Sevişmek aşka dahil mi?

Küçüklükten beri bize enjekte edilen ahlaki görüşlerden biridir "insan sevdigine elini sürmez". Evlenmeden dokunuyorsa amacı başkadır vb. Ben ilk defa sevgilim oldu ve hala onunla sevgiliyim ve biz sevişiyoruz. Bende onun ilk sevgilisiyim. Beni sevdiğini düşünüyorum çünkü beni üzecek hiç bir şey yapmıyor herkesden sakınır herşeyim le ilgilenir sürekli arar. Seviştikten sonra bana yiyecek birşeyler alır masaj yapar uyutur. Hasta oldugumda gelir bakar saçımı yıkar hastaneye götürür herşeyi yapar. Ama deli gibi de sevişir benimle. Seviştiğimiz zaman ikimizde birbirimizin canını yakıyoruz çünkü sert seviyoruz. Peki bir erkek sevdigi kıza elini sürmez diyorlar ya, o beni sevmiyor mu. Mesela sevdigi kıza cinsellik düşünmez evlenmeden elini sürmez diyorlar. Biz öyle degiliz sabahlara kadar sevişiyoruz. Beni ailesiyle tanıştırmak istiyor ve nişan düşünüyor iki haftadır. Üç aydır sevişiyoruz. Biliyorum dinsel olarak yanlış birşey çok günah ve normal olanda budur zaten. Ben sevgisel yönünü soruyorum. Gerçekten aşık oldugunuz kıza cinsellik düşünemiyor musunuz? Beni sevmiyor mu. Ben onu çok seviyorum
Sevişmek aşka dahil mi?