Kızlar, Eşim çok bakımsız. Bunu nasıl değiştirmesini sağlarım?

Siz kızlar daha iyi bilirsiniz bakımlı olmasını en kırılmayacağı yoldan nasıl derim. Örneğin birlikte olucaz diyelim. Ben full bakımımı etek traşımı oluyorum. Kokularımı sıkınıyorum. Ama onunki kıllı oluyor. Ağdasını hep geciktiriyor. Yaparken o kadar kıl oluyorki hissedemiyorum. Hatta penisimi zımpara kağıdı gibi tahriş ediyor. Yapmadığım zamanda anlayış gösteriyor ama hafiften trip atıyor. İş güçten her an birlikte olunmuyor. Bazen yorgun dönüyoruz falan. Ama atıyorum bir günümüz boş belli değilim. O güne kadar bekliyor. Kıllarını almıyor. Arada espiri bile yaptım gülüyor. Askerlik arkadaşım gibisin bu kıllar ne dedim şaka yollu utanıyor. Ya anlıyorum ağda kolay değildir tabi ama yaptığı zaman 1 1.5 ay gidiyor zaten. Lazere git dedim vakit ayırmıyor seansları kaçırıyor. Şimdi yarın güya bişeyler yapıcaktık. Dibine kadar orman onun ki. Hiç yapasım yok. Büyük ihtimal ben yapmak istemediğimden belki oral yapim dicek. Ama yani bende sana oral yapmak istiyorum belki buna izin vermiyosun ki. Çözemedim gitti. Ben baya titizim o pasaklı. Önceden hiç böyle değildi.
Kızlar, Eşim çok bakımsız. Bunu nasıl değiştirmesini sağlarım?