+1 yılDirek bu çocuğa ders vermeyi bırak. Bak bugün bunları yapan yarın öbür gün yemeğine içeceğine ilaç atar filan ne bilim kafan yerinde olmaz ya da uyumuş olursun yapacağını yapar sonra avucuna alır seni şantaj yapar başkalarına pazarlar filan. Onu geç evde tecavüz bile edebilir. Erkek sonuçta karşı koyma ihtimalin düşük bu konuda ne yazık ki.
Para ihtiyacın var anlıyorum ama Allah büyüktür 1 öğrenci gider yerine 3-5 öğrenci gelir. Ya da başka kapı çıkar karşına. Böyle karaktersiz insanlarla boşa vakit harcama. Çünkü 3-5 kuruş kazanayım derken hayatın kararın.12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim.
En İyi Cevaplar
Yorumlardaki cevaplarından gördüm ankaradasın galiba etüt merkezlerinden soru çözümleri için ders bulabilirsin kardeşim biraz araştırırsan ders saçma bir muhabbete dönmeye başlamış başına iş açabilirsin istersen etüt merkezlerine bak bir Ankara'da çok rahat bulursun
11 Yorumla
+1 yılgit bir cafede part time calıs günlük para veren yerler var bırak özel ders vermeyi o çocuğa baska öğrenci bulduğun zaman devam edersin
42 Yorumla- +1 yıl
yalnız başına çalışmayacak ama sonuçta
canın istyosa sorun neki hem paranı kazan hem hayatna bak
32 Yorumla
Soran+1 yılİstemiyorum tabiki bakireyim ben ne isim olur böyle playboy erkekle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
+1 yıldersi bırak. elalemi tatmin etmiş olursun, değer verdiğin şeyler kaybolur, dersi de zerre öğrenmez.
para için katlanılmaz. illaki bulursun.10 YorumlaKizlarla yatip kalkan biri oldugunu biliyosun ve hala ona ders mi veriyosun, para icin buna katlanmaya degmez, birak bence ona ders vermeyi
24 Yorumla
Soran+1 yılKardeş ben onun sevgilisi değilim bana ne kızlarla yatıp kalkmasından ben matematik anlatiyorum
Soran+1 yılBen öğrenci bulana kadar ders vermeliyim yoksa yurttan atilcam en iyisi bir arkadaşımı sevgilimmis gibi davranmasini rica etmek
Sonu iyidgil ama sana takms kafayi sevisme kacinlmaz olms seks istiyo basina is alma devam edersen boyle sorulara ders vermek istemiyorm de ama bunu disarda soyle
15 Yorumla
Soran+1 yılDışarda neden annesine derim direkt artık ders vermek istemiyorum diye
Soran+1 yılOnların evine gidiyorum onun çalışma odasında ders anlatıyorum ışte beni annesi ona buldu zaten ders icin
Öğretmeni ile böyle konuşabilen öğrenciler
Çok ilginç fanteziler12 Yorumla
Soran+1 yılO bendne 2 yaş büyük ondan bu rahatlığı sanirim
Anliyorum seni ama Para bir yere kadar paradan daha değerli şeylerde var
"KESKE DERS VERMEYI BIRAKSAYDIM" demeden önce bırak benden sana tavsiye...14 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum da şu an başka öğrenci yok para her şey değil kesinlikle ama yurt parasını odeyemezsem sokakta kalicam başka öğrenci bulmam lazım hemen
Soran+1 yılAnkara
+1 yılBen olsam ailesine bu olayı anlatır, ders vermeyi bırakırım.
12 Yorumla
Soran+1 yılOnlar biraz tuhaf ya ailesine desem de çok normal karsilarlar bu sorulari
- +1 yıl
Ders vermeyi bırakacaksan kesinlikle bu olayı olduğu gibi ailesine söylemeni tavsiye ederim. Rızkı veren Allah'tır. Öğrenci bulamam diye endişe etme bence.
+1 yılergenlik çağındaki çocuğa üniversiteli bir kız ders verirse sormaması avayiptir.
24 Yorumla
Soran+1 yılBenden 2 yaş büyük o ya o da uni oluyor ama çok tembel calismiyor
- +1 yıl
yine sormasında bir tuhaflık yok... aynısını ben de yaşadım.
Soran+1 yılAyıp bence onane benim bakireligimden kizardim falan resmen
- +1 yıl
O. rospu çocukluğu yapıyor
+1 yılUzak durmalisin çünkü sana bunu sorması bile en büyük saygısızlık senin rızkını veren ALLAH o yüzden mecbur hissetme devam edersen seninde istediğini zannedecek uzak dur ilişkiyi kes
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvde kimse olmadığı bir zaman istemediğin şeyler olabilir. Bence bunu en kısa sürede bırak. Lise öğrencilerine falan ders verme imkanı ara bence 😊😊
142 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılŞu an maddi durumun çok mu kötü yaaa. ODTÜ de okuyormussun. Devlet yurdunda kalmıyormusun
Soran+1 yılYa ben burs alıyordum o zaman iyiydim ama bazı şeyler oldu burslarim kesildi ve ailemden 5 kuruş para almıyorum ders vermezsem para olmaz ve yurttan atilirim
Cevap sahibi+1 yılDevlet yurdun da ücretsiz kalma imkanın olabilir. Yurtkur ' a başvur bence.
Ama şu an tek caren buysa mecbur devam edeceksin. Ama ders verecek başka öğrenci bulmaya çalış bence 😊😊
Peki evde ders sırasında tek değilsiniz değil mi
Soran+1 yılYa babamın durumu iyi o yüzden bana devlet yurtları çıkmıyor ve evde tekiz genelde onun çalışma odasında ders anlatıyorum o sırada annesi babası ışte oluyor
Cevap sahibi+1 yılO kötü işte.
Baban niye para göndermiyor
Soran+1 yılÜniversitede onun istediği yere değil odtuye geldim diye :(
Cevap sahibi+1 yılZor bir durum. Bende an kara dayım ama sneden ders aldıracak çevremde biri olsa sana yönlendirir dim ama malesef yok😊😊
Tıp istediler sen yazmadın ondan mı olsu
Soran+1 yılIstanbukda özel okulda tip yaz dediler benn istemedim odtude mühendislik okurum dedim babam o zaman destek vermeyiz falan diye tehdit etti ışte annem yok zaten kardesimle onlar ıstanbul da yasiyorlar
Cevap sahibi+1 yılHiç para göndermiyor mu😊😊
Soran+1 yılHayır göndermiyor kardeşim bazen ondan gizli yolluyor o kadar
Cevap sahibi+1 yılİnsan kızını hiç bu duruma düşürür mü yaa
Kız çocuğu sonuçta 😊😊
Başına iş gelebilir çok yanlış bir tutum
Hatta fazla para göndermesi lazım 😊😊
Cevap sahibi+1 yılDurumum çok zormuş yaaa. Üzüldüm şimdi
Soran+1 yılBabam çok inatçı biri annemden sonra iyice kötü oldu
Cevap sahibi+1 yılAnneM vefat etti sanıRIM , başın sağ olsun.
Biraz özel olacak ama abin falan ne kadar para gönderebiliyor sana. Ayrıca bu dersten ne kadar alıyorsun yaa. Merak ettim
Soran+1 yılErkek kardeşim 20 yaşında yolladığı zaman 500 600 yollar bana dayanamaz o çok seviyorum kardesimi
Cevap sahibi+1 yılHer ay yolluyamıyor desene. Peki sen bu dersten ayda ne kadar kazanıyorsun peki
Soran+1 yıl350 400 degisiyor ve evet kardeşim her ay yollayamiyor babamdan aralarda alıp biriktirip yollar bir mezun olsam kardesime maddi manevi o kadar destek olcam ki
Cevap sahibi+1 yılO zaman ayda 500 -600 tl ile idare ediyorsun desene. Peki yurt parası ne kadar bu arada 😊😊 öğrenim kredisi alıyorsun değil mi? Onla anca 1000 tl oluyor desene
Soran+1 yılYa babamın durumu iyi olduğu için devlet yurtlarında kalamiyorim ozel yurdada 550 tl veriyorum kredi alıyorum 400 tl ama okul masrafı o bu derken pek yetmiyor bile bu dersi veremesem yurt parasını dahi odeyemem
Cevap sahibi+1 yılAma devlet yurdu boşalınca yani Kasım ayı gibi falan kalabilirsin. Bunu dene bence 😊😊
Başka bir öğrenci bulman lazım. Ben çevremë bakarım ama söz veremiyorum sana.
Dershanelerde falan etüt derslerine girmeyi denedin mi hiç
Cevap sahibi+1 yılVeya okulda part TİME işler var. OnlarI denesene
Soran+1 yılYa ben o tarz ek işler yapamıyorum çok vaktimi alıyor ve derslerim çok ağır o kadar vakit ayiramam bu tarz özel dersler rahat oluyor saat başı yapıp hemen para alıp kendi dersime bakiyorum
Cevap sahibi+1 yılHaklısın 😊😊 iki öğrenci Bulsan iş tamam olur 😊😊
Bu arada kaçtasın. Son sınıfta falan mı
Soran+1 yıl3 e gectim
Cevap sahibi+1 yılAz kalmış iyi
Cevap sahibi+1 yılSana destek erkek arkadaşın yok mu
Soran+1 yılVardı ayrıldık 6 ay önce
Cevap sahibi+1 yılHayat senin için bayaa zor desene. Ama böyle dirayetli kalman çok iyi 😊😊
Soran+1 yılGucluyumdur ben aynen
Cevap sahibi+1 yılAma amcan, dayım Teyzem falan göndermiyor mu?
Yaz tatilinde peki eve gidiyor musun
Soran+1 yılYok yazları da gitmiyorum yaz okuluna kalıyorum üniversitede ve ben pek birinden para istemem amcamlardan vs kendim çalışmak isterim
Cevap sahibi+1 yılBabamla alakanı kestim mi o zaman
Bu ne biçim baba yaa. Kız çocuğu parasız bırakılnaz şehir dışında.
Ben olsan en azından kalacak yer parasını ve az da olsa harçlık gönderirim
Soran+1 yılBana tip okumadin odtuye gittin cezani çek diyordu en son ama burdan mezun olduğumda tiptan daha çok para kazanicam ve mutlu olucam o zaman da ben babamla konuşmam daha sadece kardeşim var benim için artık
Cevap sahibi+1 yılUmarİm her şey istediğin gibi olur. Hangi dal acaba. Makina mı
Soran+1 yılElektrik elektronik
Cevap sahibi+1 yılOoo çok iyi yaaaa 😊😊
Umarım Her şey istediğin gibi olur. Bende Ankara dayım. Eğer özel ders konusunda bir tanıdığım falan olursa sana yönlendiririm artık. Sana yardımcı olmak lazım.
Cevap sahibi+1 yılTürkan - s_ylan ın vakfına balan başvursana
Soran+1 yılOff of bakicam artik
Cevap sahibi+1 yılSenin gibi zor durumda ve başarılı kızlara destek olmak isteyen vakıf fazladır. Ama cemaatlerden uzak dur 😊😊😊
Cevap sahibi+1 yılÇağdaş yaşımı destekleme vajfı
Bunu internette bul ve araştırsana 😊😊
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica edeirm de 😊😊 Umarım her şey istediğin gibi olur. Eğer çok sıkılır dertleşmek falan istersen dönersin 😊😊
Devamli kizlarla takilip seks yapsaydi eger. Sana boyle davranmazdi. Demmk ki. Yapmamis veya en fazla genel eve gtmus
16 Yorumla
Soran+1 yılYok ya onu bilmiyorsun etrafında onun için ölen dolu kız var maddi durumu iyi diye ağzına düşüyorlar bunun
Soran+1 yılPlayboyun 'teki ışte ben uzak durdukça o yanasiyor
Soran+1 yılSorulması ayıp zaten
Ateşle barut yan yana durursa patlama kaçınılmaz olur.. onun ders alma gibi bir niyeti yok seni mikmek istiyor
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet anında birakirdim sonra yurt parasını siz öderdiniz ben sokağa atilmazdim çok zekice
uzak dur, ders vermeyi bırak. para kazanmanın bir yolunu bulursun, ama pişman olacağın bir olay yaşarsan geriye dönemezsin.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnternette veya okulunda ilan ver başka kişilerin de özel ders almaya ihtiyacı vardır yani iyi birisi değilse bırak. Zaten niyeti belli böyle sorular sorduğuna göre bulaşma bence başka kişiler bulursun
20 Yorumlaankarada sadece tek omu var ders vericek. onun sorularina tepki vermessen o bu duruma cesaret edip sana ders vermeye basliycaktir. aklini basina al gitme. ama yok ben illaki ders vericem diyosan keyfin bilir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 663 cevap paylaştı.
+1 yılCevap vermek zorunda mısın sana ne diyemedin mi? Böyle yavşaklara da ders verme
30 Yorumla
+1 yılkafayı sana takmış ble.. özel ders almasını nedeni o olabilir mi?
14 Yorumla
Soran+1 yılYok annesi ayarladı beni
- +1 yıl
Adamın dersten çok kadınlara ilgisi var belliki... annesine durumu anlatıp bırak. Maddiyatmı önemli yoksa kendi yaşamın mı?
Soran+1 yılKendi yaşantım ama yurt paramı bu şekilde karşılıyorum o sorun ışte
- +1 yıl
Tamam anlıyorum senide başka öğrenciler bulabilirsin...
+1 yılBence bunu bırak, ailesini falan tanıyorsan anlatıver yaptıklarını
12 Yorumla- +1 yıl
Bulduğun şeyi uygularsan bu defa da sevgilinle neler yapıyosunuz, veriyor muusn diye sorar
Soran+1 yılSorsa bile sevgilim olacak kişiyi güçlü secerim gözü korkar biraz
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu tip şeyler kadınların hoşuna gidiyor nedense ama bence uzaklaşın çünkü siz oraya gitmeye deam ettikçe o benim amacımı biliyor ve geliyor o da istiyor kafasıyla yaklaşacak
20 Yorumla
+1 yılOvv çok heyecanlı bence. Bakire değilim deseydin saldırırdı bence. Şimdi sadece sakso cekmeni ister
24 Yorumla- +1 yıl
İse yaramaz sevgilin olsa bile sakso ister senden masum bir sakso dan bişey olmaz. Eğer sakso çekmen için 100 tl önerse ne dersin?
Soran+1 yılBeyinsiz misin? Namus kavramın yok sanirim
- +1 yıl
Cocugun karakterinden yola çıkarak yorum yaptım. Bence o çocuktan bu beklenir
- +1 yıl
Keşke benimde özel ders verdiğim kız öğrencim senin öğrencin kadar meraklı sorular sorsa :)
+1 yıl"Bakire misin" özel bir soru. Bu soruda tepkini koymalıydın. Üstüne daha fazla gelecektir.
30 YorumlaNiyeti kötü gibi farklı part time iş baksan bu karaktersiz bişey yapmaya kalkmasın evde yalnız diyorsun bide
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Uzaklaşmanı tavsiye ederim.. laftan anlayacağını sanmam böyle birisinin.
10 YorumlaBen sana maddi destek olurum bırak o manyağı aylık yurt kiran ne kadar
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim iyi niyetin için 😊ama ben bir süre idare edicem
Normal olarak bırakman lazım üzüldüm senin adına burs ümkanı yok mu ne dersi veriyorsun
13 Yorumla
Soran+1 yılBurs almıyorum o olaylar karışık ya ve mat veriyorum
sapıkmış biraz :D ne dersi veriyosun bizde bakalım çevremize
12 Yorumla
Soran+1 yılMatematik
Soran+1 yılAnkara odtude okuyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk hoşuna gidiyorsa yaşa bir şeyler ama yok diyosan bırak
12 Yorumla
Soran+1 yılBenn sevmem playboy erkeğin 'teki umrumda bile değil kendince hava atıyor sürekli kızlarla
- +1 yıl
O zaman bırak ilerde sıkıntı yapmasın sana
Gizli Üye(25-29)+1 yılToplu alanlarda dersini ver paranı çıkar yoluna bak.
30 Yorumla
+1 yılders vermeye devam et ama ona yüz verme uyar kendisini sevgili var de ya da sanane seni ilgilendirmez de işine bak felan de
10 Yorumla
+1 yılNamusuna sahip cik o piccten koru kendini para icin serefini verme
10 Yorumlayol ver gitsin zaten senden buyuk eşşek kadar olmuş
ondan bir yol olmaz para kazanacağım derken başka şeylerden olursun10 Yorumlabiraz daha sabret bidaha yaparsa polise falan şikatet edeceğini söyle
11 Yorumla
+1 yılYakında üstüne çıkar ne bekliyorsun illa bişeyleri zorlamasını mı bırak gitsin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEk ders ver saati 150 lira al
42 Yorumla
Soran+1 yılKardeş biz namusluyuz ne sacmaliyorusn ya
Ne hadsiz insanlar var. Pes.
41 Yorumladerse devam edersen sonu belli
30 YorumlaSen dersini ver ama dikkatli ol
20 Yorumla
+1 yılOncelikle uzak dur ve Hangi şehirdesin
115 Yorumla
Soran+1 yılAnkara
- +1 yıl
Bak bir de aynı ev ortamında ve senden büyük, bence bir daha gitme başka işlere bakalim
Soran+1 yılBen yeni 23 oldum o 25 yaşında ışte
- +1 yıl
Bence sakıncalı bir durum
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Senin niyetin ne peki tam olarak, sende bu yönde istek var mi
Soran+1 yılYok ya bakireyim benim bu playboy erkekle ne isim olur sorumsuz erkeğin teki
- +1 yıl
O zaman hiç gitme bir daha, senin durumun ne tam olarak ona çözüm arayalim
Soran+1 yılBurs alamıyorum bazı şeylerden dolayı ve öğrenci bulamazsam yurttan atilcam ağlamak istiyorum :D
- +1 yıl
Ya saçmalama, kendini buna mecbur gibi görme
Soran+1 yılYurttan atilcam hala mecbur görme diyorsun :D
- +1 yıl
Ya ne yurdu daha hangi okulda okuyorsun takip atsana
Soran+1 yılOdtü Ankara
- +1 yıl
Taksit taksit cevap veriyorsun yaa bölümün ne?
Soran+1 yılMühendislik okuyorum
+1 yılYakında sana sarar bu demedi deme 😂😂
11 Yorumla
Soran+1 yılUmrumda olmaz yüz vermem ama böyle ders anlatırken rahatsız hissediyorim
+1 yılTokati vur gitsn evde tek msn?
17 Yorumla
Soran+1 yılEvt
- +1 yıl
Yanında kisa etek kisa short acik sacik olma napicagi belli olmaz elliyor mu seni arada
- +1 yıl
Nerelisin ki sen merak ettim
Soran+1 yılYok be ne ellemesi sadece dibime oturuyor ya da bana bakıyor falan.. Ankara
- +1 yıl
Bnde Ankaralı yim sincandayjm dikkat et sen genede napicagi belli olmaz amaci seks ise bir sekilde para vs.. yoluyla sana sahip olabilir azmis belliki acik saçık giyinmiyorsnn dimi
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Bnce uzaklas ondan basina is gelebilir bian altında olabilirsin heleki bas basaysaniz sknti para icin kendini tehliyeke sokma bakire olmasan napardn peki
Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Uzak dur seni goturecek yoksa
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaç para veriyor aylik
112 Yorumla
Soran+1 yılDers başına 80 tl kabaca😁
Cevap sahibi+1 yılNe kadar net yaz şunu
Cevap sahibi+1 yılAylık ne kadar
Soran+1 yıl5 ders falan veriyorum ayda ona 400 tl ediyor ışte
Cevap sahibi+1 yılBende üniversite öğrencisiyim aylık 400 lira sana veremem ama 200 lira verebilirim işleri yoluna koyarsam ders mers istemiyorum banka hesabına yatırırım diye düşünüyorum ama 2 ay sonra başlarım yatırmaya ve bu ne ln adam sana yavşiyor belkide zorla birlikte olucak senle ben burada birşey yapamıyorum zoruma gitti
Soran+1 yılÇok iyi niyetlisin çok teşekkür ederim😊 ama ben fikir buldum bir arkadaşıma rica edicem sevgilim gibi davransın bir süre başka öğrenci bulana kadar
Cevap sahibi+1 yılHe olur bak o hatta ders sırasında arasın seni aşkım filan desin konuşun o sapık yanındayken
Cevap sahibi+1 yılDuysun sizi sevgilinin varolduğunu bilsin o çocuk seni alsın hatta o evden
Soran+1 yılAynen bana da bu mantıklı geliyor
Cevap sahibi+1 yılTmdir bunu yap mantıklı olan bu
Soran+1 yılSana tekrar teşekkür ederim 😊
Cevap sahibi+1 yılBen sana dönücem birgün
Rica ederim
uzak dur hayatm gereksiz bir insan demek
20 Yorumla
+1 yılDersi birak ona yol ver gitsin.
10 Yorumlaseni mutlaka elde etmek istiyor.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Sen ne düşünüyorsun... açık açık istiyor
10 Yorumla
+1 yılDevam edersen dersi bırakacağım de
10 Yorumla
+1 yılBırak bela olacak gibi başına
10 Yorumla
+1 yılParadan önemli şeyler var
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılseks yapmaya meraklı değilsen bırak
110 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBirşey diyeceğim
Cevap sahibi+1 yılHangi üniversite okuyorsun Ve iyice saçmalama o kızlardan değilsen bırak o dersi
Soran+1 yılBen opusmedim bile ne o kızlardan olması ayrıca odtude okuyorum
Cevap sahibi+1 yılO zaman Ne bu derdin bırak Bunu sorman bile hata
Soran+1 yılAma maddi durumum kötü ya para lazım bana ve ders anlatmak en düzgün şey yaptigim
Cevap sahibi+1 yılBu aptalı bırak öğrenci illa bulunur Bunun derdi belli kendini düşürme
Soran+1 yılBir gün dayanamayıp çocuğa tokadı yapıştırıp cikicam ama sabrediyorum simdilik
Cevap sahibi+1 yılDikkat o başka birşey yapmasın sana o dedigin o kadar kolay degil pişman olduktan sonra Ne fayda
Soran+1 yılNeyse bakalim ben bir ortaokul öğrencisi bulursam birakicam bu kocaman erkegi
Cevap sahibi+1 yılHala aynı şeyi diyor eee sen bilirsin artık direk bırak eger korkmuyorsan seni elleyip öpmesinden
Ders vermeyi bıras
30 Yorumla
+1 yılBence ders vermeyi bırak yoksa iş işten geçicek
10 YorumlaNe dersi veriyosun?
24 Yorumla
Soran+1 yılMatematik
Soran+1 yılAnkara
Ogrencin sayin artar izin versen
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşver yavşagın teki işte
10 Yorumla
+1 yılBırak hemen