bir an merak ettim. Esnek zarlar var biliyosunuz. Kanama olmuyor. Hatta dogumda oluyo belki de hiç kanama olmuyo. Eski tarihlerden beri ailelerin baktıgı çarsaflar vs. naptı yani bu bakire ve kanaması olmayanlar? Hem erkekler hem kızlara sorum bu tarihte evlendiniz kanama olmadı ilk yapacagınız sey ne olur? Sonuçta bunu yapmadan bilemezsiniz esneklik durumunu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılşırınga ile kan entegre ederim, sonra unuturum, gerdek gecesi ''AA kan geldi'' diye sevinirim...
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMerak etmeyin! Artık gençlerimizin çoğu bu esnek zar olayının farkında ve biliyor ce hatta evlenmeden önce de dafalarca seks yapıp çoktan meseleyi çözüyorlar. Çoğu zaten üniversite ve hatta lşse çağında seks yapıyor ve kızlık mızlık kalmıyor. Modern erkeğimizde kızmış değilmiş çok ta önemsemiyor artık. Fiyelim ki kız oğlan kızsınız hiç ilişki yaşamadınız gerdek gecesi ya da bir kaç gün sonra korkularınızı aşıp ilk birleşme gerçekleşti ve kanama yok. Benim evliliğim öyle oldu. Hiç umrumda olmadı. Eşime güvenim tamdı ve daha önce bir ilişkisinin olduğunu hiç söylemedi, sormadım da. Peki ne yapmalı? Bakın bu konular da hassas olan bir erkek ise hiç bir şüpheye maal vermemek için evlilik öncesi kızlık raporu alabşlir ve var ise de esnek zarınız bu konuda da doktorunyzdan bşrlikte bilgi alabilir tüm şüpheleri ortadan kaldırırsınız. Hala ikna olmuyorsa derhal terkedin ondan kocada olmaz baba da. Karaktersizin tekidir...
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
10Cevap
ben hıc bırsey deem benımde gecmısım temız degıl nıe onu yargılayayım ve kızlık aramıyorum bebegım benlıgını teslım etmıs kızları sevın hemcıslerım
20 Yorumla
+1 yılDaha bakirim ama bakire olup olmadığını anlarım hareketlerinden esnek zara sahip olduğunu vs.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Onlardan kaldımi hala... dediğin gibi ya gelmez ise esnek vb sebepten dolayi
10 YorumlaO esnek zar hikayesi yüzde 90 yalan dolan belki yüz bn kızdan bir tanesi öyledir ama sorsan yarısı benimki esnek diyor. Bu arada gerdeğe girmedim girince göreceğiz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakire isen bakirelerin yüzde 99.98'inden gelir
O yüzden skntı yok30 YorumlaÖvünmek gibi olmasında altıma aldığımı delmeden bırakmam bırakmadımda şimdiye kadar?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEsnek falan hikaye araştır derim. Gurp yapıp esngim diyen bile var
10 Yorumla
+1 yılSeninki gelmezse toplu iğneyi eline batır çıkan kanı sür
00 Yorumla
+1 yılkan gelmesse doktora götürür kontrol ettirim
10 YorumlaBıçaklarım
10 Yorumla
+1 yılElimi soktum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Esnek dersin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı