Vajina gjrişi illa yuvarlak mı olmalı? Bakire biri için soruyorum. Bakın kızlık zarı şekli kişiden kişiye değişir onu demiyorum, iç dudakların orası yani vajina girişi yuvarlak delikten ibaret mi olmalı yoksa o delik farklı da olabilir mi düz gibi mesela veya daha farklı
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yıliki farklı bakire kız ile birlikte oldum ama ikisininde girişi çok incecik ve büsüşmüş şekildeydi yani yuvarlak gibi görünmüyordu, serçe parmağımın gireceği kadar bir delik gördüm sadece, içine girerken zaten yuvarlak oluyor çünkü penis yuvarlak.. ama bakire olmayan kızlarda girişi yuvarlak olan da gördüm, böyle yukardan aşağıya elips gibi olan da gördüm, genelde gördüklerim elips şeklindeydi sanırım...
00 Yorumla
hayir asla. 6 tur zar var delikleri yuvarlak da ola bilir duz ola bilir oval ola bilir baska seklilerde ola bilir. Ama yuvarlak delikler rahat seks sirasinda bozulur ve kan akma olmiyor ve ya cok az oluyor ve cok acimiyor. Hic bir sert sey icine sokmadin eger merak etme.
04 Yorumla
Soran+1 yılVajinama bir sey sokmadim kesinlikle ama masturbasyon esnasinda bir cisim surterken falan zarar gelip gelmedigi konusunda da suphelerim var, kendim ayna ve ısıkla incelemeye calistim fakat iyice aklim karisti ve daha cok suphelendim. En iyisi cesaret toplayip jinekologa kontrole gitmek olacak sanirim
- +1 yıl
Hayir masturbasiyon hatta barmak sokmak bile zari delmez. Cok sert bir sey icine girmesi lazim. Bir penis sertlesdikte bir kemik gibi oluyor ve zari dele bilir ama mast ya oral almak asla zari yirtmaz. Sen telefonunla bir foto cek ve bak goreceksin ki zarin tam saglam. Cok zamanlar bir cift kac ay iliski yapiyollar ama kizin zari bozulmiyor. Zar kolay kolay bozulmaz.
Soran+1 yılCok tesekkur ederimm
- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılVajina için girdiği cismin şeklini alıyor haliyle penis te yuvarlak olunca
02 Yorumla
Soran+1 yılBakireyim iliski yasamadim ama yinede masturbasyonlar sonucu bu zamana kadar ya zarar verdiysem kuruntusu icerisindeyim
- +1 yıl
Cisim girmediyse zararı olmaz canım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
20Cevap
Hayır bakireyken bende o giriş gözükmüyordu bile gördün de şekline mi takıldın😂
11 Yorumlaoval ya da damla şeklinde olabilir, ancak bu zar olup olmadığını göstermez
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin zar olup olmadigini ancak bir jinekolog anlar sanirsam
Sende nasil bir vajina varmis ya oyle bir tarif ettinki. Milleti merak isonde biraktin
00 Yorumla
+1 yılIç kısım yuvarlak ya da elips. Üstelik içe ve girene göre şekil alabilir o
02 Yorumla
Soran+1 yılBakire biri için peki?
- +1 yıl
Değişmez. Böyledir durum. Itda sabır bir kıkırdak yapı falan yok sadece kas
+1 yılBakireysen normal zaten esnek bir yapıda olduğu için değişken olur
00 Yorumla
+1 yıl00 YorumlaKıZım bayram bayram işinizmi yok saçma sapan sorular
00 YorumlaKişiden kişiye değişir. Belli bir standardı yok.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 672 cevap paylaştı. yuvarlak değil hepsi zaten
00 Yorumlayok dikdörtgen prizma da olabilir
00 Yorumla
+1 yılBen genelde yuvarlak gördüm
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılseninki nssıl görünüyor
02 Yorumla
Soran+1 yılVajina girişi yuvarlak degil düz olarak görünüyor
Cevap sahibi+1 yılgirişinin önemi yok. vajinanın görünüşü güzel olsun yeter
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Bu yapı ile alakalı bir durum sorun etme
00 Yorumla
+1 yılVurur geçerim deliğin şekli çokta önemli değil
00 Yorumla
+1 yılFarklılık gösterebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFark etmez takıntı yapma
00 YorumlaStandart bir şekli yok onun :))
00 YorumlaÇizgi şeklinde. oval
06 Yorumla
Soran+1 yılHeh evet aynen böyle görünüyor
Soran+1 yılBen de bir sorun mu var diye düşünmüştüm bir takım kuruntularım var da jinekolaga gidecegim bayramdan sonra.
Soran+1 yılCizgi şeklinde, biraz inceleyip işin içinden cikamayinca kuruntu yapmistim diger cevaplarin birine daha uzun bir sekilde aciklamistim okuyup yardimci olursan sevinirim :)
+1 yılŞart değil her türlü...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılGenelde yuvarlak ve çok küçük oluyo
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabiki daha farklı olabilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Fark etmez
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği