Arkadaşlar, bugüne kadar hiç cinsel birlikteliğim olmadı. Sadece mastürbasyon yaptığımı ve bu yüzden içimde şüphe kaldığını belirtmek istiyorum. Vajinama hiçbir şey sokmadım kesinlikle, zaten girse hissederdim diye düşünüyorum. Lakin bir cisim yardımıyla veya sert bir şekilde mast yaparken kızlık zarıma zarar vermiş olabilir miyim diye şüphe içerisindeyim. Bazen aynayı alıp vajina girişine ışık tutup inceliyorum vajina deliğim, iç dudakların yapısı bana biraz değişik geliyor yani iç dudak düz değil mesela. Sizce zarar gelmiş olabilir mi?
Cevabın nedir?
Doktordan baskasi kimse goremez gecenlerde gerizekalinin biri vajinasini fotografini cekmis kizlik zari duruyor mu diye zaten gorunse sen bile kendin gorebilirsin niyr burada paylasiyon ki bir de fotografini bir sey olmamistir sapasaglam duruyordur hem farketmez zaten kizlik zarinin olup olmamasi olsa ne olacak olmasa ne olcak yani
10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 592 cevap paylaştı. Buna burda doktor dahi olmuş olsa kimse kesin bilgi veremez kesin bilgi için tahlil yaptırmalı sınız şuda var mast yaptığın zamanlarda vajina dan kan geldimi hiç ?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır gelmedi canım da yanmadı ama bilemiyorum bir tarafım sacmalama içine bir şey girse hissedersin diyor bir tarafım kendimi incelemeye devam ettikce şüpheye düşüyor
Ya bu zar o kadarda kıldan tüyden nem kapan birşey değildir bendede bisiklete binince vesvese oluşuyordu ama bunlar tamamen kuruntu diye düşünüyorum resmen birşey yaşamadığın sürece zarar görmez sanmıyorjm
01 Yorumla
Soran+1 yılKendim incelemeye çalışınca kafam karıştı işin içinden çıkamadım açıkcası, ve bu sayede kuruntu yaptım
Kesinlikle bakmakla anlayamazsın. Kızlık zarını görsen bile bozulup bozulmadıgını bilemezsin. Jinekologa görünmen lazım canim. Ayrica cekiniyorum demissin cekinecek bisey yok ki
06 Yorumla
Soran+1 yılBana iç dudagın şekli falan garip gelince içime kurt düştü daha cok. Tamam sagol canım cesaretimi toplayip uygun zamanda jinekologa gidecegim
Soran+1 yılşu an senin dediklerin de beni rahatlatıyor inan. Peki doktorun odasına girdiginde kendini rahat hissettin mi, ne dedin mesela doktora
Soran+1 yılPeki sagol icimi buyuk olcude rahatlattin ben de gidecegim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
18Cevap
ışık tutup inceliyom dedin allah seni napmasn :D allahtan gulesin ya sjjjs
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani bir erkekle yanlış birşey yaşamamışsın
Zarar gelmez çekindiğim icin gizli oldum
Ama yinede öyle yapma00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Merak etme zar yerinde ama. mast yaparken dikkatli ol yine de
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılSonuçta içine birşey sokmamışsın. Sorun olacağını düşünmüyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu kadar korkma zarar görmemiştir daha doğrusu patlamamıştır
00 YorumlaVajina deliğine bişey sokmadıysan
Kolay kolay bozulmaz04 Yorumla
Soran+1 yılBir şey sokmadım fakat mast yaparken hep bir deodorant kutusu gibj bir seyi surterek yapiyorum o yuzden zarar gelmemistir umarim, gerci surterken disina surtuyorum ic dudakla temas etmiyo sanirim
Soran+1 yılTesekkur ederim umarimm :) ha bu arada ic dudaga hatta vajina girisine bile bir anlik temas etse baski yapmadikca veya iceri sokmadikca zarar gelmez degil mi
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Zarar görmüş olabilir ama sorun yok görünüş ile buna hüküm veremezsin
00 Yorumlaİceri bsy sokarak yapmiyosan klitoral masturbasyon bozmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence bu kadar çok inceleme, sonra incelerken zarı yırtacaksın. Tüneleme giriyonda ışık tutuyosun
00 YorumlaÖyle kolay bozulmuyor merak etme bence
02 Yorumla
Soran+1 yılBen de bir kac sitede baskı lazım kolay bozulmuyor gibi seyler okudum ama olurya iste suphe, doktora gitmeden icim rahat etmeyecek
soran olursa bisikletten düştüm dersin
02 Yorumla
Soran+1 yılAcıkcası jinekologa gidip bir sorun cıkmazsa da geri kalan hayatımı baya dikkatli gecirmeye karar verdim
+1 yılBunu sen anlayamazsın üşenmede bir doktora git
03 Yorumla
Soran+1 yılYa gidecegim fakat çekiniyorum mesela doktora gidip kızlık zarıma baktıracagım demeye
- +1 yıl
O zaman sen daha çooook düşünürsün
Soran+1 yılTamam gidecegim
+1 yılsanmıyorum ama kontrol ettirmeye ne dersin?
04 Yorumla
Soran+1 yılGitmeye, doktorun odasina girmeye dahi cekinsemde korkunun ecele faydasi yok kisa zamanda gitmeye calisacagim
- +1 yıl
başka birisinden de yardım alabilirsin
Soran+1 yılİcimin rahat etmesi icin bayramdan sonra bir jinekologa gitmeye karar verdim, tesekkur ederim :)
- +1 yıl
rica ederim umarım istediğiniz sonucu alırsınız
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlabilir tabi dogru duzgun yap şunu
00 YorumlaBoş yere takıntı yapıyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılAynayla görürsün zaten zarı
04 Yorumla
Soran+1 yılAynayla sadece ic dudak gozukuyor, ikininca anca vajina deligi belli oluyor yani goremiyorum
- +1 yıl
Sevgiline göster o anlar
Soran+1 yılDirekt doktora göstermek daha iyi bir fikir sanki?
- +1 yıl
Bilmem ben eski sevgiliminkini görmüştüm
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Hayır. Keyfine bak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Olmaz
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği