Çok inciniyorum. İlişkiye girdiğimiz zaman beni sevmediğini hissediyorum. Bana istediğim gibi dokunmuyor. Bu beni yaralıyor. Beni sevmiyor mu? Beni sevmediği için mi başka kadınlara bakıyor?
Cevabın nedir?
+1 yılTürk erkeklerinin sorunu ne merak ediyorum! Bir kadının bu konuda dertleri varsa teselli olunması, uygun bir çözüm önerilmesi gerekir. "Suç sendedir, bakımlı olsaydın sende" gibi saçma sapan şeyler söylenmez. Bir kadın ne kadar bakımlı olursa olsun erkeğin gözü de gönlü de dışarıdaysa o adam (!) ADAM değildir. Eşine de çocuklarına da evliliklerine de hiçbir şekilde saygısı yoktur. Sen eşine bunları söyle, içinde kalınca çok daha fazla inciniyor insan.
53 Yorumla- +1 yıl
Ne saçmalıyorsun? Yabancılardan banane?
- +1 yıl
Madem yabancılarda bakıyor sorun yok o zaman öyle mi? Aklını mantığını seveyim.
- Cinsel Yaşam konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılBaksın. Ne var bunda? Allah'a şükür adamın 2 tane sağlam gözü var. Eşinin kör olmasını mı tercih ederdin?
31 Yorumla
Siz dünya güzeli bile olsanız dindar olmayan erkek başka kadınlara bakar. Etrafda bu kadar tahrik varken biz erkeklerin durumu biraz zor. Açık bayanlar resmen bize işkence ediyorlar.
Ben dindar bir erkegim ama bazen gözüm açık kadınlara kayıyor hemen gözümü kaçırıyor, kendime kızıyor ve kendimden utanıyorum.40 Yorumla
+1 yılBence seni sevmemesiyle alakalı değil. Emin ol seni çok seviyordur. Ama sanırım sana karşı olan heyecanını kaybetmeye başlamış. Monoton geliyor ilişkiniz. Bu nedenle farklı heyecanlar istiyor. Bu seni sevmediği anlamına gelmez.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
32Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 392 cevap paylaştı. Bu dediklerin beni de üzdü. Yaralı bir kadın cidden çok duygusal çok mahzun geliyor bana 😞😞😞. Sana erkegin öküzü denk gelmis. Umarım sorununu halledersin
30 YorumlaHer erkek bakar 50 sonra bakanlar diye bir soz dahi var Yani erkeklerin ruhunda var Ama sekste oyle davranmasi bakmasindan degildir bence
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 414 cevap paylaştı.
+1 yılBunu ona sor, açık açık konuş, beraber karşılıklı konuşup tartışmadan bu soruların cevabını öğrenemezsin. Biz sevip sevmediğini bilemeyiz.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı. Belliki seni evde herzaöan bulabilecgi kızma argo olacak ama işini gören kadın olarak görüp macera zevk peşinde koşuyor ciddi ciddi konuşmalısın
11 Yorumla
+1 yılSende benle ol ben sana gelir gunluk ev tutarim
Hayatinin en mükemmel oral yapmak titretmek ve suyunu agzima bosalmama cok isterdim keske bana bir tanecik sans versen10 Yorumla
+1 yılSinir bozucu. Siz baksanız kıyamet kopar ama.
Çifte standarda hayır. ❌10 YorumlaSenin çok güzel olmamandan dolayı olabilir, tabi bakmaması lazım ama bu nedenden dolayı olabilir.
10 Yorumla
+1 yılBeni sevmiyor mu diye bize mı soruyorsun... Nerden bilelim kendisine sorsana
10 YorumlaBence böyle şeyleri es geç bakmayan erkek yok. Sen sana hakettiğin değeri vermesine yoğunlaş
10 Yorumlaönce milletin puanlarini vermelisin :))
saka bir yana belki içinden seviyor kimsenin içini bilemezsin bu durumu ona tatlı bir dille cilve ile anlatmalisin. konuşarak çözülmeyecek sorun YOKTUR00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Okuzlrri bulma da ustunuze yok birlikte olma sen de bir sure
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 324 cevap paylaştı. bakımlı degilim demissin
Bakımlı ol O zaman üzülme sende
Saçmalıga bak20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Onunla iletişim kur rahatsız olduğunu şeyleri bilmesini sagla
10 Yorumla
+1 yılbelki senden soğumuş olabilir ya da o kadının fiziği güzeldir baktıklarının
10 Yorumla
+1 yılkarektersiz benimki gibi
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBelki monotonluk belkide fizigini cekici bulmuyordur
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOlabilir mi?
nerden biliyonuz başka kadınlara baktığını
10 Yorumla
+1 yılkaç yıllık evlisiniz acaba
16 Yorumla
Soran+1 yıl2,5..
- +1 yıl
yuva yıkmak kolay kurmak zor. her erkek kaçamakta olsa bakar ama öyle kalır aldatma olmaz.
kesin olarak aldatırsa ayrılırsın yazık 2.5 yıl. daha öncedemi ilişkide sana dokunmuyordu yoksa son zamanlardamı oldu.
ayrıca bakımlımısın.
Soran+1 yılDaha önce böyle değildi. Huy değiştirdi.
Soran+1 yılAldatmayacağını bende biliyoum.
Soran+1 yılBakımlı değilim.
- +1 yıl
sende destek veriyorsun ona ama
biraz kendine bak makyaj giyim olmadı biraz ara ver olmazmı
Sevmese neden evlensin
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılSeverek evlenmedinizmi
10 Yorumla Beğenmiyordur artık alışmış sıkılmış olabilir
10 Yorumla
+1 yılGirme ilişkiye sende.
10 Yorumlabiraz kendine iyilik et bakım yap tarz değiştir
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılhic konustunuz mu peki kac yillik evlisiniz
10 Yorumla
+1 yılKesin aldatıyordur da
10 Yorumla
+1 yılSende kendine partner bul tatlım
10 YorumlaSevmiyor olabilir dokunuşu bile farklı ise
10 YorumlaBakiyor derken nasil yani
10 Yorumlabaşkası var.
10 Yorumlaaç gözlü ne olacak
10 YorumlaUyardın mı eşini rahatsız olduğunu söyledin mi?
00 YorumlaSuç sizde mi acaba
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen de bana bak 😂
10 YorumlaSence
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Onları arzular
10 Yorumla
+1 yılAldatıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇocuk yoksa bosan
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz