Bunlar biseksüellik belirtileri mi?

Öncelikle 22 yaşındayım ergenlik falan demeyin
ergenken ama başıma bir olay geldi bir sosyal paylaşım sitesinde bir kızın fotoğrafını gördüm ve yaklaşık bir sene kadar o kişiye karşı hep bir özlem duygum oldu yokluğuna ağladım hatta onun için defter tuttum ona duyduğum ihtiyacı anlattım ama hep kardeşim derdim başka açıklaması yoktu yani bütün fotoğraflarını topladım bilgisayarımda telefonumda vardı ama hatta çıkarttırdım içimde onun yokluğunun acısı vardı ama hiçbir şekilde adını koyamıyordum sosyal medyadan onu ekledim fotoğraflara beğeni yorum yapmaya başladı çok büyük sevinç yaşıyordum o zamanlar sonra bir erkeğe aşık oldum bir daha böyle birşey hissetmedim ama şimdi mast yaparken bazen kadınları hayal ediyorum lezbiyen videoları izliyorum mast haricinde hissetmiyorum birşey sadece güzele hayranım normal arkadaşlarımı bile güzel kızlardan seçiyorum çirkin kızlarla arkadaşlık yapmak istemiyorum güzellik şart yani ama bunun dışında hiçbir duygum yok mast konusunda da genellikle adet zamanında oluyor bu durum
Güncellemeler
+1 yıl
Ha bir de kadınların ellerini seyretmeyi seviyorum narinlikleri hoşuma gidiyor 🙄🙄 yazmayı unutmuşum bunu
Bunlar biseksüellik belirtileri mi?