişte işte :) Kızlar bu tür şeyleri boşuna dert ediyor kendine. Dediğim gibi sadece temiz olsun, kötü kokmasın önemli olan bu. Sen de ona yapacaksın, sen onunkini sürekli kaymak gibi kılsız mı olsun istersin?
Soran+1 yılBen yapamam asla
- +1 yıl
Tiksinirmisin sevgilinin penisini ağzına alıp yalamaya
Soran+1 yılEvet ıyy
- +1 yıl
Bu kötü işte. Neyse çok özel şeylere girdik burada hoş olmadı. Umarım zmanla bu utangaçlığını atarsın üzerinden ve güzel bir cinsel yaşamınız olur.
Utanman gayet normal herkez birşeyler yaşadıktan sonra utanır ama sen birdaha aynı seyleri yasama seni o hale getiren sevgilinle kac ay ya da yıl çıkıyorsam bir düşün bunun sonu illaki birliktelikle ve sonrasında gözyaşların ile biter
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani kaç yıl çıkmakla ne ilgisi var
Soran+1 yıl2 yıl oldu
Gizli Üye(36-45)+1 yılO soruyu kendine sorucan senin icini biz bilemeyiz. Bence kendini boyle basitlestirme. Madem boyle seyler yapican arabada niye yapiyorsun cok ucuz hareketler.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
36Cevap
Sakin ol ya bundan oturu iliski mi biter ne yasadin naptin bilmiyorum karsindaki de tecrubeli degil sanirim seni bu duruma sokmus dikkat et hosuna gitmistir ama eksik biseyler var orda
00 Yorumla
+1 yılya yazık yaa arabada basit bir yerde kendini elletmen veya vermen çok basitce ben kadın olsam yapacağım seks bile kaliteli olmalı erkekte kaliteli olmalı ya amele basit erkeklere yalatıp elletiyorsunuz ya yazık
13 Yorumla- +1 yıl
asıl sana yazık arabada zevki baska taksici p*rnosu izllemedin mi sen
- +1 yıl
Ya bırak basit işte amele gibi ne öyle yaa
- +1 yıl
Amelesin belli ezik
Utanacaksın madem neden yaptın diye sorarlar adama yapıyorsun madem neden utanıyorsun ya hiç yapma ya da utanma
34 Yorumla
Soran+1 yılO zorladı sonra dokununca çok itiraz edemedim işte napıyım
Soran+1 yılEvet gitti ama bu doğal değil mi
+1 yılErkeklerden çok kadınların yorumlarinda gorunen o ki bizim memlekette evlenilecek kız kalmamış abicim.. (konuya maydonoz olacak kasarlarla uğraşacak vaktim yok)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 414 cevap paylaştı.
+1 yılUtanman normaldir, çünkü ilk defa böyle yapıyorsun. Geçer zamanla alışırsın merak etme
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok kötü bir his ama
- +1 yıl
Evet biliyorum.. Ama bunlar normal şeyler, her insanın yaşadığı şeyler.
Keşke sen de penisiyle oynasaydın ayrıca aç telefonu normal bunlar
11 Yorumla
+1 yılGerisi kendiliğinden gelir başlangıcı yapmışsınız..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUtanman gayet doğal ben yerinde olsaydım bende çok utandırdım. Şimdi yüzüne de bakamazsın. Zamanla geçer. Ama bir daha utanacağın pişmanlık duyacağın şeyler yapma bence
00 Yorumla
+1 yılo zaman elletmeseydın yok utanıyorum yok agrıyor eletirken iyiydideşimdi ne oldu ya
24 Yorumla
Soran+1 yılBiri sana da öyle dokunsun da karşı koy bakalım
- +1 yıl
karşı koymam çünkü utanmam zevk almaya bakarım
Soran+1 yılBunu yazan birinden böyle bir Cvp beklemezdim 😂😂
- +1 yıl
namus kadınlar için varsa erkekler içinde vardır herkes özel hayatıyla sorumlu ben birine verdim diye onla evlenmek zorunda degılım senınde utanmana gerek yok ılk oldugu için böyle oldu bır daha yapmanı onerırım ama bu sefer korumalı girsin yanı alısırsın
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilim beni istemeden öpmüştü bende öyle öyle soğudum, ayrıldım. Ama sen istemişsin ne diye rahatsız oldun ki?
10 YorumlaZaten artik namus gittim başkasina kendini kamdıtma
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Yaptıüınız yanlış olduğunu düşündğün için
Kendini kullandrıma da ne yaparsan yap00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlur öyle ilk başlarda. Sonra sen elinden tutar yatağa götürürsün. Yol için imar iznini almışsınız belediyeden nasıl olsa. Asfalt dökülmesi yakındır.
00 Yorumlabundan zevk aldıysan utanmaman gerek.. hiç olmazsa yanlış anlasılmaman icin telefonuna bakman gerek
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok zevk aldım ama çok kötü bir his vardı içimde
Soran+1 yılAma utanıyorum
Hmmm Demek türk sanat müziğine ilginiz buradan geliyor
00 Yorumlala o kadar soymus bari becerseymis ii dayanmıs mk :D
00 Yorumlaayrıl ayrıl senı tatmın edıp kendısı durmus buyuk ıhrımal zıkı kalkmıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılee ne güzell işte bekaretine zarar vermeden zevk almaya baksaydın ya
111 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılilk defa mı bir erkeğin önünde soyundun, yeri nasıl seçtiniz?
Soran+1 yılArabada oldu işte
Cevap sahibi+1 yılyani arabayı nereye götürdünüz diyorum sonuçta caddenşin ortasında olmayıda
Soran+1 yılHii sessiz bir yerdi işte
Cevap sahibi+1 yılkorkmadın mı peki hiç seni soyarken bekaretim gidecek falan diye
Soran+1 yılHayır ilginç bir şekilde güvendim
Cevap sahibi+1 yılevet o an zevkte alıyorsun ya gözün birşey görmüyor ön taraftamıydınız peki arka tarafta mı?
Soran+1 yılÖn tarafta o direksiyondaydı ben yan koltuktaydım
Cevap sahibi+1 yılanladım sorun olmaz özelden daha detaylı konuşalım mı?
Soran+1 yılOlur
Cevap sahibi+1 yılözelden çıkıyorum heemn yazarsan tekrar gizleneyim :)
ilk defa bir erkeğin karşısında çıplak kaldın sanırım?
00 YorumlaUtaniyosan neden yaptin. Yaptin madem nie acmiyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızların en büyük hatası. Yazıkkkkkk acıdım sanaaaaaa. Zaaaaaaaaaa
00 Yorumlabitmezki niye abartıyosuns evigli arasında doğal şeyler
00 Yorumla
+1 yılİlk defa mi erkeğin önünde soyundun
121 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Nasıl hissettin peki kendini
Soran+1 yılDefalarca çok güzelsin diyip durdu ama ben çok utandım çok kötü bir his yani hem bu kadar yakın olduğu için seviniyorum hem de utanıyorum
- +1 yıl
Anladım peki o nasıldı
Soran+1 yılGözü dönmüş gibiydi ama yine de tuttu kendini
- +1 yıl
Çıplak miydi oda şeyini gördün mü
Soran+1 yılHayır o giyinikti ama beni çırılçıplak bıraktı
- +1 yıl
Neden öyle bişey yaptı ki? Sen niye soyundun?
Soran+1 yılBeni o soydu Okşarken çok Fas'la karşı koyamadım
- +1 yıl
Nereni oksadi
Soran+1 yılGöğüslerimi ve vajinamı
- +1 yıl
Zevk almışsin galiba
Soran+1 yılEvet çok zevk aldım ama çok utandım
- +1 yıl
Yaş kaç senn
Soran+1 yıl23 yaş
- +1 yıl
Anladım swn onu niye soymadn
Soran+1 yılHazır değildim
- +1 yıl
Neye
Soran+1 yılOnu soymaya işte utanıyordum
- +1 yıl
Anldim Tp etsene bni
Soran+1 yılEttim
+1 yılİlk kez mi yaptın çocuğu seviyor musun?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ilk kez ve seviyorum
- +1 yıl
Tam olarak neden utanıyorsun özelden yazmak istersen yardımcı olabilirim rahatlatmak anlamında daha önce benzer şeyleri yaşayanlarla konuşmuştum
ee tabi açmaz, bundan normali yok
01 Yorumla
Soran+1 yılBen açmıyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılE sende oynayaydin ki ne var bunda
00 Yorumla
+1 yılpişmanlık duyduğun için böyle oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlk defa biri vajinana dokundu sanırım
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle oldu
Cevap sahibi+1 yılTamam ilklerde kirlilik ve suçluluk psikolojisi olabiliyor. Seninki de bu durum. Telefonda görüşün 1 hafta. Ve buluşma olmasın. Erkek arkadaşına anlayışlı olmasını söyle. Evet çok güzeldi ama bunu kabullenebilmem için bana zaman ver diye söyle
Soran+1 yılKonuşamıyorum bile.. Böyke olacağını bilsem asla dokunmazdım diye mesaj atmış
Cevap sahibi+1 yılO da haklı. Sana zarat vermek istememiş. bir anlık şehvetle olur böyle şeyler. Konuşmayın mesajlaşın. Sadece sana zaman versin anlayışlı olsun
+1 yılya cidden yok artıııık :(
00 YorumlaArabada soyunmak ev olurda araba ne yaaq
00 YorumlaSevgilin yerinde olsam seni terk eferim
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye
Gizli Üye(25-29)+1 yılİzin vermeseydin dünden razıymışsın
01 Yorumla- +1 yıl
Demi
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılutanmana gerek yok niye utanıyorsun
06 Yorumla
Soran+1 yılİlk defa oldu
- +1 yıl
bir iki defa daha olursa rahatlarsın
Soran+1 yılYok bidaha yaptırmam
- +1 yıl
neden zevk almadınmı
Soran+1 yılAldım ama aynı sonda utandım da çok
- +1 yıl
normaldir ilk defa yaptığın için
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe zamandan beri beraberdiniz
01 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıl
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Neden peki böyle sordun mu kendine
00 Yorumla
+1 yılniye bitiyor ki
11 Yorumla
Soran+1 yılUtanıyorum
+1 yılYapiyon bir kasarlik sonra neden utaniyon mk
20 Yorumla
+1 yılMadem utanıyorsun niye ellettin
00 Yorumlasende onunkini okşasaydın zevk alırdın inanlki...
00 Yorumlabir daha yapma
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. o hoooo sizde yani.
10 Yorumla
+1 yılAlışırsın bişe olmaz
00 Yorumla
+1 yılVer gitsin
00 YorumlaGitti cocuk
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye
Beyin yakan sorular
00 YorumlaKim basladi peki?
03 Yorumla
Soran+1 yılO işte
+1 yılUtangaç birimisin