Rahatsiz edici oluyor bazen temizlige dikkat ediyorum ilacta aldim ama kötü kokuyo sanki ya da bana mi öyle geliyor anlamadım😕
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılHamileiginle ilgilenen doktoruna sorsana, biz nerden bilelim senin vajinanin neden koktugunu? Belki cok erkekle yattin, hastalik tasiyorsun!
010 Yorumla
Soran+1 yılSacma yorumunu kendine sakla herkes sen degil
Cevap sahibi+1 yılTabi ben olamazsin, evli oalcagim, hamile olacagim, burda seks köslerinde vajinam neden kokuyor diye soru soracagim.. Cocugunun babasi bellimi bari?
Soran+1 yılKes sesini amca senin çocukların sendenmi onu arastir once😄
Cevap sahibi+1 yılDaha evli degilim teyze, evlenirsem senin gibi bir kasara raslarim diye korkumdan evlenmiyorum, basip basip geciyorum..
Soran+1 yılKasar senin... neyse insanlara iftira atmak gunahini almak cok kolay demi allaha havale ettim
Cevap sahibi+1 yılGörünen köy kilavuz istemez teyze, evli, anne olacak, akli basinda bir kadin buralarda gezmez.
Soran+1 yılSana ne ya keyfimin kahyasimisin burda takılan evli cocuklu kadin bir benmiyim gelmissin 50 yasina adam olamamissin cok yazik
Cevap sahibi+1 yılNe 50 si 87 yasindayim,
Cevap sahibi+1 yılAdam olup olamadigima senin gibi birisi karar verecek olsa yandik, ortalik karnindakinin babasi gibi GAVVAT dolar.
Soran+1 yılGa vat ta sensin p. zevenkte yanimdamiydin hamile kalirken godos senin kimden oldugun bellimi peki onu arastir
Hiç hamile vajinası koklamadım ama
Doktora git en iyisi00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen şimdi hamilesin ya hani sana bütün kokular çok daha kötü gelir hassas sin ondan
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
4Cevap
+1 yılGoogle amcaya sordun mu?
14 Yorumla- +1 yıl
Hamilelikte vajinal akıntı, kaşıntı ve koku artar. Bunun nedeni de hamilelik nedeniyle vücut sıvıları ve kan hacmindeki artıştır. Bu artış vajinal bölgede de şişkinliğe neden olabilir ve bu doğal bir durumdur.
- +1 yıl
Günlük ped kullanmak ve pedi sık sık değiştirmek koku, kaşıntı ve genel rahatsızlık hissini önemli ölçüde azaltacaktır. Öte yandan hamileliğin koku alma duyusunu keskinleştirdiğinden, siz şiddetli kokular alırken, başkalarının hiçbir koku duymaması sizi şaşırtmasın.
- +1 yıl
senin için araştırım dedim🎈 Hayırlısıyla kucağına alırsın İnşllah🙏
Soran+1 yılTeşekkürler😊
Gayet normal neden sorun ediyosunuz?
00 Yorumlapisliktendir temizlik yap
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyordum sagol
alkolle yıka
00 Yorumla
+1 yılkac aylık hamılesın
01 Yorumla- +1 yıl
buna göre mi karar verceksin?