Boyle bir tecrubeniz oldu mu? Spontane mi gelisti onceden giyilmesi planlandı mı :)
Cevabın nedir?
+1 yılSiyah jartiyer olabilir erkekler yani bizim üzerimizde gercketen etkisi çok büyük tabi teniniz beyazsa eger. esmerseniz beyaz tavsiye ediyorum klişe olanları size söylemiyorum bu arada tangali jartiyerlerden ve pelerinli olanlardan bahsediyorum eğer giyicekseniz corapsiz asla giymeyin corap üzerinden çok güzel fanteziler yakalabikirsiniz partnerinize ağzıyla çıkartmayı sagliya bilirsiniz mesela. Olmazsa olmaz topuklu ayakkabı eğer siyah jartiyer takım giyicekseniz kırmızı fantezi topuklu ayakkabı gider siyah kirimizya uyumludur siyah topuklu ayakkabı da olabilir fakat tabanı kırmızı olan olursa daha iyi enstante sağlar size. Beyaz jartiyer takım giyicekseniz eğer beyaz topuklu ayakkabı gider diye düşünüyorum. Bu arada partnerinzin karşısında tam vücud olarak çıplak kalmayın jartiyer takım s*udyenin üzerinden gogusunuuzu çıkartın üzerinde olsun gerçekten kıyafetin üzerinde olması çok büyük haz sağlar her iki tarafa da ilişki sırasında tangayi çıkartmadan yandan olabilir. Jartiyerler çorabı diye geçmeyin partneriniz onu sizden ağzıyla çıkartır vy. Siz corapla penisini kavrayıp aşağıya yukarıya görebilirsiniz birkaçtane daha fantazi var
010 Yorumla- +1 yıl
Her iç çamaşırı sorusuna aynı şeyi kopyala yapıştır yaptığın gözden kaçmıyor asdfas :D
- +1 yıl
@sugarbaby_gyşa çünkü sahibi benim yazan ben olduğum için doğrusu ilk defa kopyala yapıştır yaptım :) sizde dikkstlisiniz bakıyorum da çok uzun olduğu için öyle yaptım :)
- +1 yıl
Öncekini dün okumuştum, unutmamışım :D
- +1 yıl
@sugarbaby_gyşa nasıl ama tamamen benim Kendi fikirlerim ve yazılanlardan ve takip ettiğim gelişmeleri toparladım beğendiniz mi ki?
- +1 yıl
Çoğunluğun kabul edeceği şeyler zaten. Kişisel olarak beyaz sevmiyorum hepsi bu. "Pelerinli olanlar"ın adı da babydoll bu arada :)
- +1 yıl
@sugarbaby_gyşa teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için bu arada vucud corabıda çok iyi :)
- +1 yıl
Bel inceyse evet..
- +1 yıl
@sugarbaby_gyşa size uyar miki? Merak ediyorum da gercketen
- +1 yıl
neden?
- +1 yıl
@sugarbaby_gyşa bu kadar dikkstlisiniz :)
Çorap, jartiyer, transparan bir elbise vb. Ben naturel çıplaklığı sevmiyorum, ama bu objelerin hepsi hem çıplaklığı sunuyor, hemde hafif giyinik hissi uyandırıyor, bence çok seksi...
Bu tarz sevişmelerimin hepsi malesef planlayarak ve isteyerek oluyor, spontane hiç gelişmedi :D Gelişmesini çok isterdim :D00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
30Cevap
+1 yılSiyah çoraplarımı giyiyorum ve sevgilimi siyah çoraplarım ile bagirta bagirta beceriyorum
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. kilotlu çorap olmasın onu çıkartmak zor oluyor, jartiyer olabilir ama onu severim. Bunlar daha önceden planlanmış olmadan yapılması zor yani spontane gelişmez bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 495 cevap paylaştı.
+1 yılTen rengi külotlu çorabın olacak üzerinde babet veya topuklu giymiş olacaksın en büyük zevk odur bence. Eğer türbanlı isen kapalı daha fazla zevk verir siyah jartiyerin yeri ise bambaşka
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 392 cevap paylaştı. Bayiliyoruz külotlu corapla yapmaya. 5 kere sevisiyosak bir tanesi mutlaka çorapla oluyor. Cogunlukla da vücut corabi oluyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Ben türban seviyorum.. Ve çıkartmadan sevişme boyunca kafada kalmalı..
10 Yorumla
+1 yılevetttt jartiyer süper özellikle siyah ve beyaz offf
00 Yorumla
+1 yılCok severim planli olarak ta yaptığımiz oldu spontane de geliştiği oldu 2 yerine 3 posta atiirir her zmaan o elbiseler 😍😍😍
16 Yorumla
Soran+1 yılOlayı kendi acından ozetledin :) begendigin elbise ve corap modelleri neler?
- +1 yıl
Model ismi olarak isimlere hakim degilim ama fotolarla anlatsam daha kolay olur. Az kapatan cok acikta birakan modeller. Marka dersen penti ye sık giderim hediye icin 😊🙈
Soran+1 yılPentide bir erkegin tek basına olması cok itici oluyor ama :)
- +1 yıl
Yapacak birsey yok napiyim 😊😊 neticede girme hakkimiz var 🙉🙈 her ne kadar utansam da kasadaki masum kiz zevkli bir erkek olduğumu itiraf etmiş ti Üsküdar da 😃😃
Soran+1 yılOo bende merak ettim ne kadar zevkli oldugunu :)
- +1 yıl
Imm gercekten mi 😊😊 bak simdi bende senin nelersen hoslandigini merak etmeye basladim 😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiz çok kullanıyoruz harika oluyor ve çıkarmıyorum tüm gece üstünde oluyor sabah uyandığımda onu öyle görmek ayri bir zevk oluyor be :D
00 Yorumla
+1 yılelbiseli seks çok hoşuma gider, acelem var gibi, yakalanacak gibi heyecanın üst düzey olduğu izlenimi verir
00 Yorumlabayılırım. bazen özellikle isterim giymesini. ya sen?
00 Yorumlaevet ben ten parlak çoraplı olunca çok hoşuma gidiyor çok delip yapmışlığım var
010 Yorumla
Soran+1 yılSevgilimde hep bunu istiyor. Ozellikle giymesini mi istiyosun
Soran+1 yılMesaj atabilirsin istersen
Soran+1 yılOgrenmene gerek yok o halde :)
Soran+1 yılMesaj atıyordum simdi. Kapalısın.
Soran+1 yılSiteyi bilmesemde inansam keske :)
+1 yılSeksi giyimli kadın cıplak halinden daima daha çekicidir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPlanlanırsa bayılırım külotlu çorabı delipte yapabilirim jartiyetde olur farketmez bayılırım 😍😍😍
00 YorumlaVücut çorabı olsun çıkarmadan yırtarak girerim 😍😍
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer erkek sever daha sevvismedim bilemicem o yuzden
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkilotlu çorap vardı yırttım direk ordan soktum sevgilim nasıl coştu azdı o anda
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiç nasip olmadı ama çok isterdim.
10 Yorumlaofff cok severim heleki ipek ya da satense
00 Yorumla
+1 yılyırtılır onlar genelde fazla uzun ömürlü olmaz ^^
00 YorumlaCikarmadan sevisirdim bayiliyorum
00 Yorumlayırtarım ben yırtıcı oluyorum o esnada :D
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Severim çıkarmadan devam ederim siyah renk olsun
00 YorumlaBunlarsiz guzel olmaz bir kere
00 Yorumla
+1 yıltayt severım kılotlu corp gıbı oln varya onları
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSeverim, yavaş yavaş soyarak güzel oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYok üstünde kalacak hepsi
00 Yorumlaolmadı neredee...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılBayilirim
00 Yorumla
+1 yılSevmem
00 Yorumla
+1 yılTanga severim
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevişme esnasında jartiyer külotlu çorap sever misiniz? Bunları çıkarmadan mı devam edersiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat