+1 yılsöylediklerinizin her satırına imzamı atarım fakat yapılan eylem tek taraflı yapılmıyor kadın da aynı şekilde tenkit edilmeli bence. sonuçta yetişkin bir kadın ve kandırılması zor (eğer zeka ile ilgili bir sorunu yoksa) ve tersten baktığımızda da kadın da öz amcası ile ensest ilişki yaşamış oluyor. onun için adaletli davranıp kantarın topuzunu iki tarafa da vurmamız gerektiğini düşünüyorum ben.
01 Yorumla
Soran+1 yılTabi ki kadın da en az amcası kadar suclu baslıkta ve yazıda kadını lanse etmeyi unutmusum
+1 yılBu kadar tanınmış bir erkeğin böyle bir salaklık yapması inanılır gibi değil. Hadi yapacaksın sapıkmısın öz yeğeninle yapıyorsun. Hayatı kaydı adamın. Bu rezilliği hiçbir özür örtemez.
41 Yorumla
Soran+1 yılAhlaksız herif cocugundan utan bari
+1 yılburda neden sadece erkeğe yüklenilmiş? yeğeni evliyse ve amcasıyla ilişkisi varsa ona da yüklenilmesi gerekiyor. sonra erkeklere cinsiyetçisiniz diyorsunuz. olay beni ilgilendirmez kim ne yaparsa yapsın kimseyi ilgilendirmez de, bir tarafa yüklenip diğer tarafı aklamak? saçma.
02 Yorumla
Soran+1 yılAklanmaz tabi ki de yeğen de en az onun kadar suçlu
- +1 yıl
yine de kötü bir olay ya en azından tarafların eşleri için
+1 yılDaha da fazlası olduğu ama yayınlanmadığı söyleniyor. Karısı bence biraz zaman geçsin bırakacak veya baştan beri biliyordu.
116 Yorumla
Soran+1 yılyayınlanmayan görüntüleri gördüm basınla alakam oldugu için gercekten midesizlik ahlaksızlık diyecek söz bulamıyorum. O yeğeni de amcayı da Allah ıslah etsin
- +1 yıl
bir iyilik istesem goruntulere bende bakmak isterdim cok
- +1 yıl
Al işte 😂
- +1 yıl
E merak ettim bakalim bir nolcak
Soran+1 yılBenim o görüntüleri gösterip yayınlamam etik değil başımı belaya mı alayım?
Soran+1 yılGazetede çalısıyorum
- +1 yıl
Tw dusenler var onlardan bbaskasimi var
Kiz agzina oturmus tw gordum
Soran+1 yılEvet baska görüntüler de var
- +1 yıl
Goruselimmi lutfenozelden
- +1 yıl
Ya manyak mısınız.. Yayınlanmış görüntüyü kim tanımadığı birine verip başına bela alır 😂😂😂
Soran+1 yılyayınlanmayan da var
- +1 yıl
Klavye düzeltmiş, yayınlanmamış yazmıştım.
- +1 yıl
@Barkn699 hepsini görmemişsin :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
+1 yılnasıl ya amca yeğen mi gerçekten öyleyse igrencler 😡 degilsede iğrenç karisini aldatiyor
32 Yorumla
Soran+1 yılAmca yeğen ilişkisi malesef ve daha öncesi de varmıs yeni değilmiş.
- +1 yıl
hadi ya pislikler midem bulandı resmen
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yıldün bu mu adam yok erkeksihayvan mı adam deseler herkes ona adam bana sapık derdi.
şimdi toplum kendi gerçekleriyle yüzleşsin, şükürler olsun ki ben ne bu tip bir pisliğe bulaştım ne de bu tip pisliklerin iyi insan olduğunu düşünüp şaşırdım.20 Yorumla
+1 yılbu adam eve attı perdeden yakaladılar denize attı sahilden çektiler bir sonraki sefer kesin helikopterde götürecek kariyi nah bulursunuz.
12 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂
- 7 ay
İkiside razi olduktan sonra kim durdurabilir
- Cinsel Yaşam konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yıl20 yaşını geçmiş, aklı her şeye eren insanların kendi aralarında neler yaşadıkları onların bileceği şeydir.
Ne bizlere ne de başkalarına bu konuda laf düşmez.310 Yorumla- +1 yıl
Bence haklisin
- +1 yıl
Katılıyorum..
- +1 yıl
@Barkn699 aklı kemale ermiş kişiler arasında rızaya dayalı her türlü ilişki şekli o 2 kişi arasındaki bir meseledir. Hariçten kimsenin gazel okumaya hakkı yoktur diyorum.
- +1 yıl
İnsanların kimle beraber olacaklarını toplum değil, o insanlar belirler. Özgür irade diye birsey var. Ben kardeşime yegenime o hissi hissetmem.. Ama bu bana karşılıklı hissedip yasayan insanlara karısma eleştirme hakkı vermez..
- +1 yıl
@Barkn699 senin ilginmi var enseste
- +1 yıl
@bimuzversem Benim enseste bir ilgim yok. Ancak bu durum bana ensesti yaşayanları eleştirme ya da onları kınama hakkı tanımaz.
- +1 yıl
Ben sana sormadim ki etiketledimmya ona sordum bence onda ensest ilgi var yakinina
Gizli Üye(36-45)+1 yılmuratin yaptigi terbiyesizlik ama olaya tek tarafli bakmayalim. karsisindaki kadinin yaptigida terbiyesizlik. yani ikisinin yaptigida terbiyesizlik.
12 Yorumla
Soran+1 yılTabiki o kadının da yaptığı affedilir değil. İnsan amcasıyle nasıl böyle birsey yapar aklım almıyor
- 7 ay
Yasamadigin bir hayati yargilama ve adla asla deme
+1 yılİnsan çocuğunu emanet etmek için kardeşine bile güvenemiyor iste..
10 YorumlaNasil bir şuursuzluk bu ya millet kendinden geçmiş artık herkes birbirine atliyor lanet olsun ya
10 Yorumla
+1 yılSöylenecek söz yok. Yani ağzımı yormama değmeyecek insanlar.
10 Yorumla
+1 yılBelki aileyi kaynaştırıyorlar, ahlâk anlayışları böyle, banane.
00 YorumlaGerçekten iğrenç ötesi.
10 YorumlaAllah ıslah etsin hiç iyiye gitmiyor sonumuz.
10 Yorumla
+1 yıliğrenç Allah ıslah etsin
10 Yorumlaallah akıl fikir versin.
10 YorumlaGorunen koy kılavuz istemezz
20 YorumlaYa öz abisinin kızıymış şok geçirdim.
20 Yorumla
+1 yılyakalanırsan rezillik yakalanmazsan vezirlik ;)
20 Yorumlaöpüşme olsa yine iyi yaslama da var.
10 YorumlaSöyleyecek şey yok midesizlik
10 YorumlaAğbisi ya da yeğeni üvey olabilir
10 Yorumla
+1 yılrezillik başka bişey demek istemiyorüm
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılParanın kaldırma kuvveti
10 Yorumla
+1 yılGoruntulere bakmak istiyorum
00 Yorumla
+1 yılNe diyelim
10 Yorumla
+1 yılBir Mustafa Ceceli değil tabii...