Siz kızlar daha iyi bilirsiniz bakımlı olmasını en kırılmayacağı yoldan nasıl derim. Örneğin birlikte olucaz diyelim. Ben full bakımımı etek traşımı oluyorum. Kokularımı sıkınıyorum. Ama onunki kıllı oluyor. Ağdasını hep geciktiriyor. Yaparken o kadar kıl oluyorki hissedemiyorum. Hatta penisimi zımpara kağıdı gibi tahriş ediyor. Yapmadığım zamanda anlayış gösteriyor ama hafiften trip atıyor. İş güçten her an birlikte olunmuyor. Bazen yorgun dönüyoruz falan. Ama atıyorum bir günümüz boş belli değilim. O güne kadar bekliyor. Kıllarını almıyor. Arada espiri bile yaptım gülüyor. Askerlik arkadaşım gibisin bu kıllar ne dedim şaka yollu utanıyor. Ya anlıyorum ağda kolay değildir tabi ama yaptığı zaman 1 1.5 ay gidiyor zaten. Lazere git dedim vakit ayırmıyor seansları kaçırıyor. Şimdi yarın güya bişeyler yapıcaktık. Dibine kadar orman onun ki. Hiç yapasım yok. Büyük ihtimal ben yapmak istemediğimden belki oral yapim dicek. Ama yani bende sana oral yapmak istiyorum belki buna izin vermiyosun ki. Çözemedim gitti. Ben baya titizim o pasaklı. Önceden hiç böyle değildi.
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
+1 yılEnteresan. Belki de sevişmek istemediği içindir. Sonuçtan böyle olduğu zaman ya isteğin azalıyor ya da uzaklaşıyorsun ister istemez, canın da acıyormuş.
03 Yorumla
Soran+1 yılYooo deli gibi öpüşüp sevişmenin peşinde. Sadece bu kadar orman gibi uzatması hoşuma gitmiyor.
- +1 yıl
O sadece sizi değil insanın kendisini de rahatsız eden bir şey. Sanırım ağda acısından bıktı, bıraktı gitti. Ama yerinizde olsam daha net bir tavrım olurdu. Bu önemli bir sorumluluk
Soran+1 yılTamam öyle yaparım sağolub
Kızlar Ne Diyor
3
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de önceden çok dikkat etmezdim, diye diye yaptırırdı sonra alıştım artık kendi başıma yapıyorum
10 Yorumla
+1 yılŞaka yollu değil direk söyle bence
11 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ya demicem galiba artık. En iyisi birlikte olmamak. Belki o zaman anlarda bakar kendine. Çözemiyorum kadınlar bakımsız ne anlıyorlar
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla acik acik de tüyleri n cok rahatsi edici de
06 Yorumla
Soran+1 yılDedim. Duvara söyle daha iyi. Diğer yönlerden sıkıntı yok. Kıllar hem sağlığınada zararlı pis kalıyor orası resmen son halini görsen şoka girersin arası gözükmüyor. İçi gözükmüyor resmen
Cevap sahibi+1 yılYuhh diycem ne anlıyor mus Oyle gezince deli mi ne
Soran+1 yılYa normalde ağda yapıyor. Ama yapmadımı varya şok yani. Ağda yapıyor ya yaparken o kadar tatlı oluyor ki bir gecelik ruhlarımız yer değişse o benim yerimde olsa anlar.
Cevap sahibi+1 yılSen trolmusn bir an oyke geldi
Soran+1 yılYani seks yaparken tatlı oluyor. Öbür türlü benim kinin ucuna mifer falan geçirmem lazım koruma amaçlı
Soran+1 yılValla değilim. Çok ciddiyim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler