Kiloluyum ben 1.73 boyunda 90 kiloyum var mı benim gibi kilolu kız seven? Ama yüzüm gözüm güzel çirkin değilim yani 😅
Cevabın nedir?
+1 yılmerhaba güzel kız bu soruyu sordugunda sana yazamıyordum 4 exper değilim soru neden cinsellik oldu anlamadım ama sonunda sana yazıyorum... ben cok severim kilo kızalrı.. deger evrriim her şey seks ya da bedende ait değil.. sana yazmak için o kadar sabrettim bana yazarsanzı sevinirim
00 Yorumla
+1 yılBakimli olduktan sonra kilolu kadinlar da son derece cekici ve seksi olabiliyorlar. Tek dezavantaj cinsel iliski sirasinda biraz hantal oluyorlar. Ama vucut hatlari guzel ve orantili olunca sekse doyum olmaz kilolu kadinla
08 Yorumla
Soran+1 yılBen zayıflayacağım ama çok veremem yani uğraşamıyorum 75-80 olurum ancak ama şu an bile kıvrımlarım iyi 99 78 105 hatlarım
- +1 yıl
Gayet guzel ki. Etin sıkı demekki. Boyle bir vucudu her erkek arzular emin ol
Soran+1 yılSanmam. 70 kiloyken ünide peşimde koşmayan erkek yoktu şu an 1 tane bile Yok
- +1 yıl
Sana oyle geliyor bence. Bak yuzun de guzelmis. Mutlaka karsina seni cok seven herseyinle begenen, seni deli gibi arzulayan bir erkek cikacaktir guzel kardesim.
Soran+1 yılErkekler tuhaf ya arzulu tutkulu birini isterler ben tam anlamıyla öyleyim sevdiğim adamı çok arzuluyorum ve ona da zevk vermeye çalışıyorum ama sonra da bu duruma laf etti..
- +1 yıl
Niye ki. Nesi kotu bunun. Arzulu bir kizi bulmus neyi begenmiyor
Soran+1 yılGit başka erkekler s.. zaten çok isteklisin dedi kavga esnasında midem bulandı ayrıldım
- +1 yıl
Tam bir odunmus. Takma kafana seni hakeden bir erkek cikacaktir karsina. Ona verirsin herseyini. O da senin mutlu olman icin herseyi yapacak emin ol
soruyu bu kısımda sormuşsunda arkadaşım zaten farkındasındır bu ülkede ördeğe tecavüz bile edildi. bende 167 75 kg yum. ama sorsan hepsi yatakta arzular dışarıya seni koluna takıp gider mi mekana felan onu sor
43 Yorumla
Soran+1 yılAynen çok mantıklı..
- +1 yıl
kadın ıseks oalrak ğörmek doğru değil ben severim onunla gezerim dolaşırım ve skes için yapmam ama görüyorum kendisi seksiyim sevişirim güzel diyor.. üzüldüm hemde çok..
Seven vardırda kabuğunu soymadan seven varmıdır.. Bilemem.
52 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
72Cevap
Eski sevgilim de aynı senin gibiydi 90 kiloydu poposu büyük tü oturdu zaman çok güzel oluyordu popoya şaplak çok güzel atılıyordu gogusler de 95likti çok güzel di eminim sende oylesindir şişko demiyelim kilolu dolgun kızlar çok hoşuma gidiyor ve kilolu kızlar zayıf kızlardan daha atesliler sende hiç takma kilonu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılaradığın adres benim.. kilolu hatunlara bayılıyorum.. başka kimseyi gözüm görmüyor..
20 Yorumla Boyuna göre kilon fazla belli etmez hatta kilolu değilde balik etli olarak atlandirilirsin
31 Yorumla
Soran+1 yılAllahtan boyum uzun yoksa kilom çok fazla görünürdü.. hoş şuanda domuz gibiyim
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Goguslerin iri ve dolgunsa bem begenirim. Baliketli kadinlardan hoslaniyorum
10 Yorumla
+1 yılSarışın için dünyayı esmer için sarışını yakarım.. vücut kitle endeksi büyük kadınlar her zaman çekici bulmuşumdur
01 Yorumla
Soran+1 yılO nasıl laftır :) şu an şoktayım gerçekten ama böyle narin ince belli tatlı bir kız yerine neden beni seçsin ki bir erkek diye düşünmüyor değilim
Tr deki erkeklerin kriterlerinde nefes alsın yeter var öğrenin artık bunu abi. d
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende diyorum bu herifler bana niye bakıyor :D baksana bacım bizleri de beğenen varmış :D
61 Yorumla
Soran+1 yılAynen şu an şaşırdım kız:)
Cidde'n güzelse ilgimi çeker öyleleri bide beyaz tenli ise :)
011 Yorumla
Soran+1 yılHayır esmerim
Soran+1 yılEvet bende 70 kilo iken Harika seksi oluyordum inanılmaz güzel oluyordum..
Soran+1 yılBen de sevmediğim birine neden istek duyayım ki? Bende sadece sevdiğim adama özel tutkuluyum.. hepte öyle oldum. Ne demek istediğini de anlamadım
Soran+1 yılTürkçeyi nerden öğrendin bilmiyorum ama zaten anlamakta istemiyorum :) iyi geceler
bak simdi buraya bir tom abaza gelicek simdi sen bana uy
10 Yorumla
+1 yılKilolular daha seksi oluyor bence, Daha istekli ve daha arzulu... :D
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok daha istekliyim. Üstelik zevk ile yapıyorum yani çoğu şeyi.. ama tabiki sevmem Lazım:) işimi iyi biliyorum ama değerimi bilmedi sevgilim
- +1 yıl
Senin gibilerin Değeri neden böyle paçozlarda görülüyor acaba :/ Yanlış yerdesin Güzelim Yanlış kapılarda heder ediyorsun kendini... Ben mesela Kilolu görünce içim dışım bir tuhaf oluyor... :D :D
Soran+1 yılValla ben çok istekli ve iştahlıydım eski sevgilimde ilk sevgilimdi bana dediği şey bu ne istek benden sonra başkasına bakmadığını nerden bileyim dedi Zoruma gitti ayrıldım.
- +1 yıl
bana bir mesaj atsana sen. Konu özel oldu Sohbet iyi olacak Sanırım. Senin için
Soran+1 yılAçıkçası çok soğudum erkeklerden yazmakta pek içimden gelmiyor ya
- +1 yıl
Çünkü yanlış kalplerde Heder ettiğin için Kendini! Fiziksel güzelliğe önem veren insanlara bel bağlaman.. Bence kendine bir şans tanı ;)
+1 yılIyi olur kıyma 38 tl kurban bayrami da geldi et almaya gerek yok seni gibi yerim 😁
02 Yorumla
Soran+1 yılHııııı
- +1 yıl
Iyi olur iste yumuşak cana sin
ele avuca gelecek, yatakta yoracak, bir de istekliyse tamamdırr
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılseveni vardır illaki ama bu zayıflamamak için de bir bahane değil bence :)
02 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle öyle katılıyorum ama zayıflayamıyorum iradem zayıf
Cevap sahibi+1 yılkafada bitireceksin çok gençsin daha bende 135 kiloydum 82 ye düşmüştüm 6 ayda yani istemekla alakalı bir şey
Gizli Üye(30-35)+1 yılkadın dediğin oturdugu zaman kucagi dolduracak 😉 seks yaparken kemiği hissetmeyecek sin 😉
02 Yorumla
Soran+1 yılOf ya sevgilimin kuçağına otururdum çok romantik anlar yaşardık hayvan herif ayrıldık
Cevap sahibi+1 yılbelki yenisini bulursun nerde yaşıyorsun 😀😀😀
Seven var tabi olmazmı yeterki kalbin güzel
Olsun03 Yorumla
Soran+1 yılKalbim güzel değerimi bilen Yok
Soran+1 yılEvet sabredicem.. belki zayıflarım
Karının biri çıkıp dese 150 kiloyum var mı hoşlanan diye bu erkekler ona da asılacak 😀
02 Yorumla
Soran+1 yılYani diyorsun ki kendini özel ve güzel hissetme?
+1 yılEski sevgilim 120 kiloymuş. Parasını yemek için çıkıyordum. Ameliyat olmuş. Şimdi 60 falanmış
04 Yorumla
Soran+1 yılOha 60 mı maşallah tüp mide mi?
- +1 yıl
Valla bir ameliyat olmuş ama anlamadım. DAha doğrusu sallamadım. Fazla yiyemiyormuş. Yiyince kusuyormuş falan
Soran+1 yılEvet tüp mide olmuş hiç sağlıklı birşey değil.. tıp okuyorum bende
- +1 yıl
Ben de makine mühendisiyim
+1 yılBen çok seviyorum. Kadın dediğinin eti budu tam olacak zıpladımı her yeri sallanacak
00 Yorumlabu yaşta bu kilo 10. sene sonra düşünemiyorum seni bide doyurursan aman aman 150 olursun
01 Yorumla
Soran+1 yılBu yaşta bu tip bu zeka... 10 yıl sonra yaşar mısın bilemem
Gizli Üye(36-45)+1 yıliş yerinde bir stajyer kız aynı senin gibi, 170 boyunda 88 kilo falan yüzü güzeldi, ne tepki verir bilmediğimden yazamadım. ben 70 kiloyum 175 boyum. siz fit erkek seviyor musunuz? kalıplı mı
014 Yorumla
Soran+1 yılOha bende stajyerim acaba o kız ben miyim :D nerde çalışıyorsun
Cevap sahibi+1 yılkaç yaşındasın? o kızın stajı bitti geçen hafta itibariyle
Soran+1 yılOha benimde geçen hafta bitti. 21
Cevap sahibi+1 yılşehir kayseri, senin?
Soran+1 yılYok İstanbul :) ben değil öişim
Cevap sahibi+1 yılo kız da 24 yaşında küçük değil.. sporcu musun? bacaklar kalın dedin de o kız kick boks yapıyormuş taş gibiydi
Soran+1 yılBen dansçıydım lisede falanken ama o eski halimden eser Yok şu an yumuş yumuş et
Cevap sahibi+1 yılpeki lisede mi hormonlar daha fazlaydı şimdi mi
Soran+1 yılşu an tabiki..
Cevap sahibi+1 yılzayıf kaslı bir erkek sana çekici geliyor mu? senin kilonda biri için 70 72 kilo erkek nasıl?
Soran+1 yılHayır malesef.. benim sevgilim 1.83 boy 105 kiloydu bayılıyordum ona..
Cevap sahibi+1 yılne kadar ileri gittiniz
Soran+1 yılAyrıldık
Cevap sahibi+1 yılsekste neler yaptnız? sevişme birleşme oral vs
Gizli Üye(30-35)+1 yılvurdunmu ses gelicek abi ben onu bunu bilmem. bide yuzu tatli oldumu tadindan yenmez
00 YorumlaVardır herkesin bir taliplisi. Not: zayıf sevmiyorum
00 YorumlaVücut hatları, hatların orantısı önemli.
Zira ateşli olduğunuz bir gerçek..00 YorumlaZayıf arkadaşlara ayıp olmasın ama midem bulanıyor dolgun dolgun daha güzel 😍😍
02 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten şaşırdım. Yani benim tipimde birini beğenir miydin
Balık etli ideal.. tabi karekter önemli kilo değil..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEski sevgilim 90 kiloydu yatakta da gayet iyiydik :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKoç burcu bir kilolu kadıno 100 kadına değişmem... Merak ettim seni doğrusu...
00 YorumlaBen çok severim ya 😊istahim kabardi bak
10 Yorumla
+1 yılKilomdan fazla kızlara karşıyım :D
01 Yorumla
Soran+1 yılBence mantıklı bende kendimden zayıf bir erkeğe bakmam :)
sende ne kasa vardir simdi
14 Yorumla
Soran+1 yılPopom güzel evet
Soran+1 yılNe için? Seks konuşmak için mi? Yok almayayım :)
Sevmekte kelime mi be!!
05 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya
Soran+1 yılSanal sevmiyorum gerçekten
+1 yılBence başarılı balık etlisin. Favorimsin :)
06 Yorumla
Soran+1 yılBaşarılıdan kastin tıp okumam falan mı :D
- +1 yıl
Hayır hoş bir vücudun olışu :)
Soran+1 yılBiliyorum takılıyorum da nerde biliyorsun hoş olduğumu bence gayrette domuz gibiyim
- +1 yıl
Haksızlık ediyorsun kendine
Soran+1 yılHiç sanmıyorum... göbeğim olmasa belki güzel olabilirdi ama o göbek iğrenç ya..
- +1 yıl
Bakmak lazım :)
+1 yılXXL Giyen kızlar defolun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkadın dediğin götlü göbekli olur
10 Yorumla
+1 yılçok var seven emin ol. benim tarzım değil ama.
00 Yorumlabayilirim kucagimi ve gozumu dolduracak
00 Yorumla
+1 yılseni alan yaşadı valla
00 Yorumlaiyimiş görrbilirmiyim seni
00 Yorumladenemedim bilemem 😂😂
00 Yorumlazaten kilolu kizlarin yuzu güzel olur :)
04 Yorumla
Soran+1 yılBen hep güzeldim ama zayıfken bin kat daha güzeldim
Soran+1 yılZayıfken 65-70 şu an 95-98 arası
kendinle barışık olman güzel bişey
05 Yorumla
Soran+1 yılÇokta barışık sayılmam:)
Soran+1 yılAma alıştım diyelim :D
Soran+1 yılEvet yüzüm gerçekten güzel yani ilk tanıştığım insanların direk tepkisi ne kadar güzelsin oluyor esmerim burnum kemersiz düz gözlerim büyük dudaklarım dolgun
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoyum 1.88 uyarssin bana 😅
04 Yorumla
Soran+1 yılAynen boylar uyumlu ama şişkoyum ben
Cevap sahibi+1 yıl75 kiloyum bende 😅 basenlerin çok şiş değildir umarım
Soran+1 yılHayır basenlerim geniş değil ama popom büyük
Cevap sahibi+1 yılOlsun daha iyi 😂 öyle olması :) daha iyi yani kadın dediğiniz etli butlu olur kuru olmaz
Gizli Üye(25-29)+1 yıl90 kilo fazla değilmi ya?
00 Yorumla
+1 yılKilo değil de güçlü kuvvetli olsun isterim
00 Yorumla
+1 yılTosun tosun :)
10 Yorumla
+1 yılGöğüs ve popoya bağlı :)
00 Yorumla
+1 yılBen severim ama terleyince iyi olmaz
00 Yorumlahatun dediğin ele avuca gelecek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyüzü gözü göğüsü güzelse iyi oluyor sekste :)
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet yüzüm gözüm memelerim vajinam bunlar gayet kadınsı ve güzel ama göbek ve bacak kalın yani
Cevap sahibi+1 yılEvet bazı şeyler kilolu hatunlar ile iyi oluyor :)
+1 yılİyiymiş alırım bir tane
00 Yorumlagörmeden bişey diyemem😀
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBalık etine bayılırım ben ;)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı. Sevilir :))
00 Yorumlaben çok severım etlı butlu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen karaktere önem veririm :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAranıyor musun kız :), öyle geldi bana
01 Yorumla
Soran+1 yılAranmak değil merak
+1 yılSanmıyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeninle sevişmek muhteşem olur
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet fena sayılmam
Sevmem
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyanında olsam severim 😊