Hayatımda yapmamam gereken büyük bir hata yaptım. Erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişki yaşadık. Bu konuda ayrıntı versem daha iyi olur. Reglim bugün bitti gibi sabah azıcık gelmişti. Sürtünme sırasında da ben yüzüstü yapıyodum. Normalde sırtıma boşalıcaktı ama işte öyle olmadım. Kalçalarımın arasına boşaldı. Hemen kalkıp temizledim. On tarafa gitmemesine özen gösterdim. Ama gelmiş olabilir mi? ya da gelse bile böyle hamile kalabilir miyim?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yıl“Zina eden kadın ve zina eden erkekten her birine yüz değnek vurun. Allah’a ve ahiret gününe gerçekten inanıyorsanız Allah’ın dinini uygulamada bunlara acımanız tutmasın. Ayrıca iman edenlerden bir grup cezalandırılmalarına şahit olsun. Zina eden bir erkek, zina eden veya müşrik bir kadından başkasıyla birlikte olmuş olmaz. Zina eden bir kadın da, zina eden veya müşrik bir erkekten başkası ile birlikte olmuş olmaz. Böyle bir şey iman edenlere yasaktır. Namusuyla yaşayan kadınlara zina suçu atıp bunu dört şahitle ispat edemeyenlere seksen değnek vurun. Artık şahitliklerini de hiç bir zaman kabul etmeyin. Çünkü bunlar yoldan çıkmıştır”
sen sopayı hak etmişsin bacı Allahın emri vurun buna12 Yorumla
Soran+1 yılNe diyon sen ya, gunahini dusunseydim zaten burada bunu yazmazdim. Acikcasi hata olarak gormemin sebebi kendi ahlaki degerlerim acisindandi. Din ile bir alakasi yok.
Cevap sahibi+1 yılTabi benim söylediğim belki unutmuş olabileceğin ahlak değerleri olabilir şunu unutmamalısın
Gizli Üye(30-35)+1 yılİhtimal hiç yok diyemem. Düşükte olsa bir ihtimal var tabiki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKardeşim penis vajinaya girmeden hamile kalmazsınız bir anlayın artık şunu ya sperm dışarıdan gelip yolunu bulmuyor direk içeri bırakılması gerek anlayın yeter
00 Yorumla
+1 yılKalabilirsin eğer üstüne geldiyse fakat çok düşük bir ihtimal
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
20Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılHamile olursan çocuk kesin şampiyon sporcu olabilir
O kadar yerde deliği bul içeri dal yakalanmadan uzun yolu geç vs vs baya bir özellik gerektirir çok fırlama olmalı sperm 😁10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhemile olabilirsiniz // ama ne kadar becerisiksizlik bu yaa
00 Yorumla
+1 yılEvet mümkündür, hamile kalman için güzel bir pozisyon
00 Yorumla
+1 yılBurada gorebildiğim tek hata korunmayı bilmemen
00 Yorumla
+1 yılHacı hamilesin işeyince iki çizgi yani.
10 YorumlaSen böyle bir hata yapmazdın inanamıyorum
10 YorumlaHamilesin sen geçmiş olsun iyi olmuş sana
00 Yorumla
+1 yılO şekilde içine akma ihtimali zor
00 Yorumlayok ya bişey olmaz merak etme
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. tabıkı hayır.. için rahat olsun...
00 YorumlaImkansız
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkalabilirsin doktora git
00 Yorumlayok olmaz
00 YorumlaZor ihtimal millet deniyo kac ay olmuyo
00 Yorumla
+1 yılOlabilir
00 Yorumla
+1 yılImkansiz.
00 Yorumla
+1 yılinş kalırsın kezbo
00 YorumlaGirmez vajinaya oyle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılkesin ikiz olur
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Hamile değilsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılHayır kalmazsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYok olmaz
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem