Soru ciddidir. Dalga geçecekler başka soruya lütfen. Görünce bile tuhaf oluyorum. Bu durum anormal mi ve neden böyleyim? 😐
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah evlenecegin adama sabir versin. Ki bence evlenip 1 hafta sonra bosanir. Yok yani seks penis ve vajinayla yapilir. Nasil bir kadin penisten igrenebilir aklim hayalim almiyor. Bu bir psikolojik rahatsizlik psikologa gitmelisin. Ciddiyim. İster tünla ister tınlama ama ben gercegi söylüyorum. Ama birisi bir görüş yazmis türk kadinlarinin %50 si aseksüel diye. Bunu ben de bir yerde okumustum. Ama oranı birazcik yanlis söylemis. %40 ınız aseksüel. Yani seksle cinsellikle alakasi yok her 10 türk kadinindan 4 ünün. Ama neredeyse yari yariya. Bu konuda türk erkekleri olarak şanssızız. Artik evlenmeye korkuyorum ya kiz aseksüel cikarsa. Penisten igrenen, haftada bir kere yeter diyen, asla oral yapmam diyen, sperm görünce kusan falan. Yani türk kizlarini anlamak cok zor erkekleri cinsellikten ve evden sogutuyorsunuz %40 ınız. işimiz zor
18 Yorumla
Soran+1 yılAseksüel biri neden evlensin hadi evlendi evlenmeden önce size durumu beyan eder. Yabancı karılara gidersiniz o zaman. Gerçi onların da size çok bayılacağını zannetmiyorum
Cevap sahibi+1 yılNeden bayilmasinlar söyle bakalim? Türk erkeklerini kendiniz gibi aseksüel mi sandiniz biz sizin gibi seks özürlüsümüyüz. Rus kadinlari türk erkeklerine hayran ölüp bitiyorlar. Youtube yaz rua kadinlarinin türk erkeklerine olan ilgisi diye cikar. İzle de ögren
Soran+1 yılSeks özürlüsü değilsiniz ne kadar büyük marifet! Rus kızları kucak açmış sizleri bekliyor zaar. Gidin öyleyse ama sonrasında namuslu kadın da aramayın utanmadan. Son olarak kadınlarımızın bu denli aseksüel olmasında siz Türk erkeklerinin, diğer konularda olduğu gibi cinsellikte de hayvan olmasından kaynaklanıyordur belki? Bir de bu şekilde düşünün. Nesiller boyunca kadınlar seks makinesi, tatmin aracı olarak görmüş bir milletin ferdinden de başka sözler beklenemezdi zaten. Hep kadınları sorgulamak yerine biraz da kendinizi sorgulayın bakalım. Daha iyisine layık mısınız gerçekten..
Cevap sahibi+1 yılErkeklerin suçu yok. Kac erkekle birlikte oldun da erkekleri sucluyosun kezban. Allahın odunu seni. Kadin degilsin be. Erkek fatma seni. Penisten igrenen psikolojisi bozuk erkek fıtratlı kezban. Erkeklerin hicbir sucu yok. İsteksiz erkekler kadinlari seksten sogutur asil. Türk erkegi gayet fantezi dolu ve istekli. Sizin gibi vajinadan igreniyorum demiyolar üstelik acayip sekilli sarkik vajinalar oldugu halde bile. Ayrica ben rus kadinlarina gidicem demedim kendi kendini goot etme istersen. Namusluyum ve namuslu kizla evlenicem kezban tamam mi
Soran+1 yılŞu üslubuna bir bak ciddiye alınacak hiçbir yanın yok. Paragrafın yarısı hakaretle dolu. Okurken kahkaha attım. Bunun sebebi de aslında söyleyecek mantıklı şeylerinin olmaması ki bunu da beni yaftalayarak gösteriyorsun kekoş, görüşlerin için teşekkürler. Bence artık yazmamalısın.
Cevap sahibi+1 yılOkurken kahkaha atmis olabilirsin simirden ve kiskancliktan normal yani. Ben o hakaretleri senin bir önceki lağım kokan hakaret dolu yorumun icin yazdim erkek kilikli kezban. Senden daha ahlakli edepli olduguma zerre süphem yok. Sen nasilsan ben de öyle olurum nokta
Soran+1 yılGenelde lağım kokan görüşler senin görüşlerindi ve hâlâ kokmaya da devam ediyor. Ergen ergen konuşmana daha fazla katlanamayacağım. Aptal kekoş seni. Bu kadar çirkin sözün üzerine edepli olduğunu söylüyor birde. Seks budalası.
+1 yılBu tabi ki normal bir durum degil. Ileride iliskilerini okumsuz etkileyecektir. Bu tiksinme devam ettigi surece cinsel hayatiniz sadece vajinal iliskiden ibaret olur gordugun anda senin cinsel istegin korelir. Bu yastan sonra bakis acinin degismesi cok zor. Eger cinsel yonden arzulu bir erkekle evlenirsen hayatiniz bir sure sinra monotonlasir ve evlilik heyecanini yitirir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende de aynı durum var ama şöyle ki seks videoları izlerken bazı sahneler de gözüküyor direkt gözlerimi kapatıyorum istemsiz gerçekleşiyor yani birde çıplak vücut sevmiyorum. Eşim olunca durum farklılık gösterecektir diye düşünüyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen o tarz videolar izlemiyorum ama önüme çıksa anında kafamı çeviririm. Refleks olarak..
+1 yılEvet normal bir durum değil maalesef. Tabii heteroseksüel değilseniz normal olabilir
37 Yorumla
Soran+1 yılValla ne olduğumu ben de bilmiyorum. Sanırım aseksüelliğe doğru ilerliyorum
- +1 yıl
Bence tahrik olsuğu bir anda görmediği için böyle düşünüyor
- +1 yıl
@banaesmeyianlat Bilmiyorum ben eşiminkine yanağımı koyup öpüp uyuyabilirim bile...
- +1 yıl
Duygusal bağ dan mı , daha önce gördklerinden daha güzel olduğundan mı? @iştekuzukuzugeldim
- +1 yıl
@banaesmeyianlat Duygusal bağ kuruyorum, estetiğine bakmadan... Adamı seviyorsam orasını da çok severim...
- +1 yıl
@iştekuzukuzugeldim Hmm estetik çok iyi değil düşüncesi oluşuyor kafamda keşke görüntüsüde çok iyi deseydin:)
- +1 yıl
@banaesmeyianlat Her neyse iyi günler.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
37Cevap
+1 yılSenin gibi düşünen 20 yaşında sevgilim vardı geçen sene. Onunla birlikte olduk zevke getirdim onu , o esnada eline verince önce alıştı hoşuna gitmeye başladı. Zorla ikna ederek bir iki kere ağzına alınca onu da sevdi. İlişkiden sonra kendisine hayret ediyordu nasıl yıllardır tiksindiği şeyleri yaptı ona dokundu hatta dakikalarca yaladı.
İşini iyi bilen bir ehline denk gelmelisin ki tabularını yıksın02 Yorumla
Soran+1 yılMidemi bulandırdın. Dokunmayı geçtim o koca şeyi ağzına almak da nedir
- +1 yıl
Denemeden bilemezsin ki. vajina hakkında da olumsuz şeyler sölenip yazılabilir. Ama bunun tadına varmış biri için onu istediğin kadar kötüle , vazgeçilmez olur. Olurda birgün erkek ile yakınlaşırsan öpüşmeden öteye gitme. İzin ver vajinanı okşasın. Zevke geldiğin anda partnerin senin elini kabaran pantolonunun üzerine çeksin. Ufaktan ufaktan o şekilde dokun.
+1 yılgörüntü olarak öyle çok da bayılacağın bir şey değil zaten :D
62 Yorumla
Soran+1 yılAynen.
- +1 yıl
Emin misin? @sugarbaby_gyşa
neden tiksinip tiksinmedigine bagli. gecmiste cinsel taciz istismar falan. yasadjnmi. hic. bole. bisey varsa igrenmen normaldir. evliyim ve seyimi gosterip elletme merakim. var bu hazzi esimle tam yasayamiyorum mesela, sevmiyo tiksiniuo. maalesef
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok şükür kötü bir şey yaşamadım. Belki de yetiştirilişimizden, bilinçaltımıza bu şekilde yarleşti.
Eşiniz neden tiksiniyor ve bu sizin için sorun olmuyor mu
Gizli Üye(36-45)+1 yılTürkiyede normal. Cünkü türk kadinlarinin %50 sinin kadinligi olmadigi ve cogunun aseksüel oldugu cikti ortaya. Dünya saglik örgütünün arastirmasi bu. Allah türk erkeklerine sabir versin isimiz zor. bir de seksi cok seven bir adama böyle biri denk gelirse adam ya boşanır ya intihar eder
53 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEksileyen kezbana söyleyin benim dediklerim neresine girmis acaba bir söylesin. Ama cok agir batmis yani sözlerim. Kadinligini kaybetmis kezban seni. Seninle evlenecek erkege aciyorum simdiden. (Eksileyen kezbana diyorum bunu)
Soran+1 yılKaç kişi daha eksilemiş. 😄
Bu arada şu who nun bunu idddia eden verilerine nasıl ulaşabiliriz merak ettim.
Cevap sahibi+1 yılGoogla yazmayi denesen nasil olur acaba? Malum ks ye girerken bile google dan giriyoruz eger uygulama kullanmiyorsak tabi
Konuya yabancı olduğundandır ya da hijene dikkat etmeyen lerde denkgelmişte olabilirsin.
İşin duygusal yönünü gözetmeyip sadece ilişki odaklı cinsellik yasamaya çalusan tipler kızlarda bu konuya karsı korku ya da soğumaya neden olabiliyor00 Yorumla
+1 yılanormal değil çünkü çocukluğundan beri sana bunun kötü bir şey olduğu aşılandı. halbuki bu bir uzuv kol parmak el gibi bir şey. o yüzden normal.
02 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir. Çünkü bu birçok kızda var. Görüşlerde de paylaşmışlar. Erkeklere ne olduysa hemen saldırıya geçtiler
- +1 yıl
boş ver fikir bildirmeden hakaret edenleri çok ciddiye almanın bir espirisi yok erkek veya kadın farketmez.
dediğin gibi bir çok kızda bu durum var. bu normal bir uzuv bunu normalleştirmen lazım kafanda önce.
Cinsel Yaşam konusunda 350 cevap paylaştı. Eee sen de bakma yahu ürlog musun veya sünnetçi misin bakıp iğreniyorsun :)
16 Yorumla
Soran+1 yılBakmıyorum dün küçük yeğenime tuvaletini yaptırırken fark ettim. Küçük bir çocuğunkinden bile tiksiyorsam yetişkin erkeklerinkini düşünemiyorum bile. İğrenç.
Soran+1 yılMaalesef öyle
Soran+1 yılEvlenmem ki
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende vajinadan igreniyorum hormonlar azgınlık olmasa hiç çekilmez hele adet olunca iğrenc kusulur o koku ne ya bizimki temiz güzel pipim
15 Yorumla
Soran+1 yılİğrenebilirsin yadırgamam. Ama sizin penisiniz hiç de güzel bir şey değil. Boktan bir şey
Cevap sahibi+1 yılsizinkinden yine güzel kafası falan kalkınca heybeti dik duruşu ayrıca temiz koku falan yok
Soran+1 yılBetimlemelerin sayesinde Bir kez daha iğrendim.
Cevap sahibi+1 yılhislerimiz karşılıklı bende senden iğrendim git şurdan pislik
Soran+1 yılDen git bu venim sorum iğrenç varlık
kafa bagnazsa ve oyle yetistirilmisse bu dusunce normal tabi////ama tadini alana kadar//bi yerlestirsinler sen seyret sonra ne oluyor
02 Yorumla
Soran+1 yılBu çoğu kızda var. İğrenmek değilse bile korkmak..
+1 yılNormal Dehil Bnce Sen Bole Gidersen Lezbian Olarak Çıkarsn Alış Bizimkilere 🤔🤔
12 Yorumla
Soran+1 yılYoo kızınkinden de tiksinirim
- +1 yıl
Neden Peki canım Niye Tiskiniyon Ki Başına bir Olaymı Geldii?
+1 yılsen güzel ve büyük olanını görmemişsin. Benimkini görsen böyle söylemezsin :D
12 Yorumla
Soran+1 yılİğrenme sebeplerimden bir diğeri..
- +1 yıl
anladım
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende igreniyorum ama aziyorum sürekli çok tuhaf bı durum
14 Yorumla- +1 yıl
Güzel görüntülü görsen igrenmez sin 😉
Soran+1 yıl@Bakirhoroz28yeni Ya bir def olun gidin siz de koyun can derdinde kasap et. Hemen yavşama moduna geçiyorsunuz embesiller
- +1 yıl
Alışırsın
+1 yılBende kadınların Organın dan. Ama gel görki zevk alınca umursamıyorusn.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılResmen eski sevgilim gibisin, oda aynen öyleydi hatta kusmaya yakın hale geliyordu :( çok uğraşmıştık
00 Yorumlagörünce!!! nerde görüyosunki sünnetçi kamil abi senmisin
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet benim. Sen hiç vajina görmedin mi?
Soran+1 yılKüçük yeğenime tuvaletini yaptırırken tiksindim. Diğer organlar gibi değil dokunuken bile elim gitmedi anlayacağın
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsert dimdikken içine almadığın içindir içinde hiisettiğinde ve üzerinde dsireler cizdiğinde herşey değişecektir
00 Yorumlaalışırsın seversin zamanla ilşkiye girdinmi daha önce
00 YorumlaKiminkini gördün bu duruma geldin kız
01 Yorumla
Soran+1 yılBir kere bir gifte görmüştüm yeterince iğrenç gelmişti.
Ama dün küçük yeğenime tuvaletini yaptırdım. Zor dokundum. İçim bir tuhaf oldu.
Karsi cinsin ki daha igrenc.
02 Yorumla
Soran+1 yılO da senin düşüncen ama bunu diyip de ertesi günü kızlara yavsamıyorsunuzdur umarım. Zira benim sözlerim zoruna giden her erkek aynı şeyi söylemiş. Ama burada utanmasalar kızlarla sanaldan seks yapacaklar.
Gizli Üye(30-35)+1 yılgayet normal benim durum da aynı
51 Yorumla
Soran+1 yılGeri zeekalılar da anlamıyorlar. Hemen yaftalama derdine düştüler.
bebek yapican o organdan
30 Yorumla
+1 yılolabilir.. normal şeyler bunlar..
01 Yorumla
Soran+1 yılO da senin düşüncen
+1 yılBence sizinki daha iğrenç :D
02 Yorumla
Soran+1 yılSenin düşüncen. Saygı duyarım. Ama bunu söyledikten sonra gidip kızlarla seks muhabbeti yaparsan da o zaman işin rengi değişir
- +1 yıl
Onume gelenle bu konuyu konusacak kadar basit birisi değilim.
gercek hayat ta mi yoksa filmlerde mi
00 Yorumlapek evlenme sıkıntı olur
00 YorumlaNe vajinalar var bence onlardan daha estetik :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılBakmazsan tiksinmene gerek kalmaz
04 Yorumla
Soran+1 yılHa evlendikten sonra fark etseydim daha iyi olurdu yani?
- +1 yıl
evlenme iste ne güzel hayatını yaşa, çük olmadanda yaşarsın
Soran+1 yılAynen çok daha güzel ve temiz yaşarım hem de.
- +1 yıl
Çük olunca kirleniyonmu :)
- Cinsel Yaşam konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yılAgzıyla tatmin edebilir mi bir erkek seni?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal tabi
41 Yorumla
Soran+1 yılNeden sence
+1 yılBenimki cok küçuk tiksinmeye bilirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılAnormal nedenini araştır
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılSana hep çirkini denk gelmiştir o yüzdendir
06 Yorumla
Soran+1 yılHepsi çirkin. Sanki çok güzel bir organmış gibi
- +1 yıl
Allah allah kaç tane gördünde hepsine çirkin diyon
- +1 yıl
Peki sen kendi organını beğeniyomusun
Soran+1 yılİnsan kollarının bacaklarının her biri birbirinden çok mu farklı? Biri neyse diğeri de o.
- +1 yıl
Tabikide farklı neyse keyfin bilir çocuğun falan olmaz işte
- +1 yıl
Kuruyup kalırsın
Gizli Üye(30-35)+1 yılben de yaa şekli iğrenç
21 Yorumlatadını Alsan begenirsin
00 Yorumla
+1 yılBence göze hoş gelen görmediğin için olabilir
00 Yorumla
+1 yılsen çirkinimi görmüşsün güzelini değil
10 YorumlaNe hoşuna gidiyor?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin gibiyim.
35 Yorumla
Soran+1 yılSence neden böyleyiz
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum ama hiç estetik değil ya bir tuhaf dokunmak bile istemiyorum
Soran+1 yılAynen. Dokunduğumu hayal bile edemiyorum. 😕
Cevap sahibi+1 yılİlk gece görmeye bile dayanamam napacaksam eşim tut oksa falan demez umarım
Soran+1 yılBöyle giderse ben evlenmem bile
+1 yılzamanla alışırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvli mısınız?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılTadını alsan böyle demezsin çünkü birçok bayan hastası boşanip arayan çok bayan yazmış
- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılanormal
00 Yorumla
+1 yılsende anormallik var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende öyleyim
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Normal
00 Yorumlaevet
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi