Ben hakim olamıyorum kendime ! Zararlımı sizce bu kadarı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Hizli giden atin boku seyrek olur derler. Bence fazla
02 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBen 6 da bırakıyorum. fazlasini denemedim. Zaten fazlası mekanize olur sanırım ilk postalar dakika şehvet nispeten korelir
04 Yorumla- +1 yıl
Yani yapılabilir tabiki nefesin yetiyorsa ve ereksiyon problemin yoksa. tabi ilk 2 de olduğu kadar yoğun bosalamazsin sperm olarak ama bosalamazsin diye birşey yok değişir kişiden kişiye
Ben 5. de bile hala gayet yoğun bir sperm hacmi ile bosalabiliyorum. Mastürbasyon yapmaktan elleri nasır tutmuş adam anlamaz. Verimsiz, oglanciklar ile yatan kadın da anlamaz 2 max 3 der biterler onu normal sanırlar. Bir elin 5 parmağı bir değil ölü gibi yatmayan bir kadın+sağlıklı aktif libidosu yüksek bir adam ile 6-7 gayet yapılabilir gün boyu. Erkek var 1.5 saatte boşalır erkek var 10dk da boşalır bunun için bir kıstas yok
- +1 yıl
Eig için teşekkürler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
11Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılAt yalanibi seveyim inanani
Kardes 4 den sonra penisde agei oluyor soktugunda aciyor hasi 5 ide yaltin bir damla bosaldin artik zaten bosalamazsin 5 saat surer yalanci got veren :)122 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl8 kere birini sikerken bosal ben 9. cu sana vericem
Cevap sahibi+1 yılAnladim kardesim soru neydi gunde 8 kere seks cokmu hergun steroidmi vuruyosun? :) hadi sktr git burdan :)
Cevap sahibi+1 yılAnliyorum kardesim o kadar steroide vurdun be hala boyle sik gbi bir vucudun var :)
Cevap sahibi+1 yılya bir dedigin bir deidgini tutmuyor cocuk degiliz sonucta herkes biliyor o kadar olmaifigni zaten yalan oldugu icin kimse siklemiyo farketmedinmi:)
Cevap sahibi+1 yıl3 haftatir basladin :) yeni basladin yani spora direk bolgesele gectin hadi sktr et bolgesele gecmedin:) adaptasyona girdin ordami basladin steroide :) allah icin hocam ayni isi bizde yapiyoruz :) 3 haftada 90 dan 110 evet inandim sana hahahahah:)))
Cevap sahibi+1 yılTamam atiyorum haci hoca bekle
Cevap sahibi+1 yıl
Cevap sahibi+1 yıl6 ay kardesim sadece 6 ay spor gecmisim yok
Cevap sahibi+1 yılBise kullanmadiigm soylmedim protein tozu ve iyi beslenme :) kardes sen yalan soyluyosun ona salladim ben
Cevap sahibi+1 yılKullanmadin steroid felan
Cevap sahibi+1 yılNeden nie helim
Cevap sahibi+1 yılYok kardesim
Cünüp gezmiyorsundur inş 😂
Hoş evden çıkmaman lazım 8 posta da 😂05 Yorumla
+1 yılO defa boşalbiliyorsun yani abart
01 Yorumla
+1 yılOha oglum ne ile besleniyorsun😑
01 Yorumla
+1 yılteorik olarak imkansız bir durum
05 Yorumla- +1 yıl
biyoloji okuyorum ve spermin üretilme süresi 56-65 gün arasında değişir günde 8 kere yapıyorsa 56 günde 448 eder. Ve tek bir sperm üretiminde 448 kere seks yapmaj için yeterli spermin üretilmesi imkansız
- +1 yıl
sperm sayısındaki artış sadece ona bağlı değil etki eden bir kaç hormon var ve hiç bir şekilde bu sayı 8 e çıkamaz ve her gün 8 kez imkansız bir durum
Kardeşim sende Ferrari motoru mu var?
02 Yorumla
+1 yılatış serbest yok mu arttıran ?
01 Yorumla
+1 yılElin ne düşünüyor bu konu hakkında?
20 YorumlaÇabuk bkarsın sonra... Biraz yavaşla...
00 Yorumla
+1 yılÇok biraz azalt derim
04 Yorumla- +1 yıl
:D ayaklar tutmaz be
- +1 yıl
:D:D:D
Gizli Üye(36-45)+1 yılElinde Nasır olmuştur o Zaman
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAyni kadinla yapiyosan cok 😁
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO vajinaya yazik olur :)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBeynin z. kilr
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMuz fındık fıstık ceviz bal polen tereyağı gibi şeyler ye kendine gelirsin fakat bunları yedikten sonra iyice coşarsın iradeli olmak için spor yap
Cevap sahibi+1 yılMotor hararet yaptığında zorlama fazla
Cevap sahibi+1 yılIyi bakalım geçmiş olsun
+1 yılÇükün düşecekk😋😂
01 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem