. Orgazm sorunu yaşıyorum. Bayanlar neden orgazm olmaz? İlaç ve kremler işe yarıyor mu?
Cevabın nedir?
Orgazm sorunu iki tane partnerimde vardı. Konuya fazlaca ilgili olmam uzun on svisme süreleri tutmam hatta oral ile hiç birleşmeden zirveye ulaştırma çabalarımin bile sonuç vermedigi durumlar oldu o derece sıkıntı vardi.
Çözümüm ne oldu,
1. önce konuştuk tabi neden olmuyor sorun nedir diye cevap baskı ile yetişme oldu.
2. Tlf konuşma yerine ya da yuzyuze konuşma yerine mesajla yazistik ne istersin neden hoşlanırsın vs
3. Devaminda neler yapacağız nasıl yapacağız gibi konuşmalar vs
4. Uygulamada ise yine acele etmeden çok konuşmadan gerek masaj gerek oral gerek mini erotik videolar yardımıyla konuyu vazgeçilmez hale getirdim.
Sonuç
Her ikisine de rahat doyurucu orgazm yaşattım. Tlf mesajları neler yapayım istersin neler yapmak istersin kısmı güzel sonuç verdi. Daha sonra konuşmalarda öğrendim ki yazışma esnasında bile uyarılma oluyor ve hatunlar islaniyormus.
Gelelim krem jel vs.
şu an ki partnerimle oldukça iyi seks hayatimiz var bu tür ürünleri , aldığımız zevki daha uzun tutariz diye denemeye karar verdik. Bakalım kargomuz gelince ogrenecegiz.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO tür şeylerden uzak durmanı tavsiye ederim. 😊😊
İlişkiye hazır olup kıvama gelmeden ilişkiye başladığı için içinde 20 dk kalsa bile orgamz olamazsın zaten. Ama sende de sorun var bence. Evlenmeden önce kolay orgamz olma alışkanlığı kazanmış olman lazım da mast ile. Bunun yapmadın herhalde
Yani bilinçaltındaki cinselliğe karşı önyargılarından bahsediyorum. Bundan kurtulman lazım.
Bu senin kendini kasmana yani rahat olamamana neden oluyor
Ama çözümde var tabii
Sorunun çevre ve toplum baskısından dolayı cinselliğe karşı önyargıların oluşmuş. BilinçAltın devamlı sana bunun yanlış bir şey olmadığını söylüyor. Buda ilişki sırasında kendini Kasmanı ve orgamz olamamanı sağlıyor. Bundan nasıl kurtulurum dersem kendi vucudunu tanıyarak ve kendi vucudundan zevk almasının öğrenerek olur. yani mast ile en az 20 dk yoğun orgamz olarak bunu sağlarsın. Bu şekilde bilinçaltına cinselliğin çol zevkli bir şey olduğunu ispat edeceksin, rahat olmayı ve orgamz olmayı öğreneceksin.
Bunun için çok etkili mast Teknikeri var. Onları kullanmanı tavsiye ederim. 😊 😊 😊111 Yorumla
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılPeki nasıl yapacağını biliyormusun😊😊
Soran+1 yılhayır :(
Soran+1 yılayrıca neden gülüyorsunuz çok mu komik görünüyorum ordan bakınca :( ayıp yaptığınız :(
Cevap sahibi+1 yılBeni yanlış anladınız. Bu ifade size gülmek anlamı da değil. Sadece tebessüm olarak ve ortamı yumuşatmak için.
Sadece size bu konuda birkaç çok etkili bir çözüm önerim olabilir diye düşündüm.
Cevap sahibi+1 yılBu mevzuda 7-8 bayana yardımcı oldum orgazm konusunda , bilginize
Soran+1 yılbana yazar mısınız özelden
Cevap sahibi+1 yılYazamıyorum sistem izin vermiyor. Sen bana yazarsan Hemen gizleneceğim😊
Cevap sahibi+1 yılOrdamısın
Soran+1 yılyazdım size bakar mısınız
Gizli Üye(36-45)+1 yılSorma ya o dert bende de var
31 yaşındayım evliyim
Jinekolog psikolog psikiyatrist cinsel Terapist yok ama olmuyo olmuyo
Ne mast ne ilişki06 Yorumla
Soran+1 yılnapıcaz peki :(
Cevap sahibi+1 yılBen bunları denedim sen de dene
Soran+1 yılözelden yazar mısınız bana açsam
Cevap sahibi+1 yılOk aç hemen
Soran+1 yıltamam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
16Cevap
+1 yılO tür ilaçlar tamamen kandırmaca, insanları dolandırıyorlar resmen. Bence orgazm olamayacak kadın yoktur. Yeter ki vücudunu tanı, nelerden zevk aldığını keşfet. Buna rağmen masturbasyon yaparken bile orgazma ulaşamıyorsan psikolojik bir sorun vardır. Anladığım kadarıyla cinsel yönden arzulamada bir sıkıntın yok, sorun sonuca ulaşmakta. Cİnsel yönden beklentilerin karşılanmıyor da olabilir. Hayalinde yaşamak istediğin şeyleri gerçekleştirememen cinsel ilişkiden yeterince haz almamana neden olabilir.
00 Yorumlaİlaç ve kremleri bilmem ama benim tek bildiğim erkeklerin hatalarını kadınların çektiği
ön hazırlığı kadının uyarılması başarı ile yapılmamış her tür sevişme kadında gecikmeye ya da rgazm olmamayı getirir00 YorumlaTamamen psikolojik bişi bence. Bizim kızlardan kaçtanesi orgazm olabiliyorki zaten. ya da cinsellikten zevk almasını biliyor?
00 Yorumlasevgide sahiplenilmek de sorun var mı?
sevişirken kafan nasıl?09 Yorumla
Soran+1 yılelimden geldiğince rahat bırakıyorum kafamı da kendimi de ama yok olmuyor orgazm olamıyorum
Soran+1 yılhayır yok isteksiz değilim tam tersi fazla bile isteğim
Soran+1 yıljinekolog demek istediniz sanırım ben kadınım erkek değil
Soran+1 yılhayır
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence kreme gerek duymamalısın. kendin çözebilirsin bu sorunu
012 Yorumla
Soran+1 yılçözemedim buraya açtım konuyu buyrun beraber çözelim :(
Cevap sahibi+1 yılTabi :) yardımcı olmaya calışırım elimden geldiği kadar. öncelikle kendini hazırlaman gerek rahat hissetmen gerek. o an kafanda hiçbirşey olmasın öncelikle bunlar gerekli
Cevap sahibi+1 yılHer kulaktan dolma bilgiye ve her söylenene kulak asma. O an rahat bir ortam olustur ve zevke odaklan
Soran+1 yılbütün bunların hepsini yapıyorum zaten
Cevap sahibi+1 yılÖn sevişmeniz nasıl geçiyor
Soran+1 yılgayet güzel muazzam
Cevap sahibi+1 yılMesaj atılmıyormuş yazı paylaşacaktım 🙄
Soran+1 yılaçıyorum şimdi paylaşın lütfen
Cevap sahibi+1 yılPeki:)
Cevap sahibi+1 yılSeninki psikolojik :)
Cevap sahibi+1 yılSilmişssin mesajı cevap gönderemedim😬
Cevap sahibi+1 yılNeyse 😏
Gizli Üye(36-45)+1 yılYetenekli bir partner biraz dil darbesiyle boyle bir sorun kalmaz bence 😊
04 Yorumla
Soran+1 yılyinede var ne yapmam lazım
Cevap sahibi+1 yılReel iliskide mi yoksa mast. da da mi orgazma ulasamiyosun?
Soran+1 yılher ikisinde de
Cevap sahibi+1 yılYasin dogru ve hic orgazmi tatmadin oyle mi?
+1 yılişe yaramıyorlar , önce oral yapıp klitoral orgazm olun sonra vajinal birleşmeye geçin derim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 663 cevap paylaştı.
+1 yılO kadar düştün mü yapma güzelim
05 Yorumla
Soran+1 yıldüşüklük? ne mana şimdi?
- +1 yıl
Bu yaşta orgazmı ilaçlarda mı aramak
Soran+1 yılyaşım doğru yazdığım halde tamamen sistemle alakalı yanlış yazıldı 31 yaşımdayım ben
- +1 yıl
Aynı düşüncem geçerli. Umarım yardımcı olacak biri çıkar
- +1 yıl
Ümitaiz vaka
Gizli Üye(36-45)+1 yılKayganlastirici kullan. Sevgilin hemen bosalmazsa kadinda epey ise yariyor.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. bence tamamen psikolojik kremle olcak iş değil
06 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani psikolojik ne yapmam lazım peki
Soran+1 yılbende öyle yapıyorum ama olmuyor ya :(
Soran+1 yılorgazm olamıyorum :(
Krem ya da ilacla degil vucudunu taniyarak
00 YorumlaDr görünsen iyi olur bence
00 Yorumla
+1 yılÖyle bir kremmi varmış
02 Yorumla
Soran+1 yılevet var
- +1 yıl
O kremi sürdümü nasıl oral yapcaz hem oral ve ilişkide boşalmayan kadına krem fayda etmez bence
Para tuzağı olduğunu düşünüyorum
00 YorumlaOnlardan uzak dur terapio en etkilisi
02 Yorumla
Soran+1 yılo nedir?
öyle kremde mi varmış
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMastla mı, partnerle mı deniyorsun?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. vardır belki
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım