Erkek içinde kadın içinde iç çamaşırı önemli olmalı. Dış giyim o ne der, komikmi duruyorum, ya beğenmezlerse gibi kaygılarla başkalarının fikirleri için özen gösteriliyorsa, iç giyimde bırakın eşinizi sevgilinizi kişinin kendisine saygısından dolayı özen göstermelidir.
00 Yorumla
+1 yılBence oldukça önemli.
pixel.nymag.com/.../lace.w710.h473.2x.jpg
Çekici mi? HAYIR!
img.dxcdn.com/productimages/sku_460271_1.jpg
Çekici mi? Hemde nasıl :D
Önemli yani114 Yorumla
Soran+1 yılBide aradın buldun mu 😂 tamam haklısın ikincisi güzelde utanmadan taşımak mesele 😂
- +1 yıl
Eee sen sordun bende buldum :D :D
Ya zaten bunları giyip sokağa çık demiyoruz ki :D
Böyle bir çamaşır giyiyorsan amaç azıcık bellidir zaten :D
Mercimeği fırına vermek için fırının ısısını arttırmak :D :D
Soran+1 yılBende sokak için demedim de ne bileyim 😂
- +1 yıl
www.miraclelingerie.ae/.../black-lace-babydoll.jpg
Transparan babydoll'lerde güzel yine. Ama gördüğün gibi önemli ;)
Kadınlari çin sence erkek iç çamaşırı mı önemli mi? - +1 yıl
Nasıl ne bileyim :d
Bunları evde eğlencesine mi giyiceksin haha :D
Soran+1 yılBunlar benim tarzım değil tam olarak 😂
- +1 yıl
Senin tarzın nasıl oluyor ki :D
Soran+1 yılAçıklayamam 😂
- +1 yıl
O kadar gizli diyorsun :D
Soran+1 yılHem çekici hem nazik edepsiz şeyler fazlailgi alanıma girmiyor seviliyorum, fiziğim güzel çok ekstra şeylere gerek duymuyorum sadece ondan 😂
- +1 yıl
Vay arkadaş :D
Arada kendini de övdü ya arkadaş haha :D
Sen öyle diyorsan öyledir :D
Ama unutma özel gecelerde özel kıyafetler güzel olur ;)
Soran+1 yıl😂 😂. Bilgilerin için sağol
- +1 yıl
Rica ederim. Bir öğretmen olarak vazifemiz :D :D
(Branşlar tam uymuyor ama neyse hahah :D ) - +1 yıl
Teşekkür ettim 😄
Erkek için sanmıyorum önemli olduğunu çünkü onlara genelde anneleri alır. :)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani şahsen sevişme olacaksa önemseme derecem artar ama günlük olarak ne giydiğiyle çok ilgilenmem. Ama tabii bu kendine bakmasın veya saçma şeyler giysin anlamına gelmiyor. Sonuçta kendisinin de bir zevki vardır :D
115 Yorumla
Soran+1 yılHer kadın öyşe olmuyor kimisi diyor ki nolcak o kadar para veremem zaten üstümden çıkacak 😂
Cevap sahibi+1 yılHayır ama mesela benim demek istediğim pahalı olsun tarzı bir şey değil. Ama mesela düz mantık düşünecek olursak ben mesela diyelim ki iç çamaşırını her zaman çıkarmak istemem yani nasıl olsa üstümden çıkacak biraz monotonlaşmış bir söz oluyor.
Soran+1 yılAma çoğu kadın bu düşüncede gençlerde önemsemiyor fazla
Cevap sahibi+1 yılO konuda katılıyorum. Ya mesela illa ki bir şeyler yaşamak zorunda değilsin ama en basitinden bazen pantolonundan görünebiliyor veya sütyen olarak giydiğin şeyin altından belli olabiliyor sevgilin veya herhangi biri istemeden veya bilerek de görmüş olabilir. Bu aslında senin ne kadar bakımlı ve kendine dikkat ettiğinle ilgili bir durum.
Soran+1 yılTabiki on yirmi sene evli kalmışta sanki sonradan kendini salmış gibi olmak komik biraz. Görünmese bile insan kendisini temiz ve düzenli tutmalı hele kadınlar. Şuda var kimisi evlenince çeki düzen veririm diyor ama insan değişmez. Ben bu kanıdayım.
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle. Ama ben evli olsam veya sevgilimle alakalı böyle bir durum olsa konuşmayı yeğlerim isteklerimi söylerim. Sonuçta en azından dile getiremedikten sonra anlamı yok. Tamam belki kendi önemsemiyor olabilir ama bu veya farklı bir şey benim için önemli ise ilişkinin evresi de uygunsa her konuyu konuşurum.
Soran+1 yılAynı fikirdeyim. Her seferinde karşı taraf hakkında kötü düşünmektense söylemek en mantıklısı
Cevap sahibi+1 yılYani evli olduğum kişi çiçekli böcekli iç çamaşırı giyse istek falan kalmaz çorbacıya gider çorba içerim :D
Soran+1 yıl😂 😂 😂. Herkesin zevki farklı çiçek var çiçek var 😂 😂
Cevap sahibi+1 yılÇiçeğin kokusu da önemli :D
Soran+1 yılVay arkadaş konu nereye gitti 😂😂 ben şimdi bile beğendiğim çamaşır olunca alıyorum kenara koyduklarım oldu 😂 😂
Cevap sahibi+1 yılKendine zevkine güveniyorsan sorun yok :D
Soran+1 yılGüveniyorum tabi evleneceğim insanda benimle aynı zevkte olduğu için sıkıntı yok 😂
Cevap sahibi+1 yılO zaman dert edecek başka konulara yoğunlaşın :D
Soran+1 yıl😎😎 😎
+1 yılBen pek iç çamaşırı giymem özgür olacak ne öyle hapsediyorsun
00 Yorumladonsuz olarak uyursak sabah evin ortasında bir çadır görebilirsiniz
00 Yorumla
+1 yılyatakta iç çamaşırı çok önemli kadın vucuduna göre iç giyim harika tasarlanmış yani giyimle çok şeyleri değiştirebiliyorsunuz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılher erkeğin belki mevzu olur diye özel günlere sakladığı bir cafcaflı donu vardır
00 Yorumla
+1 yılHer erkek için değişir bu düşünce... Mesela benim için hiç birşey ifade etmez...
00 Yorumla
+1 yılçok önemli beyaz iç çamaşırı otomatik libido düşürücü. kendim de giymem ileri de eşime de giydirmem.
00 YorumlaVücut yapısına, ten rengine uygun, seksi çamaşırlar etkileyici oluyor. Çeşit de önemli, tabi farklı tarzlar da..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. erkek görsellikten hoşlanır. iç giyim ilk 10 sn için önemli. :)
00 Yorumla
+1 yılönemli çünkü kadının zevki kadının tutkuşu ateşi isteği cesareti. ona göre yorum yaparız. vay vay kırmızı tanga giymiş ateşli karı bee 😀 😀
00 Yorumlakızın giydiği iç çamaşırı Seksi olması önemli tabii ki
Vajinayı belli eden dar boxer tipi giyerse özellikle
Hemen kalkar benimki00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen önemli buluyorum. Hatta dış giyimimden daha çok önem veririm. Bana kendimi iyi hissettiriyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHemde çok gerekse jartiyer çorabı olsun tanga olsun miss. Ben kendime hep siyah baxer alırım elegeant marka başka giymem
00 Yorumlaiç çamaşırlarını daha çok kadınlar sever bizim için gereksiz bir ayrıntı sadece
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Benim için önemli, özellikle beyaz renk ve pamuklu olması...
00 Yorumlaerkek için sadece temizlik önemli günlük değiştimi sıkıntı yok bayanlarınki gibi süslü dandetti değil sonuçta :D
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle tahrik ve çekicilik konusunda çok önemli. rengi modeli
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkek görene kadardır merakı sonra çıkartıyor zaten ☺
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsevgilim paçalı don giyse sevişmem
10 Yorumlarahat olsun sıkmasın yeter tipi önemsiz
00 YorumlaYüzde 100 Pamuklu olsun yeter bana.
00 YorumlaÇok önemli hem model hem renk
11 Yorumla
+1 yılBende seni seviyorum. Sen oldugun içn
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı.
+1 yılSeksi gösteriyo bazı çamaşırlar sadece
00 Yorumla
+1 yılçok önemli erkek için sexsi olcak dantelli olcak
00 Yorumla
+1 yılben de severim özellikle sütyenler çok hoş
00 YorumlaBirici etkendir benim icin
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
):) tangaya köle olabiliyorum
00 Yorumlabaya önemli dantelli siyah severım
00 Yorumla
+1 yılİç çamaşırı fetişi olduğum için çok önemsiyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılFazla önemli değil don bile yeterli bence
00 Yorumla
+1 yılÇıkacağı için 😁
00 YorumlaÇok önemli
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Önemli bence
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇok önemli
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem