Benim ilişkilerimde bu gerekli. Flört ettiğim kadına dokunamıyorsam, onu hissedemiyorsam gözümde diğer insanlardan farkı yoktur ve flört etmemize de gerek yoktur.
Sorun bir insanı sevmekse, uzaktan da sevebilirim. An kadar yakınımda olan bir insana, dokunamadığımda bir asır kadar uzak hissediyorum.
Beraber zaman geçirmek, bir bara gidip bir şeyler içmek, sinemaya gitmek, beraber bir aktivite yapmak ilişki değil gözümde. Bunu her kadınla yapabilirim ve yapıyorum da. O zaman her kadınla yapabildiğim bir şeyi bir üst aşamaya taşımanın da, bunun adını koymanın da bir anlamı yok.
Cinselliği de bir çok insanla yaşayabiliriz kabul. Ancak bu konuda bir insanla beraberlik kurup, işin içine duyguları da katmak daha değerli.
Cinsellik yaşayamadığım bir ilişki istemiyorum. Gerek sevgili, gerek flört...
@fangoria Bana delikanlılık ve adamlık öğretmeye çalışma, gönlünü kırarım. Kimseye bir şey vaadetmiyorum, ümit vermiyorum, kandırmıyorum. İnsanlara yalan konuşmuyorum.
Yaşını almış bir birey olarak herkes kendi kararını verebilir.
Birine "beraber olalım bak evleneceğiz" dediğime şahit olursan o zaman sorgularsın !
Kendi içinde yaşamak isteyipte yaşayamadığın arzuların eksikliğini, başkalarına laf çarparak telafi etmeye çalışma.
Buyum, kimin işine gelirse ! Kimseyle zorla ilişkiye girmiyorum !
Yaptığımda anormal bir durum göremiyorum. Kimseyi taciz etmiyorum, zorla bir şeyler yaptırmıyorum. Kendi isteği ile bir şeyler yaşamak isteyen kadınlarla beraber olmamda bir anormallik yok. Karşılıklı yaşanan bir olgu.
Bunda bir anormallik olduğunu düşünüyorsan, cinsellik kategorisindeki üyelerin %99'una da aynı şekilde anormal davrandıklarını söyleyebilirsin.
Kimsenin bekaretine de göz dikmiyorum. Cinsellik ile tanışmış insanlarla beraberim. Ki öbür türlüsü olsa da, kararını verebilecek yaşta olan bir birey zaten istediğini her zaman yaşıyor.
Birbirlerine nikâh düşen iki farklı cinsin nikâhsız olarak bu tür davranışlarda bulunması büyük günahlardandır. Siz bu büyük günahı işlemişsiniz. O halde derhal Allah’a tevbe etmeli, bağışlanmanız için O’na yalvarmalısınız
Sevgiyi aşkı yaşadığını zanneden o kadar çok insan varki. Yeryüzünde aşk öldü desek yeridir... ' Bence şu anki nesile ve duruma göre mutlaka öpüşme dokunma olur...'
En İyi Cevaplar