Anlamlı hoş sözler kadınları cez beder adeta içlerini bir sözle titrete bilirsiniz. Ve bu bir yönden sekse davet etmekte de etkilidir siz ne kadar arzuladığınızı sözlerle dile getire bilirsiniz.
Sevişirken daha bir kendinden geçsin ve çoşmasını istiyorsanız. Seksi, kışkırtıcı sözler kullanın. Peki sizler kadınınıza neler söylersiniz? Siz bayanlar neler duymak istersiniz seks öncesi ve sonrası? Bir kaç tane örnek koyalım şuraya burda açık açık yazamam diyenler için😀.
"Sen dur diyene kadar durmak gibi bir niyetim yok"
Bole sıradan soZler bana gore deıl cunku ben seks yaptığım kadını acımadan becerırm kasıkları ağırana kadar onu hırpalıyarak canını yakarak becerırm soze gerek kalmaz sozun bıtttığı yer olur
zor kadinim diyorsun 😀 e tamam iste ana hedef sensin ben okuyunca direkt seni canlandirdim kafamda , hem fiziken hem ruhen , bu da seni kendini yansitmandan dolayi 😀
Erkek için pek yok.. aslında sielradan küfürler de çok demode.. o an o uğraştığı iş ile veya okuduğu bölüm ile ilgili küfürler daha akilda kalıcı ve sonrasında komik kaliyor.
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Kadınların yatakta duymak istediği en seksi aşk sözleri neler? Peki siz bayanlar partneriniz size neler söylese hoşunuza gider?